موافقمنگهداری از یه موجود زنده در اسارت برای ارضای احساسات مزخرف خودمون کاری غیر انسانیه!
سعی کن جای نمناک نگهش داری. باغچه باشه خوبه!! غذاشتم گیاه و نون!با سلام
من که نه اما یمی از دوستان به جمع لاک پشتی ها اضافه شد. داستان از این قراره:
یکی از دوستام خیلی دوست داشت از این لاک پشت کوچولوها بخره. همونایی که کنار خیابان میفروشن.قرار شده بود که بعد از عید با هم بریم و بخریم. تا امروز که تهران برف و باران آمد.........
صبح به من زنگ زد که یک لاک پشت داشته زیر بارون عرض یه خیابان را طی میکرده که خوشبختانه ماشینی از آنجا تردد نمیکرده خلاصه میزنه کنار و برش میداره.
من فکر کردم کوچیکه اما وقتی رفتم دیدمش به اندازه نصف کاغذ A4 بود حالا میخواستم بدونم که این لاک پشت حدودا چند سالشه؟ چه غذایی میخوره؟ تو حیاط برای خودش بچرخه یا توی خونه؟ احتیاج به آبتنی داره یا نه؟ در اولین فرصت عکس میندازم و میگذارم تو سایت که کارشناسان بگن دختره یا پسر؟
ممنونم میشم به سوالات من توجه کنید
با تشکر
باید عکس بذارید.
سعی کن جای نمناک نگهش داری. باغچه باشه خوبه!! غذاشتم گیاه و نون!
نه اتفاقا داریوش هم جدیدا سرپرستی چنتا حیوون رو به عهده گرفته!منصور حیف شد برادر زادم 3 سالشه
یکی از لاک پشت ها رو اول عید بهش دادم و دومی رو بهش عادت کرده بودم که چند روز قبل اومد خونه بهونه گرفت و خواهرم یواشکی دادش به برادر زادم
منصور تو روح بزرگی داری حیوانات رو دوست داری؟
ولی داریوش ی نازی مخالف حیوانات بود
اگه دیدی لب به غذا نمیزنه اهمیت نده!!!فردا حتما ازش عکس میگیرم و تو تاپیک قرار میدم.
ظاهرا تو این 2 روز لب به چیزی نزده . توی حیاط گذاشتنش و اونجا باغچه داره. غذا نخوردنش طبیعی هست؟ براش کاهو-گوش قرمز-گوشت مرغ - گوشت ماهی گذاشتن نخورده. اما زمانی که به گفته شما براش نون گذاشته بودن نون غیبش زده. حالا معلوم نیست گنجشک خورده یا لاک پشت.
نه اتفاقا داریوش هم جدیدا سرپرستی چنتا حیوون رو به عهده گرفته!
من و امین و داریوش هرسه تاییمون پت داریم :*
واو
اسم این نوع لاکپشت هست برکه ای اروپایی
یکم سرچ کنی محل نگهداری و غذا و ... رو میتونی پیدا کنی.