:Spb Full Screen Keyboard
SPBBackup : 19732456
SpbTime : 72383490 or 53174628
SPB Weather : 46123413
.
.
.
Spb Insight: 3H3DHMG83EMD
خیلی هم باحالی. من هم یه همچین کالکشنی داشتم. ولی این هم برمیداریم. روز قیامت شاید لازممون بشه!
:Spb Full Screen Keyboard
SPBBackup : 19732456
SpbTime : 72383490 or 53174628
SPB Weather : 46123413
.
.
.
Spb Insight: 3H3DHMG83EMD
با عرض شرمندگی مجدد خدمت برادرا و خواهرای محترم... (اصلا اینجا خواهر داریم؟ حالا ولش)
یه برنامه ای قدیم ندیما زمان آقا محمد خان گذاشته بودین برای فرستادن sms از outlook. اسمش چی بود. دنبالش گشتم چیزی نیافتیدم.
از توجهتون ممنون
اصلا" با پی پی سی می تونی یه صفحه وب رو باز کنی؟
جواد جان من ندیدم تا الان همچین چیزیهیراد جان دستت درد نکنه
این برنامه شرکت سوتی ، پاکت کنترلر خیلی عالی بود
فقط اگه بتونی یه برنامه برای ریموت سیستم(که خیلی ساده با بلوتوث کانکت بشه و بدون سینک شدن باشه ) آپ کنی که دیگه اینجا میشه مدینه فاضله![]()
برادرگرامی صفحه 470 تا 475 رو بگردی پیدا میکنی زمان همین پرزیدنت احمدی نژاد هم هستبا عرض شرمندگی مجدد خدمت برادرا و خواهرای محترم... (اصلا اینجا خواهر داریم؟ حالا ولش)
یه برنامه ای قدیم ندیما زمان آقا محمد خان گذاشته بودین برای فرستادن sms از outlook. اسمش چی بود. دنبالش گشتم چیزی نیافتیدم.
از توجهتون ممنون
حالا آبجی خونتو کثیف نکنخواهر داريم اما چشم بصيرت نداريم. آبجي هم داريم داداش !!:hmm:
برادرگرامی صفحه 470 تا 475 رو بگردی پیدا میکنی زمان همین پرزیدنت احمدی نژاد هم هستاسمشم Mobile Esxpress می باشد
![]()
دوستان ما رفتیم![]()
تا 5 تیر ما نیستیم و کامپیوترمون بکل جمعه :hmm: تازه اگر کارنامه درست و حسابی بگیریم کف دستمون.... معدل باید در حد 19.70 به بالا باشه:blink: گفتم اگه نیومدیم و دیگه مارو تا مهر ندیدیدخداحافظ:f34r: ما رفتیم
خواهشاً یه دعا بزنید واسه ما که ما این کارناممون خوب بشه
خواهشاً و مراماً این کار رو بکنید لطفاً:wacko:
تا 5 تیر از همه خداحافظی میکنم![]()
راستی جای ما رو خالی کنید![]()
فعلاً ....................................
بخدا نفهمیدم چی میگی؟؟ مثل اینکه میخوای عناوین رو آپدیت کنیاون برنامه هم صفحه 471 هست پایین صفحه اصلاً بیخ بزن صفخه ها رو بورو به این لینک نیما:
Mobile Espress
من همین الانم میرسم بابا اون قضیه رو که بیخیال با یه بونه همه رو تو خونه پیچوندیمامیدوارم تا 5تیر لااقل بیای و به دادمون برسی!!!!!!!:blink: :happy: