سلام دوست عزیزمرسی دوست عزیز . نقشه ی همدان رو دانلود کردم .
این لینک هایی که برای تهران گذاشتید هم مثل همدان نقشه ی ماهواره ایه ؟
متاسفانه تست نکردم
سلام دوست عزیزمرسی دوست عزیز . نقشه ی همدان رو دانلود کردم .
این لینک هایی که برای تهران گذاشتید هم مثل همدان نقشه ی ماهواره ایه ؟
همون طور که Base عزیز گفتند احتمالا کامل لود نشدند.
فایله rar ه دیگه!
من خودم این نقشه 50 مگی رو با همین لینکها دانلود کردم و مشکل از لینک و محتواش نیست.
نقشه 150 مگی هم + بهترین کالیبره در پست اول قرار گرفت
به جای فایل .map که داخل فایل رپید شر با حجم بالا وجود دارد نسخه تحت عنوان کالبره را دانلود و جایگزین آن کنید (تا فلش خوب بیفته تو جاده و دقیق تر حرکت کنه)
ممنون .
این نقشه ماهواره ایه ؟
اسم خیابون های اصلی رو فقط داره ؟
خیر (عکسهاش رو گذاشتم)اسم خیابون های اصلی رو فقط داره ؟
بله باید ساین شوداین برنامه حتما باید ساین بشه؟
نمی دونم . برای من بی درد سر با وین رار اسپیلت شد.اولا دستتون درد نکنه و خسته نباشید.
ثانیا به دوستانی که در سر هم کردن فایل ها مشکل دارن این توضیح رو بدم:
من نمی دونم آقای sadeghspiderman چه طورفایل ها رو split کردن.چون من که با winrar این کارو انجام میدم،پسوند فایل ها همون rar باقی می مونه و اعداد قبل از پسوند اضافه میشه. یاد قدیما افتادم که با NC فایل ها رو split می کردیم.
خلاصه این که من هرچه کردم با winrar نشد و دائما پیغام فایل خراب رو می داد. از اونجایی که حجم فایل ها هم بالاست سراغ برنامه دیگه ای رفتم.
با این برنامه به راحتی می تونید فایل ها رو merge کنید. فقط کافیه همشون تو یک پوشه باشن و فایل با پسوند 001 رو به برنامه بگید کجاست.
من این کار رو انجام دادم.فایل اصلی رو ساخت و extract هم کردم.هیچ مشکلی نداشت.
این لینک هم می تونه مشکل گشا باشه.
من نقشه تهران رو گرفتم (اون حجیمه) . توی آنزیپ کردنش 3 تا error داد .
part2,part3,part4 ارور دادن .
چرا عزیزروی i8510 samsung نصب نشد
من با هر 2تاش کار کردم.SmartComGPS یا گارمین برای N78?
برنامه GPS برای N78 چی پیشنهاد می کنید؟
لطفاٌ با دلیل برنلمه پیشنهاد کنید.
!!!لطف کنید برای نوکیا 5800 اکسپرس موزیک هم gps بزارید مرسی
با سلام نقشه جهان يا نقشه شهر هاي چين را مي دونيد از كجا بيارم؟
شما این ورژن را هم امتحان کنید:با سلام خدمت دوستان، من گوشی 5800 دارم و روش smartcomgps نصب کرده بودم و مشکلی نداشت ولی بعد از مستر ریست گوشی وقتی دوباره اونو نصب کردم بعد از چند ثانیه از برنامه می پره بیرون، ممنون می شم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست؟
با تشکر از راهنماییتون، ولی متاسفانه با این ورژن هم مشکل بر طرف نشد و همچنان بعد از 6 - 7 ثانیه از برنامه خارج میشه.شما این ورژن را هم امتحان کنید:
SmartcomGps1.56_Cracked by Sadeghspy__signed__.zip (419.0 KB, 50 views)
ضمیمه آخر این پست
توی این ورژن تمام مشکلات 5800 اعم از حرکت روی نقشه و فول اسکرین و ... حل شده است.
نیاز به ساین هم ندارد!