سلام من برای شرکت اولم از نرم افزار محک استفاده کردم خوب بود اما بعد از مدت ها که نرم افزار های دیگر را خرریدم دیدم با همون قیمت میتونستم با کیفیت سیستم های دیکپگه ای را شاید به 1 دهم قیمت بخرم.
محک و هلو و .... واقعا فقط اسم در کردن
در کنارش نکته ای که باید توجه کنید سیستمی هست که ترجمه نرم افزارهای خارجی نباشه اینطوری تا بخواد بعد مدتی چیزی بهش اضافه کنید امکان نداره چون اصلا کسی نیست که از بیش اولیه و کل کدها خبر داشته باشه تا بتونه اون تغییر را ایجاد کنه.
سعی کنید از جایی خرید کنید که نرم افزارشون طراحی خودشون باشه و یک تیم حسابدار با دانش مرتبط داشته باشند . من حدود 3 ماه دنبال کسی میگشتم که خروجی از بخش انبارم بگیره و بخش بارکد خان بهش اضافه کنه با بیشترین قیمتم بعد اینکگه وقتم و گرفتن نتونستن پیاده کنن . درحالی که همونو واقعا سه روزه ساما سیستم پیاده کرد. چون خودشون حسابدار و برنامه نویس هستن. واقعا راضی بودم سعی کنید سیستم تون این موارد را داشته باشه حالا از هرجایی که میخرید :
امکانات سیستم حسابداری :
امکان گزارش گیری بر اساس حسابها و اشخاص و مراکز به صورت تلفیقی و تفکیکی
امکان انتخاب تنظیمات نمایش سند حسابداری
امکان صدور سند حسابداری به صورت دستی و نمایش اسناد صادر شده از دیگر قسمتهای نرم افزار
امکان جستجو در اسناد و قابلیت کپی و کات کردن ثبتهای حسابداری از یک روز به روز دیگر
امکان قطعی و غیر قطعی کردن اسناد و مستندات مربوط به حسابداری
امکانات نرم افزار حسابداری خوب
قلب تپنده مالی کسب و کار یک سازمان، حسابداری به شمار می آید.نرم افزار حسابداری و مالی تطابق بسیاری با کسب و کار دارد.ویژگی های یک این نرم افزار عبارت است از:
1. تحلیل کردن و گزارش دادن نرم افزار
شما می توانید با استفاده از این نرم افزار انواع اطلاعات را به صورت داده تحلیل و تفسیر کرده و گزارشات دقیقی را در پی داشته باشید.
2. محیط گرافیکی مناسب
فعالیت مبتنی بر اعداد حسابداری می باشد. شما می توانید با استفاده از نمودار و چارت اعداد نامفهوم را بهتر نمایش دهید و روندهای مالی یک شرکت را با کیفیت و قابل فهم تر ارائه دهید.
3.افزایش سرعت و کاربری آسان
یکی از مهم ترین معیار برای انتخاب ،افزایش سرعت در یک عملکرد محسوب می شود.
4. امنیت بالای نرم افزار حسابداری
در زمان خرید این نرم افزار محاسباتی ، ویژگی های امنیتی آن و همچنین چگونگی عملکرد آن در ارتباط با استفاده از آنتی ویروس ها را از فروشنده درخواست کنید تا توضیح دهد.