ranj9119
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 881
- لایکها
- 0
به من گیر میدی؟؟؟؟اساتیدازاین لحظه پست در این زمینه بدید ... از صحنه ی روزگار پاکتون می کنیم
![]()
شوخی بودا جدی نگیری پاکمون کنی
به من گیر میدی؟؟؟؟اساتیدازاین لحظه پست در این زمینه بدید ... از صحنه ی روزگار پاکتون می کنیم
![]()
اولین نکته ای که یک مدیر باید رعایت کنه ، اینه که انتقاد پذیر باشه نه که فورا" به فکر عوض درآوردن باشه !
شما براي اتصال به اينترنت از طريق وايرلس نيازي به روتر نداريد .
براي اين كار به يك كامپيوتر متصل به شبكه اينترنت احتياج داريد كه مجهز به پورت بلوتوث و يا كارت وايرلس باشه .
اكثر لپ تاپها جديد موجود توي بازار هردوي اينا رو دارن و براي كامپيوتر هاي رو ميزي هم ميتونيد با قيمت خيلي مناسب پيدا كنيد.
تا اونجا كه من متوجه شدم براي مصرف شما واي فاي مناسبتره چون هم از برد بهتري برخورداره و هم از سرعت بهتر . البته براي مصرف اينترنت سرعت بالا لازم نيست ولي اگه مثل من ميخواهيد توي خونه يا محل كار با دستگاهتون فيلم يا كانالهاي ماهواره رو ببينيد حتما به يك ارتباط واي فاي نياز داريد.
براي استفاده از قابليتهايFlie Sharing توي پاكت پيسي برنامه هاي زيادي هست ولي من برنامه PocketLANce رو توصيه ميكنم .
كار اصلي اين برنامه اينه كه به شما اجازه ميده از تمام منابع Share شده توي شبكه استفاده كنيد و حتي متن يا فايلهاي قابل چاپ رو از طريق دستگاهتون روي پرينترهاي شبكه چاپ كنيد.
http://www.cracking.to/download/170...15.50.Multilanguage.All.PPC.Regged-RCAPDA.zip
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نه!کیبوردی که با lingvosoft نصب میشه فقط تو خودش کار میکنه ، آیا این کیبورد شهاب رو میشه همه جا استفاده کرد؟
قابل تو رو نداشت, محسن.![]()
فقط ازش استفاده کردی کامل کار کرد یا نه؟؟؟؟
قربان مزاح بود ، شما چرا جدی گرفتید
فرهاد از باظرفیت ترین اعضا بوده ، این رو ترد مدیر کیه می گه
![]()
آقا من الان arabizer 2رو نصب کردم ولی اشکال داره!!!دوستان اينم دستگاه دل اكسيم من در حال تست عربايزر. راستي عربايزر اولين برنامه نصبي من هست و فارسي ساز ديگه نميريزم
![]()
آقا من الان arabizer 2رو نصب کردم ولی اشکال داره!!!
اول arabizer.cab رو نصب کردم ، مشکلی نداشت و بعد arabic reader.cab رو نصب کردم وقتی ریست کرد اومد بالا رو صفحه نوشت "faild to intialize"![]()
![]()
شاید فایل من مشکل داره :wacko:
دیدم حیفه این برنامه اون پایین مایینا مدفون بشه :blush:
علیرضا این رو یه تستش می زنی؟