با تشكر از دوست خوبم ولي اين آيتم av..فعال نميشه..حتي تو تنظيمات رفتم و خواستم كه با اجراي برنامه شروع
بشه!:blink:
قربان کدوم ورژن برنامه رو نصب کردید؟

با تشكر از دوست خوبم ولي اين آيتم av..فعال نميشه..حتي تو تنظيمات رفتم و خواستم كه با اجراي برنامه شروع
بشه!:blink:
برای ویستا یا اکس پی؟
تو سایت خود ماکروسافت هست...
خیلی ممنون نیما.ورژن xp رو می خوام.فول باشه ها
ChangeLogPIM Backup v2.0(Release date 20/06/2007)
- added escape character in text, so the parsing of csv text works in all cases.
CAUTION, a bad parsing can still appear for backups made in earlier versions.
- added binary backups for fastness and reliability. (A tool will be provided in the future to allow to convert text backups to binary backups and vice-versa).
- schedule problem fixed.
- added UNC folders names for default folders (inbox, outbox, sent items, drafts, deleted items) in messages, so the restore could be done on a device having another language.
- fixed the problem of messages stored in folders at the same level as Inbox
- creation of temporary backup files can be either in memory or in the backup destination folder
دمت گرم خيلي با حال بود حال كردم ولي نشد
این هم نرم افزار خدای spb shell جدید. مال دیروزه. نگاه کردم دیدم کسی معرفیش نکرده گفتم بگم که بقیه هم دانلود کنن.
من توصیه میکنم بگیرین. خیلی توپ میشه. spb phone suite رو هم حتما بگیرین. کلا برنامه های spb خیلی عالی هستن...
![]()
صفحه دانلود (هم cab داره هم exe)
سریال نامبر براش هنوز گیر نیاوردم. فکر کنم اگه ورژن قدیمیترش رو نصب داشته باشین و این رو اون نصب شه سریال نخواد. (یه بار من برای یه برنامه ای همچین کاری به نظرم کردم. فک کنم spb diary or plus بودش. تست میکنم نتیجه رو میگم...فعلا دارم دانلود میکنم!
--------------------------
تست کردم. موقع نصب میگه که یه ورژن قدیمیترش نصبه. اون رو پاک کنه و این رو بجاش نصب کنه؟ شماهم قبول میکنین.
برای کبش نمیدونم اینجوری کار کنه یا نه...
![]()
پن رو روی قسمت اس پی بی ودر تقریبا" وسطا تپ کن و نگه دار تا این باز شه
بخدا من دیروز نبودم سنگ عزیزوگر نه من غلت بکنم پست سوال ببینم و بدونم و جواب ندم. شما هارد ریست رو امتحان کردید؟؟؟ راستی اون Spb رو هم تا الان استفاده نکرده بودم و گر نه بهتون جواب میدادم در هر صورت شرمنده :blush: بهبت اون هنگ هم مشکل یا سخت افزاریه که به نمایندگی مرتبط میشه یا نرم افزاری که فکر کنم مربوط به این قسمت باشه حالا من نمیدونم دقیقاً چون تا الان خدا رو شکر با این مشکل رو به رو نشدم البته از این بگزریم که روزی 7 بار هارد ریست میدم شما این سوال رو توی ترد سوال و جواب وطرح کنید اون جا بچه ها توی این زمینه بیشتر دست دارن تا ما.
موفق و پیروز باشید:happy:
عزيز من تست كردم . روي گوشي هم همين سوالو مي كنه موقع نصب. بدون هيچ مشكلي نصب شد و كار مي كنه.
دوست عزیز شما برو توی همون جایی که گفتم و جایی که نوشتی wmplayer اونجا رو تغییر بده به sddialer.exe به همین راحتی این بار نیای بگی نشدا:lol:
اصلا" با پی پی سی می تونی یه صفحه وب رو باز کنی؟عزيز اين كارو قبلا هم مي كردم . اما درست نميشه
Error down loadin data from site ميزنه! :wacko:
![]()
نسخه به روز شده برنامه معروف تیپس و تریکز
از اینجا بگیرید
اطلاعات برنامه هم اینجاست
اینم سریالش
کد:S/N: 82702398
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1174168&postcount=6594سلام . خسته نباشید
نرم افزاری سراق دارید که بشه اس ام اس ها رو با بلوتوث فرستاد.
اگه زحمتشو بکشید ممنون میشم.
به پرشین تولز خوش اومدید!!سلام دوستان خسته نباشید من یه تازه واردم،یه چندتا مشکل داشتم البته مشکلم با پاکت پی سی نیست آقا من چه جوری مشخصات پاکت پیسی مو بدم تو سایت؟تا وقتی تاپیک می نویسم اسمش بیاد و بدونن چه برنیه؟
ولي من بيچاره يه نرم افزار خواستم
حالا واسه اونايي كه يادشون رفته من يه نرم افزار مي خواستم كه تمام صداها از هندزفري بلوتوث بيرون يباد
من يه مدت شديد دنبال اين برنامه ها بودم اما دو سه تاشون رو امتحان كردم درست كار نميكردن.
شما كدوم ها رو روي گوشيت امتحان كردي و جواب نگرفتي؟
سلام دوستان خسته نباشید من یه تازه واردم،یه چندتا مشکل داشتم البته مشکلم با پاکت پی سی نیست آقا من چه جوری مشخصات پاکت پیسی مو بدم تو سایت؟تا وقتی تاپیک می نویسم اسمش بیاد و بدونن چه برنیه؟
سلام . خسته نباشید
نرم افزاری سراق دارید که بشه اس ام اس ها رو با بلوتوث فرستاد.
اگه زحمتشو بکشید ممنون میشم.