• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
يه برنامه فايل منيجر بسيار جالب. من نسخه PC اونو دارم و ازش استفاده مي كنم. كلي هم راضيم. حالا اين نسخه PPC اون برنامه است. جالبه! من تست كردم OK بود! شما هم يه تست بزنيد ببينيد چه طورياست.

دانلود : http://www.handster.com/software/225/tcmdpocketarm.zip

فایل های ضمیمه

• TotalCommaner2.gif
    TotalCommaner2.gif
    18 KB · نمایش ها: 29

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
چيزي حدوده 17 برنامه سودمند براي مديريت PPC شما. فكر كنم اگه عكس برنامه رو ببينيد مي تونيد احساس كنيد كه چقدر مفيده! من كه كلي حال كردم.

دانلود : http://www.handster.com/software/226/PHMPocketPCPowerToys.zip

فایل های ضمیمه

• PHM Pocket PC PowerToys.gif
    PHM Pocket PC PowerToys.gif
    16.5 KB · نمایش ها: 115

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
يه برنامه براي ثبت و گزارش گيري از دريافت و پرداخت ها!

فایل های ضمیمه

• budgetdiarywm5_big.gif
    budgetdiarywm5_big.gif
    51.1 KB · نمایش ها: 26
  • BudgetDiary10wm5_Setup.zip
    58.8 KB · نمایش ها: 69

HUNTERBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. من زياد به اين فروم سر مي زنم. برنامه كم گذاشتم ولي از برنامه هاي شما هميشه استفاده كردم. :D :D :D :D . يه روزايي بود كه من روزي 3-4 بار مي يومدمو مي ديدم كه كلي برنامه جديد اضافه شده به سايت. به نظر من بايد يه شك و يا يه اتفاق تازه دوباره اين فروم را راه بندازه... ولي حيفه! واقعا حيفه! من دليل علاقه خودم به PPC رو وجود يه همچين فرومي مي دونم. به نظر من بهتره كه از حاشيه دور بشيم. فكر مي كنم كه مديرهاي اين انجمن مي تونن دستيار هايي داشته باشند كه مطالب اضافه رو از فروم حذف كنه! نمي دونم چه راهي بهتره، فقط مي دونم كه نبايد اين ترد از كار بيوفته...

آره منم موافقم.یه چند وقتی هست که این ترد کم کار شده.خوب معلومه آقا هیراد یکه و تنها خسته میشه.البته درسته که خیلی از بچه ها اینجا کمک میکنن ولی بیشتر فشار ها روی آقا هیراد.
حالا من از تمام اون تازه وارد ها خواهش میکنم که دیگه توی این بخش سوال نکنند تا اساتید خسته و مشغول جواب دادن به سوالات نشن و این ترد بتونه به کار خودش با سرعت زیاد ادامه بده.
و همچنین از همه اساتید عزیز درخواست میکنم که بیایند با تمام انرژی دست به دست هم دهند و نگزارند که این بخش خراب بشه و از بین بره.ما همه این ترد و دوست داریم پس در حفظ آن بکوشیم.
از همه ممنون ///...///

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلامي دوباره. من سعي مي كنم تمامي نرم افزار هايي كه براي دل پست مي كنم FREE باشه. اصلا زنده باد FREE. من شديدن با Crack و SerialNo مخالفم! بابا اين نظره منه! شما هر نظري مي تونيد داشته باشيد. يك سري برنامه خودم نوشتم كه تا الآن تصميم نداشتم تو سايت بزارم! ولي الآن تصميمم عوض شد! آخره يه بار اين كارو كردم ولي جوري با من برخورد شد كه انگار بابت ايجاد اين برنامه ها هزينه اي پرداخت شده است! ولي به هر حال فكر كنم فردا با چند برنامه اي كه خودم نوشتم برسم خدمت شما! به نظر من بايد حاشيه رو كنار گذاشت و فقط به هدف فكر كرد!

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
يه برنامه نوشته بودم كه باهاش اقساط ماهيانه رو حساب مي كردم!
فكر كنم چيزه جالبي باشه! البته براي كساني كه قسطي فروشن و يا مثله من كاركندن.

فقط بگم كه DotNet CF2 رو حتما لازم داره...

اينم بگم كه برنامه نيازي به نصب نداره! توي PPC خود كپي كنيد حله.

فایل های ضمیمه

• Screen002.png
    Screen002.png
    13.9 KB · نمایش ها: 29
  • ShTipsCalculator.zip
    85.9 KB · نمایش ها: 124
  • Screen001.png
    Screen001.png
    12.7 KB · نمایش ها: 37

vahid_ppc

Registered User
لایک‌ها
0
هیراد کجایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟!؟!:f34r::wacko::blink:

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها اگه خدا بخواد می بینم که ترد داره دوباره راه می افته ... من چند بار سعی کردم برنامه بزارم ولی ازش استقبالی نشد پس من هم به جرگه ی داونلودر ها پیوستم:blush: به هر حال من هم سعی میکنم مفید باشم...

خلاصه غرض از مزاحمت:
کسی برنامه ای رو سراغ داره که با اون بشه contrast صفحه نمایش رو عوض کرد یا setting رو...ممنون میشم اگه برنامه یا حقه ای از رجیستری را معرفی کنید:happy:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
هیراد عزیز ،
من اگر جای شما بودم ، پست خود را ادیت می کردم. من 3 تا اکانت اختصاصی دارم برای پی تی ، که اگر میزان دانلود از آنها را برایت اینجا بگذارم ، مطمئنا در پست ات تجدید نظر می کنی. به هر حال ، لیچر ها هم با کلیک هایشان دراین سایت ، رنک ما را در گوگل بالا می برند.
بخشی از گفته هایت کاملا صحیح است و اینجا احتیاج به خانه تکانی کامل دارد. ما هم معذورات خود را داریم . اما واقعا مایل به تغییر هستیم.( به عنوان مسئولان)

شهرام عزیز ، به ایده شما احترام می گذارم و متاسفم که از برنامه های شما به میلتان استقبال نشد اما همان طور که گفتید ، هدف مهم تر است

دوستان دیگر ، کمی ملایمت باید ، سحر نزدیک است.
;)

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
سلامي دوباره. من سعي مي كنم تمامي نرم افزار هايي كه براي دل پست مي كنم FREE باشه. اصلا زنده باد FREE. من شديدن با Crack و SerialNo مخالفم! بابا اين نظره منه! شما هر نظري مي تونيد داشته باشيد. يك سري برنامه خودم نوشتم كه تا الآن تصميم نداشتم تو سايت بزارم! ولي الآن تصميمم عوض شد! آخره يه بار اين كارو كردم ولي جوري با من برخورد شد كه انگار بابت ايجاد اين برنامه ها هزينه اي پرداخت شده است! ولي به هر حال فكر كنم فردا با چند برنامه اي كه خودم نوشتم برسم خدمت شما! به نظر من بايد حاشيه رو كنار گذاشت و فقط به هدف فكر كرد!

109.gif

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
آقا من رسماً استفا میدم این جا رو دیگه به هم زدن میگن مدیر مدیر آخه پس اون مدیر کجاش داره امتحان میده؟؟؟ خوب یکی رو موقتاً مدیر کنید تا برگرده نه اینکه اینجا اینتوری نشه. بخدا من دیگه به اینجام رسید ( منظورم گردنه) چقدر چرت و پرت می پرسید بعدم من چه رکوردی بزنم رکورد واسه عمم؟؟؟ بخدا خسته شدم روزی 5 تا برنامه آپلود میکردم ولی هیچکی **** هم حساب نمیکنه همه بلدن مثله مور و ملخ بریزن دان کنن اگه بلد نیستید برنامه آپلود کنید و معرفی کنید لا اقل تو زحمت آدم نریـ**د من حی پست میدم بعد 300 تا پست سوال میاد جلوش به مولا خسته شدم لا اقل نمیزارن چند نفر بیان دان کنن اینقدر پست چرند میدن که پست های آدم پاک میشه بخدا نمیخوام منت بزارم ولی دیگه بریدم کی اینجا مدیره؟؟؟ بابا به داد این جا برسید برید صفحه ی 70 رو ببینید بعد بیاید اینجا من ازم تو سایت های تخصصی دعوت به همکاری شده ولی مگه میشه اینجا رو ول کرد بخدا اینه منت نیست اینا رو میگم تا لا اقل یکی بدونه که من دارم اینجا زحمت میکشم بجای اینکه 100 بار سوال کنی بورو تو منوی برنامه یکم چرخ بزن بورو 4 تا مطلب بخون تا اینطوری اعصاب آدم رو خورد نکونی اون یارئ بجای اینکه بیاد یه تشکر کنه لا اقل یه تف بندازه رفته لیست سر آشپز نوشته .... تو فلان کردی... من نوکره عمتم ..... بگ*ز هوا شیم .... من اندازه خر بارم نیست و ... آخه بیشعور تو اینا رو بلدی؟؟؟ پس بورو بمیر بد بخت تو هیچی نیستی بجز یه لیچر بد بخت که کارش از انگل کمتره.... اگه میخواید منو بن کنید اگه میخواید از فوروم بندازید بیرون اصلاً هر کاری میخواید بکنید ولی اگه **** دارید این پست رو پاک نکنید تا اگه یه روز اینجا روباره شاخ شد همه بدونن که یه مدت به چه روزی افتاده و کی این انقلاب رو ایجاد کرده این فوروم تا صفحه 180 مرده بود محسن اینجا رو منقلب کرد ولی کی ازش تشکر کرد؟؟ از صفحه 260 به بعد توی همه صفحه ها برنامه دادم کی گفت دمت گرم؟؟؟ 4 تا کلیک و دکمه زدن اینقد سخته؟؟؟ یسری که به ما لطف داشتن دمشون گرم خودشون می دونن کین مثل دنی و محسن و وحید و فرهاد و ایمان و حسین و مهرداد و سهراب و ... دمشون واقعاً گرم تنها امید من اینان;) یسری که اومدن بترکونن و برنامه معرفی کردن ولی همش تکریری بود توی دهه ی 90 معرفی شده بود......
همه می دونید چی میخاوم بگم... برید خوش باشید.... تا وقتی این غوروم عوض نشه من نیستم.... تا بعداً خدافظ ... همتون رو بخدای بزرگ و مهربون میسپارم.... از هیچکیم معذرت نمیخوام...
خدا حافظ... با علی..
موفق و پیروز باشید:happy:

293.gif
] چی شد یو هو؟!
بنظرت زیاد شلوغش نکردی؟
296.gif

vahid_ppc

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من رسماً استفا میدم این جا رو دیگه به هم زدن میگن مدیر مدیر آخه پس اون مدیر کجاش داره امتحان میده؟؟؟ خوب یکی رو موقتاً مدیر کنید تا برگرده نه اینکه اینجا اینتوری نشه. بخدا من دیگه به اینجام رسید ( منظورم گردنه) چقدر چرت و پرت می پرسید بعدم من چه رکوردی بزنم رکورد واسه عمم؟؟؟ بخدا خسته شدم روزی 5 تا برنامه آپلود میکردم ولی هیچکی **** هم حساب نمیکنه همه بلدن مثله مور و ملخ بریزن دان کنن اگه بلد نیستید برنامه آپلود کنید و معرفی کنید لا اقل تو زحمت آدم نریـ**د من حی پست میدم بعد 300 تا پست سوال میاد
.
.
.
خدا حافظ... با علی..
موفق و پیروز باشید:happy:

خدایی جای هیچ حرف و جوابی نذاشتی:wacko::f34r::wacko:
اما خواهشا مارو تنها نذار
:(:(:(:(:(:(

vahid_ppc

Registered User
لایک‌ها
0
هیراد عزیز ،
من اگر جای شما بودم ، پست خود را ادیت می کردم.
.
.
.
دوستان دیگر ، کمی ملایمت باید ، سحر نزدیک است.
;)

آقای دانیال عزیز شما جای اینکه جای کسای دیگه باشی و به فکر رنکینگ باشی جای خودت باش یه سروسامانی به اینجا بده:hmm::f34r::hmm:
انصافا هیراد تو همه ی موارد حق داره

sang_e_saboor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اجازه اساتيد.:blush:
اولا يه كم صبور تر باشيد. قرار نيست با هر ناملايمتي اينطوري از كوره در بريد (‌با همه هستم)‌:eek:
به هيراد و بقيه حق ميدم . چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است. رك بگم من مثل شماها زياد از اين برنامه ها و اين چيزا سر در نميارم. فقط مي تونم در حيطه كاري خودم با اين برنامه ها كار كنم يا نهايتا سر گرمي!
از دست من يه كار برمياد. اين كه بچه هاي اينجا رو يا كل فروم رو ساپورت مالي كنم . البته نميدونم كاري از دستم برمياد يا نه ؟ يا اصلا اينجا به ساپورت احتياج داره يا نه ؟:blink:
هر كي يه كاري از دستش بر مياد. از مدير و اساتيد ديگه خواهش مي كنم اگه كاري از دست من برمياد بگن. خوشحال مي شم بتونم كمكي كرده باشم. ظاهرو باطن ما هم همين بود. :happy: شرمنده اگه كار ديگه اي بلد نيستم انجام بدم.:blush:

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
دکتر جان و اقا فرهاد پیشنهاد میکنم یک حال اساسی به این تاپیک بدین . از حالت چت روم درش بیارید. اقا هیراد عزیز شما هم سخت نگیر. من و دوستان از دور دعات میکنیم و میگیم دمت گرم
DIV-FL~1.GIF

Magician User

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با حرف هیراد بقیه بروبچه های گل این فوروم موافقم اگه یه تغییر اساسی رخ نده وضع از اینم بدتر می شه.(آخر عاقبتشو خدا بخیر کنه) در این فوروم هرکس به عنوان یک عضو باید زحمت بکشه نه اینکه مثلا همه ی زحمتها بیفته به عهده ی یه نفر به نظر من این درست نیست.

Magician User

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به امید برپا شدن دوباره ی فوروم:(
نام : Minimo2
طبقه بندی : Web Browser
دستگاه مورد نیاز : WM5 & WM6
تصاویر :
minimo20-demo-kjam.GIF

اطلاعات بیشتر : http://www.mozilla.org/projects/minimo/
توضیحات انگلیسی :
Features

Minimo uses Mozilla Technologies to produce a highly usable web browser for advanced mobile devices. Features include:

* Fast access to your mobile content via Homebase start page

* Best support for modern web standards (Javascript and AJAX).

* Social Bookmarking

* Tab browsing

* RSS Support

* Proven security (TLS, SSL3)

* International support

* Cross platform capability

* Widget and Extension support​

دانلود WM5&WM6 : http://www.meer.net/~dougt/minimo_ce/MinimoCE_0.2.exe
دانلود فایل کب : http://www.meer.net/~dougt/minimo_ce/MinimoCE_0.2.cab

بالا