• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خب...این برنامه فارسی ساز در واقع عربی ساز محصول informobility هست. طبق راهنمایی های اقا دانیال arabizer روی اتم کار نمیکنه پس مجبوریم از یه فارسی ساز دیگه استفاده کنیم:)

این لینک کی برد فارسی هست....بریزید رو گوشی و نصب کنید و بعدش هم یه سافت ریست کنید و دیگه کی برد فارسی کامل در اختیارتون هست....حالش رو ببرید!!

می گم چقدر سخته از سایت ش نسخه ترایال رو دانلود کردن.راستی کسی امتحان کرده که با ای تن کار می کنه یا نه؟
در ضمن ، این کی بورد فارسی رو می خوام بدونم مجانی دادن؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
می گم چقدر سخته از سایت ش نسخه ترایال رو دانلود کردن.راستی کسی امتحان کرده که با ای تن کار می کنه یا نه؟

کی برد فارسی رو جناب parham گرفتن. که منم به پستم اضافه کردم:) ..نمیدونم چطوری؟ خودشون بیان توضیح بدن مجانی بوده یا نه؟

ولی واقعا عالی کار میکنه این informobility ها...من که خیلی حال کردم...یه برنامه بی دردسرو راحت:lol:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا مازیار،دانیال عزیز راست می گه،من که نتونستم از خود سایت دانلود کنم:hmm: ،شما لینک دیگه ای دارید و یا میتونید جایی آپلود کنید؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقایون دانلودش ساده است ..ببینید رو همون لینک trial که باید کلیک کنید یه صفحه باز میکنه میگه اگه عضو هستین mail تون رو بزارین تا بتونید دانلود کنید در غیر اینصورت باید رجیستر کنید...

شما رجیستر کنید...خیلی راحته رجیسترش...1 دقیقه کلا طول میکشه...بعد که رجیستر کردین mailتون رو میدید و کار تمومه...راحت میتونید حتی با DAP هم دانلود کنید...

حجمش بالاست اگه نه من براتون میزاشتم...حدود 1.26 مگ هست...منم اینترنتم والله نفتی هست...ببخشید دیگه...

Parham

Registered User
لایک‌ها
2

بله دکترجان، مجانی! من مثل یه یوزر عادی ایمیل زدم و گفتم که شما گفتید فارسی ساپورت میکنه ولی من نصب کردم نداشت! اونا هم برام کیبورد فارسیشو میل کردند! به همین سادگی!‍
305.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان، این اینفوموبیلیتی بهتر از اربایزر عمل می کنه؟؟! بعد دانیال جان چرا شما می خواین شهاب رو حتماً داشته باشید رو دستگاهتون؟
42.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان، این اینفوموبیلیتی بهتر از اربایزر عمل می کنه؟؟! بعد دانیال جان چرا شما می خواین شهاب رو حتماً داشته باشید رو دستگاهتون؟
42.gif

بچه ها یک چیز فوق العاده عجیب :
من برنامه رو نصب کردم ، اولش هم عالی پیش رفت، بعد فارسی رو هم نصب کردم ، باز هم عالی بود ، تازه یک کی بورد رنگی خوشگل انگلیسی هم بهتون می ده ، ولی شاخ در آوردم وقتی دیدم که دستگاهم نوشته no serviceبعد اول فکر کردم باز همون مشکلی که مدت ها پیش برایش پیش اومد و باعث تعویض مین بورد دستگاه شد ، برگشته ، خلاصه نمی دونید چه کارها که با دستگاه بیچاره نکردم ، دیگه ناامید که شدم ، تازه یادم اومد ، چرا اگر نو سرویس هست ، چراغ چشمک زن سبز می زنه ، خلاصه فهمیدم تقصیر این برنامه لعنتی ست. البته نمی دونم پک فارسی اش مقصره یا دیگری ، ولی به هر حال واقعا مسخره س.
حالا نتایج تحقیقات بیشتر رو به سمع و نظر شما می رسونم.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من برنامه رو نصب کردم ، اولش هم عالی پیش رفت، بعد فارسی رو هم نصب کردم ، باز هم عالی بود ، تازه یک کی بورد رنگی خوشگل انگلیسی هم بهتون می ده ، ولی شاخ در آوردم وقتی دیدم که دستگاهم نوشته no serviceبعد اول فکر کردم باز همون مشکلی که مدت ها پیش برایش پیش اومد و باعث تعویض مین بورد دستگاه شد ، برگشته ، خلاصه نمی دونید چه کارها که با دستگاه بیچاره نکردم ، دیگه ناامید که شدم ، تازه یادم اومد ، چرا اگر نو سرویس هست ، چراغ چشمک زن سبز می زنه ، خلاصه فهمیدم تقصیر این برنامه لعنتی ست. البته نمی دونم پک فارسی اش مقصره یا دیگری ، ولی به هر حال واقعا مسخره س.

:blink: نو سرویس دیگه چه صیغه ایه؟ یعنی با نصب برنامه دیگه گوشیت خط نمیده؟ نمیشه باهاش زنگ زد؟

عجییبه...خیلی هم عحیبه...اولا که من همچین چیزی چرا پیش نیومد برام...بعد هم برنامه چه ربطی داره به سیم کارت و خط دادن؟؟:blink:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

دكتر يه اگيپ از بچه ها يه برنامه نوشته بودن كه تا به سرور مجازيشون وصل نمي شدي كد ران برنامه ok نميشدبعدشم وقتي ميخواستي پاگش كني دستگاه ريست ميشد البته اين كار ساده هست شايد اين برنامه اينجوري بود

nima6888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر جان این مشکل خیلی وقت پیش برا من هم اتفاق افتاد.
اون موقع فهمیدم که وقتی من اینفوموبیلیتی و small menu plus رو با هم استفاده می کنم اینجور میشه
اون موقع از فارسی ساز که نمیتونستم بگذرم از small menu گذشتم و به جاش از wisbar استفاده کردم.
دکتر جان شما هم از small menu استفاده میکنید؟

behzad_1347

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دكتر يه اگيپ از بچه ها يه برنامه نوشته بودن كه تا به سرور مجازيشون وصل نمي شدي كد ران برنامه ok نميشدبعدشم وقتي ميخواستي پاگش كني دستگاه ريست ميشد البته اين كار ساده هست شايد اين برنامه اينجوري بود

یک سوال داشتم روی qtek s100 میشه wm5 نصب کرد ممنون میشم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
:blink: نو سرویس دیگه چه صیغه ایه؟ یعنی با نصب برنامه دیگه گوشیت خط نمیده؟ نمیشه باهاش زنگ زد؟

عجییبه...خیلی هم عحیبه...اولا که من همچین چیزی چرا پیش نیومد برام...بعد هم برنامه چه ربطی داره به سیم کارت و خط دادن؟؟:blink:

من هم هنوز درست نفهمیدم ، می تونه یک اشکال صرفا نرم افزاری باشه ، مثل همینی که نیما نوشت . البته یادتون باشه که ای تن ، روی بخش تله فونی دستگاه یک برنامه اضافی نصب می کنه که ممکنه اون کانفلیکت داشته باشه.
می تونه هم به دلیل اون پک فارسی باشه ، مثلا ممکنه یک سری مقادیر رو عوض کنه.

فکر نمی کنم که این طوری باشه حسین ، چون بقیه باهاش مشکل ندارن.اصولا برنامه عالی هست فقط با دستگاه من مشکل داره ، من هنوز فرصت نکردم دوباره نصب ش کنم تا ببینم بدون پک فارسی ش هم مشکل داره یا نه.

دکتر جان این مشکل خیلی وقت پیش برا من هم اتفاق افتاد.
اون موقع فهمیدم که وقتی من اینفوموبیلیتی و small menu plus رو با هم استفاده می کنم اینجور میشه
اون موقع از فارسی ساز که نمیتونستم بگذرم از small menu گذشتم و به جاش از wisbar استفاده کردم.
دکتر جان شما هم از small menu استفاده میکنید؟
ممنون از راهنمایی ت ، بله من هم از همین استفاده می کنم ، اتفاقا یک مشکل دیگه هم که به کرات با اسمال منو دارم ، اینه که وقتی دستگاه رو از ساسپند در آری و سریع اون رو باز کنی ، وقتی از منو هاش یک برنامه انتخاب می کنی ، دستگاه شروع می کنه به عجیب غریب رفتار کردن، مثلا کی بورد بالا نمی اد ، یا اگر می آید مرتب می پره ( انگار زدی بره ) یا اینکه نمی تونی تایپ کنی. من اگر یک برنامه بتونم پیدا کنم که این شیوه فولدر بندی مثل اسمال منو داشته باشه و همین قدر کم جا بگیره توی تودی اسکرین ، طلاقش می دم و می زارم با اینفور در می رم.

با اجازه دكتر

rom ويندوز 2005 برا imate jam نيومد برادر اصلا مموريش 64 برا 2005 128 ميخواد

درسته ، هیچ وقت براش نیومد،ولی من فکر کنم خیلی دستگاه های دبلیو ام 5 هستن که مموری داخلی شون 64 هست.مثل آی تک باند

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دانيال جان فكنم رم دستگاه حداقل 128-64 هست (برا ريختن 2005)

باز بزار رو جهل من

در مورد برنامه حق با شماست چون اگه اين جوري بود برا بقيه...

nima6888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر جان wisbar خوبه
اگه یکم قید سرعت رو بزنی wibar advance عالیه
ولی اگه سرعت خیلی واست مهمه از wisbar lite استفاده کن.
هر دوشون خیلی خوبن موفق باشی

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
:
دکتر جان wisbar خوبه
اگه یکم قید سرعت رو بزنی wibar advance عالیه
ولی اگه سرعت خیلی واست مهمه از wisbar lite استفاده کن.
هر دوشون خیلی خوبن موفق باشی
سلام
مشکلی که دکتر داره منم دارم،یعنی یه زمانهایی فون دستگاه خاموش میشه،جالب اینجاست که من فون الارم رو دارم و به همین خاطر سریع متوجه می شم،این جریان البته همیشگی نیست ولی بیشتر شده،البته می تونه به خاطر پروفایلهایی که تو فون الارم هست هم باشه،مثلا" من هر وقت دستگاه رو به USB وصل می کنم می آد رو پروفایل work و بلوتوث روشن می شه،من فکر می کردم به خاطر wisbar هست که با فون الارم کانفلیکت می کنه ،حالا باید کمی هم به اینفورموبایلیتی شک کنم.در مورد wisbar هم برنامه سرعت رو پایین میاره،نیاز به سافت ریست رو بالا می بره:blink: البته من الان رو دستگاه نصب دارم و واقعا" هم قشنگ شده،اما وقتی سی پی یو 520 رو به این وضع می ندازه،بقیه سی پی یو ها دیگه معلوم نیست،قابل توجه آقا فرهاد،سی پی یو منم الان تو مایه های همون اومپ 850 هست که خیلی تغریفش رو می کردی :lol:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
:
سلام
مشکلی که دکتر داره منم دارم،یعنی یه زمانهایی فون دستگاه خاموش میشه،جالب اینجاست که من فون الارم رو دارم و به همین خاطر سریع متوجه می شم،این جریان البته همیشگی نیست ولی بیشتر شده،البته می تونه به خاطر پروفایلهایی که تو فون الارم هست هم باشه،مثلا" من هر وقت دستگاه رو به USB وصل می کنم می آد رو پروفایل work و بلوتوث روشن می شه،من فکر می کردم به خاطر wisbar هست که با فون الارم کانفلیکت می کنه ،حالا باید کمی هم به اینفورموبایلیتی شک کنم :lol:

به نظر من اقا دانیال حق داره که میگه این فارسی ساز با دستگاهش مشکل داره ممکنه خب همون طوری که خودش گفت تغییراتی تو دستگاه میده ولی من و شما وکلا اتم دارها نباید به این برنامه شک کنیم...چون همون طوری که لینک دادم بهتون این برنامه پیش فرض خود گوشی تو خاور میانه هست و مطمینا مشکلی با اتم نداره....

منم الان این 3-4 روزه که ریختم تا حالا که هیچ مشکلی برام درست نکرده....

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
به نظر من اقا دانیال حق داره که میگه این فارسی ساز با دستگاهش مشکل داره ممکنه خب همون طوری که خودش گفت تغییراتی تو دستگاه میده ولی من و شما وکلا اتم دارها نباید به این برنامه شک کنیم...چون همون طوری که لینک دادم بهتون این برنامه پیش فرض خود گوشی تو خاور میانه هست و مطمینا مشکلی با اتم نداره....

منم الان این 3-4 روزه که ریختم تا حالا که هیچ مشکلی برام درست نکرده....

من از روز اول با اینفور موبایلیتی کار کردم ..و هیچ مشکلی باهاش نداشتم ..تووووووپ کار میکنه فارسی رم هم که مازیار خان اپلود کردن تست کردم الی هست واقعا دستتون درد نکنه خوب جواب میده ...
فقط اینکه از برو بچ کسی کرک card export 2.19 رو داره؟ نمیدونم چیکارش کنم ؟؟؟:hmm:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
Softick Card Export II for Pocket PC and Windows Mobile v2.19

خوب من یک چند وقتی نبودم پی تی هم که داون بود دانیال و بقیه دوستانم هم که مثل سابق اینجا را ترکوندند یک آپدیت جدید در این محصول جدید Softick هستش که با الگوریتم کی جن قبلیش برای تولید کلید کمی فرق دارد که در این جا شرح میدهم

این برنامه پاکت پی سی شما را به یک CoolDisk تبدیل میکند قبلا" راجع به آن توضیح داده شده است اما کیجن ورژن های قبلی با 2.19 سازگار نیست و باید یک تغییر کوچیک بدهید به این صورت که حرف S را با G در آخر کلیدساز عوض کنید
کد:

داونلود برای 2003

کد:
http://rapidshare.de/files/33104553/Card_Export_II_v_2.19SP1_2003.rar.html
داونلود برای WM5

کد:
http://rapidshare.de/files/33104479/Card_Export_II_v2.19SP1_wm5.rar.html

]چرا واسه من رجیستر نمیشه ؟:( جای sوg رو هم عوض کردم :eek:

بالا