• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با تشكر از دوست خوبم ولي اين آيتم av..فعال نميشه..حتي تو تنظيمات رفتم و خواستم كه با اجراي برنامه شروع

بشه!:blink:

قربان کدوم ورژن برنامه رو نصب کردید؟
3550.gif
دانگل بلوتوثتون چه مارکیه؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ورژن جدید//
احتمالاً همه با این برنامه آشنا هستید، بهترین برنامه برای بک آپ گرفتن از Message ها، Contact ها، Task ها، Appointment ها، Call Log ها و Speed Dial هاست !!

توجه داشته باشید که ورژن جدید این برنامه بک آپ هایی که توسط ورژن های قدیمی تر از 1.7 تهیه شده باشن رو، نمی تونه به درستی restore کنه؛ بد نیست بعد از نصبش یه بکاپ جدید بگیرید.

ppcpimbackup.gif

ChangeLog​
PIM Backup v2.0(Release date 20/06/2007)
- added escape character in text, so the parsing of csv text works in all cases.
CAUTION, a bad parsing can still appear for backups made in earlier versions.
- added binary backups for fastness and reliability. (A tool will be provided in the future to allow to convert text backups to binary backups and vice-versa).
- schedule problem fixed.
- added UNC folders names for default folders (inbox, outbox, sent items, drafts, deleted items) in messages, so the restore could be done on a device having another language.
- fixed the problem of messages stored in folders at the same level as Inbox
- creation of temporary backup files can be either in memory or in the backup destination folder​

فایل های ضمیمه

• PPCPimBackupV2.0_wm5.zip
    149.9 KB · نمایش ها: 107
  • PPCPimBackupV2.0_wm2003se.zip
    150.9 KB · نمایش ها: 104

Magician User

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فول ورژن برنامه ای که بالا معرفی شد
تصویر :
5863_now_1.png

دستگاه مورد نیاز :
WM5 & WM6​
بخشهای جدید موجود در این ورژن :
* NEW! Now Screen professional layout
* The most important information at one screen
* Fast and convenient menu with access to all device features
* Smart launcher on Today
* World time
* Weather forecast
* Photo speed dial
* Auto-hide view for Today plug-ins
* Color based themes
اطلاعات بیشتر :
http://www.spbclub.com/product.php?product_id=21
http://www.spbclub.com/product.php?product_id=21
دانلود :]

پسورد فایل :
[url]www.mobile-warez.ru​

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دمت گرم خيلي با حال بود حال كردم ولي نشد

دوست عزیز شما برو توی همون جایی که گفتم و جایی که نوشتی wmplayer اونجا رو تغییر بده به sddialer.exe به همین راحتی این بار نیای بگی نشدا;):lol:

sang_e_saboor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این هم نرم افزار خدای spb shell جدید. مال دیروزه. نگاه کردم دیدم کسی معرفیش نکرده گفتم بگم که بقیه هم دانلود کنن.
من توصیه میکنم بگیرین. خیلی توپ میشه. spb phone suite رو هم حتما بگیرین. کلا برنامه های spb خیلی عالی هستن...

5253pj9.gif

صفحه دانلود (هم cab داره هم exe)
سریال نامبر براش هنوز گیر نیاوردم. فکر کنم اگه ورژن قدیمیترش رو نصب داشته باشین و این رو اون نصب شه سریال نخواد. (یه بار من برای یه برنامه ای همچین کاری به نظرم کردم. فک کنم spb diary or plus بودش. تست میکنم نتیجه رو میگم...فعلا دارم دانلود میکنم!
--------------------------
تست کردم. موقع نصب میگه که یه ورژن قدیمیترش نصبه. اون رو پاک کنه و این رو بجاش نصب کنه؟ شماهم قبول میکنین.
برای کبش نمیدونم اینجوری کار کنه یا نه...
6ag59is.jpg

عزيز من تست كردم . روي گوشي هم همين سوالو مي كنه موقع نصب. بدون هيچ مشكلي نصب شد و كار مي كنه.

sang_e_saboor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بخدا من دیروز نبودم سنگ عزیز :D وگر نه من غلت بکنم پست سوال ببینم و بدونم و جواب ندم. شما هارد ریست رو امتحان کردید؟؟؟ راستی اون Spb رو هم تا الان استفاده نکرده بودم و گر نه بهتون جواب میدادم در هر صورت شرمنده :blush: بهبت اون هنگ هم مشکل یا سخت افزاریه که به نمایندگی مرتبط میشه یا نرم افزاری که فکر کنم مربوط به این قسمت باشه حالا من نمیدونم دقیقاً چون تا الان خدا رو شکر با این مشکل رو به رو نشدم البته از این بگزریم که روزی 7 بار هارد ریست میدم شما این سوال رو توی ترد سوال و جواب وطرح کنید اون جا بچه ها توی این زمینه بیشتر دست دارن تا ما.
موفق و پیروز باشید:happy:

ممنون هيراد جان. همين كه توجه مي كني خودش كلي مشكلات رو حل مي كنه . ايشالله .... !:blush:

_nima

Guest
لایک‌ها
0
عزيز من تست كردم . روي گوشي هم همين سوالو مي كنه موقع نصب. بدون هيچ مشكلي نصب شد و كار مي كنه.

درسته. منم فایل exeش رو نصبیدم با همون سریال قبلی کار کردش. رجیستر هم نوشت هست!!!!
اگر کسی سریال نامبرش رو هم بذاره خوبه. برای نصبهای آتی شاید لازم بشه

_nima

Guest
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما برو توی همون جایی که گفتم و جایی که نوشتی wmplayer اونجا رو تغییر بده به sddialer.exe به همین راحتی این بار نیای بگی نشدا;):lol:

طرز نوشتن تو رجیستری خیلی مهمه... همون چیزی که در ابتدا توش بوده رو باید با حروف کوچیک و بزرگ و فاصله بنویسی تا کار کنه....

آقا ایمانی به خدااااااا:cool:

_nima

Guest
لایک‌ها
0
header1.jpg

نسخه به روز شده برنامه معروف تیپس و تریکز
از اینجا بگیرید
اطلاعات برنامه هم اینجاست
اینم سریالش

کد:
S/N: 82702398

توصیه میکنم حتما دانلود کنین. خیلی چیزای جالبی توش هستا! برای اینکه اطلاعات درست و حسابی از افراد درست و حسابی تری جمع آوری شده. یه tweek هم داره که میتونین ویندوزتون رو edit کنین.
(البته تنها دلیل هارد ریست سه چار روز پیشه من این بود که یه برنامه ای که tweek بود و باهاش تغییراتی برای بوت شدن داده بودم رو پاک کردم. بعد از ریست شدن دیگه بالا نیومد. شاید (میگم شاید) این هم اینجوری باشه. من که خیلی باهاش حال کردم

mahani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . خسته نباشید
نرم افزاری سراق دارید که بشه اس ام اس ها رو با بلوتوث فرستاد.
اگه زحمتشو بکشید ممنون میشم.

Raymond

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان خسته نباشید من یه تازه واردم،یه چندتا مشکل داشتم البته مشکلم با پاکت پی سی نیست آقا من چه جوری مشخصات پاکت پیسی مو بدم تو سایت؟تا وقتی تاپیک می نویسم اسمش بیاد و بدونن چه برنیه؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام . خسته نباشید
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1174168&postcount=6594

سلام دوستان خسته نباشید من یه تازه واردم،یه چندتا مشکل داشتم البته مشکلم با پاکت پی سی نیست آقا من چه جوری مشخصات پاکت پیسی مو بدم تو سایت؟تا وقتی تاپیک می نویسم اسمش بیاد و بدونن چه برنیه؟
به پرشین تولز خوش اومدید!!
145fs174313.gif

راهنمای استفاده از فروم رو اینجا بهروز عزیز نوشته'ند، کافیه سیستم عامل و نام دستگاهتون رو در signature قرار بدید.

ولي من بيچاره يه نرم افزار خواستم
حالا واسه اونايي كه يادشون رفته من يه نرم افزار مي خواستم كه تمام صداها از هندزفري بلوتوث بيرون يباد
من يه مدت شديد دنبال اين برنامه ها بودم اما دو سه تاشون رو امتحان كردم درست كار نميكردن.
شما كدوم ها رو روي گوشيت امتحان كردي و جواب نگرفتي؟

برنامه ها (و تغییرات رجیستری) ای که توسطشون تمام صدا ها به هندزفری مونو redirect می شه، همه از A2DP استفاده می کنن. نتیجتاً اگه دستگاه شما A2DP نداشته باشه، نمی تونید تمام صدا هارو روی هندزفری بلوتوث مونو ( یا حتی استریو) بشنوید. اگه درست خاطرم باشه، A2DP در wm5 AKU2 عرضه شد، به همین خاطر روی هیچ کدوم از دستگاه های wm2003/wm2003se/ wm5aku<2 نمی تونید این کارو انجام بدید

ولی کسانی که دستگاهشون a2dp داره، سه راه دارند، یکی استفاده از تغییرات رجیستری که ایمان جان نوشتند، که البته به صورت cab هم در اومده و می تونید ازینجا دانلودش کنید، یکی استفاده از برنامه ی BTAudio ، یکی هم استفاده از برنامه ی TekSoft BlueMusic

_nima

Guest
لایک‌ها
0

سلام تازه وارد. چطوری تازه وارد؟ خوبی تازه وارد؟ چه خبر تازه وارد؟ موفق باشی تازه وارد... (با لحن مورچه خوار خونده بشه:cool:)
بالای صفحه ات این رو ببین و برو...
6c5zd5c.jpg

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
هیراد جان دستت درد نکنه
این برنامه شرکت سوتی ، پاکت کنترلر خیلی عالی بود
فقط اگه بتونی یه برنامه برای ریموت سیستم(که خیلی ساده با بلوتوث کانکت بشه و بدون سینک شدن باشه ) آپ کنی که دیگه اینجا میشه مدینه فاضله :)

mahani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . خسته نباشید

ممنون آقا فرهاد ولی این برنامه simple sms ظاهرا فقط برای فرستادن sms و با بلوتوث کار نمیکنه.
به هر حال ممنون .
اگه نرم افزار دیگه ای دارین ممنون میشم بزارین :blush:
خسته نباشید

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
راستی کسی کد ورژن جدید BlueSoliel داره !؟

بالا