• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
یک برنامه دیگه رای کنترل موبایل از طریق کامپیوتر : My Mobiler
ظاهرش ساده بنظر میرسه و مطمئنا از SOTI pocket controller ضعیف تره ولی خب حجمش کمه و مجانیه
و تو توضیحاتش نوشته که امکان drag and drop به گوشی داره. من هنوز امتحانش نکردم

http://www.mymobiler.com/board/data/bd02/MyMobile10_70621.exe

2001879231487844345_rs.jpg

_nima

Guest
لایک‌ها
0
سلام
مرسی من هم همونو نصب کرده دارم ولی باز جواب نمیده.
این ppc هم مثل کامپیوتر بعضی وقت ها یه ایرادایی پیدا میکنه که خود bill gates هم نمیتونه حل کنه.
جالب اینه که بعد از مدتی آدم نمیفهمه چطوری خودش خودبخود رفع میشه

راستی داشت یادم میرفت. اون pocketx photo contacts هست که من داونلود کردم.
من که نصب کردم ولی بعد برداشتم. زیاد چیز جالبی نیست بخصوص برای jamin با این حافظه و سرعت کم
تازه ورژن pro از همین برنامه قبلا همینجا معرفی شده بود. این که اصلا pro هم نبود. بنابراین زیاد خودتون رو برای گرفتنش اذیت نکنید...

این سیمکش (علیرضا رو میگم:blink:) میگفت که باید تاریخ و ساعت دیوایستون درست تنظیم باشه تا کار کنه! فکر کنم تو سوال و جواب گفته همین 10-15 تا پست آخر رو بخونی توش هست. ببین از این راه مشکلت حل میشه ( البته مال من هم امروز قاط زد و الان آپدیت نمیشه، همه دیتاهاش هم رفتن مرخصی تابستونی و آب و هوا تعطیله!) امتحانام رو بدم میرم سر وقتش ببینم چشه یا گوشه!:wacko:

از بابت اون برنامه فوتو کانتکت هم ممنون، دیشب هم نشد دانلودش کنم. با توضیحاتی که شما فرمودین بیخیل میشم....
ممنون

_nima

Guest
لایک‌ها
0
این طرز فهرست نویسی برای افرادی که تعداد رکورد در صفحه رو بیشتر گداشتن مشکل سازه!:( برای من تو صفحهء 311 یه چیزای دیگه هست مسلما! میگم که برای من تازه الان 360 رسیده. کسی نمیدونه چه فکری میشه برای این مشکلات کرد؟ (بجز ابتدائی ترین راه حل که من تعداد رکورد در صفحه ام رو برگردونم به حالت دیفالت!!!) مثلا میشه شماره اولین پیام هر صفحه رو بنویسین (یا هر چند صفحه بنویسین، چون به تعداد ثابت هر صفحه میره بالا) و از این راه کلنگی ما هم بتونیم ازش استفاده کنیم...(البته فکر کنم الانم این روش جواب بده ولی خیلی ...ـی هستش. بهتره یکی که فکرش بهتر از من کار میکنه یه راهی بده)

هیچکی به فکر ما اقلیت های اینترنتی نیست؟!!؟ بابا من تو استفاده از راهنمای عناوین مشکل دارم. یکی یه راه حلی ارائه بده.... نمیشه که آدم بذاره رو همون 10 تا پست در صفحه دیفالتش بمونه... اینجوری که گذاشتم 20 تا خیلی خوبه... هر روز نهایتا یک صفحه میره جلو و خیلی راحت میشه مطالب رو خوند و ببینیم که کی به کی چی گفته....
یکم فسفر خرج ما کنین تورو خدا
برای فهرست نویسی خب من که اینجوری نمیتونم کمکی کنم. آقا فرهاد شما فکری کن
:(

coldplay_AFN

Registered User
لایک‌ها
4
Salam Khedmat e Asaatid
Chand Ta serial Number az spb Mobile Shell daram ke omidvaram be dardetoon bekhoreh.
choon too post haye ghabli didam 2nbalesh migardid.

5D3U-6478-4YWV
5D33-33B3-3333
5D38-A645-AC84
5D39-5545-5555

Ghorboonetoon
-Bardia-

ایشالاه عروسیت مرسی

sang_e_saboor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من حرفمو پس گرفتم ديگه واسه هيچ كدومتون آرزوي عروسي نمي كنم(‌شرمندم از محضر اساتيد: اما جنبه منبه تعطيله . انگار تو دل همتون قند مي شكنن!) :(
شما ها زن بگيرين كي ترد رو بگيره! :blush:
مجرد باشين و اينجا هم بر قرار باشه كافيه.
نامردم اگه ديگه از اين آرزوها واسه كسي بكنم .:blink:
شما هم بي خيال شين . بي كارين دختراي مردمو بد بخت كنين. :blink:
من نمي دونم اينهمه همه گفتن spb shell كيجن نمي خواد ،‌ بابا رو همون قبلي بريزين هيچي نمي خواد به خدا . حداقل امتحان كنين بعد .....!‌:happy:
راستي اين فتو كنتاكت كه همه حرفشو مي زنن چيز بدي نيست. مي تونين واسه هر تماس يه عكس داشته باشين كه تقريبا فول اسكرين نمايش داده بشه و واسه هر كسي زنگ خاص خودش رو . يه سري امكانات ديگه هم داره كه بايد خودتون باهاش كار كنين. من ريختم اما زياد واسم كاربردي نبود. با phon suite بيشتر حال مي كنم!

sang_e_saboor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتيد محترم با اجازه!
بر و بچس ،‌ كسي نرم افزار موسيقي سراغ نداره ؟
من خودم pocket piano دارم اما كركشو ندارم. :(

اگه كسي نرم افزار موسيقي يا نت نويسي هم داشت مارو بي نصيب نذاره!‌ ثواب داره مادر !!!:blink:

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
اساتيد محترم با اجازه!
بر و بچس ،‌ كسي نرم افزار موسيقي سراغ نداره ؟
من خودم pocket piano دارم اما كركشو ندارم. :(

اگه كسي نرم افزار موسيقي يا نت نويسي هم داشت مارو بي نصيب نذاره!‌ ثواب داره مادر !!!:blink:

جدی؟
میشه لینک این برنامه رو بدی؟!!
11.gif

tata

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
آیا برنامه ای هست (غیر از Photo Contacts Pro 5) که با اون بشه برای SMS در Category های Contacts زنگهای مختلف تعیین کرد. یه چیزی مثل Inesoft Address Book ولی برای SMS نه Ring؟;):cool:

persianhost

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان
گوشی من iMATE مدل K-JAM
من 2 تا نرم افزار می خوام که خیلی لازمشون دارم
خواهش می کنم اگه کسی می دونه معرفی کنه به من

یکی یه نرم افزار برای blacklist تماسهای ورودی
یکی یه منشی یا همون answering machine

از همگی تشکر

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه دوستان
گوشی من iMATE مدل K-JAM
من 2 تا نرم افزار می خوام که خیلی لازمشون دارم
خواهش می کنم اگه کسی می دونه معرفی کنه به من

یکی یه نرم افزار برای blacklist تماسهای ورودی
یکی یه منشی یا همون answering machine

از همگی تشکر
برای Blacklist برنامه های زیادی هست مثل Call SMS Blocker که در راهنمای عناوین گفته شده

Answering machine هم ppc ها ( به جز گیگابایتها گویا!) این قابلیت رو ندارن متاسفانه:(

این سیمکش (علیرضا رو میگم) میگفت که باید تاریخ و ساعت دیوایستون درست تنظیم باشه تا کار کنه! فکر کنم تو سوال و جواب گفته همین 10-15 تا پست آخر رو بخونی توش هست

من کی این حرفو زدم؟!:blink:

aryandc

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
45
سلام ببخشید فکر کنم اینو گذاشتید ولی نمی تونم پیداش کنم
یه برنامه می خوام که کاری کنه کسی نتونه بره تو عکس هام و اس ام اس هام

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
از همه برادران و خواهران مجرد و متاهل میخوام که لطفاً مسئله عروسی و این چیزا رو اینجا مطرح نکنن اینجا محل معرفیه نرم افزاره نه تریپ دوست یابی این کا را رو بزارید واسه PM و این چیزا نه اینجا:eek: این فقط یه خواهش بود حالا می خواید قبول کنید , می خواید قبول نکنین:f34r:
بعد هم سوال ها رو در ترد سوال و جواب در مورد Pocket PC مطرح کنید اگه دقت کرده باشید اینجا ترد معرفی نرم افزاره نه سوال و جواب چون من شخصاً واقعاً خسته شدم حالا بقیه رو نمیدونم بازم میگم اینا یه خواهشه می خواید قبول کنید میخواید قبول نکنید برای من فرقی نمیکنه. فعلاً..... (بنظر من فوروم داره نظمش رو از دست میده و این خسته کنندست و زحمت آدم رو هدر میده)
موفق و پیروز باشید:happy:

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
از همه برادران و خواهران مجرد و متاهل میخوام که لطفاً مسئله عروسی و این چیزا رو اینجا مطرح نکنن اینجا محل معرفیه نرم افزاره نه تریپ دوست یابی این کا را رو بزارید واسه PM و این چیزا نه اینجا:eek: این فقط یه خواهش بود حالا می خواید قبول کنید , می خواید قبول نکنین:f34r:
بعد هم سوال ها رو در ترد سوال و جواب در مورد Pocket PC مطرح کنید اگه دقت کرده باشید اینجا ترد معرفی نرم افزاره نه سوال و جواب چون من شخصاً واقعاً خسته شدم حالا بقیه رو نمیدونم بازم میگم اینا یه خواهشه می خواید قبول کنید میخواید قبول نکنید برای من فرقی نمیکنه. فعلاً..... (بنظر من فوروم داره نظمش رو از دست میده و این خسته کنندست و زحمت آدم رو هدر میده)

از مقامات بالا دستور رسید
207.gif

خوب حالا برنامه ی ادیت موسیقی ندارید؟
اصلا" ساز شناسی ای چیزی.
توی encore که واسه pc ه یه قسمت برای صدای ساز ها داره که خیلی باهاش حال می کنم.
178.gif

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
ممنوووووووووووووووووون
103.gif

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

کاملاً موافقم،به نظر من هم نظم اينجا يه خورده به هم ريخته،و فقط شده تاپيک سؤال و اکثرشون هم سؤال های تکراری هستند :blush:
از بچه هايی که تازه عضو شدن خواهش ميکنم قبل از اينکه سؤال شون رو مطرح کنن يه سرچ ی بکنن،چون اکثر اين سؤال ها قبلاً جواب داده شدن و پاسخ دادن دوباره اونها فقط باعث شلوغ شدن تاپيک ميشه

tata

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
آیا برنامه ای هست (غیر از Photo Contacts Pro 5) که با اون بشه برای SMS در Category های Contacts زنگهای مختلف تعیین کرد. یه چیزی مثل Inesoft Address Book ولی برای SMS نه Ring؟

sang_e_saboor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا من کجا مقامات بالام یه یوزرم مثل همه;) اینم لینک دانلود PhoenixStudio 1.1

شرمندم استاد هيراد تقصير من بود. :(قبل ازاينكه دعوام كني و بزني تو گوشم خودم گفته بودم كه ديگه از اين آرزوها نمي كنم. :f34r:بعدشم اگه بخوايم يه نرم افزار درخواست بديم ، مي تونيم اينجا بگيم يا بايد توي پرسش و پاسخ مطرح كنيم. البته مي دونم كه اول بايد توي ترد عناوين بگرديم ها ؟

Mohammad_Iteq B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. اگه کسی کيجن jeyo mobile extender 2.5 رو داره خيلی ممنون ميشم اگه ما رو هم مستفيض کنه. بازم ممنون دوستان گل.

بالا