يه ماشين حساب ساده و شيك به رنگ مشكي...
دانلود : http://www.handster.com/software/222/gCalc_v1.0_PPC.CAB
دانلود : http://www.handster.com/software/222/gCalc_v1.0_PPC.CAB
سلام دوستان. من زياد به اين فروم سر مي زنم. برنامه كم گذاشتم ولي از برنامه هاي شما هميشه استفاده كردم.![]()
![]()
![]()
. يه روزايي بود كه من روزي 3-4 بار مي يومدمو مي ديدم كه كلي برنامه جديد اضافه شده به سايت. به نظر من بايد يه شك و يا يه اتفاق تازه دوباره اين فروم را راه بندازه... ولي حيفه! واقعا حيفه! من دليل علاقه خودم به PPC رو وجود يه همچين فرومي مي دونم. به نظر من بهتره كه از حاشيه دور بشيم. فكر مي كنم كه مديرهاي اين انجمن مي تونن دستيار هايي داشته باشند كه مطالب اضافه رو از فروم حذف كنه! نمي دونم چه راهي بهتره، فقط مي دونم كه نبايد اين ترد از كار بيوفته...
سلامي دوباره. من سعي مي كنم تمامي نرم افزار هايي كه براي دل پست .
.
.
.
.
سلامي دوباره. من سعي مي كنم تمامي نرم افزار هايي كه براي دل پست مي كنم FREE باشه. اصلا زنده باد FREE. من شديدن با Crack و SerialNo مخالفم! بابا اين نظره منه! شما هر نظري مي تونيد داشته باشيد. يك سري برنامه خودم نوشتم كه تا الآن تصميم نداشتم تو سايت بزارم! ولي الآن تصميمم عوض شد! آخره يه بار اين كارو كردم ولي جوري با من برخورد شد كه انگار بابت ايجاد اين برنامه ها هزينه اي پرداخت شده است! ولي به هر حال فكر كنم فردا با چند برنامه اي كه خودم نوشتم برسم خدمت شما! به نظر من بايد حاشيه رو كنار گذاشت و فقط به هدف فكر كرد!
آقا من رسماً استفا میدم این جا رو دیگه به هم زدن میگن مدیر مدیر آخه پس اون مدیر کجاش داره امتحان میده؟؟؟ خوب یکی رو موقتاً مدیر کنید تا برگرده نه اینکه اینجا اینتوری نشه. بخدا من دیگه به اینجام رسید ( منظورم گردنه) چقدر چرت و پرت می پرسید بعدم من چه رکوردی بزنم رکورد واسه عمم؟؟؟ بخدا خسته شدم روزی 5 تا برنامه آپلود میکردم ولی هیچکی **** هم حساب نمیکنه همه بلدن مثله مور و ملخ بریزن دان کنن اگه بلد نیستید برنامه آپلود کنید و معرفی کنید لا اقل تو زحمت آدم نریـ**د من حی پست میدم بعد 300 تا پست سوال میاد جلوش به مولا خسته شدم لا اقل نمیزارن چند نفر بیان دان کنن اینقدر پست چرند میدن که پست های آدم پاک میشه بخدا نمیخوام منت بزارم ولی دیگه بریدم کی اینجا مدیره؟؟؟ بابا به داد این جا برسید برید صفحه ی 70 رو ببینید بعد بیاید اینجا من ازم تو سایت های تخصصی دعوت به همکاری شده ولی مگه میشه اینجا رو ول کرد بخدا اینه منت نیست اینا رو میگم تا لا اقل یکی بدونه که من دارم اینجا زحمت میکشم بجای اینکه 100 بار سوال کنی بورو تو منوی برنامه یکم چرخ بزن بورو 4 تا مطلب بخون تا اینطوری اعصاب آدم رو خورد نکونی اون یارئ بجای اینکه بیاد یه تشکر کنه لا اقل یه تف بندازه رفته لیست سر آشپز نوشته .... تو فلان کردی... من نوکره عمتم ..... بگ*ز هوا شیم .... من اندازه خر بارم نیست و ... آخه بیشعور تو اینا رو بلدی؟؟؟ پس بورو بمیر بد بخت تو هیچی نیستی بجز یه لیچر بد بخت که کارش از انگل کمتره.... اگه میخواید منو بن کنید اگه میخواید از فوروم بندازید بیرون اصلاً هر کاری میخواید بکنید ولی اگه **** دارید این پست رو پاک نکنید تا اگه یه روز اینجا روباره شاخ شد همه بدونن که یه مدت به چه روزی افتاده و کی این انقلاب رو ایجاد کرده این فوروم تا صفحه 180 مرده بود محسن اینجا رو منقلب کرد ولی کی ازش تشکر کرد؟؟ از صفحه 260 به بعد توی همه صفحه ها برنامه دادم کی گفت دمت گرم؟؟؟ 4 تا کلیک و دکمه زدن اینقد سخته؟؟؟ یسری که به ما لطف داشتن دمشون گرم خودشون می دونن کین مثل دنی و محسن و وحید و فرهاد و ایمان و حسین و مهرداد و سهراب و ... دمشون واقعاً گرم تنها امید من اینانیسری که اومدن بترکونن و برنامه معرفی کردن ولی همش تکریری بود توی دهه ی 90 معرفی شده بود......
همه می دونید چی میخاوم بگم... برید خوش باشید.... تا وقتی این غوروم عوض نشه من نیستم.... تا بعداً خدافظ ... همتون رو بخدای بزرگ و مهربون میسپارم.... از هیچکیم معذرت نمیخوام...
خدا حافظ... با علی..
موفق و پیروز باشید:happy:
آقا من رسماً استفا میدم این جا رو دیگه به هم زدن میگن مدیر مدیر آخه پس اون مدیر کجاش داره امتحان میده؟؟؟ خوب یکی رو موقتاً مدیر کنید تا برگرده نه اینکه اینجا اینتوری نشه. بخدا من دیگه به اینجام رسید ( منظورم گردنه) چقدر چرت و پرت می پرسید بعدم من چه رکوردی بزنم رکورد واسه عمم؟؟؟ بخدا خسته شدم روزی 5 تا برنامه آپلود میکردم ولی هیچکی **** هم حساب نمیکنه همه بلدن مثله مور و ملخ بریزن دان کنن اگه بلد نیستید برنامه آپلود کنید و معرفی کنید لا اقل تو زحمت آدم نریـ**د من حی پست میدم بعد 300 تا پست سوال میاد
.
.
.
خدا حافظ... با علی..
موفق و پیروز باشید:happy:
هیراد عزیز ،
من اگر جای شما بودم ، پست خود را ادیت می کردم.
.
.
.
دوستان دیگر ، کمی ملایمت باید ، سحر نزدیک است.
![]()