• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
دوستان من اين 6 مگ رو با ديال آّپ با دردسر دانلود كردم حالا موقع اجرا ارور ميده فلاش هم نصبه اگه چيز ديگه اي مس خواد خواهش مي كنم بگيد
:hmm:
من در عجبم چطوری دی ال کردی ایمان برای من میگه اصلاً خرابه لینکش:wacko::wacko:

sang_e_saboor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من در عجبم چطوری دی ال کردی ایمان برای من میگه اصلاً خرابه لینکش:wacko::wacko:

هيراد جان توي پستاي قبليت يه سري لينك از Spb Unitheme گذاشته بودي ‌،‌ كه نميتونم دانلودشون كنم.:( توي خود سايت SPB همه شاتهاشو ديدم خيلي خوشگل بودن اما از خود سايت كه ميخوام بگيرم ارور جمهوري اسلامي ميده.:eek: لينك ها كار نمي كنن. ميشه دوباره واسم بزاري. :blush:ببخش نگي چقدر پر رو ....!‌ :f34r:ديوار كوتاه همينش بده ديگه ! :p

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آقا هیراد بچه ها ترا به خدا یکی کمک کنه من دیونه شدم:wacko:
1)عربزیر رو من یه دفه نصب کردم ولی به علت اشکال یکی از برنامه هام unistall اش کردم.حالا هرچی نسبش میکنم تو arabic regional setting اش دیگه نه بخش کنترل داره که بشه چیدمان از راست به چپش را خط زد نه ایران اصلا جز کشورهاش است.نه اصلا تو پوشش enable arabzier داره.انها مربوط به برنامه ی arabzier2_full with farsi enabler است.یه برنامه دیگه تو ترد عربزیر پیدا کردم که فقط فایل cab داشت اون را که نصب میکنم این مشکلا حل میشه ولی کلا همه فارسی را جدا و قاطی مینویسه.چیکار کنم؟:(
2)برنامه wiasbar من که expir شده ارورش میگه برید از سایت برنامه licence بخرید تو setting هم که میرم حتی تو بخش about جایی برای ریجیستر نداره.اینو دیگه چیکارش کنم؟با unistal و نصب دوباره هم مشکل رفع نمیشه؟

mr.hami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تازه تو این سایت عضو شدم(یعنی همین تازگیها یه imate jam خریدم:blush:) تو این چرخیدنام تو فروم XCPUscaler رو دیدم ولی لینکش خراب بود و خود سایتشم برنامش trial بود...
برا همین گشتم اینو پیدا کردم,ورژن 2.93 ولی رجیستر شدس.
از اونجا که دیدم شماها نسبت به فروم غیرت دارین و.... و تحمل چیزای تکراری و قدیمی رو ندارید گفتم این توضیحات رو بدم که احیانن بهم بد و بیراه نگین یهو برم تو جوق اب!:wacko:.

http://rapidshare.com/files/37988986/XCPUScalar_2005_v2.93.rar

_nima

Guest
لایک‌ها
0
سلام
1)عربزیر رو من یه دفه نصب کردم ولی به علت اشکال یکی از برنامه هام unistall اش کردم.حالا هرچی نسبش میکنم تو arabic regional setting اش دیگه نه بخش کنترل داره که بشه چیدمان از راست به چپش را خط زد نه ایران اصلا جز کشورهاش است.نه اصلا تو پوشش enable arabzier داره.انها مربوط به برنامه ی arabzier2_full with farsi enabler است.یه برنامه دیگه تو ترد عربزیر پیدا کردم که فقط فایل cab داشت اون را که نصب میکنم این مشکلا حل میشه ولی کلا همه فارسی را جدا و قاطی مینویسه.چیکار کنم؟:(
2)برنامه wiasbar من که expir شده ارورش میگه برید از سایت برنامه licence بخرید تو setting هم که میرم حتی تو بخش about جایی برای ریجیستر نداره.اینو دیگه چیکارش کنم؟با unistal و نصب دوباره هم مشکل رفع نمیشه؟

این رو بخون. مشکلت حل میشه برای فارسی دیدنها. به نظر من هارد ریست کنی خیلی خوبه. اینجوری سرعت کیبرد اصلا کم نمیشه و زود و فوری لود میشه. کیبورد عربایزر طول میکشه تا لود بشه (رو فلشش که میزنیم رو میگم)

خوب شد فرهاد این رو به من دادااا، فرهاد جان بازم دستت درد نکنه. بعد از HR امروز این رو نصب کردم خیلی حال کردم که کیبوردش زود بالا میاد و حجم کمی هم اشغال کرده. ممنونم

mr.hami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

برای wisbar:
start>programs>WisBar advanced>wisBar advanced 2 settings
حالا تب بالا سمت راست(my theme)رو انتخاب کن و License information
NAME: momohamed
CODE:aa6db-424a-1379b
حله!!!:D

bahrammostofian

Registered User
لایک‌ها
0
دکتر جان سلام
من شديدا دنبال Plumb's vet drug handbookميگردم لطفاً اگه جايی برخوردی به من هم بگو

با سپاس

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان يه سوال، نرم افزاري هست كه كمك كنه از طريق ديوايس بلوتوٍ ث رو كامپيوتر به تماسهاي موبايل جواب بديم؟

Bluesoleil ؛ معرفی شده، راهنمای عناوین رو سرچ کنید
کاری که می خواید انجام بدید با شناسوندن PC به عنوان یک هدست بلوتوث امکان پذیر می شه؛
توضیح بیشتر در اینجا

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
اين لينك rapid share پاكت مكانيك كار نميكنه.ميشه يك لينك ديگه معرفي كنيد.
ممنون

aouroukou

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Novii Remote Deluxe 4.1

دوستان این ورژن از برنامه بسیار کار را راحت کرده است
یعنی شما تمام device هایی را که انتخاب میکنید تمام گزینه های های مورد نظرتان را به صورت پیش فرض قرارداده و در چند دسته تقسیم کرده
ضمنا در این ورژن برای گوشیهای VGA صفحه LAND SCAPE تعریف شده

novii1bn6.gif

Best remote software and fully working with iMate JAMin, Dopod 818, or QTek S200 with Samsung processor. And off course also working with Intel processor.

It is very easy to learn and configure as easy 1..2..3.

Just copy to your card and execute to install.

It will be automatically registered

Rar Password:www.aryateams.com

DOWNLOAD 4shared

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
يه دنيا ممنون هيراد جان. آخرشي:blush:. يواش مياي يواش ميري،‌ اما كارت درسته. نبينم خسته و غمگين باشي :eek:ايشالله عروسيت ! :blink:
خواهش میکنم;) من اصلاً از اینجا نمیرم صیح تا شب داره ریلود میشه :lol: اشالله;)
موفق و پیروز باشید:happy:

desert_son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داشتم پست ها رو نگاه مي كردم تقريبا تمام تازه واردها به ترتيب زير پست داشتند.
من يه سوال دارم
اين نشد
اين كركش كار نمي كنه
آقا دمت گرم درست شد.

ولي من بيچاره يه نرم افزار خواستم
اوليش اساسي بلوتوث گوشيمو قطع كرد هارد ريست كردم:eek:
دومي به ورژن گوشي زاقارتم نمي خورد بي خيال شدم:hmm:
سومي ظاهرا درست بود ولي اجرا بودن و نبودنش هيچ فرقي نداشت:blink:
از چهارمي هم كه هيچ خبري نيست:wacko:

دارم مي رم شمال يه آفتابه آب ور دارم با خودم:(:cigar:

حالا واسه اونايي كه يادشون رفته من يه نرم افزار مي خواستم كه تمام صداها از هندزفري بلوتوث بيرون يباد

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
من يه سوال دارم
حالا واسه اونايي كه يادشون رفته من يه نرم افزار مي خواستم كه تمام صداها از هندزفري بلوتوث بيرون يباد
من يه مدت شديد دنبال اين برنامه ها بودم اما دو سه تاشون رو امتحان كردم درست كار نميكردن.
شما كدوم ها رو روي گوشيت امتحان كردي و جواب نگرفتي؟

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه سوال دارم
اين نشد
اين كركش كار نمي كنه
آقا دمت گرم درست شد.

ولي من بيچاره يه نرم افزار خواستم

دارم مي رم شمال يه آفتابه آب ور دارم با خودم:(:cigar:

من يه مدت شديد دنبال اين برنامه ها بودم اما دو سه تاشون رو امتحان كردم درست كار نميكردن.
شما كدوم ها رو روي گوشيت امتحان كردي و جواب نگرفتي؟

ای بابا اینکه کاری نداره

کافیه یه برنامه مثل ریسکو رجیستری رو گوشیتون نصب باشه بعد می ری تو این مسیری که الان می گم

البته اول بلوتوث و هندسفریتو خاموش کن

حالا

برو تو hkey local mashine /software/OEM/VOICE COMAND/PACH

بعد که تو این مسیر رفتی تو قسمت STRING این تغیر رو ایجاد کن WINDOWS\wmplayer.exe

بعد هم ok کن

حالا یه ریسیت کن
حالا هندسفری رو وصل کن و حالا اون دکمه ای که همیشه تماسها رو باهاش جواب میدی یکم فشار بده می بینی که به جای وویس کماندر برنامه مدیا پلیر اجرا میشه و حالا دیگه همه صداها شنیده میشه:rolleyes:

حالا برو حال کن:lol:

arasx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Bluesoleil ؛ معرفی شده، راهنمای عناوین رو سرچ کنید
کاری که می خواید انجام بدید با شناسوندن PC به عنوان یک هدست بلوتوث امکان پذیر می شه؛
توضیح بیشتر در اینجا

با تشكر از دوست خوبم ولي اين آيتم av..فعال نميشه..حتي تو تنظيمات رفتم و خواستم كه با اجراي برنامه شروع

بشه!:blink:

sang_e_saboor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتيد محترم ،‌ كسي مي دونه چه جوري ميشه spb weather رو آپديت كرد. من يه بار شانسي اين كارو كردم اما الان هر كاري مي كنم نمي تونم . اگه ممكنه راهنماييم كنيد. :f34r:

mj5700

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با چه نرم افزاری میشه اس ام اس های ذخیره شده توی سیم کارت رو دید . من قبلا یک جایی توی همین ترد دیدم ولی هرچی لیست عناوین رو گشتم پیدا نکردم . کجا می تونم پیداش کنم !!!

بالا