• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
1930808267.jpg

تا به حال به این نسخه مفید از سنفورد بر نخورده بودم.به هر حال در کشور ما هم داره شایع می شه و پزشکان باید منبع به روز دم دستی داشته باشن
البته نسخه پالمش فقط در دسترس هست ، باید با کمک استایل تپ روی پی پی سی تون اجراش کنید

فایل خیلی کم حجمه اتچش می کنم.
لینک سازنده

فایل های ضمیمه

• SGHIV_2005.rar
    450.9 KB · نمایش ها: 170

sang_e_saboor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اي ول داداش خيلي آقايي . :D درست شد. تاريخ سيستم و دستگاهم رو با هم به روز كردم درست شد. الهي خدا دلتو شاد كنه كه دلمو شاد كردي. :pايشالله عروسيت:blink:

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
دوستان؛
کسی یه نرم افزار برای نمایش فایلهای pdf نداره که کرک شده باشه.
برای گوشی imate smartphone 2003 یا همون SP3 میخوام.
البته خودم Orneta reader رو گرفتم که کرکشو پیدا نکردم.
البته فکر هم نمیکنم که عکسها رو نشون بده.
ولی اگه کرکش باشه که نرم افزار خوبیه.
به هر حال اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم.
نسخه کرک شده;););) راستی Picsel Viewer هم اینکارو میکنه ;)
Download Orneta Reader
Download Picsel Viewer
موفق و پیروز باشید:happy:

_nima

Guest
لایک‌ها
0
خواهش میکنم
راستی من از همون لینکی که داده بودید photo contacts رو داونلود کردم ولی نصب نکردم چون نمیدونم چی هست ؟
اگر دم دست دارید لینک بقیه چیزهایی هم که از microsoft داونلود کردید بگذارید.
بعدش هم کی تونسته با خود spb shell weather کار کنه و جواب بگیره؟؟؟
من هرکاری میکنم چیزی نشون نمیده و مجبورم از spb weather استفاده کنم.

تو سایتش یه لایو آی دی درست کنین. می ارزه. چیزای جدید میذاره میل میده و کلا خوبه...

من نتونستم دانلود کنم. ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
این هم فوتو کانتکت. زدم الان دوباره دانلود بشه. ADSLام شارژش این ماه تموم شده گذاشتم بعد از امتحانا شارژ کنم. برای همین دارم سکته میکنم اینقدر زدم این دانلود بشه و دانلود نشد. تا حالا 5-6 بار زدم دانلود بشه و کار نکرده. خدا کنه امشب کار کنه لااقل:(

4kf5e06.jpg

من shell قدیمی رو که داشتم weatherش مشکل داشت و با spb weather آپدیت میکردمش که تو صفحهء now نشون بده. ولی این ورژن جدیدش که مال 19امه این مشکل رو نداره. دانلود کن و بنصب. باید بی مشکل کار کنه

موفق باشی

_nima

Guest
لایک‌ها
0
عزيز من درست متوجه نشدم که چی کار کردی؛
Arabizer رو Uninstall کردی ولی فارسی بدون مشکل کار ميکنه؟
اگه ميشه يکم بيشتر توضيح بده.

تو لینکی که گذاشتم از فرهاد همش کامل هست که!

اول عربایزرت رو کامل uninstall میکنی. بعدش یه سافت میکنی تا همش پاک بشه (خودش بعد از پاک شدن اجبار میکنه!) بعدش فایل کب 1 رو میاری تو دیوایست و اجرا میکنیش و تو فون مموری مینسبیش. بعدش میری از settings بعد از نصب uninstallesh میکنی. بعدش فایل کب 2 رو اجرا میکنی و تو فون مموری مینصبی!... یه سافت میکنی و بعد هم با کیجن اکتیویت میکنیش. به همین سادگی (البته اینها تو پست آقا فرهاد هم بودن)

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نیما دقت کردی که این روزا داری میترکونی؟؟؟ تو پاسخ دادن و فعال بودن و..... دمت گرم خیلی حال دادی امید مایی;)

sang_e_saboor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نیما دقت کردی که این روزا داری میترکونی؟؟؟ تو پاسخ دادن و فعال بودن و..... دمت گرم خیلی حال دادی امید مایی;)

البته استاد هيراد،‌ استاد نيما هم به جمع اساتيد فروم اضافه شده :happy: ايشالله عروسي هر دو تون:lol:

_nima

Guest
لایک‌ها
0

حاجی به خدا اینا همش کار دشمنه!
موقع امتحانا آدم ویار همه چیش میگیره....
من همینجا اعلام میکنم که برای بعد از امتحانات ترمم (4شنبه) کلی برنامه از قبیل کلاس سیسکو، زبان، ارگ، ترم تابستونی!، و کلی چیز دیگه دارم. ولی عمرا اگه مثل سالهای پیش بتونم به یکیشون برسم!!!! مطمعنم امتحانا تموم شه، میخوابم رو اینترنت!!!!!

البته استاد هيراد،‌ استاد نيما هم به جمع اساتيد فروم اضافه شده :happy: ايشالله عروسي هر دو تون:lol:

ایشالا عروسی هر سه تامون! تو برج بین الملل تهران میگیریم. سالن اجتماعات هم داره. میریم سه طبقهء آخرش رو با هم قرق میکنیم! به همه بچه های فروم توصیه میکنم که یه سری هم به اینجا بزنین بلکه یه امیدی واسه زندگی کردن پیدا کنیم! فکر کنم دیگه متری 200.000 تومن باشه! (قیمتهای سایتش فکر کنم رد گم کنی هستش!)-فقط سر بزنین. نظر مظر رو ولش......(گفتم یه break بعد اینهمه پست باشه خوبه)

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
با اين همه آرزوی عروسی که برای همه داره ميشه فکر کنم تا چند وقت ديگه بايد اسم اين thread ها رو عوض کنيم :
نرم افزار :: windows mobile , pocket pc, win ce (متأهلين)
bday1.gif
bdayhat.gif
confetti.gif
cheerleader.gif
veilsmile.gif
afro.gif
cheerleader.gif
confetti.gif
bdayhat.gif
bday1.gif

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایشالا عروسی هر سه تامون! تو برج بین الملل تهران میگیریم. سالن اجتماعات هم داره. میریم سه طبقهء آخرش رو با هم قرق میکنیم! به همه بچه های فروم توصیه میکنم که یه سری هم به اینجا بزنین بلکه یه امیدی واسه زندگی کردن پیدا کنیم! فکر کنم دیگه متری 200.000 تومن باشه! (قیمتهای سایتش فکر کنم رد گم کنی هستش!)-فقط سر بزنین. نظر مظر رو ولش......(گفتم یه break بعد اینهمه پست باشه خوبه)
ایشالله که موفق باشی;) اینم از متری 2.900 شروع میشه تا به بالا:blink:

desert_son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما برو توی همون جایی که گفتم و جایی که نوشتی wmplayer اونجا رو تغییر بده به sddialer.exe به همین راحتی این بار نیای بگی نشدا;):lol:

نمي گم نشد شد ولي شايد گوش من مشكل داشت فكر مي كردم صدا از گوشي در مياد
توضيحات كاملا بي سوادي
1- گوشي من I-mate Jam است
2- هندزفري من Hyundai است
3- من وقتي اون دكمه جواب دادن تماس رو مي زنم هيچ اتفاقي نميفته
4- من كم كم دارم بي خيال مي شوم
5- آن مرد در باران آمد:eek:

coldplay_AFN

Registered User
لایک‌ها
4
این هم نرم افزار خدای spb shell جدید. مال دیروزه. نگاه کردم دیدم کسی معرفیش نکرده گفتم بگم که بقیه هم دانلود کنن.
من توصیه میکنم بگیرین. خیلی توپ میشه. spb phone suite رو هم حتما بگیرین. کلا برنامه های spb خیلی عالی هستن...

5253pj9.gif

صفحه دانلود (هم cab داره هم exe)
سریال نامبر براش هنوز گیر نیاوردم. فکر کنم اگه ورژن قدیمیترش رو نصب داشته باشین و این رو اون نصب شه سریال نخواد. (یه بار من برای یه برنامه ای همچین کاری به نظرم کردم. فک کنم spb diary or plus بودش. تست میکنم نتیجه رو میگم...فعلا دارم دانلود میکنم!
--------------------------
تست کردم. موقع نصب میگه که یه ورژن قدیمیترش نصبه. اون رو پاک کنه و این رو بجاش نصب کنه؟ شماهم قبول میکنین.
برای کبش نمیدونم اینجوری کار کنه یا نه...
6ag59is.jpg

نیما جان سریالشو پیدا نکردی.؟
برنامیه خوبیه

_nima

Guest
لایک‌ها
0
دستت درد نكنه ميشه بگي اينا رو چه جوري ميشه دانلود كرد ? و اگه برات ممكنه بي زحمت اينم دانلود كن windows Mobile 5.0 Pocket PC SDK خيلي لازمش دارم ولي با سايت مايكروسافت مشكل دارم از اونجا نمي تونم دانلود كنم يا اگه غير از سايت مماكروسافت لينك براي دانلود داريد لطفا همين جا بگذاريد

نمیتونستی genune بشی مگه؟
من کردم این هم لینک دانلود مستقیمش... ببین کار میکنه یا نه.....
دانلود

برای من که دانلودش رو شروع کردش و هیچ مشکلی هم نداشتش

_nima

Guest
لایک‌ها
0
نیما جان سریالشو پیدا نکردی.؟
برنامیه خوبیه

اگه ورژنهای قدیمی ترش رو نصب داشته باشی بدون مشکل روش نصب میشه و میگه که رجیستر هم شده!!!
این سریال ورژن قبلیشه بزن ببین با این هم کار میکنه؟ قاعدتا باید کار کنه (حالا کدوم قاعده نمیدونم!!) ولی یه تستی بکنی خوبه...
5D3955455555

------------------------------
الان خودم با همین جدیده تست کردم و این کد رو وارد کردم داشت میرفت که نصب بکنه دوباره و فایل رو با اکتیو سینک انتقال بده. شما هم امتحان کن و نتیجه رو بگو که مطمئین شیم.
موفق باشی...

ایشالله که موفق باشی;) اینم از متری 2.900 شروع میشه تا به بالا:blink:

آقا هیرادی به خدا ..... من گفتم که بریم سه طبقه ی آخرش رو بگیریم.... اونا رو اگه نگاه کرده باشی پنت هاوسش تا 2ملیارد و خورده ای هم یکی هست. از این سوئیت موئیت ها به کار و بار ما جوون موون ها که نمیخوره!

djgholum

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من یک Deutsches Universalwörterbuch لازم دارم (همون دیکشنری آلمانی به آلمانی)
مثلا دیکشنری آلمانی به آلمانیه Duden – Deutsches Universalwörterbuch
من شدیدا لنگم واسش
آیا کسی از اساتید می تونه روز جمعه ای یه ثواب کنه. انشالله هیتلر به دادت برسه روز قیامت

بازم ممنون

بابا یه توجهی چیزی. :eek:
ماشالله همه اساتید این جا مثل اف 16 می زنن می رن از همدیگه هم تعریف می کنن اما به حال مای موتور گازی لطفی ندارن :(

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا هیرادی به خدا ..... من گفتم که بریم سه طبقه ی آخرش رو بگیریم.... اونا رو اگه نگاه کرده باشی پنت هاوسش تا 2ملیارد و خورده ای هم یکی هست. از این سوئیت موئیت ها به کار و بار ما جوون موون ها که نمیخوره!
من که الان اونجام ه هر کی بگی هیراد کجاس میگه داره بیل میزنه:lol::lol:

vahid_ppc

Registered User
لایک‌ها
0
سلام :D
هیراد جون خیلی وقته اینجا یه طوفان به پا نکردیا؟!!!؟:blink::f34r:;)

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
تو سایتش یه لایو آی دی درست کنین. می ارزه. چیزای جدید میذاره میل میده و کلا خوبه...

من نتونستم دانلود کنم. ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
این هم فوتو کانتکت. زدم الان دوباره دانلود بشه. ADSLام شارژش این ماه تموم شده گذاشتم بعد از امتحانا شارژ کنم. برای همین دارم سکته میکنم اینقدر زدم این دانلود بشه و دانلود نشد. تا حالا 5-6 بار زدم دانلود بشه و کار نکرده. خدا کنه امشب کار کنه لااقل:(

4kf5e06.jpg

من shell قدیمی رو که داشتم weatherش مشکل داشت و با spb weather آپدیت میکردمش که تو صفحهء now نشون بده. ولی این ورژن جدیدش که مال 19امه این مشکل رو نداره. دانلود کن و بنصب. باید بی مشکل کار کنه

موفق باشی

سلام
مرسی من هم همونو نصب کرده دارم ولی باز جواب نمیده.
تازه خود اون spb weather رو هم برداشتم ولی نشد
مشکل ساعت هم همچنان پابرجاست و یکساعت عقب نشون میده
این ppc هم مثل کامپیوتر بعضی وقت ها یه ایرادایی پیدا میکنه که خود bill gates هم نمیتونه حل کنه.
جالب اینه که بعد از مدتی آدم نمیفهمه چطوری خودش خودبخود رفع میشه

راستی داشت یادم میرفت. اون pocketx photo contacts بود که داونلود کردم.
من که نصب کردم ولی بعد برداشتم. زیاد چیز جالبی نیست بخصوص برای jamin با این حافظه و سرعت کم
تازه ورژن pro از همین برنامه قبلا همینجا معرفی شده بود. این که اصلا pro هم نبود. بنابراین زیاد خودتون رو برای گرفتنش اذیت نکنید...

بالا