ranj9119
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 881
- لایکها
- 0
قابل تو رو نداشت, محسن.
دستت درد نکنه، خيلی عالی بود![]()
توضیح مختصر:
بوسيله اين برنماه کنترل کامپيوتر خود را از PPCيتان در دست بگيريد.
نسخه:
2.0
عکس:
سیستم مورد نیاز:![]()
Windows CE 3.0 with Internet connection
لینک اطلاعات:
PocketGear
لینک دانلود:
RemoteDesktop 2.0
فعال سازی:
-------------
هك مستررونصب كردم همش هنگ ميكنه (لازم به ذكر است I-mate jam دارم):blink:
از xCPU Scaler استفاده کنید
هک مستر از چرت ترین برنامه های موجود در این زمینه 'ست؛ اینتل هارو که یکی در میون اور نمی کنه، سامسونگ هارو هم ادعا می کنه که می تونه، ولی اگه همه ی پارامتر هاش درست ست نشده باشه (که هیچ جای سایتش هم پیدا نمی شن) می زنه سخت افزار دستگاهتون رو به ملکوت می بره !!
بله درسته با ترمینال سرویسز هم اینکارو میشه کرد ولی با این برنامه خیلی آسونه. تازه اینجا ترد معرفی برنامه است این هم یه برنامه. اگر بخواهیم به برنامه های ویندوز موبایل کفایت کنیم که این ترد باید جمع بشه. در هر حال شما بزرگ و سرور مایی هر چی شما دستور بدی می خوای پاکش کنم؟!؟! یا خودت پاکش کن فرهاد جان.استاد، پاکت جیر رو نگاه کن : Last updated: 9-May 2003
wm2003se و wm5 و wm6 خودشون یه برنامه مخصوص این کار دارن...
اگه ترد Complete رو هم کامل بخونی می بینی که یکی از بچه ها کامل معرفیش کرده...![]()
بله درسته با ترمینال سرویسز هم اینکارو میشه کرد ولی با این برنامه خیلی آسونه. تازه اینجا ترد معرفی برنامه است این هم یه برنامه. اگر بخواهیم به برنامه های ویندوز موبایل کفایت کنیم که این ترد باید جمع بشه. در هر حال شما بزرگ و سرور مایی هر چی شما دستور بدی می خوای پاکش کنم؟!؟! یا خودت پاکش کن فرهاد جان.من تابع اوامر شمام:f34r:
من نوکرتم, چشم معرفی میکنماستاد غمت نباشه , معرفی کنولی این چیز میزای بیات رفته رو نه!!! این روی wm5 هم اجرا نمی شه!!
![]()
استاد غمت نباشه , معرفی کنولی این چیز میزای بیات رفته رو نه!!! این روی wm5 هم اجرا نمی شه!!
![]()
بله درسته من تسلیمجسارتا فضولي هم ميشه اصلا چه مزيتي توي اين كنترل نهفته كه اينقدر سرش دعوا مي كنيد. چه كاريهمانيتور به اون بزرگي رو تو انقده LCD كنترل كني برو با همون مانيتور حالشو ببر. ولي از شوخي گذشته اينجا ديگه كجاست همه چي پيدا مي شه.
استاد، پاکت جیر رو نگاه کن : Last updated: 9-May 2003
اگه ترد Complete رو هم کامل بخونی می بینی که یکی از بچه ها کامل معرفیش کرده...![]()
استاد منظور پاکت گیر هست دیگه؟![]()
یه برنامه برای انتقال Contact ها از گوشی به SIM Card بذارید.
استاد، پاکت جیر رو نگاه کن : Last updated: 9-May 2003
NS Basic 7.01b Desktop/CEدانلود
Requirements: Windows 95/98/ME/2000/XP - WM 2002/2003/5.0
Overview: NS Basic is a development tool/IDE which will let you create applications/games for your Handheld.
![]()
![]()
![]()
اطلاعات بیشتر
مدیر مارو باش !![]()