سلام . پاساژ پايتخت ، طبقه همكف ، دو تا فروشگاه هست . يكي Hitachi كه الان بيشتر توي كار ipod و لوازم جانبيشه ، اما قبلا خيلي بيشتر توي اين زمينه بود . فروشگاه كناريش كه اگه اسمش يادم باشه ، اسمارت هست . و فروشگاه تجارت الكترونيك . طبقه سوم .به نقل از l3ardia :دوستان لوازم جانبي براي پاكت پيسي كجا برم امروز تمام علائدين رو گشتم
به نقل از Andy_madadian :ميخوام از اول روش ويندوز نصب كنم.
يه كم قاطي پاتي شده ويندوزش.
دوست عزيز خيلي از اين بابت خوشحالم و براتون ارزوي موفقيت ميكنم و منتظر شروع كارتون هستم ولي يه مسا له اي برام تعجب اور. imate يك brand اسيايي و دقيق تر بگم عربي در دوبي هست كه محصولات htc رو با اسم هاي مختلف مثل pda2k ارايه ميده .توي كشور هاي اروپايي كمپاني هاي ديگه اي مثل o2 ,T-MOBILE ,Qtek ,..محصولات htc رو ارايه ميدن و اصلا اثري از imate pda2k كه نسخه عربي شده winows mobile روش نصبه نيست.چطور شما مي خوايد اين محصول اماراتي رو از انگليس وارد كنيد؟؟؟!!!!!!!به نقل از Persianshop :سلام
قبل از هر چیز باید بابت مواردی که مطرح میشه خیلی تشکر کنم چرا که من شخصا خیلی چیزها از همه شما یاد گرفتم.مطلبی که میخوام به عرض همه برسونم اینه که ما با PersianShop میتونیم بازار موبایل وPDA انگلستان روبرای همه شما عزیزان قابل دسترسی کنیم و انواع موبایل- Pocket PC وPDA نو و دست دوم و لوازم جانبی اونها رو اکثرا با قیمت هایی بسیار ارزان تر از ایران براتون فراهم کنیم.به امید خدا وب سایت ما به زودی راه اندازی میشه و میتونیم بهتر در خدمت شما عزیزان باشیم.اما قبل ازاون هم اگر سفارشی داشتید به ادرس [email protected] ایمیل بزنید.
به عنوان نمونه قیمت ما برای PDA2K 6500000 ریال است.
به نقل از Pda :سلام . دستگاه شما داراي قسمتي به نام ROM هستش كه ويندوز بر روي اون قرار داره . شما لازم نيست ويندوز دانلود كنيد . شما كافيه دستگاهتون رو Hard Reset كنيد . كه احتمالا تركيبي از چند دكمه است . اين Reset با Soft Reset تفاوت داره . SoftReset مثل Reboot توي كامپيوتر عمل مي كنه . اما Hard Reset به نحوي Restore ويندوزيه كه توي Rom شما قرار داره .
چيزهايي كه پاك مي شن :
شماره تماسها و تمام قرار ملاقاتهاتون و در كل تمام اطلاعاتي كه بر روي شاخه اصلي دستگاه وجود داشته . اطلاعات روي كارت هاي حافظه پاك نميشه .
تمام تنظيمات دستگاه به حال اوليه بر مي گرده . ساعت و تاريخ و اين چيزها رو دوباره بايد تنظيم كنيد .
البته نرم افزارهايي هستند كه براي Backup گيري و Restore استفاده مي شند كه لازم نباشه شما پس از هر با Hard Reset نرم افزارها و حتي شماره تلفن هاتون رو دوباره وارد كنيد . دستگاه شما در حال معمول هم بايد يك همچين نرم افزاري رو داشته باشه كه بايد توسط كمپاني توليد كننده دستگاه گذاشته شده باشه . باز هم اگر توضيحي خواستيد بفرمائيد .
فقط بايد ببينيد چجوري بايد دستگاهتون رو Hard Reset كنيد .
موفق باشيد .
به نقل از ealy :....توي كشور هاي اروپايي كمپاني هاي ديگه اي مثل o2 ,T-MOBILE ,Qtek ,..محصولات htc رو ارايه ميدن و اصلا اثري از imate pda2k كه نسخه عربي شده winows mobile روش نصبه نيست.چطور شما مي خوايد اين محصول اماراتي رو از انگليس وارد كنيد؟؟؟!!!!!!!
به نقل از agha_malek :سلام دوستان
مي خواستم راهنكاييم كنيد بگيد windows mobile 2003 second edition كه الان روي دستگاه من هستش آيا اساسا همون windows mobile 5.0 هست كه روي سايت مايكروسافت تبليغ ميشه يا نه ؟
و اگر هم نيست به صورت مختصر ميشه بگيد چه تفاوت هايي ميكنه و چه جوري ميشه اين رو آپديت كنيم و يا اصلا نسخه كاملش رو دانلود كنيم ؟ و البته اگه كامل بايد دانلود كنيم كركي هم داره ؟![]()
به نقل از mokia :دوست عزيز، اين هم سريال براي پاكت ارت كه مي خواستي : 118591/125556
سيستم عامل جديد رو براي گوشي بايد خود شركتي كه گوشي رو ساخته بذاره و مثل PC نيست كه يك سيستم عامل روي همه گوشي ها نصب بشه و درايور ها فقط فرق كنه.به نقل از tintin :با عرض سلام خدمت دوستان
1 - يك خواهش اگر احتمالا ويندوز موبايل 5براي imate pocketpc phnoe با همان نام يا نام O2 XDA 2 جايي ديدن لينكش رو خواهشا بزارين![]()
كافي هر موردي رو كه خواستي بدوني توي Google جستجو كني و اگه خواستي ديگران هم از مقالاتي كه خوندي بهره مند بشن اونها رو ترجمه كني.كمي كار سختيه ولي حتما جواب مي دهبه نقل از tintin :2 - از زحمات دوست خوبمون مجتبي نهايت تشكر رو دارم . ..
به نقل از BodyBuilder :آقا من هر چي ديكشنري نصب مي كنم كار نمي كنه
تا حال سه تاش هم دانلود كردم اما ...
حالا يكي كه خودش تست كرده و جواب گرفته ما رو راهنمايي كنه