• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از XONIX_JAM :
آيا تا حالا با calendar گوشيتون كار كردين.:blink:
اگه كمي باهاش كار كنيد(به صورت فارسي)خواهيد ديد كه واسه خودش دنيايي.:eek:

اينم يه برنامهاي براي تكميل و راحت كردن calender
همراه امكاناته تغيير الارمه ساعت و...

اينم كركششششش
خوده برنامه صفحه قبل موجوده

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از XONIX_JAM :
راستی ، اگر اکتاکو نصب نباشه ، می شه باهاش شهاب رو فارسی دید؟

فكر كنم بشه اما من امتحان نكردم اما اگه خود شهاب راينيستال كني گوشي قاتي پاتئ ميشه:([/QUOTE]

بله قربان؛ روی دبلیو ام 5 خیلی اذیت می کنه من رو مجبور کرد که اتم رو که تقریباً همه چی روش نصب کرده بودم هارد ریست کنم!!!!
راستی ، کسی می تونه برنامه دیکشنری انگلیسی فارسی کامپتیبل با دبلیو ام 5 معرفی کنه؟ اکسیم جان ، تموچین؟:blush:

manizand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوستانی که می خواستن از مکالماتشون مطلع بشن
این هم برنامه Phone Dashboard
کرک برنامه هم هست
من روی crack find دیدمش
phds_ani.gif

seyedhossein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از nima_07 :
اینم کرک برنامه Arabizer

برای استفاده از کرک برنامه arabizer

- دوازده حروفی که پس از اینستال کردن این برنامه و ری استارت مشاهده می شود را، بدون فاصله و در کنار هم در قسمت بالای جدول کرک قرار داده و ok کنید

- دوازده حرف متفاوت دیگر که در قسمت پایینی جدول نشان داده می شود ، به ترتیب هر 4 رقم آن را در هریک از جداول برنامه که بعنوان unlock key مشخص شده است تایپ نموده و سپس active نمائید

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
با درود
بالاخره از بیمارستان اومدم گفتم یه پست خوب براتون بگذارم:
من قبلا برنامه spb backup رو معرفی کردم ولی چند بار که واقعا بهش نیاز شد جواب نداد و مجبور شدم hard reset کنم ولی الان چند هفته است از برنامه sprite backup استفاده می کنم که خیلی ازش راضیم و واقعا یه پله بالاتر از بقیه است این برنامه جدید و ورژن 5 که با WM 5 هم سازگار جالبیش اینه که تو سایتش میگه هنوز برای WM 5 برنامه ندارند ولی اینی که من دارم کامل و بتا هم نیست عکسش هم براتون گذاشتم فقط اگه کسی لینک دانلود پیدا کرده بذاره من می گم چه جوری کرکش کنید یادتون باشه نصبش نکنید وگرنه نمی تونید کرکش کنید.;)

فایل های ضمیمه

• display_1.jpg
    display_1.jpg
    15.1 KB · نمایش ها: 20

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tamoochin :
با درود
بالاخره از بیمارستان اومدم گفتم یه پست خوب براتون بگذارم:
من قبلا برنامه spb backup رو معرفی کردم ولی چند بار که واقعا بهش نیاز شد جواب نداد و مجبور شدم hard reset کنم ولی الان چند هفته است از برنامه sprite backup استفاده می کنم که خیلی ازش راضیم و واقعا یه پله بالاتر از بقیه است این برنامه جدید و ورژن 5 که با WM 5 هم سازگار جالبیش اینه که تو سایتش میگه هنوز برای WM 5 برنامه ندارند ولی اینی که من دارم کامل و بتا هم نیست عکسش هم براتون گذاشتم فقط اگه کسی لینک دانلود پیدا کرده بذاره من می گم چه جوری کرکش کنید یادتون باشه نصبش نکنید وگرنه نمی تونید کرکش کنید.;)

خوشحالم که به سلامت برگشتی عزیز
می گم من نفهمیدم اگر شما نصب اش کردی،پس باید سورس اش رو داشته باشی دیگه.
بعد یه خواهش دیگه :
ممکنه یه دیکشنری انگلیسی به فارسی که با یه فارسی ساز منطبق بر دبلیو ام 5 کار کنه معرفی کنی قربان

Saransoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از babak_k750i :
دو ستان این عربایزر جدید رو که دادین من همین الان روی jam blackام نصب کردم و کرکشم انجام دادم
ولی متاسفانه تمام حروف بشکل مربع مربع هستش:( وpersian enabler هم ,هیچ تغییری تو کیبردم نداد.:wacko:
لطفا کمک کنید

من همين مشكل رو داشتم وقتي قبلا روش اربايزر باشه خوب نصب نمي شه من هارد فرمت كردم و موقع نصب اربايزر 1.2 جواب نه را بديد تا كه نصب نشود بعد به صورت دستي اربايزر جديد را نصب كنيد
موفق باشيد:happy:

nima_07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم لینک sprite backup 5 از emule

ed2k://|file|Sprite%20Backup%20Personal%20Edition%20v5.0.1%20Arm%20Vga%20Ppc%20Wm5%20Cracked-Pv.zip|6275583|7A1376D947E49836F1A7AD3D35DABA24|/

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از arasharya :
اقا ببخشید من یک کم out of date هستم این سایتی که معرفی کردی و لینکی که گذاشتی نمی تونم باهاش کار کنم یک کم راهنمایی شرمنده iq زیر صفره در حد سوسک
راستی فقط به صورت ان لاین نیست من نسخه 12.3 را روی سی دی دارم می خوای برات بفرستم خیلی خفنه . جواب هر سوالی را که فکر کنی توش می تونی پیدا کنی

مي شه لطفا بگين كه چه فرقي هست بين نسخه ppc و pc . يعني online و cd . و من مي تونم كدوميك رو روي كامپيوترم نصب كنم ؟

در ضمن اين برنامه emule رو من نصب كردم . الان لينك هايي رو كه دادين به كجاش وارد كنم ؟ مي شه راهنمايي بكنينن . ممنون مي شم .

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقايان من تونستم اين برنامه رو راه بندازم . الان مي خوام بدونم كه نسخه ppc روي كامپيوتر من نصب مي شه يا نه ؟ آگه نه من از چي استفاده كنم ؟
ما دونم اينجا تالار ppc هست اما من اين برنامه رو مي خوام روي كامپيوتر خودم اجراش كنم. راهي هست ؟

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی.
من از موقغی که شروع کردم این تاپیک رو خوندن خیلی سوال برام پیش اومد که گذاشتم همرو آخر بپرسم که تا حد امکان تکراری نباشه!
ولی خوب یه مشکلی هست. اگر کسی مثل من همه این تاپیک رو بخونه به مشکلات بزرگی برمیخوره. میدونین راجع به هر مساله ای که بحث میشده انقدر افراد مختلف نظر میدادن که شاید اون موقع خودشون میفهمیدن که آخر کدومش بهتره ولی من که هی همرو پشت سر هم و بدون مکث میخوندم آخرش قاطی میکردم!
حالا چند تا برنامه میخوام که اگر یکی از کسانی که وارده و انواع اونارو تست کرده بهم جواب بده خیلی ممنون میشم.

اول اینکه یه dictionary میخوام ترجیحا انلیسی به اانگلیسی. از بین چندتایی که معرفی شده بود نمیدونم کدوم بهتره ولی lexisgoo رو گرفتم.

دوم اینکه میخوام بدونم که برای ppc هم آنتی ویروس لازمه یا نه. چون من معمولا با اون وصل میشم البته با bluetooth از روی pc که خوب روی اون آنتی ویروس دارم. حالا نمیدونم که برای ppc هم باید نصب کنم یا نه و اگر باید نصب کنم چه آنتی ویروسی رو بگیرم.

سوم اینکه در نهایت بهترین راه برای اینکه بتونم سایتهای فارسی رو باز کنم چیه. من رام wwe رو نصب کردم که arabazier نداره. معمولا هم احتیاج به تایپ فارسی پیدا نمیکنم. فقط میخوام بتونم سایتهای فارسی رو باز کنم.

چهارمین درخواستم از کسانیکه برنامه های پزشکی رو میفرستنه. من یه برنامه میخوام که در مورد داروها باشه. البته اگر محدود هم باشه مهم نیست چون من دندانپزشکم و معمولا با داروهای پیچیده و در رابطه با پزشکی کاری ندارم. بعد یه برنامه هم میخوام در مورد اورژانسها. ترجیحا اورژانسهای دندانپزشکی. به medical dictionary هم میخوام و در نهایت اگر کتابهای text دندان هم باشه خوبه که بتونم مواقع بیکاری برای تحصص بخونم :cool:

پنجمین سوالم رو هم قبلا گفتم که کسی جواب نداد. حالا میخوام دوباره بپرسم شاید یکی جواب بده. میدونین برنامه phone روی ppc به نظرم خیلی کمبود داره. مثلا اگر کسی رو بگیرین و waiting باشین متوجه نمیشین. یا اگر divert بشیم متوجه نمیشین! یا اگر بخواین یه کدی وارد کنین send dtmf نداره! میخوام ببینم میشه که فلک را سقب بشکافیم ؟ ;) منظورم اینه که برنامه ای هست که جای phone رو بگیره و این اشکالات یا کمبودها رو نداشه باشه ؟

مرسی از همتون
راستی من پهنای باند نسبتا خوبی دارم. اگر برای upload کردن برنامه ها کمکی از دستم برمیاد حتما بهم بگین. خودم که وقت نمیکنم بگیرم دنبالشون! شاید اینطوری بتونم کمی زحمات شما رو جبران کنم.

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
از دوستان کسی کرک برای برنامه ی pocket music 4.0.3 سراغ داره؟:blush:
اقای saransoft از راهنمائی شما هم ممنونم.هارد ریست کردم و عربایزر بی مشکل نصب شد.;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از neema_b99 :
سلام به همگی.
من از موقغی که شروع کردم این تاپیک رو خوندن خیلی سوال برام پیش اومد که گذاشتم همرو آخر بپرسم که تا حد امکان تکراری نباشه!
ولی خوب یه مشکلی هست. اگر کسی مثل من همه این تاپیک رو بخونه به مشکلات بزرگی برمیخوره. میدونین راجع به هر مساله ای که بحث میشده انقدر افراد مختلف نظر میدادن که شاید اون موقع خودشون میفهمیدن که آخر کدومش بهتره ولی من که هی همرو پشت سر هم و بدون مکث میخوندم آخرش قاطی میکردم!
حالا چند تا برنامه میخوام که اگر یکی از کسانی که وارده و انواع اونارو تست کرده بهم جواب بده خیلی ممنون میشم.

اول اینکه یه dictionary میخوام ترجیحا انلیسی به اانگلیسی. از بین چندتایی که معرفی شده بود نمیدونم کدوم بهتره ولی lexisgoo رو گرفتم.

دوم اینکه میخوام بدونم که برای ppc هم آنتی ویروس لازمه یا نه. چون من معمولا با اون وصل میشم البته با bluetooth از روی pc که خوب روی اون آنتی ویروس دارم. حالا نمیدونم که برای ppc هم باید نصب کنم یا نه و اگر باید نصب کنم چه آنتی ویروسی رو بگیرم.

سوم اینکه در نهایت بهترین راه برای اینکه بتونم سایتهای فارسی رو باز کنم چیه. من رام wwe رو نصب کردم که arabazier نداره. معمولا هم احتیاج به تایپ فارسی پیدا نمیکنم. فقط میخوام بتونم سایتهای فارسی رو باز کنم.

چهارمین درخواستم از کسانیکه برنامه های پزشکی رو میفرستنه. من یه برنامه میخوام که در مورد داروها باشه. البته اگر محدود هم باشه مهم نیست چون من دندانپزشکم و معمولا با داروهای پیچیده و در رابطه با پزشکی کاری ندارم. بعد یه برنامه هم میخوام در مورد اورژانسها. ترجیحا اورژانسهای دندانپزشکی. به medical dictionary هم میخوام و در نهایت اگر کتابهای text دندان هم باشه خوبه که بتونم مواقع بیکاری برای تحصص بخونم :cool:

پنجمین سوالم رو هم قبلا گفتم که کسی جواب نداد. حالا میخوام دوباره بپرسم شاید یکی جواب بده. میدونین برنامه phone روی ppc به نظرم خیلی کمبود داره. مثلا اگر کسی رو بگیرین و waiting باشین متوجه نمیشین. یا اگر divert بشیم متوجه نمیشین! یا اگر بخواین یه کدی وارد کنین send dtmf نداره! میخوام ببینم میشه که فلک را سقب بشکافیم ؟ ;) منظورم اینه که برنامه ای هست که جای phone رو بگیره و این اشکالات یا کمبودها رو نداشه باشه ؟

مرسی از همتون
راستی من پهنای باند نسبتا خوبی دارم. اگر برای upload کردن برنامه ها کمکی از دستم برمیاد حتما بهم بگین. خودم که وقت نمیکنم بگیرم دنبالشون! شاید اینطوری بتونم کمی زحمات شما رو جبران کنم.

چون احتمالاً (اون کسی که برنامه پزشکی می فرسته) من هم هستم ، پاسخ تون رو بدم .فقط بگم ، من اسم هم دارم:hmm:
اما قبل اش خواهش می کنم که از این به بعد این پست ها رو در ترد سئوال و جواب بگذارید
اول اینکه دیکشنری به نظر من فقط WordBook
دوم اینکه نه، تا امروز ، فقط یه ویروس پی سی شناخته شده که امکان جهش به پی پی سی رو داره ، که اون هم هنوز به عنوان هشدار امنیتی شناخته نشده.تازه اگر بیاد ، فایر وال و آنتی ویروس تون می تونه جلوشو بگیره
سوماینکه ویندوز دستگاه تون چیه؟2003 یا 5
چهارم اینکه ،یه کسی که برنامه های پزشکی رو می فرسته می گه: بخش آخرشو اصلاً نظری ندارم ،دیکشنری پزشکی ؛استدمن 28 (فقط) ، مابقی برنامه ها رو ، به همراه استدمن ،همون طور که تقریباً 10 بار نوشتم در سایت اسکای اسکیپ پیدا می کنید ، لابد دیدید که کرک اش رو هم گذاشتم؟اگر پیداش نمی کنید، در جستجو بزنید : همون که برنامه های پزشکی رو می فرسته + کرک اسکای
سئوال پنجم تون هم ، باید از من حرفه ای تر هاش جواب بدن، ولی تا اونجا که می دونم ، برنامه فون ، فقط شما بخش ظاهری شو می بینید ، در واقع یه برنامه خیلی پیچیده اس که مسئولیت های فراوانی داره ، ولی اگر هم چیزی که شما می خواهید پیدا بشه ، احتمالاً یک آد آن هست و فقط امکاناتی به وضع موجود اضافه می کنه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از babak_k750i :
از دوستان کسی کرک برای برنامه ی pocket music 4.0.3 سراغ داره؟:blush:
اقای saransoft از راهنمائی شما هم ممنونم.هارد ریست کردم و عربایزر بی مشکل نصب شد.;)
قربان بنده هم این برنامه رو معرفی کردم ، و هم کرک اش رو خدمت تون دادم
Crack

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

يه زماني همه كسايي كه دو تا سيم كارت داشتند به دنبال گوشي بودند كه دو تا اسلات سيم كارت قبول كنه ولي خبري در ايران نشد.اخيرا تو بازار دوبي ( و احتمالا ايران) ديدم كه گوشي هاي جديد دارايLline1و Line2 هستند. بعد از سئوال از فروشنده متوجه شدم مخابرات دو سيم كارت را ميتواند رو يك سيم كارت تعريف كند و اينجوري گوشي هايي كه آپشن دو لاين دارند ميتونن روي هر دو سيم كارت فعال باشند.(يك گوشي با دو حط)

اين يك كار نرم افزاري است و احتمالا بايد متخصصان برنامه نويس PPC يه فكري بحالش كرده باشند! كسي خبري داره؟

اميدوارم اين نرم افزار مشابه نرم افزار منشي تلفني براي PPC طلسم نشه!​

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از king_dani :
قربان بنده هم این برنامه رو معرفی کردم ، و هم کرک اش رو خدمت تون دادم
Crack
آقا ممنون
راستش فکر نمی کردم کرک ورژن 1.30 روی ورژن4.0.3 جواب بده,که خوشبختانه جواب داد:blush:
اگه یه برنامه برای پخش mp3 هم معرفی کنید که mega bass داشته باشه (باس خیلی قوی مثل برنامه پخش ارجینالی که روی گوشیهای سونی اریکسون k750 و w800 هستش),جدا ما رو شرمنده کردین:p

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
چون احتمالاً (اون کسی که برنامه پزشکی می فرسته) من هم هستم ، پاسخ تون رو بدم .فقط بگم ، من اسم هم دارم:hmm:
اما قبل اش خواهش می کنم که از این به بعد این پست ها رو در ترد سئوال و جواب بگذارید
اول اینکه دیکشنری به نظر من فقط WordBook
دوم اینکه نه، تا امروز ، فقط یه ویروس پی سی شناخته شده که امکان جهش به پی پی سی رو داره ، که اون هم هنوز به عنوان هشدار امنیتی شناخته نشده.تازه اگر بیاد ، فایر وال و آنتی ویروس تون می تونه جلوشو بگیره
سوماینکه ویندوز دستگاه تون چیه؟2003 یا 5
چهارم اینکه ،یه کسی که برنامه های پزشکی رو می فرسته می گه: بخش آخرشو اصلاً نظری ندارم ،دیکشنری پزشکی ؛استدمن 28 (فقط) ، مابقی برنامه ها رو ، به همراه استدمن ،همون طور که تقریباً 10 بار نوشتم در سایت اسکای اسکیپ پیدا می کنید ، لابد دیدید که کرک اش رو هم گذاشتم؟اگر پیداش نمی کنید، در جستجو بزنید : همون که برنامه های پزشکی رو می فرسته + کرک اسکای
سئوال پنجم تون هم ، باید از من حرفه ای تر هاش جواب بدن، ولی تا اونجا که می دونم ، برنامه فون ، فقط شما بخش ظاهری شو می بینید ، در واقع یه برنامه خیلی پیچیده اس که مسئولیت های فراوانی داره ، ولی اگر هم چیزی که شما می خواهید پیدا بشه ، احتمالاً یک آد آن هست و فقط امکاناتی به وضع موجود اضافه می کنه
دانیال جان سلام.
آقا شرمنده. من اصلا قصد بی احترامی نداشتم ( در مورد اینکه اسم نگفتم ) اولا نخواستم حتما مسوولیت به گردن شما بذارم. و دوما اینکه 2 3 برنامه پزکشی هم بعضی دیگه از دوستان گذاشته بودن. خلاصه شرمنده.
آقا درمورد جوابهات ممنون. فقط در مورد فارسی باید بگم که من Imatejam دارم و wm2003se هم روشه. البته من یک پک که تقویم فارسی بود رو نصب کردم که فکر کنم overload گذاشته بود و فونت tahoma رو هم تو ppc توی فولدر windows کپی کردم. حالا نمی دونم که با این تدابیر حل میشه یا نه!
اگر راه بهتری هست ممنون میشم که راهنمایی کنی.
آقا راستی من یه سوال هم توی ترد سوال و جواب گذاشتم که خیلی اذیتم میکنه. اگر یه سر هم به اونجا بزنی و ببینی که راه حلی داری یا نه ممنون میشم.
مرسی
نیما

mannnnnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به اساتید محترم . دیکشنری WordBook - Speaking English Dictionary 3.6 کامل و کرک شده تقدیم میشود.
توضیح اینکه یک فایل 12 مگی به اسم WordBook3.6.exe هست که 5 قسمت شده است.بعد از دانلود هر 5 قسمت انها را در یک فولدر قرار داده و بعد با استفاده از winrar باز کنید. در ضمن یک پسورد هم میخواد که www.ce4arab.com هست.

wordbook36.gif

قسمت اول
قسمت دوم
قسمت سوم
قسمت چهارم
قسمت پنجم

در ضمن با ویندوز موبایل 5 هم کاملا سازگازه. امیدوارم استفاده ببرید.:rolleyes:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از neema_b99 :
دانیال جان سلام.
آقا شرمنده. من اصلا قصد بی احترامی نداشتم ( در مورد اینکه اسم نگفتم ) اولا نخواستم حتما مسوولیت به گردن شما بذارم. و دوما اینکه 2 3 برنامه پزکشی هم بعضی دیگه از دوستان گذاشته بودن. خلاصه شرمنده.
آقا درمورد جوابهات ممنون. فقط در مورد فارسی باید بگم که من Imatejam دارم و wm2003se هم روشه. البته من یک پک که تقویم فارسی بود رو نصب کردم که فکر کنم overload گذاشته بود و فونت tahoma رو هم تو ppc توی فولدر windows کپی کردم. حالا نمی دونم که با این تدابیر حل میشه یا نه!
اگر راه بهتری هست ممنون میشم که راهنمایی کنی.
آقا راستی من یه سوال هم توی ترد سوال و جواب گذاشتم که خیلی اذیتم میکنه. اگر یه سر هم به اونجا بزنی و ببینی که راه حلی داری یا نه ممنون میشم.
مرسی
نیما
نیما جان شرمنده ، بنده قصد جسارت نداشتم ، مزاح بود قربان.
با تفاسیری که گفتید ، اگر فقط می خواهید تقویم فارسی داشته باشید ، باز هم مجبور هستید یه راست نویس نصب کنید، که فعلاً به نظر من بهترین ، اکتاکو هست که همین جا با سریال نامبر معرفی شده.بعد هم باید هر برنامه فارسی خواستید بریزید.به نظر من ، بهترین برنامه فارسی پک شهاب هست ، که روی دست اش نیومده، تاریخ هارو به صورت جدول نشون می ده و تاریخ جلالی رو به تاریخ میلادی تبدیل می کنه.حیف شد که من نتونستم به آقای شهاب پول بفرستم ، اگر حمایت می کردیم از برنامه شون، شاید الان برای دبلیو ام 5 دوباره می نوشت.دیکشنری که همراه ش هست، اگرچه 40هزار لغتی ست ، ولی مزیت اش اینه که خیلی سریع سرچ می کنه ، مثلا مزار سرچ فارسی اش واقعاً طول می کشه.ولی این خوبه
در مجموع ، من پیشنهادم شهابه ، که حدود 3.5مگ روی کارت فلش یا اس دی و حدود نیم مگ از حافظه استورج رو می گیره(به دلیل فونت هاش)
حدود 1.170مگ هم اکتاکو می گیره
در ضمن اون روش جایگزینی فونت روی ویندوز موبایل 2003 اس ای جواب نداده ، پیشنهاد نمی کنم تلاش کنید برای انجام اش
سئوال پزشکی دیگه هم باشه خوشحال می شم بتونم کمک کنم

موفق باشی

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينم يه برنامه زماني هست
اگه تو زمان پخت تخم مرغ و برنج و پيتزا مشكل دارين
اگه شطرنج بازين
اگه...

با اين برنامه كه غلام تايم نگه داره شماست ديگه مشكلي ندارين

فایل های ضمیمه