• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام دوستان نمیدونم جاش اینحاست یا نه ولی می خواستم بدونم کسی می دونه باطری Qtek S200 Backupچند ساعت کار میکنه؟و اگه تموم شه هارد ریست میشه؟و اگه اینطور بشه با چه برنامه ای از کل برنامه های نصب شدم Backup بگیرم؟:f34r:

دوست عزيز اولاً اينکه اين سؤال رو بايد تو قسمت سؤال و جواب مطرح ميکردی
دوماً سؤالت يه خورده نا مفهوم هستش
297.gif

بيشتر توضيح بده

Magician User

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسه دیگه!:hmm: هرکی از راه می رسه یک سوال تو ترد نرم افزار می پرسه آخه این که درست نیست حداقل به اسم تردهای دیگه ی تو این فوروم نگاه کنید !و لطفا سوالاتونو در این ترد مطرح کنید.(ترد سوال و جواب)
و دیگر مطلب مهم اینکه اینجا ترد معرفی نرم افزاره نه سوال و جواب و درخواسته نرم افزار.
با عرض معذرت از اساتید محترم و آقا فرهاد مدیر فوروم.

_nima

Guest
لایک‌ها
0
بسه دیگه!:hmm: هرکی از راه می رسه یک سوال تو ترد نرم افزار می پرسه آخه این که درست نیست حداقل به اسم تردهای دیگه ی تو این فوروم نگاه کنید !و لطفا سوالاتونو در این ترد مطرح کنید.(ترد سوال و جواب)
و دیگر مطلب مهم اینکه اینجا ترد معرفی نرم افزاره نه سوال و جواب و درخواسته نرم افزار.
100 درصد موافقم سهراب جان من شخصاً خسته شدم و خیلی وقته که دیگه حسه فعالیت نیست...:hmm:
فعلاً..............

دقیقا تأئید میشه
XXXXX-دیگه چیزی برای گفتن ندارم. اصلا به من چه... من هم فقط از اینجا استفاده میکنم. ترد عناوین هم استفاده نمیکنم. مشکلات عده خاص مهم نیستن که. مهم اینه که عام راحت باشه. هر چند خاص یه چیز جدیدی بخواد بیاره. مگر اینکه این یه چیز جدیدی رو که خاص میخواد بیاره، یه جای دیگه 100درصد تست شده باشه... به امید روزی که یه فروم دیگه پیدا بشه که فهرست نویسیش اینقدر مشکل نداشته باشه...

(اگه صلاح دیدین این پست من رو هم پاک کنین که موجب صلب آسایش از سایر دوستان و سروران نشه)
باز هم ممنون از کمک هایی که در این دوران به من کردین

یا حق - موفق باشین
لطفا هیچ گونه کوت برداری از این پست نشه. بازم ممنون (مثل قبلی نکنین که با اینکه نوشته بودم نظر ندین باز هم افرادی بودند که ادعای فضل نظر کرده بودن. این رو جدی خواستم)

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
کسی نسخه ی کرک شده ی MDM ZINC رو واسه WM5 داره؟

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
بحث ها، انتقاد ها و پيشنهاد های مربوط به Thread ها اينجا انجام بديم:تبادل نظر درباره بخش Pocket PC
mocantina.gif

منظورم به فرد خاصی نيست. احيانا برداشت بد نکنيد.
grouphugg.gif

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
فک نکنم ترد الکی باز کردن زیاد مفید باشه!
اینکه یکی اینجا یه برنامه رو می خوات باعث میشه یکی دیگه که فک می کرده این برنامه رو یه کس دیگه لازم نداره برای اون کس بزاره!
48.gif

Raymond

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان یه برنامه Backup گیری از کل برنامه های نصب شده بر روی PPC میخواستم.کسی سراغ داره؟در ضمن دوستی که به خاطر سوالم بد جور شاکی شده بود این موضوع رو در نظر داشته باشه که سوال من بی ربط به برنامه درخواستی من نداشت!!!!اگه اینجا نشه در خواست برنامه کرد پس دیگه واسه چی بیایم اینجا؟اینم سایت من و دوستامه کلی برنامه توش لینک کردیم،نه سوال میپرسن نه جواب میدیم ،اگه من الان اینجام واسه اینه که از اساتید کمک بگیرم وگرنه اگه فقط به برنامه است کلی سایت دیگه هم هست،اینم آدرس سایت ما www.websystemdisk.com

Raymond

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه برنامه برای فرستادن عکس از روی پاکت پی سی به پرینتر برای دوستی که در خواست کرده بود

تست نشده......

Requirements: PPC 2003, WM05

Features:

Key features and benefits
Print wirelessly from your Windows Mobile / Pocket PC handheld directly to mobile, desktop or networked printers
Share important documents with coworkers, customers, colleagues and friends
Produce hardcopies on demand whenever and wherever you need them
Simple to install and use
Fully compatible with the latest Windows Mobile 5 handhelds and PDA phones!
Compatibility
Works with most printer models, including HP, Canon, Epson, Lexmark (Optra), Ricoh, and more
Works with handhelds using Windows Mobile 5 or Pocket PC
Prints over infrared, Bluetooth*, Wi-Fi, modem or smartphone/cellular data connection​

http://rapidshare.com/files/13793368/PrintBoy_7.0_for_PocketPC__FULL_version_.rar

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام دوستان یه برنامه Backup گیری از کل برنامه های نصب شده بر روی PPC میخواستم.کسی سراغ داره؟در ضمن دوستی که به خاطر سوالم بد جور شاکی شده بود این موضوع رو در نظر داشته باشه که سوال من بی ربط به برنامه درخواستی من نداشت!!!!اگه اینجا نشه در خواست برنامه کرد پس دیگه واسه چی بیایم اینجا؟اینم سایت من و دوستامه کلی برنامه توش لینک کردیم،نه سوال میپرسن نه جواب میدیم ،اگه من الان اینجام واسه اینه که از اساتید کمک بگیرم وگرنه اگه فقط به برنامه است کلی سایت دیگه هم هست،اینم آدرس سایت ما www.websystemdisk.com

Raymond جان به نظر من يکی از بهترين برنامه ها واسه بک آپ گرفتن Sprite Backup هستش که از نظر سرعت بک آپ گرفتن و Restore کردن واقعاً رو دست نداره ;)

تو قسمت راهنما بگردی 100% پيداش ميکنی اگه گير نيوردی بگو برات بفرستم:)

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
100 درصد موافقم سهراب جان من شخصاً خسته شدم و خیلی وقته که دیگه حسه فعالیت نیست...:hmm:
فعلاً..............

GAME_PPC

Registered User
لایک‌ها
1
با عرض سلام و خسته نباشید.
یه برنامه عالی می خواستم برای تبدیل کردن فایل های Video برای Pocket pc VGA ؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

_nima

Guest
لایک‌ها
0
من اصلا ناراحت نشدم و نیستم لطفا pm ندین...:eek:
اصلا pm رو هم میبندم.

Raymond

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Raymond جان به نظر من يکی از بهترين برنامه ها واسه بک آپ گرفتن Sprite Backup هستش که از نظر سرعت بک آپ گرفتن و Restore کردن واقعاً رو دست نداره ;)

تو قسمت راهنما بگردی 100% پيداش ميکنی اگه گير نيوردی بگو برات بفرستم:)

آقا دستت درد نکنه می گردم هر طور شده پیداش می کنم.ممنون

alicatcat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1930808267.jpg

تا به حال به این نسخه مفید از سنفورد بر نخورده بودم.به هر حال در کشور ما هم داره شایع می شه و پزشکان باید منبع به روز دم دستی داشته باشن
البته نسخه پالمش فقط در دسترس هست ، باید با کمک استایل تپ روی پی پی سی تون اجراش کنید

فایل خیلی کم حجمه اتچش می کنم.
لینک سازنده

there is good chance 4 medical practitioners that, pocket pc version of this book is introduced . u find that in my shared file in this address: saeedi.4shared.com enjoy that:)

vahid_ppc

Registered User
لایک‌ها
0
دیگه واقا اوضاع اینجا به هم ریخته....
اون موقع ها ترد بازی p30world بهترین جا برای بازی بود اما یه همچین بلایی سرش اومد:( کم کم به جایی رسید که برای همیشه بسته شد:(:f34r::wacko:
هیراد جون اگه یادت باشه قرار بود رکورد تعداد صفحات تو زمان رو بشکنی پس چی شد؟؟؟!!!!!:blink::blink::blink:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام دوستان. من زياد به اين فروم سر مي زنم. برنامه كم گذاشتم ولي از برنامه هاي شما هميشه استفاده كردم. :D :D :D :D . يه روزايي بود كه من روزي 3-4 بار مي يومدمو مي ديدم كه كلي برنامه جديد اضافه شده به سايت. به نظر من بايد يه شك و يا يه اتفاق تازه دوباره اين فروم را راه بندازه... ولي حيفه! واقعا حيفه! من دليل علاقه خودم به PPC رو وجود يه همچين فرومي مي دونم. به نظر من بهتره كه از حاشيه دور بشيم. فكر مي كنم كه مديرهاي اين انجمن مي تونن دستيار هايي داشته باشند كه مطالب اضافه رو از فروم حذف كنه! نمي دونم چه راهي بهتره، فقط مي دونم كه نبايد اين ترد از كار بيوفته...

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
نمي دونم با برنامه VNC كار كرديد يا نه؟ اين برنامه براي كنترل Desktop سيستم هاي شبكه كاربرد زيادي داره. بين دو سيستم كه در يك كلاس IP هستند با وارد نمودن IP هاست مي تونيد بهش وصل بشيد و كنترلش كنيد! حالا اين نسخه PPC اون برنامه هست. كاملا جالبه! تست هم كردم. مثل بنز كار ميكنه.

دانلود : http://www.handster.com/software/256/vncview.zip

فایل های ضمیمه

• vncview.jpg
    vncview.jpg
    35.6 KB · نمایش ها: 46

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
يك نرم افزار كه به شما كمك مي كنه خريد هاي روزانه خود را مديريت كنيد. برنامه جالبي بود! تست كردم درست هم كار مي كنه! بازم مثل بنز!

دانلود : http://www.handster.com/software/254/hs3.armv4.cab

فایل های ضمیمه

• hshoper9.gif
    hshoper9.gif
    40.9 KB · نمایش ها: 30
بالا