منتخب بازارچه

نرم افزار SmartCom GPS برای GPS داخلی (N95,N82,...)+ کاملترین نقشه شهرها

lucky4ever

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 فوریه 2006
نوشته‌ها
155
لایک‌ها
0
محل سکونت
0gravity
دوستان یک سری نقشه ماهواره ای به لیست اضافه و لیست آپ شد.
ممنون ...
برای HTC touch pro2 از چه برنامه ای استفاده کنم ؟ همین نقشه ها را می شود به برنامه های دیگر هم داد ؟ آیا تفاوتی می کند ؟
 

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 جولای 2008
نوشته‌ها
1,221
لایک‌ها
64
محل سکونت
Tehran
ممنون ...
برای HTC touch pro2 از چه برنامه ای استفاده کنم ؟ همین نقشه ها را می شود به برنامه های دیگر هم داد ؟ آیا تفاوتی می کند ؟
شما از برنامه گارمین استفاده کنید.


این نفشه هم پسوند خاصی داره و روی برنامه ی GPS دیگه مثل گارمین کار نمیکنه.
و باید نقشه های مخصوص گارمین رو دریافت کنید
 

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
تاریخ عضویت
22 می 2006
نوشته‌ها
2,928
لایک‌ها
42
محل سکونت
IranCity
سلام .
لطفا زحمت نقشه ایرانشهر رو هم بکشید . ممنون :blush:
 

ataamini

Registered User
تاریخ عضویت
28 فوریه 2007
نوشته‌ها
1,052
لایک‌ها
8
سن
33
محل سکونت
Sin City
سلام

روي 5800 بعد از نسب بايد تنظيم خاصي هم انجام بديم؟ روي نقشه يا نرم افزار؟

چون كه من نسب كردم ولي كانكت نميشه و جي پي اس كنارش رنگش قرمزه !

بيشتر از يك ساعت هم صبر كردم!

ممنون
 

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 جولای 2008
نوشته‌ها
1,221
لایک‌ها
64
محل سکونت
Tehran
سلام

روي 5800 بعد از نسب بايد تنظيم خاصي هم انجام بديم؟ روي نقشه يا نرم افزار؟

چون كه من نسب كردم ولي كانكت نميشه و جي پي اس كنارش رنگش قرمزه !

بيشتر از يك ساعت هم صبر كردم!

ممنون
سلام


نه تنظیم خاصی نداره فقط چک کنید که تو بخش settings قسمت Strong روی Internal تنظیم باشه.

بعد هم که میدونیند به یک فضای باز (حداقل زیر سقف نباشه) برید. روشن خواهد شد.
 

ataamini

Registered User
تاریخ عضویت
28 فوریه 2007
نوشته‌ها
1,052
لایک‌ها
8
سن
33
محل سکونت
Sin City
سلام


نه تنظیم خاصی نداره فقط چک کنید که تو بخش settings قسمت Strong روی Internal تنظیم باشه.

بعد هم که میدونیند به یک فضای باز (حداقل زیر سقف نباشه) برید. روشن خواهد شد.
سلام مجدد

آقا من هر كاري ميكنم كانكت نميشه

نقشه كاليبره دارم (iran_roads_map full) حجمش هم 92 مگه پسوندش هم ogf2 هست

نرم افزار جي پي اس هم از همين جا دان كردم

تنظيمات هم همونطوريه كه گفتيد

جي پي اس هم آبي ميشه حتي تا 1 ساعت هم صبر كردم( توي فضاي باز) اما نشد كه نشد!
 

ataamini

Registered User
تاریخ عضویت
28 فوریه 2007
نوشته‌ها
1,052
لایک‌ها
8
سن
33
محل سکونت
Sin City
خوب الان كانكت شد ولي يه جايي بيرون از نقشه رو نشون ميده و همش ميچرخه!
 

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 جولای 2008
نوشته‌ها
1,221
لایک‌ها
64
محل سکونت
Tehran
خوب الان كانكت شد ولي يه جايي بيرون از نقشه رو نشون ميده و همش ميچرخه!
یک بار از گزینه option و بعد gps گزینه simlate رو یک بار روشن و خاموش کنید تا نقشه دور سرتون نچرخه


در ضمن اون نقشه ای که دانلود کردید شاید کالبره نیست. و شاید چون فقط یه نقشه روی گوشیتون ریختید و شما در جایی داخل نقشه نیستید (البته این چون نقشه ایرانه نباید برای این باشه)

شما یه نقشه دیگه (شهر خودتون) رو دانلود کنید و بعد امتحان کنید.

اگر مشکل حل شد مشکل کالیبره نقشه بالاییه
اگر نه مشکل از عوض کردن تنظیمات اسمارته که باید مثل اول بشه (نصب مجدد)
 

newyork3

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
دانلود نقشه بابل برای Smartcom GPS :

http://www.tebyan.net/Weblog/newyork/post.aspx?PostID=88796

تو ضیحات : با توجه به اینکه نرم افزار Smartcom Gps از نرم افزار های معروف و مفید در زمینه GPS و مکان یابی برای گوشی های symbian است .



نقشه بابل رو به صورت کامل و حتی Hirbird برای بابل آماده کردم ( یعنی شما نه تنها خیابان ها رو میبینین و اسم اونها رو میخونین بلکه تصویر گوگلی آنها رو هم خواهید دید )



شاید میشه گفت این نقشه کامل ترین نقشه ای است که تا به الان برای بابل درست شده .
 

tata

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 مارس 2007
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
0
نقشه هاي با حجم بالا از سايت رپيدشر دانلو نميشه.ميگه با يوزر فري نميشه.بايد رجيستر شده باشه.چجوري بايد دانلود كرد؟مثلا نقشه بم 70 مگي
 

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 جولای 2008
نوشته‌ها
1,221
لایک‌ها
64
محل سکونت
Tehran

metal_luv

Registered User
تاریخ عضویت
1 فوریه 2007
نوشته‌ها
300
لایک‌ها
30
محل سکونت
تهران
سلام
چند تا سوال:دی
1- این نرم افزارهای جی پی اس کدومشون قابلیت ثبت مسیرهای طی شده رو دارن.منظورم یه چیزی مثه دیتالاگر هست که مثلآ شما از تهران میری کرج و از اونجا شیراز و بعد مثلآ برمیگردی تهران.میخوای تمام مسیری رو که رفتی رو سیو کنی روی نقشه.امکانش هست؟
2-آیا محدودیتی در ثبت نقاط هست مثه جی پی اس های دستی؟
3-تو این نرم افزارها کارکرد geotagging هم هست؟
4-تو مسیرهایی که جاده نداره مثلآ جنگل ها چطور مسیر رو نشون میده؟
 

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 جولای 2008
نوشته‌ها
1,221
لایک‌ها
64
محل سکونت
Tehran
سلام
چند تا سوال:دی
1- این نرم افزارهای جی پی اس کدومشون قابلیت ثبت مسیرهای طی شده رو دارن.منظورم یه چیزی مثه دیتالاگر هست که مثلآ شما از تهران میری کرج و از اونجا شیراز و بعد مثلآ برمیگردی تهران.میخوای تمام مسیری رو که رفتی رو سیو کنی روی نقشه.امکانش هست؟
2-آیا محدودیتی در ثبت نقاط هست مثه جی پی اس های دستی؟
3-تو این نرم افزارها کارکرد geotagging هم هست؟
4-تو مسیرهایی که جاده نداره مثلآ جنگل ها چطور مسیر رو نشون میده؟
1- هر دو شون میشه . (البته اسمارت راه دست تره ولی گارمین باید فعالش کنید)
2- نه اصلا
3-ثبت و نگهداری اطلاعات محل جغرافیایی هم داره
4-بدون جاده دیگه (یعنی تو اسمارت یه جا بیرون از نقشه که مسیری نداره ولی اگر از نقشه ماهواره ای استفاده کنید جنگلش باحالتره و میشه یه چیزایی رو تشخیص داد.)
 
Last edited:

metal_luv

Registered User
تاریخ عضویت
1 فوریه 2007
نوشته‌ها
300
لایک‌ها
30
محل سکونت
تهران
ممنون از جواب.
یه سوال دیگه این که این جی پی اسهای ال سی دی دار که برای ماشین هستن ظاهرآ امکان اینکه نقشه اضافه کنیم رو دارن؟مثلآ نقشه هایی که شما واسه گارمین یا اسمارت دارید رو میشه روشون ریخت یا فقط میشه از نقشه خودشون استفاده کرد.مثلا این:
lcd-touch-screen-gps
معنی اینکه مثلآ میگن:
pre-loaded map--->NO
چیه؟یعنی فقط بیس مپ خودش کار میده؟
مرسی
 

ussef

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 نوامبر 2009
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
سلام دوستان
خیلی وقته دوست دارم بدونم چطوری می تونم گوشی 5800 رو هک کنم . هنوز نتونستم
خیلی از برنامه های کاربردی رو گوشیم نصب نمی شه ، کلافه شدم
please help
 

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 جولای 2008
نوشته‌ها
1,221
لایک‌ها
64
محل سکونت
Tehran
سلام دوستان
خیلی وقته دوست دارم بدونم چطوری می تونم گوشی 5800 رو هک کنم . هنوز نتونستم
خیلی از برنامه های کاربردی رو گوشیم نصب نمی شه ، کلافه شدم
please help
دوست عزیز مراحل رو به ترتیب طی کنید :

[ دريافت فايل Cer ]
[ نحوه ساين کردن ]
[ هک همه گوشی با HelloOX 2 ]
 

e-goldirani

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 مارس 2006
نوشته‌ها
29
لایک‌ها
0
ببخشید اینجا سوال میکنم
میخواستم ببینم آیا راهی هست که بشه ای دی اس ال رو از طریق PC به موبایل وصل کرد و باهاش به اینترنت کانکت شد ؟
مدل گوشیم هم نوکیا 5800 هست
 

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 جولای 2008
نوشته‌ها
1,221
لایک‌ها
64
محل سکونت
Tehran
ببخشید اینجا سوال میکنم
میخواستم ببینم آیا راهی هست که بشه ای دی اس ال رو از طریق PC به موبایل وصل کرد و باهاش به اینترنت کانکت شد ؟
مدل گوشیم هم نوکیا 5800 هست
اینجا جاش نیست

ولی اتصالتون باید وایرلس باشه:

توضیحش در این تاپیک هست:

اشتراک اینترنت کامپیوتر با گوشی از طریق Wireless
 

danyno1

Registered User
تاریخ عضویت
25 آگوست 2009
نوشته‌ها
556
لایک‌ها
127
محل سکونت
♕ShiraZ♕
سلام نقشه شیراز ( اون 70 mb) پارت 2 دانلود نمیشه
میشه کلشو تو یه فایل آپلود کنید؟ البته تو یه سایتی جز راپیدشیر!:blush:
اگه ممکنه 4shared یا mediafire آپلود کنید
ممنون
 

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 جولای 2008
نوشته‌ها
1,221
لایک‌ها
64
محل سکونت
Tehran
سلام نقشه شیراز ( اون 70 mb) پارت 2 دانلود نمیشه
میشه کلشو تو یه فایل آپلود کنید؟ البته تو یه سایتی جز راپیدشیر!:blush:
اگه ممکنه 4shared یا mediafire آپلود کنید
ممنون
فایل دوم نقشه 73 مگی شیراز بدون مشکل دانلود میشه

یک بار دیگه امتحان کنید
 
بالا