• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

nima_07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میشه مشکل من را هم برسی کنید من K-JAM دارم و از روزی که خریدمش باهاش مشکل دارم دوربینش که اصلا
کیفیت نداره ((مال شماها هم این توری است)) من قبلن s700 داشتم ولی خیلی با دوربینش حال می کردم دیگه این که تازگی ها PHONE گوشیم قطع شده و اصلا آنتن ندارم هر کلکی که بلد بودم زدم ولی نشد میشه بگین چه کنم
اگه چیزی باید دانلود کنم به [email protected] میلش میکنید ممنون........[/

--------------------------------------------------------------------------
اینو بریز....بهتر میشه....مخصوصا توی جاهای کم نور

فایل های ضمیمه

• camera.zip
    10.1 KB · نمایش ها: 200

exe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از nima_07 :
سلام
میشه مشکل من را هم برسی کنید من K-JAM دارم و از روزی که خریدمش باهاش مشکل دارم دوربینش که اصلا
کیفیت نداره ((مال شماها هم این توری است)) من قبلن s700 داشتم ولی خیلی با دوربینش حال می کردم دیگه این که تازگی ها PHONE گوشیم قطع شده و اصلا آنتن ندارم هر کلکی که بلد بودم زدم ولی نشد میشه بگین چه کنم
اگه چیزی باید دانلود کنم به [email protected] میلش میکنید ممنون........[/

--------------------------------------------------------------------------
اینو بریز....بهتر میشه....مخصوصا توی جاهای کم نور

خیلی ممنون ،ولی میشه بگی چه جوری من می تونم PHONE گوشیمو فعال کنم آخه تقریبا دو سه روزی هست که از کار افتاده وکار نمی کنه ...... دیگه این که چه طور می تونم MASTER RISET کنمش به عبارتی میشه به حالت اول برش گردوند بازم ممنون..........................:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از della :
از دوستان خواهش می کنم که سوالات خودشون رو در ترد سوال و جواب مطرح کنند تا پیوستگی مطالب رعایت بشه

لطفا پست هایی که زدید رو به اون قسمت منتقل کنید.
ممنونم
تایید می شه ، تمنا می کنم ، آدم رو از آمدن به ترد نرم افزار پشیمون نکنید
(از نیما خان گل که مثل شیر آدوایز می کنه و بهروز و دلا خانم تشکر به عمل می آید)

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi_relax :
حدود 147 نرم افزار و برنامه و بازي
با تشکر از این کار ارزشمند شما فکر میکنم اگر میشد به نوعی اسامی فایلها رو دید که بشه فهمید هر کدوم به چه دردی میخوره خیلی بهتر میشد

nima_07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
2 تا برنامه واستون گذاشتم
یکی smart filter 1.3 که مثل black list عمل میکنه..اون یکی CAB installer که باهاش میتونین فایلهای CAB رو هر جا خواستین بریزین

فایل های ضمیمه

• cab installer.zip
    52.1 KB · نمایش ها: 164
  • SMARTFilter_1.3_PRO_WM5.zip
    236 KB · نمایش ها: 91

Babak M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من موفق به پیدا کردن دیکشنری لکسیسگو و کرکش شدم که با هم احتمالا مطابقت دارن
الان هم مشغول دانلود اون هستم ... البته هنوز خودم امتحانشون نکردم

کرک

arashfarrokhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از jangale_asrar :
به جای ALARM نه زنگ گوشی . کسی سراغ داره؟

دوست عزیز mp3 که میخوای رو کپی کنید در پوشه ویندوز pocket pc بعد میتونید از منوی انتخاب زنگ برای آلارم انتخابش کنید.

arashfarrokhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان گرامی

با اجازه بزرگترها صفحه touch screen دستگاه pda2k بنده شکست میگن حدود 130 هزار تومنه /کسی قیمت یا اطلاعاتی داره بتونه کمکم کنه؟؟

نتیجه اخلاقی:وقتی میخواهید سوار ماشین بشوید مراقب باشید که PDA تون تو جیب بغلتون نباشه که بشکنه.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا این هم یه برنامه دیگه مجانی و عالی برای پزشکی

ببینید، فایل رو بگیرید :
کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/vademecum.rar

بعد فایل کب رو ببرید روی دستگاه اجرا کنید
بعد در مین مموری نصب اش کنید بهتره ، همش 170کیلوبایته، بعد در همون فولدر خودش ، همین فایل رو هم اضافه کنید،یعنی فایل معاینه بالینی رو
بعد برید به برنامه و settingsو همون صفحه اول ، cache رو به 10تغییر بدید . و فولدر my documents رو پاک کنید و آدرس نصب خود برنامه رو که فایل معاینه بالینی هم توش هست ، اضافه کنید، این طوری برنامه خیلی سریع تر اجرا می شه .
بعد اوکی کنید و در منو اول ، اوپن کنید فایل تون رو ، لذت اش رو ببرید

ali_m_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از arashfarrokhi :
دوستان گرامی

با اجازه بزرگترها صفحه touch screen دستگاه pda2k بنده شکست میگن حدود 130 هزار تومنه /کسی قیمت یا اطلاعاتی داره بتونه کمکم کنه؟؟

نتیجه اخلاقی:وقتی میخواهید سوار ماشین بشوید مراقب باشید که PDA تون تو جیب بغلتون نباشه که بشکنه.

آقا قیمت خیلی خوب دادند چون منم LCD شکست و البته PDA2K بود قیمت گرفتم 300000 تومان. مجبور شدم بفرستم نمایندگی دبی اونجا 700 درهم(حدوداً 175000 تومان) برام آب خورد. اگه آدرس و تلفنشو خواستی می تونی بری تو سایت imate اونجا هست اگه خواستی من شماره اش را بهت میدم. :(

arasharya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان . اقا من يه غلطي کردم نمي دونم چه جوري درستش کنم ويندوزم را upgrade کردم ولي برنامه پزشکي که روي پاکت پي سي بوده خيلي کند شده نمي دونم چه جوري مي شه down grade کرد . لطفا بهم کمک کنيد . دنبال ويندوز موبايل 1.12.134 مي گردم ولي گيرم نمي ايد کلمات win ce يا چيزهاي ديگه را هم توي کل forum جستجو کردم ولي برنامه win ce را گير نياوردم . در ضمن ايا i mate اگه اپ گريد بشه قابليت down grade شدن را داره يعني مي شه ورژن قبلي ويندوز را روش نصب کرد . ممنون مي شم کمکم کنيد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از arasharya :
سلام به همه دوستان . اقا من يه غلطي کردم نمي دونم چه جوري درستش کنم ويندوزم را upgrade کردم ولي برنامه پزشکي که روي پاکت پي سي بوده خيلي کند شده نمي دونم چه جوري مي شه down grade کرد . لطفا بهم کمک کنيد . دنبال ويندوز موبايل 1.12.134 مي گردم ولي گيرم نمي ايد کلمات win ce يا چيزهاي ديگه را هم توي کل forum جستجو کردم ولي برنامه win ce را گير نياوردم . در ضمن ايا i mate اگه اپ گريد بشه قابليت down grade شدن را داره يعني مي شه ورژن قبلي ويندوز را روش نصب کرد . ممنون مي شم کمکم کنيد
قربان ؛ احتمال اینکه دلیل کند شدن آپگرید باشه هست، ولی خیلی کمه ، پیشنهاد می کنم برنامه رو ازاول نصب کنید.
بعد فکر کنم شما این رو نمی دونید که ویندوز موبایل برای هر دستگاه اختصاصی هست.
بهتره بگید دقیقاً چی کار کردید ، اون هم در فروم سئوال و جواب ، و بعد اش ، سعی کنید مشکل رو حل کنیم .
آپگرید های که به صورت رام هستن ، به راحتی قابل دانگرید هستن.
به فروم کامپلیت مراجعه کنید

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوسان اگه زحمتی نیس زحمت بکشن یه برنامه دوروس و حسابی برای نوشتن برنامه های ++C بزارن ممنون می شم.

seyedhossein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک برنامه بسیار عالی فارسی ساز برای WM5

همانطور که میدانید بهترین برنامه فارسی ساز برای WM5 برنامه ای عربی هست بنام arabizer که ورژن جدید اون امکانات بسیار زیادی داره

دانلود:

http://www.imaginet-software.net/downloads/ArabizerSuite2B339.exe

توضیحات بیشتر در صفحه بعد شماره 2475#

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از seyedhossein :

همانطور که میدانید بهترین برنامه فارسی ساز برای WM5 برنامه ای عربی هست بنام arabizer که ورژن جدید اون امکانات بسیار زیادی داره و البته بعد از نصب هم میتونین 4 حرف فارسی رو بهش اضافه کنید

دانلود:

کرک:

http://forum.xda-developers.com/download.php?id=9870

بعد از نصب هم میتونید با برنامه IMAGiNET Persian Enabler چهار حرف فارسی رو بهش اضافه کنید
که این فایل رو هم براتون attached کردم
اقا برا win2003 هم کار میکنه؟

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shahriar9876 :
دوسان اگه زحمتی نیس زحمت بکشن یه برنامه دوروس و حسابی برای نوشتن برنامه های ++C بزارن ممنون می شم.

شما که تازه وارد نیستید لطف کنید دنباله سوال رو در سوال و جواب پی گیری کنید.
من دقیقا نفهمیدم شما می خواهید چی کار کنید.
برنامه ++C رو روی PPC کامپایل کنید؟( که باهاش چه کار کنید؟) کلا برنامه با PPC بنویسید؟ با ++C برای PPC برنامه بنویسید؟
لطفا بحث رو (و جواب به من رو) در قسمت سوال و جواب ادامه بدهید.

ha1h1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از seyedhossein :

همانطور که میدانید بهترین برنامه فارسی ساز برای WM5 برنامه ای عربی هست بنام arabizer که ورژن جدید اون امکانات بسیار زیادی داره و البته بعد از نصب هم میتونین 4 حرف فارسی رو بهش اضافه کنید

دانلود:

کرک:

http://forum.xda-developers.com/download.php?id=9870

بعد از نصب هم میتونید با برنامه IMAGiNET Persian Enabler چهار حرف فارسی رو بهش اضافه کنید
که این فایل رو هم براتون attached کردم
با سلام كرك اين برنامه دانلود نميشه امكان داره راهنمائي كنيد ممنون ميشم

بالا