به نظر من اقا دانیال حق داره که میگه این فارسی ساز با دستگاهش مشکل داره ممکنه خب همون طوری که خودش گفت تغییراتی تو دستگاه میده ولی من و شما وکلا اتم دارها نباید به این برنامه شک کنیم...چون همون طوری که لینک دادم بهتون این برنامه پیش فرض خود گوشی تو خاور میانه هست و مطمینا مشکلی با اتم نداره....
منم الان این 3-4 روزه که ریختم تا حالا که هیچ مشکلی برام درست نکرده....
بله،البته مشکل اصلی من با wisbar desktop و wisbar advance هست،اما من فایلهای کب کیبورد فارسی رو نصب کردم اما کیبورد فارسی نمی شه(گچ پژ)

یه مورد عجیب دیگه اینکه وقتی اس ام اس می زنم،زمانی که طرف مقابل اس ام اس رو دریافت می کنه،خبری از notification نیست تا زمانی که طرف مقابل جواب بده،وقتی اس ام اس طرف مقابل می رسه،تازه پیغام میاد که مسیج فرستاده شد،اما ای کاش همین بود

،وقتی اس ان اس طرف مقابل می رسه و نوتیفیکیشن می ده،یه بار دیگه همون اس ام اس ابتدایی رو برای طرف مقابل می فرسته:blink: ،از دوستان کسی تجربه ای داره؟احساس می کنم قبلا" یکی این مشکل رو داشته،
والله منم خسته شدم از بس هارد ریست کردم،آخر این هفته از شز هر چی wisbar خودمو خلاص می کنم یه ذره هم به درسم برسم

گرچه دل کندن از ویستا سخته
ضمنا" شارژر من هم پنج شنبه خراب شد تا پای من رو به شرکت اکسون باز کنه،شرکتی کوچیک که دوستانی که با این گارانتی آشنا هستند و دستگاهشون گارانتی این شرکت هست،می دونن که گارانتی بی گارانتی،کافیه پشت کارت گارانتی رو بحونید،خلاصه امروز 30 هزار تومن بابت شارژر اوریجینال :blink: پیاده شدم،خلاصه اگر دنبال لوازم جانبی دستگاههای او2 هستید اونجا برید،البته بگم از لوازم جانبی اتم هم خبری نیست:hmm: