- نوشتهها
- 1,939
- لایکها
- 3
شرمنده اين رو بايد به احسان بگي :happy:به نقل از bahar13 :منم ميخوام ااااه ))))):
اه اه اه نيگاه شما مثلا يك مدت ملكه پي تي بودي ها ......
عجب زيردستها بي فكري :blink:
شرمنده اين رو بايد به احسان بگي :happy:به نقل از bahar13 :منم ميخوام ااااه ))))):
داشتم اين تاپيك دربار رو بازخوني ميكردم همين الان! بابا تله پاتي!!!به نقل از miladmovie :شرمنده اين رو بايد به احسان بگي :happy:
اه اه اه نيگاه شما مثلا يك مدت ملكه پي تي بودي ها ......
![]()
عجب زيردستها بي فكري :blink:
من هم تله پاتيبه نقل از bahar13 :داشتم اين تاپيك دربار رو بازخوني ميكردم همين الان! بابا تله پاتي!!!
به نقل از ehsan :محض اطلاع... دوستانی که الان Gmail دارن میتونن برای 2 نفر دیگه دعوتنامه بفرستن.
بهار جان اگر اين امكان دعوتنامه فرستادن فقط برای قديميا نباشه؛ عابر میفرسته برات، نگران نباش!به نقل از bahar13 :عابر واست "بي وفايي بي وفايي" نخوند؟![]()
اي بابا! آقا اگه به تركا سرويس ويژه ميدن ما هم تركيم ها! عجب بخت تيره اي دارم من!!به نقل از shaar :با برادر نخودي در حال مباحثه پيرامون تبليغات در سايت اجانب بودم كه از سوي مديريت گوگل درخواستي امد كه اين اكانت parviz رو ما براي شما نگه داشتيم! ما هم من باب مهمان نوازي گرفتيمش!
من خودم مونده بودم که آي دي بگيرم چون هم فاميلم 5 حرفه هم شار انگليسي که خود برادران گوگل اکانت پرويز را برايم بريدند و دوختند!
نه عابر من منظورم اين بود كه بلاگر نگفت باهات قهره كه ولش كردي رفتي سراغ ام تي؟!به نقل از aaber_piade :بهار قرار بود من برات يه دونه بفرستم، يعني اينطوري شد که هومن براي من زد و قرار شد من هم براي تو بفرستم ولي راستش بعد از اينکه وارد شدم ديدم گزينه اي براي اينکار موجود نيست.. حالا بذار يه کم باهاش ور برم شايد فکر کنه من خيلي فعالم و گزينه اش رو به منم بده![]()
بابا مسئله فضاش نيست مسئله امكان سرچ كردن ايميل هاست وگرنه مردشور اون فضا رو ببرن كي حالا يه گيگ احتياج داره!!به نقل از ....P30.... :بابا اين گوگل هم همه ملت رو گذاشته سر كار ها ! اونم بخاطر 2 گيگابايت ايميل ناقابل ! :blink:
با برادر نخودي در حال مباحثه پيرامون تبليغات در سايت اجانب بودم كه از سوي مديريت گوگل درخواستي امد كه اين اكانت parviz رو ما براي شما نگه داشتيم! ما هم من باب مهمان نوازي گرفتيمش!
من خودم مونده بودم که آي دي بگيرم چون هم فاميلم 5 حرفه هم شار انگليسي که خود برادران گوگل اکانت پرويز را برايم بريدند و دوختند!
عابر من منظورم اين بود كه بلاگر نگفت باهات قهره كه ولش كردي رفتي سراغ ام تي؟!
بابا اين گوگل هم همه ملت رو گذاشته سر كار ها ! اونم بخاطر 2 گيگابايت ايميل ناقابل