• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

nima6888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب اقای مداد رنگی
من کرک این برنامه رو ندارم ولی خودم از این یکی استفاده میکنم
دانلود غیر مستقیم
http://www.MegaShare.com/68527

در مورد wisbar هم اونی که اقا مجتبی گفتن wisbar advance هست که خیلی سرعت رو میگیره
wisabr lite اصلا این طوری نیست

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
استادان گرامی

بنده نه تنها اسکین ویستا بلکه هیچکدام از اسکین های مخصوص Windows Media Player را نمی توانم نصب کنم.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نظر من اقا دانیال حق داره که میگه این فارسی ساز با دستگاهش مشکل داره ممکنه خب همون طوری که خودش گفت تغییراتی تو دستگاه میده ولی من و شما وکلا اتم دارها نباید به این برنامه شک کنیم...چون همون طوری که لینک دادم بهتون این برنامه پیش فرض خود گوشی تو خاور میانه هست و مطمینا مشکلی با اتم نداره....

منم الان این 3-4 روزه که ریختم تا حالا که هیچ مشکلی برام درست نکرده....
بله،البته مشکل اصلی من با wisbar desktop و wisbar advance هست،اما من فایلهای کب کیبورد فارسی رو نصب کردم اما کیبورد فارسی نمی شه(گچ پژ):eek: یه مورد عجیب دیگه اینکه وقتی اس ام اس می زنم،زمانی که طرف مقابل اس ام اس رو دریافت می کنه،خبری از notification نیست تا زمانی که طرف مقابل جواب بده،وقتی اس ام اس طرف مقابل می رسه،تازه پیغام میاد که مسیج فرستاده شد،اما ای کاش همین بود:( ،وقتی اس ان اس طرف مقابل می رسه و نوتیفیکیشن می ده،یه بار دیگه همون اس ام اس ابتدایی رو برای طرف مقابل می فرسته:blink: ،از دوستان کسی تجربه ای داره؟احساس می کنم قبلا" یکی این مشکل رو داشته،
والله منم خسته شدم از بس هارد ریست کردم،آخر این هفته از شز هر چی wisbar خودمو خلاص می کنم یه ذره هم به درسم برسم:( گرچه دل کندن از ویستا سخته
34yxkc4.png

ضمنا" شارژر من هم پنج شنبه خراب شد تا پای من رو به شرکت اکسون باز کنه،شرکتی کوچیک که دوستانی که با این گارانتی آشنا هستند و دستگاهشون گارانتی این شرکت هست،می دونن که گارانتی بی گارانتی،کافیه پشت کارت گارانتی رو بحونید،خلاصه امروز 30 هزار تومن بابت شارژر اوریجینال :blink: پیاده شدم،خلاصه اگر دنبال لوازم جانبی دستگاههای او2 هستید اونجا برید،البته بگم از لوازم جانبی اتم هم خبری نیست:hmm:

nima6888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مجتبی جان شما چطور wisbar desktop و dryar bluetooth رو با هم استفاده می کنید(تو اون عکسی که گذاشتین دیدم)
من وقتی که wisbar desktop اجرا باشه بعد dr yar bluetooth رو اجرا کنم. ایکون بلوتوث اون پایین نمیاد و نمی تونم باهاش کار کنم شما چجوری باهاش کار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبی جان شما چطور wisbar desktop و dryar bluetooth رو با هم استفاده می کنید(تو اون عکسی که گذاشتین دیدم)
من وقتی که wisbar desktop اجرا باشه بعد dr yar bluetooth رو اجرا کنم. ایکون بلوتوث اون پایین نمیاد و نمی تونم باهاش کار کنم شما چجوری باهاش کار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا نیما دست رو دلم نذار که خونه،کانفلیکتها که تمومی نداره،دارم فعلا" تحمل می کنم دیگه،شما الان رو دستگاه نصب دارید؟مشکلی با اس ام اس ندارید(دوبل نمی ره)؟اون برنامه بلوتوث هم مثل بعضی چیزای دیگه دکوری شده:lol: دسگاه من که چند بار تا حالا هنگ کرده:blink: سی پی یو دستگاه هم احتمالا" داره به من دری وری می گه:lol:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
اين مشكل اس ام اس كه دو بار ميگيد ميفرسته رو من 1 ساله كه دارم. حتي شده گوشي من تا 11 بار اس ام اس تكراري ميفرسته.:wacko: :blush:
هر فرومي هم كه بگيد گشتم چند جا در موردش سوال شده بود اما پاسخ ها درست نبود .

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام اقا مجتبی
ممکن کرک phone alarm رو بزارید ؟ یکی دارم اما نمیدونم چطوری کار میکنه ؟ واسه ورژن 1.11 هست کی جنه و یه کویز نوشته نمیفهمم باید چی بنویسم داخلش (loverگذاشته بود);)

nima6888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقا مجتبی
ممکن کرک phone alarm رو بزارید ؟ یکی دارم اما نمیدونم چطوری کار میکنه ؟ واسه ورژن 1.11 هست کی جنه و یه کویز نوشته نمیفهمم باید چی بنویسم داخلش (loverگذاشته بود);)

جواب سوال رو بنویس no درست میشه انشالله
البته با اجازه اقا مجتبی

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
:
سلام
مشکلی که دکتر داره منم دارم،یعنی یه زمانهایی فون دستگاه خاموش میشه،جالب اینجاست که من فون الارم رو دارم و به همین خاطر سریع متوجه می شم،این جریان البته همیشگی نیست ولی بیشتر شده،البته می تونه به خاطر پروفایلهایی که تو فون الارم هست هم باشه،مثلا" من هر وقت دستگاه رو به USB وصل می کنم می آد رو پروفایل work و بلوتوث روشن می شه،من فکر می کردم به خاطر wisbar هست که با فون الارم کانفلیکت می کنه ،حالا باید کمی هم به اینفورموبایلیتی شک کنم.در مورد wisbar هم برنامه سرعت رو پایین میاره،نیاز به سافت ریست رو بالا می بره:blink: البته من الان رو دستگاه نصب دارم و واقعا" هم قشنگ شده،اما وقتی سی پی یو 520 رو به این وضع می ندازه،بقیه سی پی یو ها دیگه معلوم نیست،قابل توجه آقا فرهاد،سی پی یو منم الان تو مایه های همون اومپ 850 هست که خیلی تغریفش رو می کردی :lol:

:D مجتبی جان مرسی از ابراز همدردی:blush:
خدایی من اول که این wisbar advanced رو دیدم یه حالی تو این مایه ها پیدا کردم (
84.gif
) بعد ظرف 5 میلی ثانیه حال و روزم شد این::
80.gif

راستی یه سوال ، اگه من از یکی از این فروشگاه های آنلاین که international shipping دارن خرید کنم (pda) ، هیچ وقت چیزی می رسه به دستم؟! تو گمرک و اینا مشکل براش درست می شه نه؟
164.gif

ضمنا" شارژر من هم پنج شنبه خراب شد تا پای من رو به شرکت اکسون باز کنه،شرکتی کوچیک که دوستانی که با این گارانتی آشنا هستند و دستگاهشون گارانتی این شرکت هست،می دونن که گارانتی بی گارانتی،کافیه پشت کارت گارانتی رو بحونید،خلاصه امروز 30 هزار تومن بابت شارژر اوریجینال پیاده شدم،خلاصه اگر دنبال لوازم جانبی دستگاههای او2 هستید اونجا برید،البته بگم از لوازم جانبی اتم هم خبری نیست

52.gif
یعنی من ندم دستگاهم رو بیارن تهران واسه گارانتی؟ یعنی همین جا بدم تعمیرش کنن و گارانتی رو هم بیخیال شم؟ گارانتیش از بین می ره دیگه..
297.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
جواب سوال رو بنویس no درست میشه انشالله
البته با اجازه اقا مجتبی
مرسی نیما جان،لطف کردید.:happy:
یعنی من ندم دستگاهم رو بیارن تهران واسه گارانتی؟ یعنی همین جا بدم تعمیرش کنن و گارانتی رو هم بیخیال شم؟ گارانتیش از بین می ره دیگه..
آقا فرهاد شما فکر کنم مشکلت با خود دستگاه هست،بنابراین بهتره که ببری،انشاله که حل می شه;) ،پشت کارت گارانتی رو بخون ببین جریان تو شامل گارانتی هست یا نه،در هر صورت این شرکت دستگاههای ما رو گارانتی کرده و ما هم باید تا جایی که می تونیم از این مزیت نسبی استفاده کنیم:lol: به نظر من حتی اگر شامل گارانتی هم نشد ببر تا اونجا تعمیر کنه که اگر خدایی نکرده موارد بعدی پیش اومد،دستت تو پوست گردو نمومه;) و مسئولیتش پای خودشون باشه.
اين مشكل اس ام اس كه دو بار ميگيد ميفرسته رو من 1 ساله كه دارم. حتي شده گوشي من تا 11 بار اس ام اس تكراري ميفرسته.
هر فرومي هم كه بگيد گشتم چند جا در موردش سوال شده بود اما پاسخ ها درست نبود
مشکل اس ام اس من از پنج شنبه گذشته شروع شد،من اواخر این هفته یه هارد ریست می کنم و این بار دیگه wisbar نصب نمی کنم،انشاله که حل می شه و نتیجه رو اواخر این هفته می گم،فکر می کنم مشکل شما هم بعد از آپگرید رامتون به ویندوز موبایل 5 اتفاق افتاده،درسته؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بابا بی خیال ...از چه مشکلات عجیب غریبی حرف میزنید....من به نظرم این wisbar مشکل داره....کلا...من ریختم و حال نکردم انیستال کردم راحت...

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا فرهاد شما فکر کنم مشکلت با خود دستگاه هست،بنابراین بهتره که ببری،انشاله که حل می شه ،پشت کارت گارانتی رو بخون ببین جریان تو شامل گارانتی هست یا نه،در هر صورت این شرکت دستگاههای ما رو گارانتی کرده و ما هم باید تا جایی که می تونیم از این مزیت نسبی استفاده کنیم به نظر من حتی اگر شامل گارانتی هم نشد ببر تا اونجا تعمیر کنه که اگر خدایی نکرده موارد بعدی پیش اومد،دستت تو پوست گردو نمومه و مسئولیتش پای خودشون باشه.
مرسی از راهنماییتون مجتبی جان حتماً همین کارو می کنم
20.gif

راستی این مشکل چند بار اس ام اس فرستادن رو من هم داشتم، ولی فقط همون دوسه روز اول، به خصوص توی جاده که بودیم.. بچه ها می گن اس ام اس هات 2تا 2 تا بعضی موقع ها 3تا 3 تا می یومد
1.gif

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آقا دانیال شرمنده اگه بد جایی پست گذاشتم
این fujitsu siemensبه غیر از مدلLOOX T مدل دیگه ای نداره که GSM هم داشته باشه؟

exe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان یه سوال ID گوشیهای pocket pc را از کوجا میتوان یافت

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دستت درد نکنه نیما جان هم واسه wm5torage که واقعا عالی بید
هم کرک فون الارم درکل چاکرت برم ...یا علی
;) :wacko:

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
استادان گرامی

بنده نه تنها اسکین ویستا بلکه هیچکدام از اسکین های مخصوص Windows Media Player را نمی توانم نصب کنم.

اگر ممكن است دوستان گرامي پاسخ اين سوال را بدهند

nima62us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam sharmande ke man daram english type mikonam aslan nemitonam farsi benevisam ye soal baram pish omade omidvaram ke komakam konin:blush: aval inke man harvaght baghoshim be pc vasl misham tarikh va mte ghoshim taghyir mikone albate yadam raft begham ke ghoshim qtek s110 hastesh:) moshkele badim ineke man ghoshim hamishe daily alarmesh fale yani vaghti ham ke khamoshesh mikonam bazam sare ste ghabli ke tanzimesh kardam zangh mikhore nemidonam bayad chi karesh bokonam mamnon misham komakam konin bazam sharmande ke natonestam farsi type konam:blush:

mahdi_mds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به کرک فارسی ساز شهاب نیاز دارم.
این فایلم دانلود نمی شه یکی بهم کمک کنه
[email protected]

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116

این برنامه dr ya bluetooth کارش چیه :f34r: و آیا لینکی ازش دارین ؟

ممنون :happy:

بالا