• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

desert_son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا اینکه کاری نداره

کافیه یه برنامه مثل ریسکو رجیستری رو گوشیتون نصب باشه بعد می ری تو این مسیری که الان می گم

البته اول بلوتوث و هندسفریتو خاموش کن

حالا

برو تو hkey local mashine /software/OEM/VOICE COMAND/PACH

بعد که تو این مسیر رفتی تو قسمت STRING این تغیر رو ایجاد کن WINDOWS\wmplayer.exe

بعد هم ok کن

حالا یه ریسیت کن
حالا هندسفری رو وصل کن و حالا اون دکمه ای که همیشه تماسها رو باهاش جواب میدی یکم فشار بده می بینی که به جای وویس کماندر برنامه مدیا پلیر اجرا میشه و حالا دیگه همه صداها شنیده میشه:rolleyes:

حالا برو حال کن:lol:

حالا بخوام از اين حالت در بيام چي

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
توضیح مختصر: برنامه ای منحصر بفرد که شبیه ساز کره زمین بر روی دستگاه شما شامل 272 کشور که

نسخه یا ویرایش:

تست شده:[•]

حجم: 23 مگ

عکس :
25711_pocketworldfi6_1.jpg

سیستم مورد نیاز: 22 مگ مموری کارت + 4 مگ پروگرم مموری + ویندوز موبایل 2003 یا 5 + Net Framework 1 یا 2(ورزن 2 در فایل هست) + سی پی یو ARM یا Xcale

سازگاری با سیستم: 4.5/5

لینک اطلاعات: موجود نیست

لینک دانلود: در حال دانلود و سپس آپلود بر روی سرویس 4Shared

فعال سازی: فول ورژن
بشینید حال کنید
90.gif

سلام هیراد جان
آپلود این تموم نشد؟
راستی من چطوری می تونم با شما تماس بگیرم؟ پیغام خصوصی که نمی شه فرستاد و ایمیل هم زدم ولی جواب نگرفتم.:(

HUNTERBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایول به شما بچه ها که در تمام مشکلات به داد همدیگر میرسید.
به خصوص سر دسته همه آقا هیراد.
من از همتون تشکر میکنم.به خدا خیلی مردین.دسمریزاد

راستی برنامه ای هست که بتونه بازی و برنامه های با پسوند SIS را روی PPC نصب کنه.مثل بازی سری 60 نوکیا.

اگه هم کسی SPB POCKET PLUS 3,2
داره بزاره خیلی خوب میشه.

ممنون.///...///

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
شرمنده این جا افتده بود :D دارم آپ میکنم.
از طریق این ID باهام تماس بگیر عزیز: [email protected] از طریق خود یاهو مسنجر پی ام بدی سریع تر کارت را می افته
اینم لینک دانلود
امروز 4 به بعد یسره آنم;):blink:

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایول به شما بچه ها که در تمام مشکلات به داد همدیگر میرسید.
راستی برنامه ای هست که بتونه بازی و برنامه های با پسوند SIS را روی PPC نصب کنه.مثل بازی سری 60 نوکیا.
ممنون.///...///
نظر لطفتونه همه بچه ها همینطورین. والا همچین برنامه ای من تا الان ندیدم ولی فایل های JAR رو میتونید با برنامه جاوا MIDlet باز کنید;)

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
اساتيد محترم ،‌ كسي مي دونه چه جوري ميشه spb weather رو آپديت كرد. من يه بار شانسي اين كارو كردم اما الان هر كاري مي كنم نمي تونم . اگه ممكنه راهنماييم كنيد. :f34r:
پن رو تو صفحه ی تودی قسمت اس پی بی ودر نگه دار تا پوپ آپ منو بیاد بعد ریفترشش کن.

mj5700

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با چه نرم افزاری میشه اس ام اس های ذخیره شده توی سیم کارت رو دید . من قبلا یک جایی توی همین ترد دیدم ولی هرچی لیست عناوین رو گشتم پیدا نکردم . کجا می تونم پیداش کنم !!!

دیدم کسی مارو تحویل نگرفت دوباره پست زدم :D
یعنی برای این پاکت پی سی مثلا آخر نرم افزاره یک نرم افزار پیدا نمی شه که بشه اس ام اس های توی سیم کارت دید ؟ بابا یک گوشی 25 هزار تومانی این کارو میکنه بخدا !!!!

خواهشا اگه این نرم افزار رو دارید بزارید اگه هم قبلا معرفی شده لطفا اسمشو بگید من که هرچی گشتم پیدا نکرد .
ممنون

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
دیدم کسی مارو تحویل نگرفت دوباره پست زدم :D
یعنی برای این پاکت پی سی مثلا آخر نرم افزاره یک نرم افزار پیدا نمی شه که بشه اس ام اس های توی سیم کارت دید ؟ بابا یک گوشی 25 هزار تومانی این کارو میکنه بخدا !!!!

خواهشا اگه این نرم افزار رو دارید بزارید اگه هم قبلا معرفی شده لطفا اسمشو بگید من که هرچی گشتم پیدا نکرد .
ممنون
:happy:
مشاهده پیوست SimMessaging[1].v0.04b.cab

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا بخوام از اين حالت در بيام چي

شما که این همه دوست داشتین صدا ها رو از طریق هندسفری بشنوین حالا چی شد دوباره می خوای از این حالت در بیای

کافیه بری تو همون مسیر و دوباره اون تغییری که انجام دادی رو برگردونی به حالت اولیه یعنی اینکه نام ویندوز مدیا پلیر رو برداری و وویس کوماند رو جایگزین کنی یا اصلا فقط ویندوز مدیا رو بردار ;)

desert_son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا اینکه کاری نداره

کافیه یه برنامه مثل ریسکو رجیستری رو گوشیتون نصب باشه بعد می ری تو این مسیری که الان می گم

البته اول بلوتوث و هندسفریتو خاموش کن

حالا

برو تو hkey local mashine /software/OEM/VOICE COMAND/PACH

بعد که تو این مسیر رفتی تو قسمت STRING این تغیر رو ایجاد کن WINDOWS\wmplayer.exe

بعد هم ok کن

حالا یه ریسیت کن
حالا هندسفری رو وصل کن و حالا اون دکمه ای که همیشه تماسها رو باهاش جواب میدی یکم فشار بده می بینی که به جای وویس کماندر برنامه مدیا پلیر اجرا میشه و حالا دیگه همه صداها شنیده میشه:rolleyes:

حالا برو حال کن:lol:
دمت گرم خيلي با حال بود حال كردم ولي نشد

_nima

Guest
لایک‌ها
0
این هم نرم افزار خدای spb shell جدید. مال دیروزه. نگاه کردم دیدم کسی معرفیش نکرده گفتم بگم که بقیه هم دانلود کنن.
من توصیه میکنم بگیرین. خیلی توپ میشه. spb phone suite رو هم حتما بگیرین. کلا برنامه های spb خیلی عالی هستن...

5253pj9.gif

صفحه دانلود (هم cab داره هم exe)
سریال نامبر براش هنوز گیر نیاوردم. فکر کنم اگه ورژن قدیمیترش رو نصب داشته باشین و این رو اون نصب شه سریال نخواد. (یه بار من برای یه برنامه ای همچین کاری به نظرم کردم. فک کنم spb diary or plus بودش. تست میکنم نتیجه رو میگم...فعلا دارم دانلود میکنم!
--------------------------
تست کردم. موقع نصب میگه که یه ورژن قدیمیترش نصبه. اون رو پاک کنه و این رو بجاش نصب کنه؟ شماهم قبول میکنین.
برای کبش نمیدونم اینجوری کار کنه یا نه...
6ag59is.jpg

_nima

Guest
لایک‌ها
0

BOROAMOO

Registered User
لایک‌ها
0
هیراد جان آخرین ورژن اتیو سینک رو می خواستم ممنون

sang_e_saboor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از توجهت بي اندازه ممنون عزيز . اما من اين كارم كردم اما كار نميده ميگه اصلا چنين صفحه اي وجود نداره كه بخواد سرچش كنه. تازه اون كم بود ‌، يه چند وقته گوشيم بي دليل هنگ مي كنه . نمي دونم چي كارش كنم . يه وقتايي هم وقتي كاري به كارش ندارم خود به خود ريست ميشه .
كسي مي دونه علتش چيه ؟:(
استاد هيراد مثل اسم رمز "سسني باز شو" حتما بايد اسمتو بيارم كه به دادم برسي !‌:(:f34r:
اساتيد محترم لطفا كمك كنيد ديروز 8 دفعه هنگ كرد . :blink:ديگه مي خواستم پرتش كنم تو كوچه . :wacko: به من رحم نمي كنيد به گوشيم رحم كنيد. اگه ويندوزشو عوض كنم درست ميشه ؟:(

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
از توجهت بي اندازه ممنون عزيز . اما من اين كارم كردم اما كار نميده ميگه اصلا چنين صفحه اي وجود نداره كه بخواد سرچش كنه. تازه اون كم بود ‌، يه چند وقته گوشيم بي دليل هنگ مي كنه . نمي دونم چي كارش كنم . يه وقتايي هم وقتي كاري به كارش ندارم خود به خود ريست ميشه .
كسي مي دونه علتش چيه ؟:(
استاد هيراد مثل اسم رمز "سسني باز شو" حتما بايد اسمتو بيارم كه به دادم برسي !‌:(:f34r:
اساتيد محترم لطفا كمك كنيد ديروز 8 دفعه هنگ كرد . :blink:ديگه مي خواستم پرتش كنم تو كوچه . :wacko: به من رحم نمي كنيد به گوشيم رحم كنيد. اگه ويندوزشو عوض كنم درست ميشه ؟:(
پن رو روی قسمت اس پی بی ودر تقریبا" وسطا تپ کن و نگه دار تا این باز شه

فایل های ضمیمه

• Screen001.jpg
    Screen001.jpg
    54 KB · نمایش ها: 43

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من امروز نیستم که برنامه بزارم ولی اگه کسی مشکلی داشت PM بده یا رو یاهو Off بزاره راستی هر کی میتونه حد اقل یکی از این برنامه ها رو به صورت کرک شده بزاره که ترد به روز باشه همه این برنامه ها تازه ریلیز شدن و کرک شده هستن:
PIM Backup v2.0
CorePlayer v1.1.0 Build 1408
ContactBreeze v2.1.01
SBSH PocketBreeze v5.2.12
BlueFire *** v2.3.0193
My Mobiler v1.0
یسری از برنامه ها مجانین. بر مرام اون کسی که معرفی می کنه صلوات;) اگر هم حال نکردید هر وقت رسیدم خودم معرفی میکنم:(
موفق و پیروز باشید:happy:

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بخدا من دیروز نبودم سنگ عزیز :D وگر نه من غلت بکنم پست سوال ببینم و بدونم و جواب ندم. شما هارد ریست رو امتحان کردید؟؟؟ راستی اون Spb رو هم تا الان استفاده نکرده بودم و گر نه بهتون جواب میدادم در هر صورت شرمنده :blush: بهبت اون هنگ هم مشکل یا سخت افزاریه که به نمایندگی مرتبط میشه یا نرم افزاری که فکر کنم مربوط به این قسمت باشه حالا من نمیدونم دقیقاً چون تا الان خدا رو شکر با این مشکل رو به رو نشدم البته از این بگزریم که روزی 7 بار هارد ریست میدم شما این سوال رو توی ترد سوال و جواب وطرح کنید اون جا بچه ها توی این زمینه بیشتر دست دارن تا ما.
موفق و پیروز باشید:happy:

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
بهترین پخاش موجود برای ppc :

CorePlayer v1.1.0 Build 1408

download.php

Version 1.1.0 (20070618) (over 750 changes/updates/fixes)
More Info:
http://www.coreplayer.com/

KNOWN ISSUES
------------
- Background scanning is slow (on purpose). We will add an adjustment option for this later
- ATI Imageon support is not complete
- No option to not use the DB. This will be added later
- DB: background process should be paused during benchmarking

Registration:

User: PhamQuang
Use serial Q8K6VL-K7J1U8-LGY7AK-15VX32-KRK2VV or B4BYLC-BZASK0-C8PZ2B-SXLNUT-BGBTLL

البته اگر ورژن قبلیتون نصب باشه و رجیستر باشه دیگه کد نمیخواد. برای من که اینطور بود

اگر باز نگید رپیدشیر بده :
http://rapidshare.com/files/38439254/CorePlayer_v._1.1.0_Build_1408.rar
mirror

بالا