خيلي عاليه.پس بد نيست سايتتو هم همينجا معرفي كنيبه نقل از omidgiahi :در اينجا مي مخوام نرم افزار POCKET PAINT را معرفي كنم
اين نرم افزار شبه به همان پينت در ويندوز هست و تقريبا همون امكانات را داره
![]()
اين هم لينك براي دانلود نرم افزار
راستي ديگه تا اونجايي كه امكان داشته باشه نرم افزار ها تو سايت خودم اپلود مي كنم و لينك مي دم
به نقل از omidgiahi :اين بار مي خوام يه نرم افزار پر استفاده (دست كم براي خودم) را معرفي كنم
اين نرم افزار VITO voice dialer هست كه با صدا شماره گيري مي كنه
اين لينك براي دانلود هست
و از همه مهم تر لينك كرك
کد:http://crackzplanet.com/get_47909_Vito.VoiceDialer.v3.6.All.PPC_crack.html
و با تشكر از amimaras
به نقل از omidgiahi :راستي ديگه تا اونجايي كه امكان داشته باشه نرم افزار ها تو سايت خودم اپلود مي كنم و لينك مي دم
به نقل از omidgiahi :راستي ديگه تا اونجايي كه امكان داشته باشه نرم افزار ها تو سايت خودم اپلود مي كنم و لينك مي دم
به نقل از FARGO :اميد جان اين نرم افزار چه مزيتهايي بر microsoft voice command داره؟
چه جوري از dap استفاده كردي وقتي لينك مستقيم براي فايل exe نيست!!!؟ چه لينكي به DAP داديد؟به نقل از omidgiahi :من خودم از DAP استفاده كردم ولي همين مشكل را داشتم و آخر دانلود كردم
مرسي به خاطر لينك.به نقل از omidgiahi :امروز مي خوام يه بازي از شركت SPB معرفي كنم به نام Arkabal
خودم كه خيلي ازش خوشم اومده شما را نمي دونم
![]()
اين هم لينك براي دانلود
در ضمن يه مژده هم دارم از امروز مي خوام روزي 1 بازي يا نرم افزار معرفي كنم چه طوره![]()
خيلي خيلي ممنون به خاطر معرفي اين ديكشنري .اصلا فكرشو نمي كردم حالا حالا ها براي پاكت پي سي ديكشنري انگليسي به فارسي ساخته بشه.به نقل از FARGO :قبلا وعده داده بودم در مورد فارسي سازهاي پاكت پي سي يك توضيح مختصري بدهم.
اولين نرم افزاري كه از اين رده معرفي ميكنم توليد شركت توليد نرم افزارهاي چند زبانه اي Ectaco است. اين شركت در زمينه ديكشنري و فرهنگهاي لغات بسيار فعال بوده و تنها نرم افزار فارسي ساز براي پاكت پي سي ها تا چند سال پيش تنها اين نرم افزار بوده. در حال حاضر هم تنها ديكشنري توليدي انگليسي به فارسي براي سري پالم توليدي اين شركت است.
![]()
اين نرم افزار همانطور هم كه قبلا گفتم براي سري Windows Mobile 2003 مشكل دارد. از مشكلات آن جدا زده شدن حروف و نيز سرعت بسيار بسيار كند تايپ در آن است به نحويكه براي هر حرف حدود چند ثانيه تايپ آن طول ميكشد.
با اينحال از آنجايي كه قرار بود نرم افزارهاي فارسي ساز معرفي شوند اين نرم افزار را معرفي كردم.
براي داونلود به لينكهاي زير مراجعه كنيد:
ZIP file, 1695Kb
EXE file, 1496Kb