• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار جدید کسب درامد از Faucetbox ها (اختصاصی همراه با آپدیت مدام)

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
دیگه رو این نرم افزار کار نمیکنین؟برای من که اصلا کار نمیکنه.بعد اجرا کردن برنامه یه پبغام برای update میده که اونو میزنم و هرچقدر صبر میکنم باز فرقی نمیکنه.

سلام خدمت شما
متعصفانه این چند وقت شدیدا در گیر انجام یه سری کارا بودم اما به زودی مجدد شروع میکنم روی این برنامه کار کنم ...
نسخه دوم امکانات بیشتر و بهتری داره ...

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سلام خدمت شما
متعصفانه این چند وقت شدیدا در گیر انجام یه سری کارا بودم اما به زودی مجدد شروع میکنم روی این برنامه کار کنم ...

آقا پس ما متظریم کی ایشااله نتیجه دسترنجت رو انتشار میدی

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوست من کپچای سایتهایرو چطور حل میکنه؟

saeeds255

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام خدمت شما
دوست عزیز برنامه خیلی خوبیه و کاربرای زیادی حمایتت میکنن. حیفه که نیمه کاره بمونه. منتظر خبرای خوب از طرف شما توی چن روز آینده هستیم

I.F.R.I.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
من فکر نمیکنم بشه کپچا رو دور زد چون خود گوگل اونارو روزانه آپدیت میکنه و اون سایتهایی هم که برنامه هایی برای حل اتوماتیک کپچا دارن پولی هستن و برای ه 1000کپچا 1$ میگیرن که اولا به صرفه نیست و دوما درصد حل کپچاشون فوقش 70% هستش.

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
آقا پس ما متظریم کی ایشااله نتیجه دسترنجت رو انتشار میدی

حتما ...

دوست من کپچای سایتهایرو چطور حل میکنه؟

تو مدل اولیه که قرار گرفته بود کپچا به صورت دستی وارد میشد اما تو نسخه بعدی حالت خودکار هم میخوام بزارم

دوست عزیز برنامه خیلی خوبیه و کاربرای زیادی حمایتت میکنن. حیفه که نیمه کاره بمونه. منتظر خبرای خوب از طرف شما توی چن روز آینده هستیم

حتما برای برنامه های خوبی دارم اما پیاده سازیش زمان بره مقداری

من فکر نمیکنم بشه کپچا رو دور زد چون خود گوگل اونارو روزانه آپدیت میکنه و اون سایتهایی هم که برنامه هایی برای حل اتوماتیک کپچا دارن پولی هستن و برای ه 1000کپچا 1$ میگیرن که اولا به صرفه نیست و دوما درصد حل کپچاشون فوقش 70% هستش.

دور زدن خیر اما میشه با روش هوش مصنوعی و بانک اطلاعاتی که از کپچا ها وجود داره براش یک بات ساخت

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
تو مدل اولیه که قرار گرفته بود کپچا به صورت دستی وارد میشد اما تو نسخه بعدی حالت خودکار هم میخوام بزارم
نکنید این کار رو که باعث از بین رفن این سایتها میشه که خودتون ازشون بیت کوین میگیرید
سخت شدن کپچاها و ... بخاطر همین ربات های لعنتیه وگرنه مرض نداشتن کپچا بزارن
از طرفی داره یه خوبی میکنه و قسمت زیادی از درآمدشو میده به یوزرا حالا این نامردی نیست ؟
خود دانید

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
نکنید این کار رو که باعث از بین رفن این سایتها میشه که خودتون ازشون بیت کوین میگیرید
سخت شدن کپچاها و ... بخاطر همین ربات های لعنتیه وگرنه مرض نداشتن کپچا بزارن
از طرفی داره یه خوبی میکنه و قسمت زیادی از درآمدشو میده به یوزرا حالا این نامردی نیست ؟
خود دانید

شما درست میگید اما خوب بلخره باید همه جوامع را در نظر گرفت ...

بله اگه همه چیز خودکار بشه این سایت ها ضرر میکنن به همین دلیل در مقابل چیزی که کاملا خودکار هست روش هایی قرار میخوام بدم که تعادل واریز و دریافت سایت بهمنخوره ...

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
روند کار اینجوریه که:

1) یک سری سایت کسب درامد از حل کپچا وجود داره که علاوه بر سیستم کسب درامدشون، کد های مرتبط با وب رو هم در سایت قرار دادن
2) سایت های فاست باکس یا همون قطره ای ها هم وجود داره

برنامه نویس یا نویسنده کد، باید بیاد انصالی بین این دو سایت برقرار کنه. حالا چجوری؟ مثلا توی نرم افزارش، وقتی قراره بیت کوین بگیری، باید کپچا حل کنی. خب این کپچا رو می فرسته به سایت کسب درامد از کپچا. افرادی که در سایت کسب درامد از کپچا هستند، به طور آنلاین کپچای مورد نظر شما رو حل میکنن. اگه درست بود (یعنی سایت فاست باکس جواب اوکی داد، یعنی حل شده) اعتبارتون از اون 1000 کپچا یه دونه کم میشه و میشه 999 تا. اگه غلط بود، اعتبار سرجاش میمونه.
پس اولا اصن چیز اتوماتیکی نیست، یعنی همه ش توسط دست حل میشه و انسان. درصد حل کپچا هم اگه 100 نباشه، بازم چیزی رو ادم از دست نمیده و اون 1 دلارش حیف نمیشه. ولی خب همونطور که دوستمون اشاره کرد، واقعا به صرفه نیست. من خودم چندین بار تست کردم، 10 دلار سرمایه کردم + از نرم افزارای فاست باکس حرفه ای هم استفاده کردم ولی نتیجه ش این شد که مطمئناً هزینه های جانبی برای کسب درامد مثل برق (برای استفاده از سی پی یو و کارت گرافیک) از درامد بیشتر میشه، و قاعدتاً این در مبالغ بالا یعنی ضرر.

بهترین راه واسه کسب درامد بیت کوین، همون ماینینگ (سخت افزاری) هست. اونم با سرمایه گذاری حرفه ای و با مبالغ بالا.

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
میشه این امکان رو گذاشت به برنامه همزمان با کاری که انجام میده سایت رو مرورگر باز کنه اینجوری بازدید براشون ثبت میشه

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
روند کار اینجوریه که:

1) یک سری سایت کسب درامد از حل کپچا وجود داره که علاوه بر سیستم کسب درامدشون، کد های مرتبط با وب رو هم در سایت قرار دادن
2) سایت های فاست باکس یا همون قطره ای ها هم وجود داره

برنامه نویس یا نویسنده کد، باید بیاد انصالی بین این دو سایت برقرار کنه. حالا چجوری؟ مثلا توی نرم افزارش، وقتی قراره بیت کوین بگیری، باید کپچا حل کنی. خب این کپچا رو می فرسته به سایت کسب درامد از کپچا. افرادی که در سایت کسب درامد از کپچا هستند، به طور آنلاین کپچای مورد نظر شما رو حل میکنن. اگه درست بود (یعنی سایت فاست باکس جواب اوکی داد، یعنی حل شده) اعتبارتون از اون 1000 کپچا یه دونه کم میشه و میشه 999 تا. اگه غلط بود، اعتبار سرجاش میمونه.
پس اولا اصن چیز اتوماتیکی نیست، یعنی همه ش توسط دست حل میشه و انسان. درصد حل کپچا هم اگه 100 نباشه، بازم چیزی رو ادم از دست نمیده و اون 1 دلارش حیف نمیشه. ولی خب همونطور که دوستمون اشاره کرد، واقعا به صرفه نیست. من خودم چندین بار تست کردم، 10 دلار سرمایه کردم + از نرم افزارای فاست باکس حرفه ای هم استفاده کردم ولی نتیجه ش این شد که مطمئناً هزینه های جانبی برای کسب درامد مثل برق (برای استفاده از سی پی یو و کارت گرافیک) از درامد بیشتر میشه، و قاعدتاً این در مبالغ بالا یعنی ضرر.

بهترین راه واسه کسب درامد بیت کوین، همون ماینینگ (سخت افزاری) هست. اونم با سرمایه گذاری حرفه ای و با مبالغ بالا.

دوست عزیز نیاز به این کار نیست !
به راحتی با متند Sentry MBA میشه کپچا هارو بایپس کرد فقط باید یک کانفینگ برای هر نوع کپچا به صورت جداگانه نوشت ...

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
دوست عزیز نیاز به این کار نیست !
به راحتی با متند Sentry MBA میشه کپچا هارو بایپس کرد فقط باید یک کانفینگ برای هر نوع کپچا به صورت جداگانه نوشت ...

من اطلاعات زیادی ندارم، برای همین اصن هدفم این نبود که بگم حالیمه. :)
تخصص من چیز دیگه ایه، اما خواستم فقط روند کار رباتای دیگه ای که نوشته شده و همه تون یه دور باهاش کار کردید رو بگم.

موفق باشین :)

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
من اطلاعات زیادی ندارم، برای همین اصن هدفم این نبود که بگم حالیمه. :)
تخصص من چیز دیگه ایه، اما خواستم فقط روند کار رباتای دیگه ای که نوشته شده و همه تون یه دور باهاش کار کردید رو بگم.

موفق باشین :)

تشکر والا منم حدف خاصی نداشتم چون دیدم شما اطلاعی در مهندسی معکوس ندارید فقط یک اشاره کوچیک کردم که اگه علاقه ای دارید بتونید به راحتی برید دنبالش ♥ بازم ببخشید اگه جسارتی شد ♥

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
میشه این امکان رو گذاشت به برنامه همزمان با کاری که انجام میده سایت رو مرورگر باز کنه اینجوری بازدید براشون ثبت میشه
درود
من چون نسخه اولیه رو دانلود نکردم نمیدونم دقیقا چطور پیش رفته ولی این نظر دوستمون درسته، خودکار یا دستی فرقی نداره چون اغلب به جای پاپ آپ فقط بنر دارن و بازدید نیاز دارن.
یه ربات زبان فهم که تمام تبلیغات رو بخاطر حجم اینترنت مسدود نکنه،، الان دیگه اغلب اینترنت نامحدود دارن.
اصن نمیشه یه روتاتور خودکار بالا بیارین ؟ ضرری رو هم متوجه کسی نمیکنه !

nedaie313

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام... پس از گذشت این همه مدت تا الان چی شد؟ هنوزم دارین روش کار می کنین ؟

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
سلام... پس از گذشت این همه مدت تا الان چی شد؟ هنوزم دارین روش کار می کنین ؟
سلام با عرض معذرت از شما و سایر دوستان
مدتی هست مشکلاتی پیش اومده برام که امکان ادامه دادن این پروژه فعلا برام مقدور نیست اما در اولین فرصتی که گیرم بیاد برنامه رو ادامه میدم
اگه کسی از دوستان میتونه کاملش کنه اعلام کنه که سورس در اختیارش قرار بگیره

Sent from my F3112 using Tapatalk

بالا