سلام به همگی.
من از موقغی که شروع کردم این تاپیک رو خوندن خیلی سوال برام پیش اومد که گذاشتم همرو آخر بپرسم که تا حد امکان تکراری نباشه!
ولی خوب یه مشکلی هست. اگر کسی مثل من همه این تاپیک رو بخونه به مشکلات بزرگی برمیخوره. میدونین راجع به هر مساله ای که بحث میشده انقدر افراد مختلف نظر میدادن که شاید اون موقع خودشون میفهمیدن که آخر کدومش بهتره ولی من که هی همرو پشت سر هم و بدون مکث میخوندم آخرش قاطی میکردم!
حالا چند تا برنامه میخوام که اگر یکی از کسانی که وارده و انواع اونارو تست کرده بهم جواب بده خیلی ممنون میشم.
اول اینکه یه dictionary میخوام ترجیحا انلیسی به اانگلیسی. از بین چندتایی که معرفی شده بود نمیدونم کدوم بهتره ولی lexisgoo رو گرفتم.
دوم اینکه میخوام بدونم که برای ppc هم آنتی ویروس لازمه یا نه. چون من معمولا با اون وصل میشم البته با bluetooth از روی pc که خوب روی اون آنتی ویروس دارم. حالا نمیدونم که برای ppc هم باید نصب کنم یا نه و اگر باید نصب کنم چه آنتی ویروسی رو بگیرم.
سوم اینکه در نهایت بهترین راه برای اینکه بتونم سایتهای فارسی رو باز کنم چیه. من رام wwe رو نصب کردم که arabazier نداره. معمولا هم احتیاج به تایپ فارسی پیدا نمیکنم. فقط میخوام بتونم سایتهای فارسی رو باز کنم.
چهارمین درخواستم از کسانیکه برنامه های پزشکی رو میفرستنه. من یه برنامه میخوام که در مورد داروها باشه. البته اگر محدود هم باشه مهم نیست چون من دندانپزشکم و معمولا با داروهای پیچیده و در رابطه با پزشکی کاری ندارم. بعد یه برنامه هم میخوام در مورد اورژانسها. ترجیحا اورژانسهای دندانپزشکی. به medical dictionary هم میخوام و در نهایت اگر کتابهای text دندان هم باشه خوبه که بتونم مواقع بیکاری برای تحصص بخونم
پنجمین سوالم رو هم قبلا گفتم که کسی جواب نداد. حالا میخوام دوباره بپرسم شاید یکی جواب بده. میدونین برنامه phone روی ppc به نظرم خیلی کمبود داره. مثلا اگر کسی رو بگیرین و waiting باشین متوجه نمیشین. یا اگر divert بشیم متوجه نمیشین! یا اگر بخواین یه کدی وارد کنین send dtmf نداره! میخوام ببینم میشه که فلک را سقب بشکافیم ؟

منظورم اینه که برنامه ای هست که جای phone رو بگیره و این اشکالات یا کمبودها رو نداشه باشه ؟
مرسی از همتون
راستی من پهنای باند نسبتا خوبی دارم. اگر برای upload کردن برنامه ها کمکی از دستم برمیاد حتما بهم بگین. خودم که وقت نمیکنم بگیرم دنبالشون! شاید اینطوری بتونم کمی زحمات شما رو جبران کنم.