• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار جدید کسب درامد از Faucetbox ها (اختصاصی همراه با آپدیت مدام)

asoode

Registered User
لایک‌ها
16
كد كپچا كه ميزنم بعد تاييد باز دوباره كد كپچا مياره با اينكه كپچا رو درست ميزنم
مشكل كجاست

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
كد كپچا كه ميزنم بعد تاييد باز دوباره كد كپچا مياره با اينكه كپچا رو درست ميزنم
مشكل كجاست
این مورد مربوط به سایتی هست که کدش رو میزنید و از سمت نرم افزار نیست ...

معمولا وقتی سایت ها موجودی کافی برای پرداخت نداشته باشن ویا اتصالشون با حساب واسط قطع شده باشه عملیات رو مجدد تکرار میکنه یا پیام هایی نمایش میده که دلیل مشکل پیش اومده رو مینویسه (معمولا تو یه کادر قرمز رنگ)

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
لطفا لینک اسکن برنامه رو هم بذارید حتما

اینم خدمت شما :

https://www.virustotal.com/en/file/...cfb91fb98c8e4ab928d44ff7/analysis/1460824451/

--------------------
برام یکم جالب بود حرفتون ... کسی که بخواد سیستم شمارو هک بکنه قطعا از روش های پیش پا افتاده و قدیمی استفاده نمیکنه توی این یه مورد من خودم اگه حدفی داشته باشم به بهترین نهو کار میکنم ...

جهت اطلاع بگم انقدر روش های برنامه نویسی مختلف هست که بشه تروجان ها و یا هر چیز دیگری رو به مدت سال ها از دید یوزر های معمولی مخفی کرد ...

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
اینم خدمت شما :

https://www.virustotal.com/en/file/...cfb91fb98c8e4ab928d44ff7/analysis/1460824451/

--------------------
برام یکم جالب بود حرفتون ... کسی که بخواد سیستم شمارو هک بکنه قطعا از روش های پیش پا افتاده و قدیمی استفاده نمیکنه توی این یه مورد من خودم اگه حدفی داشته باشم به بهترین نهو کار میکنم ...

جهت اطلاع بگم انقدر روش های برنامه نویسی مختلف هست که بشه تروجان ها و یا هر چیز دیگری رو به مدت سال ها از دید یوزر های معمولی مخفی کرد ...

زیاد به دل نگیر دیگه دنیای مجازی این بی اعتمادی ها و احتیاط ها هست ایشون حق دارن

البته درست میگی این روش ها قدیمی شده الان دیگه دوران باج افزار و... شده که تو بعضی هاشون انتی ویروس رو هم رمز نگاری میکنن :دی

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
جالبه دوتا از آنتی ویروس ها برنامه شمارو به عنوان تروجان شناسایی کردن.
توصیه من به دوستان اینه که یک بار آنتی ویروسشون رو آپدیت کنند و خودشون اسکن کنند.
جالبتر اینه که جایی شما . برنامه های مخصوص هک رو گذاشتید.:general609:
تمام رمزهاتون رو هم برای اطمینان تغییر بدید.
البته سوتفاهم نشه.

Last edited:

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
زیاد به دل نگیر دیگه دنیای مجازی این بی اعتمادی ها و احتیاط ها هست ایشون حق دارن

البته درست میگی این روش ها قدیمی شده الان دیگه دوران باج افزار و... شده که تو بعضی هاشون انتی ویروس رو هم رمز نگاری میکنن :دی

درسته عزیز ... خواهش میکنم بلخره دوستان حق دارن بدونن چه خبره تو سورس نرم افزار ...

جالبه دوتا از آنتی ویروس ها برنامه شمارو به عنوان تروجان شناسایی کردن.
توصیه من به دوستان اینه که یک بار آنتی ویروسشون رو آپدیت کنند و خودشون اسکن کنند.
جالبتر اینه که جایی شما . برنامه های مخصوص هک رو گذاشتید.:general609:
تمام رمزهاتون رو هم برای اطمینان تغییر بدید.
البته سوتفاهم نشه.

اره خودمم تعجب کردم :دی
دیشب خیلی خسته بودم امروز کد هارو برسی میکم ببینم کجاش ایراد داره که باعث شده این وتا آنتی ویروس بهش گیر بدن آپدیت میکنم مجدد قرار میدم ...

----------------------------------------
درخواست همکاری :

دوستان دنبال روشی میگردم که بتونم توی نرم افزار بنر های تبلیغاتی و آی فریم هایی که در سایت ها وجود داره رو از بیین ببرم تا سرعت کار بالا بره و هم حجم کمتری مصرف بشه ...

اگه کسی در رابطته با مهندسی معکوس آشنایی داره برای کمک پیام بده ...

ممنون

asoode

Registered User
لایک‌ها
16
نميشه به جاي استفاده از اينترنت اكسپلورر به عنوان مرورگر مرجع در اين برنامه از مرورگري ديگه استفاده بشه
مثل فايرفاكس

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
نميشه به جاي استفاده از اينترنت اكسپلورر به عنوان مرورگر مرجع در اين برنامه از مرورگري ديگه استفاده بشه
مثل فايرفاكس

سلام خدمت شما

نظر و ایده خوبی هست اما این رو هم در نظر باید بگیریم که بیش از 40 درصد کاربران ایرانی فقط از مرور گر کروم استفاده میکنن ...

بازم ایده خوبی هستش و من سعی میکنم یک مرورگر داخلی با سورس موزیلا بهش بدم که دارای پلاگین های Ad Blocker و Pop blocker نیز باشه که یکم از مزاحمت های سایت ها کمتر بشه ...

روی این موضوع امروز کار میکنم ...

senexen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
برای حذف تبلیغات کد سی شارپ زیر رو تست کنید ببینید کار شما رو راه میندازه:
WebBrowser wb =newWebBrowser();
//...
//...
//...
//...
HtmlElementCollection hec = wb.Document.All;

foreach(HtmlElement element in hec)
{
if(element.TagName=="OBJECT")
{
element.Enabled=false;
}
}​

mcsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما این نرم افزارتون رو میتونید واسه سایت های کلیکی هم ردیف کنید اگر هزینه ای هم لازم باشه میتونم پرداخت کنم ها

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
دوست عزیز شما این نرم افزارتون رو میتونید واسه سایت های کلیکی هم ردیف کنید اگر هزینه ای هم لازم باشه میتونم پرداخت کنم ها

سلام این برنامه قابل پیاده سازی هست برا هر نوع سایتی مشکبی وجود نداره ....

----------------------------------------------------------

دوستان بابت عدم آپدیت نرم افزار معضرت میخوام پایان ترم هست یکم در گیر پروژه ها هستم متعصفانه زمان کافی در طول روز ندارم ....
اما سعیم رو میکنم همه چیزو درست کنم

mcsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام این برنامه قابل پیاده سازی هست برا هر نوع سایتی مشکبی وجود نداره
خوب با این وجود اگر امکانش هست بگید برای سایتهای عضو تیک باکس چقدر هزینه میگرید بابت درست کردنش و دیگه اینکه ایا این برنامه شما افزایش سرت کلیک کردن رو هم داره یا نه بصورت عادی فقط کلیک میکنه در ضمن ما از چه طریقی با هم صحبت کنیم بهتره

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
خوب با این وجود اگر امکانش هست بگید برای سایتهای عضو تیک باکس چقدر هزینه میگرید بابت درست کردنش و دیگه اینکه ایا این برنامه شما افزایش سرت کلیک کردن رو هم داره یا نه بصورت عادی فقط کلیک میکنه در ضمن ما از چه طریقی با هم صحبت کنیم بهتره
والا در حال حاظر من اصلا نیمتونم براتون انجام بدم چون شدیدا در گیر ساخت یک مقاله برای پایان ترم هستم + سایر درس ها که باید پروژه هاشون رو انجام بدم ...
به امید خدا بعد از امتحانات دانشگاه درخدمت شما و سایر دوستان نیز هستم ...

mcsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوکی اگر میشه ایدی یاهوتون رو یا تلگرام و یا ...بدید که با هم در ارتباط باشیم لاقل

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86

mcsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم از لطفتون حتما باهاتون تماس میگیرم

jackali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت سرمایه گزاری بیت کویین
تاریخ:2016/6/1
در این سایت شما میتونید سرمایه گزاری کنید همره با سود روزانه و پرداخت سریع
خوبه این سایت اینه که فعال هستش و اسکم نیستند و با تحقیقی که داشتم این یک شرکته که دارای نماد اعمتاد
ینی کار کردن تو این سایت تضمینی هستش
من خودم تو سایت های زیادی فعالیت داشتم ولی متاسفانه نتونستم برداشت کنم چون اسکم شدند ولی اخرش با سرمایه گزاری تو این سایت تونستم اولین برداشتمو کنم
در صورت داشتن سوالی میتوانید به بخش پشتیبانی انلاین سایت مراجعه کنید
برا عضویت بر روی کلمه زیر کلیک کنید

برا ارتباط با من میتونید به وبلاگ من مراجعه کنید​

http://jakali.avablog.ir

jackali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت سرمایه گزاری بیت کویین
تاریخ:2016/6/1
در این سایت شما میتونید سرمایه گزاری کنید همره با سود روزانه و پرداخت سریع
خوبه این سایت اینه که فعال هستش و اسکم نیستند و با تحقیقی که داشتم این یک شرکته که دارای نماد اعمتاد
ینی کار کردن تو این سایت تضمینی هستش
من خودم تو سایت های زیادی فعالیت داشتم ولی متاسفانه نتونستم برداشت کنم چون اسکم شدند ولی اخرش با سرمایه گزاری تو این سایت تونستم اولین برداشتمو کنم
در صورت داشتن سوالی میتوانید به بخش پشتیبانی انلاین سایت مراجعه کنید
برا عضویت بر روی کلمه زیر کلیک کنید

برا ارتباط با من میتونید به وبلاگ من مراجعه کنید​

http://jakali.avablog.ir

I.F.R.I.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
دیگه رو این نرم افزار کار نمیکنین؟برای من که اصلا کار نمیکنه.بعد اجرا کردن برنامه یه پبغام برای update میده که اونو میزنم و هرچقدر صبر میکنم باز فرقی نمیکنه.

بالا