این مورد مربوط به سایتی هست که کدش رو میزنید و از سمت نرم افزار نیست ...كد كپچا كه ميزنم بعد تاييد باز دوباره كد كپچا مياره با اينكه كپچا رو درست ميزنم
مشكل كجاست
لطفا لینک اسکن برنامه رو هم بذارید حتما
اینم خدمت شما :
https://www.virustotal.com/en/file/...cfb91fb98c8e4ab928d44ff7/analysis/1460824451/
--------------------
برام یکم جالب بود حرفتون ... کسی که بخواد سیستم شمارو هک بکنه قطعا از روش های پیش پا افتاده و قدیمی استفاده نمیکنه توی این یه مورد من خودم اگه حدفی داشته باشم به بهترین نهو کار میکنم ...
جهت اطلاع بگم انقدر روش های برنامه نویسی مختلف هست که بشه تروجان ها و یا هر چیز دیگری رو به مدت سال ها از دید یوزر های معمولی مخفی کرد ...
زیاد به دل نگیر دیگه دنیای مجازی این بی اعتمادی ها و احتیاط ها هست ایشون حق دارن
البته درست میگی این روش ها قدیمی شده الان دیگه دوران باج افزار و... شده که تو بعضی هاشون انتی ویروس رو هم رمز نگاری میکنن :دی
جالبه دوتا از آنتی ویروس ها برنامه شمارو به عنوان تروجان شناسایی کردن.
توصیه من به دوستان اینه که یک بار آنتی ویروسشون رو آپدیت کنند و خودشون اسکن کنند.
جالبتر اینه که جایی شما . برنامه های مخصوص هک رو گذاشتید.:general609:
تمام رمزهاتون رو هم برای اطمینان تغییر بدید.
البته سوتفاهم نشه.
نميشه به جاي استفاده از اينترنت اكسپلورر به عنوان مرورگر مرجع در اين برنامه از مرورگري ديگه استفاده بشه
مثل فايرفاكس
دوست عزیز شما این نرم افزارتون رو میتونید واسه سایت های کلیکی هم ردیف کنید اگر هزینه ای هم لازم باشه میتونم پرداخت کنم ها
خوب با این وجود اگر امکانش هست بگید برای سایتهای عضو تیک باکس چقدر هزینه میگرید بابت درست کردنش و دیگه اینکه ایا این برنامه شما افزایش سرت کلیک کردن رو هم داره یا نه بصورت عادی فقط کلیک میکنه در ضمن ما از چه طریقی با هم صحبت کنیم بهترهسلام این برنامه قابل پیاده سازی هست برا هر نوع سایتی مشکبی وجود نداره
والا در حال حاظر من اصلا نیمتونم براتون انجام بدم چون شدیدا در گیر ساخت یک مقاله برای پایان ترم هستم + سایر درس ها که باید پروژه هاشون رو انجام بدم ...خوب با این وجود اگر امکانش هست بگید برای سایتهای عضو تیک باکس چقدر هزینه میگرید بابت درست کردنش و دیگه اینکه ایا این برنامه شما افزایش سرت کلیک کردن رو هم داره یا نه بصورت عادی فقط کلیک میکنه در ضمن ما از چه طریقی با هم صحبت کنیم بهتره
سلام با شماره من میتونید تماس بگیرید : 09196976418اوکی اگر میشه ایدی یاهوتون رو یا تلگرام و یا ...بدید که با هم در ارتباط باشیم لاقل