به نقل از zarei175 :اميد جان
فارسي ساز شهاب رو نصب كردم اما مشكلم حل نشد
لطفا بيشتر راهنمايي بفرمايين.
يك فارسي ساز ديگه اي بود كه اون اين كار را مي كرد الا نم اسمش يادم نيست
به نقل از zarei175 :اميد جان
فارسي ساز شهاب رو نصب كردم اما مشكلم حل نشد
لطفا بيشتر راهنمايي بفرمايين.
به نقل از Moree :اگه ميشه يه midi & 3gp player لينك بدين من dl كنم
اميد جان تا اونجايی که من ميدونم هر دو ی اين برنامه هارو يه تيم نوشتن.به نقل از omidgiahi :قبلا يه برنامه معرفي كرده بودم به اسم betaplayer كه اين نرم افزار ورژن جديدش با يك نام ديگه اي به نام TCPMPاومده و از اينجا مي تونيد بگيريدش
به نقل از pedram_2000 :عزيزم اين لينك كه جواب نميده اگه ميشه خود برنامه رو بزار مرسي
به نقل از zarei175 :دوستان عزیز سلام
به یه برنامه ای نیاز دارم که بتونم با استفاده از اون نسخه الکترونیکی کتابهای فارسی رو تو ppc بخونم .البته منظورم اون کتابهای الکترونیکی هستند که در pc با مروگرهای اینترنتی مثل internet explorer یا firefox یا... نمایش داده میشن اما متاسفانه IE پوکت پی سی (pocket IE) بدرستی قادر به نمایش دادن اونا نیست.
لطفا راهنمایی بفرمایین.
متشکرم![]()
به نقل از Saransoft :اين لينك سايت معرفي كننده :
http://www.ce4arab.com/vb7/showthread.php?s=&threadid=36393
:happy:
به علت حجم بالا براي من مقدور نيست كه جايي آپلودش كنم![]()
من خيلي وقته دارم از اين برنامه استفاده ميكنم و نصبتا راضي هستم :happy:به نقل از pedram_2000 :از راهنماييت واقعا ممنونم فقط يه سوال
براي تبديل pc به ppc فقط همين برنامه لازمه؟
(آخه من تو سايت مايكروسافت ديدم كه علاوه بر اون احتياج به چند تا برنامه ديگه هم هست !!!)
به نقل از mojtabaa :سلام
اگه بخواي ebook رو روي گوشيت بخوني بايد از Adobe acrobar reader يا Microsoft Reader استفاده كني و فونت تاهما هم بايد روي دستگاهت نصب باشه اگه هم مي خواي CHM بخوني نرم افزار chm reader هستش
ضمنا اگه مي خواي pdf بخوني بايد تمام صفحه بخونيش و گر نه بر عكس ديده ميشه
فونت تاهما
موفق باشي
توي موبايل ها كه اينجوري يعني برنامه جاوا سري 60 به گوشي هاي سري P900-P910 نمي خوره و همينطور بقيه گوشي ها!!!به نقل از raizaM :آيا اين امکان هست که هر برنامه ی جاوا برای يک محيط نوشته بشه و در جای ديگه کار نکنه؟ مثلاً برای يه گوشی کار کنه ولی در يک PPC کار نکنه؟!
همين سؤال ها رو برای PDA2k، من ميپرسم!به نقل از Saransoft :با سلام خدمت دوستان
مي خواستم بدانم آيا كسي هست كه ويندوز موبايل 5 رو نصب كرده باشده![]()
من تازه يك PDA2 خريدم :happy: :blush: ميترسم رام جديد روش بريزم خراب شه ولي توي اين جور كارها خيلي زيادي داخل مي شم چون تازه خريدمش مي خوام يك كم با احتياط قدم بردارم :blink:
آيا برنامه هاي هست كه روي ويندوز 5 جواب نده؟
آيا Imaginet Arabizer روش نصب ميشه؟
چه چيزهاي جديدتري نصبت به se2003 داره؟
رام ويندوز 5 براي Imate PDA2 رو از كجا بايد گير بيارم؟
باتشكر خواهش ميكنم جواب بديد :lol:
به نقل از tamoochin :براي owner name = mmhmt
ميشه 20414
به نقل از Saransoft :Arabizer رو حتما نصب كنيد فارسي ساز شهاب مشكل راست به چپ نويسي و جابجايي كلمات رو حل نمي كنه و Imaginet Arabizer اين كاررو ميكنه :happy:
به نقل از kavir_iran :سلام ببخشيد كه كمي دير شد آخه من يه مدتي نبودم و نتونستم crack frasi saz shahab رو آپديت كنم
اما روش كار
1- فايل validate2.txt را به validate2.reg تغيير نام داده
2- برنامه kilmist Registry editor را اجرا كرده و فايل بالا را import كنيد
3- حالا حالشو ببريد اميدوارم خوشتون اومده باشه (راستي اين كار و من 20 دقيقه اي انجام دادم)
به نقل از kavir_iran :سلام ببخشيد كه كمي دير شد آخه من يه مدتي نبودم و نتونستم crack frasi saz shahab رو آپديت كنم
اما روش كار
1- فايل validate2.txt را به validate2.reg تغيير نام داده
2- برنامه kilmist Registry editor را اجرا كرده و فايل بالا را import كنيد
3- حالا حالشو ببريد اميدوارم خوشتون اومده باشه (راستي اين كار و من 20 دقيقه اي انجام دادم)