برنامه اي كه با درصد نشون بده spb pocket plus هست كه معرفي شدهبه نقل از shahr :سلام
ديكشنري سراغ داريد كه لغات رو تلفظ كنه؟
برنامه اي هست كه شارژ باطري رو بصورت درصد نشون بده؟
برنامه اي كه با درصد نشون بده spb pocket plus هست كه معرفي شدهبه نقل از shahr :سلام
ديكشنري سراغ داريد كه لغات رو تلفظ كنه؟
برنامه اي هست كه شارژ باطري رو بصورت درصد نشون بده؟
مبارك باشه اكس پلود جان انشا الله يه كم اينجا ها را هم مرتب كنيبه نقل از xPlod :اگه لینک مستیقم باشه با یه Trace ساده توسط سازندگان اون نرم افزار ها و رسیدن به اینجا می تونن خیلی راحت از اینجا شکایت کنن. عواقب بعدیش هم که روشنه.
به نقل از omidgiahi :برنامه اي كه با درصد نشون بده spb pocket plus هست كه معرفي شده
به نقل از MMS :اميد جان سلام
من قبلا هم سوال كردم ولي جواب نگرفتم!!!! چرا كاتالوگ دستگاه ميگه 72 ساعت باطري جواب ميده ولي spb فقط 4:50 اعلام ميكنه و آيا راهي هست كه شارژ را بشه بيشتركرد.
راستي برنامه spb pocket plus بسيار مفيده دستت دردنكنه.![]()
ممنون ميشم كرك رو براي من هم بفرستي .من خيلي وقته كه دنبالش ميگردم.به نقل از kahoo :من يك سالي ميشه كه از برنامه هاي شركت اسكاي اسكيپ استفاده مي كنم
به نظرم اسكاي اسكيپ بهترين شركت در زمينه ي توليد نرم افزارهاي پزشكي هست
خيلي دنبال كرك بودم و كركهاي زيادي رو امتحان كردم تا بالاخره يك كرك توپ پيدا كردم
هر كدوم ار دوستان كه اين كرك رو مي خوان اي ميل بزنند براشون بفرسم
از آقاي گياهي عزيز هم تشكر ميكنم و خواهش ميكنم منو از فارسي نوشتن معاف كنن
همين يه ذره 20 دقيقه طول كشيد :blush:
بفرست براي من تا برات آپلودش كنم روي سايتم و بعد لينكش را بگذارم اينجابه نقل از mojtabaa :كرك Lexisgoo Ver 2
من كرك Lexisgoo رو پيدا كردم ولي نتونستم اپلودش كنم توي فروم حتي با تغيير پسوند :blush: بنا براين اگه كسي مي خواد بگه براش بفرستم![]()
گرفتن يك شارژر USBبه نقل از MMS :اميد جان من تست كردم اگه دستگاهم را روشنن بگذارم واقعا همون 5 ساعت كارميكنه بعد خاموش ميشه آيا راهي بجز همراه داشتن باطري اضافه سراغ داريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
به نقل از omidgiahi :گرفتن يك شارژر USB
لطفا اي ميلتون بدين تا براتون بفرستمبه نقل از ealy :ممنون ميشم كرك رو براي من هم بفرستي .من خيلي وقته كه دنبالش ميگردم.
به نقل از Hesssam :سلام به اساتيد محترم![]()
راستشو بخوايد سيستم عامل من Windows Mobile 2003 است.
دنبال يك فارسي ساز هستم.فارسيسازهاي فرستاده شده ي شما رو دانلود و نصب كردم ولي جواب نداد. :wacko:
دومين چيزي كه ميخوام يك TI Emulator خوب هست.يك نمونه http://ticalcemulator.calcnews.net هست كه براي من جواب نداد. :wacko: :blink:
پيشاپيش ممنونم.
به نقل از Hesssam :بابا يك توجهي به سوالات ما هم مي كرديد بد نبودا !!!؟!؟!!؟!!؟!؟؟!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
به نقل از reza1354 :سلام دوستان !!!
آيا راهي است يا برنامه اي هست كه بشه هد ست بلو توث روي پاكت پي سي مثل گوشيهاي gsm كار كنه ؟؟؟
منظورم اينه كه مثلا بشه با هد ست موزيك گوش كرد ؟؟؟ چون همين طور كه ميدونين فقط ميشه باهاش مكالمه كرد
به نظر من اين يه نقصه !! نظر شما چيه ؟؟؟ راهي هست ؟؟؟؟