• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان لوازم جانبي براي پاكت پيسي كجا برم امروز تمام علائدين رو گشتم

Persianshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
قبل از هر چیز باید بابت مواردی که مطرح میشه خیلی تشکر کنم چرا که من شخصا خیلی چیزها از همه شما یاد گرفتم.مطلبی که میخوام به عرض همه برسونم اینه که ما با PersianShop میتونیم بازار موبایل وPDA انگلستان روبرای همه شما عزیزان قابل دسترسی کنیم و انواع موبایل- Pocket PC وPDA نو و دست دوم و لوازم جانبی اونها رو اکثرا با قیمت هایی بسیار ارزان تر از ایران براتون فراهم کنیم.به امید خدا وب سایت ما به زودی راه اندازی میشه و میتونیم بهتر در خدمت شما عزیزان باشیم.اما قبل ازاون هم اگر سفارشی داشتید به ادرس [email protected] ایمیل بزنید.

به عنوان نمونه قیمت ما برای PDA2K 6500000 ریال است.

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از l3ardia :
دوستان لوازم جانبي براي پاكت پيسي كجا برم امروز تمام علائدين رو گشتم
سلام . پاساژ پايتخت ، طبقه همكف ، دو تا فروشگاه هست . يكي Hitachi كه الان بيشتر توي كار ipod و لوازم جانبيشه ، اما قبلا خيلي بيشتر توي اين زمينه بود . فروشگاه كناريش كه اگه اسمش يادم باشه ، اسمارت هست . و فروشگاه تجارت الكترونيك . طبقه سوم .

البته نوع دستگاهتون خيلي مهمه .
راستي يه نكته يادم اومد بگم كه به قول معروف از نون شب واجب تره . شما (منظورم همه دوستان) به يك محافظ صفحه نمايش احتياج داريد . به انگليسي مي گن ScreenProtector . چون قلم روي دستگاه كشيده مي شه ، اگر اين محافظ نباشه ، به راحتي شيشه Scratch يا همون خراشيده ميشه . توي همين فروشگاهها مي تونيد ScreenProtector پيدا كنيد . البته كيفيتها خيلي فرق داره . من Belkin داشتم ، اما خيلي Noise داشت . ولي الان از يك محافظ صفحه نمايش استفاده مي كنم كه Anti-Glare هم هست . يعني باعث كاهش انعكاس نور هم ميشه.

موفق باشيد .

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Andy_madadian :
ميخوام از اول روش ويندوز نصب كنم.
يه كم قاطي پاتي شده ويندوزش.

سلام . دستگاه شما داراي قسمتي به نام ROM هستش كه ويندوز بر روي اون قرار داره . شما لازم نيست ويندوز دانلود كنيد . شما كافيه دستگاهتون رو Hard Reset كنيد . كه احتمالا تركيبي از چند دكمه است . اين Reset با Soft Reset تفاوت داره . SoftReset مثل Reboot توي كامپيوتر عمل مي كنه . اما Hard Reset به نحوي Restore ويندوزيه كه توي Rom شما قرار داره .
چيزهايي كه پاك مي شن :
شماره تماسها و تمام قرار ملاقاتهاتون و در كل تمام اطلاعاتي كه بر روي شاخه اصلي دستگاه وجود داشته . اطلاعات روي كارت هاي حافظه پاك نميشه .
تمام تنظيمات دستگاه به حال اوليه بر مي گرده . ساعت و تاريخ و اين چيزها رو دوباره بايد تنظيم كنيد .

البته نرم افزارهايي هستند كه براي Backup گيري و Restore استفاده مي شند كه لازم نباشه شما پس از هر با Hard Reset نرم افزارها و حتي شماره تلفن هاتون رو دوباره وارد كنيد . دستگاه شما در حال معمول هم بايد يك همچين نرم افزاري رو داشته باشه كه بايد توسط كمپاني توليد كننده دستگاه گذاشته شده باشه . باز هم اگر توضيحي خواستيد بفرمائيد .

فقط بايد ببينيد چجوري بايد دستگاهتون رو Hard Reset كنيد .

موفق باشيد .

agha_malek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

مي خواستم راهنكاييم كنيد بگيد windows mobile 2003 second edition كه الان روي دستگاه من هستش آيا اساسا همون windows mobile 5.0 هست كه روي سايت مايكروسافت تبليغ ميشه يا نه ؟

و اگر هم نيست به صورت مختصر ميشه بگيد چه تفاوت هايي ميكنه و چه جوري ميشه اين رو آپديت كنيم و يا اصلا نسخه كاملش رو دانلود كنيم ؟ و البته اگه كامل بايد دانلود كنيم كركي هم داره ؟ :eek:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از Persianshop :
سلام
قبل از هر چیز باید بابت مواردی که مطرح میشه خیلی تشکر کنم چرا که من شخصا خیلی چیزها از همه شما یاد گرفتم.مطلبی که میخوام به عرض همه برسونم اینه که ما با PersianShop میتونیم بازار موبایل وPDA انگلستان روبرای همه شما عزیزان قابل دسترسی کنیم و انواع موبایل- Pocket PC وPDA نو و دست دوم و لوازم جانبی اونها رو اکثرا با قیمت هایی بسیار ارزان تر از ایران براتون فراهم کنیم.به امید خدا وب سایت ما به زودی راه اندازی میشه و میتونیم بهتر در خدمت شما عزیزان باشیم.اما قبل ازاون هم اگر سفارشی داشتید به ادرس [email protected] ایمیل بزنید.

به عنوان نمونه قیمت ما برای PDA2K 6500000 ریال است.
دوست عزيز خيلي از اين بابت خوشحالم و براتون ارزوي موفقيت ميكنم و منتظر شروع كارتون هستم ولي يه مسا له اي برام تعجب اور. imate يك brand اسيايي و دقيق تر بگم عربي در دوبي هست كه محصولات htc رو با اسم هاي مختلف مثل pda2k ارايه ميده .توي كشور هاي اروپايي كمپاني هاي ديگه اي مثل o2 ,T-MOBILE ,Qtek ,..محصولات htc رو ارايه ميدن و اصلا اثري از imate pda2k كه نسخه عربي شده winows mobile روش نصبه نيست.چطور شما مي خوايد اين محصول اماراتي رو از انگليس وارد كنيد؟؟؟!!!!!!!

Andy_madadian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Pda :
سلام . دستگاه شما داراي قسمتي به نام ROM هستش كه ويندوز بر روي اون قرار داره . شما لازم نيست ويندوز دانلود كنيد . شما كافيه دستگاهتون رو Hard Reset كنيد . كه احتمالا تركيبي از چند دكمه است . اين Reset با Soft Reset تفاوت داره . SoftReset مثل Reboot توي كامپيوتر عمل مي كنه . اما Hard Reset به نحوي Restore ويندوزيه كه توي Rom شما قرار داره .
چيزهايي كه پاك مي شن :
شماره تماسها و تمام قرار ملاقاتهاتون و در كل تمام اطلاعاتي كه بر روي شاخه اصلي دستگاه وجود داشته . اطلاعات روي كارت هاي حافظه پاك نميشه .
تمام تنظيمات دستگاه به حال اوليه بر مي گرده . ساعت و تاريخ و اين چيزها رو دوباره بايد تنظيم كنيد .

البته نرم افزارهايي هستند كه براي Backup گيري و Restore استفاده مي شند كه لازم نباشه شما پس از هر با Hard Reset نرم افزارها و حتي شماره تلفن هاتون رو دوباره وارد كنيد . دستگاه شما در حال معمول هم بايد يك همچين نرم افزاري رو داشته باشه كه بايد توسط كمپاني توليد كننده دستگاه گذاشته شده باشه . باز هم اگر توضيحي خواستيد بفرمائيد .

فقط بايد ببينيد چجوري بايد دستگاهتون رو Hard Reset كنيد .

موفق باشيد .

ممنونم از راهنماييات.
ولي نرم افزار Backup و Restore نداره گوشي من .

Andy_madadian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Clear Storage را زدم هر چي بود و نبود را پاك كرد.
SMSهام همه پاك شدند. :(

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ealy :
....توي كشور هاي اروپايي كمپاني هاي ديگه اي مثل o2 ,T-MOBILE ,Qtek ,..محصولات htc رو ارايه ميدن و اصلا اثري از imate pda2k كه نسخه عربي شده winows mobile روش نصبه نيست.چطور شما مي خوايد اين محصول اماراتي رو از انگليس وارد كنيد؟؟؟!!!!!!!

سلام . توجهتون رو به اين چند جمله جلب مي كنم .

Carrier Devices Middle East FZ LLC is the Group's parent company and is headquartered in Dubai
The Company has already established its i-mate™ brand in over 20 countries, principally in the Middle East, Australasia, Africa, Eastern Europe and Russia. In the first market which i-mate™ entered, the Middle East, i-mate™ is a market leader and the brand is now widely associated with devices offering Pocket PC and Smartphone functionality. The Group is currently launching its product range into Western Europe and the USA

موفق باشيد.

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از agha_malek :
سلام دوستان

مي خواستم راهنكاييم كنيد بگيد windows mobile 2003 second edition كه الان روي دستگاه من هستش آيا اساسا همون windows mobile 5.0 هست كه روي سايت مايكروسافت تبليغ ميشه يا نه ؟

و اگر هم نيست به صورت مختصر ميشه بگيد چه تفاوت هايي ميكنه و چه جوري ميشه اين رو آپديت كنيم و يا اصلا نسخه كاملش رو دانلود كنيم ؟ و البته اگه كامل بايد دانلود كنيم كركي هم داره ؟ :eek:

وبندوز موبايل 5.0 با ويندوز موبايل 2003 فرق داره.
تفاوتهاش اساسي نيست ولي خيلي كارها رو راحت تر مي كنه .
براي نصبش بايد صبر كني تا شركت سازنده گوشيت اون رو ارائه بده ( به عنوان ROM Upgrade)
براي اطلاعات بيشتر مجله Pocket pc magazine نسخه July 2005 رو كه دوستمون PDA نسخه الكترونيكيش رو گذاشته رو بخون كامل توضيح داده يا توي گوگل Search كن

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوستان
1 - يك خواهش اگر احتمالا ويندوز موبايل 5
43.gif
براي imate pocketpc phnoe با همان نام يا نام O2 XDA 2 جايي ديدن لينكش رو خواهشا بزارين
2 - از زحمات دوست خوبمون مجتبي نهايت تشكر رو دارم . ايشون انقدر ماشالا اطلاعاتشون زياده من يك لحظه فكر كردم
پاكت پي سي رو ايشون اختراع كرده
3 - از اميد عزيز كه واقعا زحمت كشيد و اين تاپيك رو زد ممنونم
4 - يك تشكر رسمي از Pda يا همون آق حامد خودمون كه با آپلود دو مجله پاكت پي سي ديد من رو نسبت به گوشيم عوض كردن
واما حالا سوالات :
1 - ياهو مسنجر سراغ ندارين ؟ اگر دارين آيا كار ميده ؟ چه جوري بايد با همون مدل بالايي كه گفتم به اينترنت وصل شد ؟
2 - چجوري بكگراند موبايل رو عوض كنيم ؟
3 - چجوري تم ها رو عوض كنيم ؟
4 - بعضي اوقات وقتي چند ساعت ( يكي دو ساعت ) از گوشي كار نميكشم
39.gif
وقتي روشنش ميكنم تا باهاش كار كنم براي فيلمبرداري و عكسبرداري يك ارور
مي ده كه مجبورم گوشي رو ريستارت بكنم تا ارور بره و اون بتونه فيلم و عكس بگيره . قضيش چيه ؟
42.gif

5 - حالا گيريم ما رو آي - ميتمون ويندوز موبايل 5 ريختيم . اصلا بالا مياد ؟ سخت افزار و سي پي يوش ميكشه ؟
6 - چجوري بايد ويندوز رو ريخت روش ؟
39.gif

ببخشيد من هي سوال نكردم هي سوال نكردم اما ديگه يكهويي 500 تا پرسيدم . :D خيلي عذر مي خوام
لطفا جواب بدين

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
يك سوال ديگه با عرض شرمندگي :
كسي اين تـــم رو سراغ نداره ؟
detail_summary.PNG

shahr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mokia :
دوست عزيز، اين هم سريال براي پاكت ارت كه مي خواستي :‌ 118591/125556

سلام:

ميشه خود نرم افزار رو هم بزاريد؟

BodyBuilder

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من هر چي ديكشنري نصب مي كنم كار نمي كنه

تا حال سه تاش هم دانلود كردم اما ...

حالا يكي كه خودش تست كرده و جواب گرفته ما رو راهنمايي كنه

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
با عرض سلام خدمت دوستان
1 - يك خواهش اگر احتمالا ويندوز موبايل 5
43.gif
براي imate pocketpc phnoe با همان نام يا نام O2 XDA 2 جايي ديدن لينكش رو خواهشا بزارين
سيستم عامل جديد رو براي گوشي بايد خود شركتي كه گوشي رو ساخته بذاره و مثل PC نيست كه يك سيستم عامل روي همه گوشي ها نصب بشه و درايور ها فقط فرق كنه.
هر شركتي هسته اصلي ويندوز موبايل رو به همراه درايورهاي مخصوص دستگاه خودش و برنامه هاي جديد كه با سيستم عامل جديد سازگار هستند و از قابليتهاش استفاده مي كنند به صورت يك فايل مي ذاره كه اين فايل روي ROM گوشي نصب مي شه و تموم!
براي گوشيهاي imate بايد بري سايت ClubImate احتمالا آدرسش روي جعبه و خود cd نصب هستش
به نقل از tintin :
2 - از زحمات دوست خوبمون مجتبي نهايت تشكر رو دارم . ..
كافي هر موردي رو كه خواستي بدوني توي Google جستجو كني و اگه خواستي ديگران هم از مقالاتي كه خوندي بهره مند بشن اونها رو ترجمه كني.كمي كار سختيه ولي حتما جواب مي ده

جواب بقيه سوالاتت لينك مي خواد كه اگه دوستان فرصت نكردند من امروز جواب ميدم . آخه الان ساعت 2 بامداده! ;)

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از BodyBuilder :
آقا من هر چي ديكشنري نصب مي كنم كار نمي كنه

تا حال سه تاش هم دانلود كردم اما ...

حالا يكي كه خودش تست كرده و جواب گرفته ما رو راهنمايي كنه

راستش من هر چي dictionary دارم از برنامه هاي internet file sharing مثل emule و bearshare گرفتم ولي كركشون رو فكر كنم يكي از دوستان تست كرده بود و با بقيه ورژنها هم كار مي كرد ولي بدون تلفظ
من تو اين چند روزه سعي ميكنم كه اونها رو upload كنم و لينكش رو بذارم ضمنا ectaco هم كه PDA سريالش رو گذاشته چيز توپيه البته نبايد باهاش چ تايپ كني :p

saman_karimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .هنگام نصب نرم افزار بر روي PC و قبل از اينكه نرم افزار روي PocketPC نصب شود ، دقيقا زمان كپي فايل ها روي PC ، از شما مي خواهد كه Password را وارد كنيد تا نصب ، ادامه پيدا كند .

موفق باشيد .

آقا اين نسخه Demo ه
واسه همين نه 22 mg ه و نه اينكه سريال ميپرسه.
تو رو خدا اگه نميتونيد نسخه اصليشو upload كنيد يه جوري cd شو بگيرم. خواهش ميكنم راهنمايي كنيد.

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اين نرم افزار رايگانه و براي ICQ و MSN و Yahoo و AOL قابل استفاده است.
am_2.gif
am_3.gif
am_6.gif

براي اكثر گوشيها هم قابل استفاده است واسه همين هم من اينك صفحه دانلود رو مي ذارم كه با توجه به نوع گوشي نرم افزار مسنجر مناسب رو دانلود كنيد.

Agile Messenger for Mobile

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راه اول - سرويس مخابرات ( اين روش رو بايد خود مخابرات توضيح بده) :happy:

راه دوم - از طريق كامپيوتر ديگه اي كه به اينترنت وصل ميشه

در اين روش بايد كامپيوتر رو با يكي از روشهاي موجود مثل سيم يا Infrared يا bluetooth به PC متصل كرد و در صورتي كه كامپيوتر مزبور قابليت سرويس دهي اينترنت رو داشته باشه مي شه با IE به اينترنت وصل شد.
ممكنه مجبور شين واسه اين كار پراكسي سرور رو دستگاهتون نصب كنيد كه اون قسمتش ديگه به عهده خودتونه :f34r:

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
مشه يك آموزس كوچيك بدين براي ساخت Proxy Server فقط مراحل كار رو بگين

بالا