• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار جدید کسب درامد از Faucetbox ها (اختصاصی همراه با آپدیت مدام)

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
سلام خدمت دوستان عزیز
بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب ...
من نرم افزاری رو آماده کردم که دیگه نیاز ندارید دستی بر روی لینک ها کلیک کنید با استفاده از این برنامه تمامی سایت هایی که پرداخت دارن را به راحتی پشت سر هم مرور کنید ...
برنامه فعلا دارای امکانات بسیار اندکی هست اما اگه مورد توجه کاربران قرار بگیره حتما گزینه های بهتر و بیشتری به اون اضافه میشه ...

ارز هایی که قابلیت کسب درامد از این برنامه را دارند :

DogeCoin (فعال)
Bitcoin (به زودی)
LiteCoin ( به زودی)

بقیه ارز ها نیز اضافه میشود ...

لود سایت ها داخل مرور گر (فعال)
وارد کردن خودکار کپچا ( به زودی)

برنامه در حال حاظر دارای 90 سایت فعال هست که به حساب Faucetbox.com شما پرداخت میکنه و زمانی که به حداقل موجودی برسید (خودتون میتونید مقدار رو تغیر بدید ) بین 1 تا 48 ساعت موجودی را به حساب شما واریز میکنه ...
اسکن :

https://www.virustotal.com/en/file/...cfb91fb98c8e4ab928d44ff7/analysis/1460824451/

لینک دانلود :
http://up.vbiran.ir/uploads/32223146065688238065_M2 Faucetbox Robot.rar
دمو :
3738146065697631924_Snapshot_2016-04-14_221246.png

نکته : در زمان اجرای نرم افزار منتظر بمانید تا دکمه Start روشن شود این مورد به آن دلیل است که برنامه لیست سایت ها و وجود نسخه جدید رو چک میکنه ... (بین 1 تا 10 ثانیه زمان میبرد.)

نکته 2 : بعد از کلیک بر روی گزینه Next کمی منتظر بمانید تا سایت داخل نمایشگر عوض شود (بین 1 تا 5 ثانیه زمان میبرد.)

در صورت وجود مشکل و یا اختلال در کار کرد نرم افزار اونو گذارش بدید تا در سریع ترین زمان رفع و نسخه جدید قرار بگیره ...

---- معرفی حساب Dogecoin ----

برای ساخت حساب داج کویین از لینک زیر استفاده کنید :

https://my.dogechain.info

Last edited:

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
خوب یعنی الان روزانه از این نرم افزار 10 دلار میشه کسب در آمد کرد ? میشه بیشتر توضیح بدی من حساب بیتکوین داشتم الان گمش کردم کجا باید حساب باز کرد ? توضیح بیشتر کپچا هارو خودمون باید بزنیم?

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
خوب یعنی الان روزانه از این نرم افزار 10 دلار میشه کسب در آمد کرد ? میشه بیشتر توضیح بدی من حساب بیتکوین داشتم الان گمش کردم کجا باید حساب باز کرد ? توضیح بیشتر کپچا هارو خودمون باید بزنیم?

اگه 24 ساعته بدون وقفه کار کنید بله میشه 10 دلار میانگین کسب کرد ...

اگه بیت کویینت رو گم کردی باید مچدد حساب جدید بسازین ....

برای این نرم افزار حساب داج کویین میخواید که از لینک زیر عضو بشید :

https://my.dogechain.info/

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
بله برنامه رو خودم همراه با کمک تیم برنامه نویسی M2 نوشتیم ...

حدودا 10 دلار
جای تقدیر داره، خصوصا اینکه به رایگان گذاشتین.
__
من دوژچین دارم ولی رمزشو یادم رفته احتمالا منم باید یه جدید بسازم.

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
اول نرم افزارو اجرا کردم. ولی نمیدونم تو کدوم سایت ثبت نام کنم واسه برداشت. راهنمایی کنین لطفا.
اگه همون سایت اوله چطوری ثبت نام باید کرد چند مرحله گذاشته

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
اول نرم افزارو اجرا کردم. ولی نمیدونم تو کدوم سایت ثبت نام کنم واسه برداشت. راهنمایی کنین لطفا.
اگه همون سایت اوله چطوری ثبت نام باید کرد چند مرحله گذاشته
سمت چپ سایت روی گزینه Create wallet کلیک میکنین و حساب دوژکوین خودتون رو با وارد کردن ایمیل و پسورد دلخواه میسازین.
وسط سایت هم که لاگین به حسابتون هست.

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام
جناب پوریا یکمی لطفا توضیح بدید که
حساب های که توی این سایتها ساخته شد
Faucetbox.com
چطوری باید وصلش کرد به نرم افزار شما که ساتوشی جمع کنه ؟؟؟؟؟

مرسی

Last edited:

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
جناب پوریا یکمی لطفا توضیح بدید که
حساب های که توی این سایتها ساخته شد
Faucetbox.com
چطوری باید وصلش کرد به نرم افزار شما که ساتوشی جمع کنه ؟؟؟؟؟

مرسی

سلام خدمت شما ....

در حال حاظر باید شماره حسابتون که با حرف D بزرگ شروع میشه رو به صورت دستی در کادر مربوطه هر سایت وارد کنید در هر سایت اما دارم دنبال راهی میگردم که این بخش رو به صورت خودکار بکنم براتون ...
به امید خدا همه این چیزا توی ورژن های جدید تر اضافه میشه ...

لطفا وقتی تست کردید برنامه رو هرچی ایراد و مشکل دیدین بگید که رفع بشه ...
از سایز صفحه نمایش برنامه تا مشکلات اجرایی ....
برنامه هم به صورت رایگان آپدیت میشه فقط کافیه دوستان حمایت بکنن همین ...♥

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
سمت چپ سایت روی گزینه Create wallet کلیک میکنین و حساب دوژکوین خودتون رو با وارد کردن ایمیل و پسورد دلخواه میسازین.
وسط سایت هم که لاگین به حسابتون هست.
من حساب بیت کوین گذاشتم .مشکلی نیست؟

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
من حساب بیت کوین گذاشتم .مشکلی نیست؟

بیت کویین و داج کویین کاملا متفاوت از هم هستن ...

مثل تومان و دلار !

بهتره کیف پول خود داج رو استفاده کنید مگرنه پولی به شما پرداخت نمیکنن سایت های داخله برنامه

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام خدمت شما ....

در حال حاظر باید شماره حسابتون که با حرف D بزرگ شروع میشه رو به صورت دستی در کادر مربوطه هر سایت وارد کنید در هر سایت اما دارم دنبال راهی میگردم که این بخش رو به صورت خودکار بکنم براتون ...
به امید خدا همه این چیزا توی ورژن های جدید تر اضافه میشه ...

لطفا وقتی تست کردید برنامه رو هرچی ایراد و مشکل دیدین بگید که رفع بشه ...
از سایز صفحه نمایش برنامه تا مشکلات اجرایی ....
برنامه هم به صورت رایگان آپدیت میشه فقط کافیه دوستان حمایت بکنن همین ...♥

سلام
مرسی از شما امیدوارم که نرم افزار شما کارش بگیره . من 10 سال پیش این سایتهای کلیکی را کار میکردم یادش بخیر اینکه نرم افزار بود یادم نمیاد چی بود خودش لینکها را ریفرش میکرد خلاصه هست مخصوص این کار ها از لحاظ تجربه من ،من اصلا نتونستم با نرم افزار شما کار کنم اینکه روی لینک کلیک میکنی بعد باید شماره حساب بدید برای من رویت نشد پس ضعف اول
اگر شما اموزش تصویری از نرم افزارتان نزارید کسی رقبت به این کار نمیکنه و با شکست نرم افزار مواجه میشه پس یک اموزش تصویری خلاصه براش بذارید
در مورد زیر مجموعه گیری هم چون نرم افزار رایگان هست حلاله :)
فقط ضعفش همین هست که باید شماره حساب را یکی یکی وارد کنی و اینکه باید نرم افزار خود شما بصورت روبات همه لینکها را خودش انجام بده دستی روی هر لینک رفتن بعد یک مدت ادم را خسته میکنه چون سایتهای کلیکی واقعا صبر و حوصله زیاد میخواهد
بحرحال دوست عزیز این چیزی بود که من از نرم افزار احساس کردم ولی واقعا روش کار کنید ایده خوبی دارید

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
بیت کویین و داج کویین کاملا متفاوت از هم هستن ...

مثل تومان و دلار !

بهتره کیف پول خود داج رو استفاده کنید مگرنه پولی به شما پرداخت نمیکنن سایت های داخله برنامه

فکر کنم این سایت برای دوستان خوب باشه که دیگه در مورد ساختن و.... سوال نکنند فقط در مورد نرم افزار بحث بشه و روش کار بشه
http://1btc.mihanblog.com/
http://daramad-majazi.sabad-blog.ir/page-42745.html

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
مرسی از شما امیدوارم که نرم افزار شما کارش بگیره . من 10 سال پیش این سایتهای کلیکی را کار میکردم یادش بخیر اینکه نرم افزار بود یادم نمیاد چی بود خودش لینکها را ریفرش میکرد خلاصه هست مخصوص این کار ها از لحاظ تجربه من ،من اصلا نتونستم با نرم افزار شما کار کنم اینکه روی لینک کلیک میکنی بعد باید شماره حساب بدید برای من رویت نشد پس ضعف اول
اگر شما اموزش تصویری از نرم افزارتان نزارید کسی رقبت به این کار نمیکنه و با شکست نرم افزار مواجه میشه پس یک اموزش تصویری خلاصه براش بذارید
در مورد زیر مجموعه گیری هم چون نرم افزار رایگان هست حلاله :)
فقط ضعفش همین هست که باید شماره حساب را یکی یکی وارد کنی و اینکه باید نرم افزار خود شما بصورت روبات همه لینکها را خودش انجام بده دستی روی هر لینک رفتن بعد یک مدت ادم را خسته میکنه چون سایتهای کلیکی واقعا صبر و حوصله زیاد میخواهد
بحرحال دوست عزیز این چیزی بود که من از نرم افزار احساس کردم ولی واقعا روش کار کنید ایده خوبی دارید
سلام تشکر بابت گزارش ...
بلخره هر نرم افزاری که تازه منتشر میشه یه سری ایراد هایی داره که با نظرات شما عزیزان و همکاری دوست خوبم از تیم M2 رفع میشه ...

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
راستش من هنوز با نرم افزار کار نکردم، وقت نکردم.
برای وارد نکردن حساب به صورت دستی، نمیشه از قابلیت تکمیل خودکار فرم استفاده کرد؟ که جایی از نرم افزار حساب رو میدیم خودش اینکارو کنه، از لحاظ منطقی میشه، برنامه نویسیش با شما :]
یکی دیگه اینکه بعد از اتمام کار با هر سایت، سایت بعد رو لود کنه.
سپاس

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
من که نزدیک به سه هزار سایت و دیدم ولی هیچی نرفته تو حساب.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
ایراد اساسی داره ! اصلا کپچا رو نشون نمیده و میزان ترافیکی که میبره بیشتر از Coincollector هست و اون فقط یک صفحه کوچک باز می کنه به درد من که نخورد این ورژنش ( بارگذاری سایت رو اگر میشه حذف کن مثل Coinc.. )
امیدوارم در ورژن بعدی حداقل نحوه کارکردش مثل Coincollector بشه با این تفاوت که تعداد بیشتری سایت قطره ای بهش اضافه بشه !!

بازم ممنون بابت زحمتی که کشیدید

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
یکی دیگه اینکه بعد از اتمام کار با هر سایت، سایت بعد رو لود کنه.
به این صورت که پس از اینکه ساتوشی رفت به حساب، سایت تغییر آدرس میده دیگه، این تغییر آدرس رو نرم افزار متوجه میشه و سایت بعد رو لود میکنه :)
من که نزدیک به سه هزار سایت و دیدم ولی هیچی نرفته تو حساب.
حساب بـاید دوژکوین باشه
اول میرن به http://Faucetbox.com
بعدش شما انتقالش میدی به کیف پولت در https://my.dogechain.info

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
ایراد اساسی داره ! اصلا کپچا رو نشون نمیده و میزان ترافیکی که میبره بیشتر از Coincollector هست و اون فقط یک صفحه کوچک باز می کنه به درد من که نخورد این ورژنش ( بارگذاری سایت رو اگر میشه حذف کن مثل Coinc.. )
امیدوارم در ورژن بعدی حداقل نحوه کارکردش مثل Coincollector بشه با این تفاوت که تعداد بیشتری سایت قطره ای بهش اضافه بشه !!

بازم ممنون بابت زحمتی که کشیدید

ایده اصلی هیمن هست یه جورایی که شبیه اون برنامه بشه اما با امکانات بهتر و سریع تر ...

برسی زیادی شده و داریم کار میکنیم که امید وارم اوکی بشه ...

بالا