به نقل از MMS :هنوز نصب نكردم اما سپــــــــــاس.
من نصب كردم ولي جواب نميده در واقع تاريخ دستگاه رو يك ماه بردم جلو و از من كد خواست و حتي وارد تقويم نشد بعد كه تاريخ رو برگردوندم بازهم كد ميخواهد
به نقل از MMS :هنوز نصب نكردم اما سپــــــــــاس.
به نقل از kavir_iran :سلام ببخشيد كه كمي دير شد آخه من يه مدتي نبودم و نتونستم crack frasi saz shahab رو آپديت كنم
اما روش كار
1- فايل validate2.txt را به validate2.reg تغيير نام داده
2- برنامه kilmist Registry editor را اجرا كرده و فايل بالا را import كنيد
3- حالا حالشو ببريد اميدوارم خوشتون اومده باشه (راستي اين كار و من 20 دقيقه اي انجام دادم)
به نقل از raizaM :همين سؤال ها رو برای PDA2k، من ميپرسم!![]()
البته شايد بعضی از سؤال ها تو جفتشون، جوابشون فرقی نداشته باشه...
شما لطف كنيد اسم نرم افزار رو بگيد ، من قول ميدم كركش رو بهتون بدم . آخه يه نرم افزار كه نيست . توي Handango سرچ كنيد . ديكشنري مورد نظر رو به صورت Trial نصب كنيد ، اگر خوشتون اومد بگيد من كركش رو بهتون ميدم.به نقل از farzad1356 :آقايون / خانمها
اينجا هيچ كس نيست يه ديكشنري واسه ما بذاره ؟؟؟؟![]()
آخه چند بار بگم من ديكشنري مي خوام !
يه با معرفتي نيست كه يه ديكشنري French <--> English گو يا داشته باشه ...
به نقل از mmhmt :عزيز جان همه اين كارها رو كردم و ايمپورت شد ولي جواب نميده در واقع تاريخ دستگاه رو يك ماه بردم جلو و از من كد خواست و حتي وارد تقويم نشد بعد كه تاريخ رو برگردوندم بازهم كد ميخواهد
اگر خود شما انجام دادي و جواب گرفتي لطفا توضيح بيشتر بده
به نقل از kavir_iran :اگر كار رو درست انجام داده باشيد بايد product id شما عبارت زير باشد
JXUQ-YYKU-WGWF-YXJH-RAXI
كه در اين صورت كار درست است
به نقل از kavir_iran :اگر كار رو درست انجام داده باشيد بايد product id شما عبارت زير باشد
JXUQ-YYKU-WGWF-YXJH-RAXI
JXUQ-YYKU-WGWF-YXJH-RAXI
pdf كامپيوتر هيچ فرقي با نسخه pocket pc نداره اگه داشته باشه كه ديگه به درد نمي خوره بنا بر اين تبديل هم نميشه .به نقل از raizaM :ببخشيد اينکه گفتين بايد تمام صفحه بخونی من وقتی ميخوام PDF فارسی رو Full Screen بخونم، خطها به فواصل خيلی زياد، جدا جدا از هم قرار ميگيرن.
ميشه Landscape صفحرو به صورت افقی در اورد و خواند؟
کلّا بهترين حالت برای خوندن PDF فارسی چه جوريه؟
راستی راهی برای تبديل PDF معمولی به حالت مناسب برای نمايش روی PPC برای انواع فارسی هست؟
به نقل از shahr :سلام دوستان:
برنامه پاورپوينت براي پاكت پي سي هست؟ خيلي بهش احتياج دارم
ممنون
من از اين برنامه استفاده كردم اگه مودم رو نمي توني با internal modem بهش بشناسوني از پورت استفاده كن و ببين ميشه يا نهبه نقل از mmhmt :از دوستان تقاضا مندم در مورد برنامه TrueFax توضيح بدهند
من اشتراك ديتا و فاكس دارم . ديتا كار ميكنه هرچند كه سرعت پايينه ولي وصل ميشه منتهي در مورد فاكس كه ارسال ميكنم اينترنال مودم رو نمي شناسه و ارور ميده . در ضمن آي ميت جم دارم
متشكرم
به نقل از mmhmt :متشكرم درست شد . بصورت دستي كدها رو تو رجيستري تغيير دادم و باز شد
به نقل از mehdi_ms :اول سلام به همه دوستان
براي اولين پست ميخوام يه سايت كه بين 300تا400تا برنامه براي ويندوز موبايل داره(البته با كرك)![]()
http://www.cracking.to/search.php?srch=ppc
اميدوارم خوشتون بياد :lol:
به نقل از mojtabaa :ميكروسافت برنامه هاي Access و power point رو براي pocket pc نداده ولي برنامه هاي جانبي ديگه اي واسه اين كار هست مثل Conduits Pocket Slides
تصاوير نمونه
البته يك تبديلي روي فايلهاي power point انجام ميده ولي مشكلي نداره
اين هم شماره سريال
BPH9U EN3QM IM4A9 SJGD4
موفق باشي