• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
نه عزیز من ، اشکال از منه ، بیخود پرشین گیگ بیچاره رو مقصر نکن.
من به لینک یه نگاه می اندازم.اصلا بذار خیاله جفتمونو راحت کنم و هر دو را با هم بگذارم تا آپ لود کنین ، ولی من جایی دیگه غیر از پرشین گیگ ندارم.اساتید لطفاً لینک های پایین رو حتی اگر برنامه رو نمی خوان هم یک امتحانی بکنن تا ببینیم اشکال کجاست.

این فایل و کرک برای توم ریدر 3 اکس پی

اینم توم ریدر 3 برای پی پی سی

هردو به همراه کرک شان هستند.اینم بگم که هردو را خودم دوباره دانلود هم از ادرسی که دادم کردم و آن پک هم کردم.پس نباید مشکلی باشه.
ببخشید قربان که تنبل بازی در آوردم و از همون اول آپ لودش نکردم.

king_dani عزیز، این لینکها هم خرابن، به این صورت که وقتی روشون کلیک میکنم یه صفحه با مشتی علامت سوال و حروف بهم ریخته ظاهر میشه.
اگه میشه لطف کنین و یه جای دیگه آپلود کنین.
متشکر

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز باید رئی لینک ها رست کلیک ککنی و بعد گزینه Save as target رو انتخاب کنی

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Overload :
شما احتياج به برنامه خاصي نداريد فقط بايد اين تغييرات رو توي رجيستري گوشيتون بديد و يك بار اونو سافت ريست كنيد :

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\ROTATION
"Landscapefixed"​
صفر ( 0 ) براي چپ دست و يك ( 1 ) براي راست دست.

اقا تو دستگاه من فق تا اینجا رو داره بقیش نیست HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\ یعنی دیگه روتیشن به بعد نیست که بشه تغییر بدی دستگاه من مدل پاکت پیسی هست

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا از ما که گذشته اما شما که می خواهید وارد دنیای بی نظیر پی پی سی شوید، از من به شما نصیحت اول این جا و این جا را یه نگاه بیندازید.
این جا راه هم

9090614_125.jpg

VKB-animation.gif

می خوام بگن سرعت تغییرات تو دستگاه های پی پی سی داره سرسام آور می شه!من بیچاره حدود 800هزار تومان خرج کردم تا یک اورکس ای900 و یک گیگ رم و یک کی برد بلوتوث بخرم،حالا که به این ها نگاه می کنم،احساس خسران می کنم!
می دونم اینجا جای این بحث ها نیست،ولی این فروم پر بیننده ترین هست،احساس وظیفه شرعی داشت عذابم می داد!
تازه این اول بدبختیه، ببینید اگه خیلی وقته که به اسمارت فون یا موبایل معمولی عادت کردید ، یه مدتی(پیشنهاد من 6ماهه) صبر کنید، اقلا تا کریسمس صبر کنید.الان همین کمپانی معظم ای تن(صاحب اورکس) ..سگ ورداشته ساکسسر ای تن ام500 رو داده: ای تن ام600 به دنبال موفقیت بزرگ خلف اش می آید، البته با بدنه کاملاً مشکی (سکسیه نه؟) و 128مگ فضا در مین مموری(همون جایی که آی میت و خلف اش ، فقط 54 مگ دارند.) و صد البته که وایر لس لن هم ساپورت می کنه( به عبارتی کوچیک ترین موبایل-پی پی سی دنیاس که لن هم داره)
امثال من و دیگر انی که آی میت هم دارن بریم جلو بوق بزنیم چون نه آی میت جم و نه اورکس ای 900 جمایت نرم افزاری برای دبیلو ام 5 نخواهیم شد!روم تان هرچی هست باهاش بسازید!
اینا رو اینجا خوندم ، البته ببخشید که حوصله ترجمه همشو ندارم،همین قدر بدونید که حسابی عقب موندم از قافله، کسی خریدار اورکس ای 900 کارکرده نیست؟

البته دوستان آش اونقدر ها هم شور نیست در پست بعدی می نویسم چرا

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
آقا من خریدارم منتها یه عکسی چیزی بزار بعد بگو تو پکش چیا داره
قیمت هم بده
بعد قیمته این که این بالا گذاشتی چند بید

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بابا بنده خدا چون قافيه جور ميشد گفت ميفروشم...تو هم هنوز پستش خشک نشده ميگی چند؟!

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان
من یک پیشنهادی دارم که شاید کار امد باشه
به نظر من همانطوری که یک forum برای game های پاکت پی سی ساخته شد یک forum هم برای applicatin ها ساخته بشه و این forum برای بحث و تبادل نظر باقی بماند.
منتظر نظرات شما ...

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
الان همین کمپانی معظم ای تن(صاحب اورکس) ..سگ ورداشته ساکسسر ای تن ام500 رو داده: ای تن ام600 به دنبال موفقیت بزرگ خلف اش می آید، البته با بدنه کاملاً مشکی (سکسیه نه؟) و 128مگ فضا در مین مموری(همون جایی که آی میت و خلف اش ، فقط 54 مگ دارند.) و صد البته که وایر لس لن هم ساپورت می کنه( به عبارتی کوچیک ترین موبایل-پی پی سی دنیاس که لن هم داره)
امثال من و دیگر انی که آی میت هم دارن بریم جلو بوق بزنیم چون نه آی میت جم و نه اورکس ای 900 جمایت نرم افزاری برای دبیلو ام 5 نخواهیم شد!روم تان هرچی هست باهاش بسازید!
اینا رو اینجا خوندم ، البته ببخشید که حوصله ترجمه همشو ندارم،همین قدر بدونید که حسابی عقب موندم از قافله، کسی خریدار اورکس ای 900 کارکرده نیست؟

البته دوستان آش اونقدر ها هم شور نیست در پست بعدی می نویسم چرا

ابتدا باید عرض کنم که هر کس که وسیله ای رو می خره باید ببینه چه هدفی رو دنبال می کنه.
بنابراین اگر هدف خرید دستگاه هستش سخت در اشتباهیم یا اگر نیازی نداریم باز هم همینطور .
مثلا خود من چندین بار می خواستم imate jasjar بخرم که به خاطر cpu و keyboard اش بود(الان imate jam دارم که خراب شده) ولی در نهایت تصمیم گرفتم که نخرم. چرا؟ چون کارت وایرلس داره که به درد من نمیخوره شبکه 3GSM رو ساپورت میکنه و video calling رو ساپورت میکنه که این ها در ایران ساپورت نمیشه و همه این ها باعث افزایش قیمت میشه.البته باید این رو هم بگم که در ایران در بیشتر موارد به خاطر ضعف خدمات مخابراتی ادم مجبور میشه که بالاخره پول این امکانات نخواسترو بده و ppc رو بخره.
به نظر شما چرا یک سری از مردم nokia 6680 رو جای nokia 6681 می خرند؟(در نوکیا 6680 video calling ساپورت میشه .تنها تفاوت).
یا مثلا همین laser keyboard رو که لینکشو گذاشتید واقعا اگه یک همچین keyboard رو داشتید چقدر ازش استفاده می کردید.
البته من هم خودم بگی نگی اینطوریما. مثلا یک bluetooth modem خریدم که شاید ماهی یک بار هم ازش استفاده نکنم.
بنابراین به این دوستمون پیشنهاد می کنم که ناراحت نباشه چون درسته بالاخره یک دستگاه پاکت پی سی قدیمی میشه و جدید ترش می اید ولی خیلی ها وقتی یکی دستگاهی نیازشونو براورده میکنه به فکر عوض کردنش نمیافته.

در اخر هم باید بگم که eten m600 برای windows mobile 5 یک نکته خیلی مهم کم داره و اون هم دو کلیدی هستند که برای soft keys استفاده می شوند و بنا براین با eten m600 شما نمی توانید با یک دست براحتی با ppc کار کنید که این یکی از اهداف مهم win mobile 5 می باشد.و همچنین wifi داره که گفته شد و از نظر حافظه نیز عینا عین imate k-jam و هیچ فرقی نداره(برای طرفداران ppc های imate)

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از l3ardia :
اقا تو دستگاه من فق تا اینجا رو داره بقیش نیست HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\ یعنی دیگه روتیشن به بعد نیست که بشه تغییر بدی دستگاه من مدل پاکت پیسی هست

نميدونم كه اگه اين شاخه ها رو توي رجيستري اضافه كني دستگاهت كار ميكنه يا نه ولي من كه ميگم به احتمال 80% مشكلي پيش نمياد :happy:

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد سرور متاسفانه چون اين ISP ما داره خونه تكوني ميكنه مرتبا آي پي منو عوض مكنه واسه همين فعلا از سرور خبري نيست .

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
زارعی جان باید از شما تشکر شه که ما رو سر کار گذاشتی:cool:
حالا چطور بود ؟کار می کنه؟

شرمنده king_dani جان:D به هر صورت دستت درد نکنه و خیلی متشکر:)
راستی کتاب علمی خوب و جالب واسه tomeraider3 چی سراغ داری؟ حقیقتش من تو سایت memoware رفت و آمد دارم ولی کتاب جالبی با فرمت tr3 پیدا نکردم. البته دو کتاب خوب از pocketgear دانلود کردم یکی worldbook physic science و دیگه worldbook lifre science که کتاب های جالبی هستن ولی حیف که اولا demo هستن دوم اینکه با data viewer خونده میشن.حالا اگر شما یه چنین کتابایی و البته بهتر سراغ داری ممنون میشم اگر در اختیارمون قرار بدی:blush:
در پایان دوباره میخوام واسه کرک مزاحمت بشم:D کرک این برنامه :
text maker 2002

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از zarei175 :
شرمنده king_dani جان:D به هر صورت دستت درد نکنه و خیلی متشکر:)
راستی کتاب علمی خوب و جالب واسه tomeraider3 چی سراغ داری؟ حقیقتش من تو سایت memoware رفت و آمد دارم ولی کتاب جالبی با فرمت tr3 پیدا نکردم. البته دو کتاب خوب از pocketgear دانلود کردم یکی worldbook physic science و دیگه worldbook lifre science که کتاب های جالبی هستن ولی حیف که اولا demo هستن دوم اینکه با data viewer خونده میشن.حالا اگر شما یه چنین کتابایی و البته بهتر سراغ داری ممنون میشم اگر در اختیارمون قرار بدی:blush:
در پایان دوباره میخوام واسه کرک مزاحمت بشم:D کرک این برنامه :
text maker 2002

دشمنتون شرمنده باشه.من فقط شوخی کردم، ببخشید اگر رنجشی بود!

والاه این جور که پیداس مهندس شما کارت با ما تو یه خط نیست.من رشته ام پزشکیه و تا دلت بخواد برنامه دارم باسه پی پی سی در این رشته،اما من هم ممو ور رو اون موقع ها که چشم ام به جمال پرکمال ای میول روشن نشده بود خیلی تحویل می گرفتم.اما ببین ، اون جا فقط کتاب های مجانیfreewareاش به درد می خوره.مصرف دیگه اش هم اینه که از طریق اش بفهمی چه کتاب هایی روی پی پی سی به شکل پولی عرضه شده ، بعد بری از ای میول یا جای دیگه د/ل کنی.
اما یه چیزی بگم، معروف ترین برنامه ادیتور کتاب،اقلا در رشته من آی سایلو هست.حالا من می گم شما این آی سایلو رو که پسوند کتاب هاش پی دی بی است رو یه چکی بکن.

پاکت گیر هم خیلی عالیه فقط کتاب های خام ،که نیاز به ادیتور دارن کم معرفی می کنه(من یه جوری حرف می زنم انگار بدبخت وظیفه اش اطلاع رسانی به پایرت هایی مثل منه!)
درمورد نرم افزاری که گفتی هم، چشم پیدا می کنم،ولی سعی می کنم چیزی رو که از بزرگتر های این سایت یاد گرفتم رو به شما هم منتقل کنم:ببین کل صفحات این سایت رو، کلی آدرس(به خصوص پست شده توسط اورلود) وجود داره که سایت های خفنی برای کرک معرفی می کنه.

الان که یه نیگاه انداختم،فهمیدم که این چیزی که می خوای خیلی مال نیستا.ولی اگه واقعا می خوایش اوکی.فقط یه چیزی می شه بگی چه ورژنی از برنامه اس که لازم داری؟

موفق باشی

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از king_dani :
دشمنتون شرمنده باشه.من فقط شوخی کردم، ببخشید اگر رنجشی بود!

والاه این جور که پیداس مهندس شما کارت با ما تو یه خط نیست.من رشته ام پزشکیه و تا دلت بخواد برنامه دارم باسه پی پی سی در این رشته،اما من هم ممو ور رو اون موقع ها که چشم ام به جمال پرکمال ای میول روشن نشده بود خیلی تحویل می گرفتم.اما ببین ، اون جا فقط کتاب های مجانیfreewareاش به درد می خوره.مصرف دیگه اش هم اینه که از طریق اش بفهمی چه کتاب هایی روی پی پی سی به شکل پولی عرضه شده ، بعد بری از ای میول یا جای دیگه د/ل کنی.
اما یه چیزی بگم، معروف ترین برنامه ادیتور کتاب،اقلا در رشته من آی سایلو هست.حالا من می گم شما این آی سایلو رو که پسوند کتاب هاش پی دی بی است رو یه چکی بکن.

پاکت گیر هم خیلی عالیه فقط کتاب های خام ،که نیاز به ادیتور دارن کم معرفی می کنه(من یه جوری حرف می زنم انگار بدبخت وظیفه اش اطلاع رسانی به پایرت هایی مثل منه!)
درمورد نرم افزاری که گفتی هم، چشم پیدا می کنم،ولی سعی می کنم چیزی رو که از بزرگتر های این سایت یاد گرفتم رو به شما هم منتقل کنم:ببین کل صفحات این سایت رو، کلی آدرس(به خصوص پست شده توسط اورلود) وجود داره که سایت های خفنی برای کرک معرفی می کنه.

الان که یه نیگاه انداختم،فهمیدم که این چیزی که می خوای خیلی مال نیستا.ولی اگه واقعا می خوایش اوکی.فقط یه چیزی می شه بگی چه ورژنی از برنامه اس که لازم داری؟

موفق باشی
ما رو بیخیال شدید با با ما هم ادمیم
اون ppc که بالا عکسشو گزاشتید چنده جیگر بعد تو پکش چیا داره
بعد اون اورکس خودت رو یه عکس ازش بزار بعد بگو تو پکش چیا داره قیمت یادت نره

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از MILAD-KHATAR :
ما رو بیخیال شدید با با ما هم ادمیم
اون ppc که بالا عکسشو گزاشتید چنده جیگر بعد تو پکش چیا داره
بعد اون اورکس خودت رو یه عکس ازش بزار بعد بگو تو پکش چیا داره قیمت یادت نره

قربون من یه غلطی کردم و لینک به یه مرورگر فرانسوی دادم.تو خودش اگر نگاه می کردید نوشته بود که هنوز قیمت گذاری نشده(درزمان نگارش مقاله) اما عکس اگر از اون می خواید باید بگم که خود لینک پر عکس هست.اینجارم نیگا کنید.سایت خود ای تن هست.
برای استحضارتون ، ای تن ام 500 همون اورکس ای 900 هست.

اما اینکه قیمت اش چند خواهد بود،تو مقاله نوشته بود که ممکنه در رنج قیمتی مشابه خلف اش(اونجا نوشته 550 یورو) باشه .اما من نظرم(ممکنه غلط باشه) اگه اینجا بیاد ، حدود 700تومانه.چونکه اول ش خواهد بود.اما بعد از یکی دو ماه باید روی 620 تا 640 وای سه.

در مورد پی پی سی یه خودم هم می گی ازش عکس بگیرم بذارم برا فروش؟ان تو فا که نوشت من باسه تنگ نبودن قافیه نوشتم اونو.قابلیم نداره.اما چون تو کارم خیلی ازش استفاده می کنم، احتمالاً تا معقول شدن قیمت ام 600 دست نگه خواهم داشت.الان نو اش تو جمهوری با گارانتی هست 550.

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
اگه قیمتت مناسب باشه و اونی که من دیده باشم باشه من میخرم
تازه نگفتی تو پکش چیا داشت جیگر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tamoochin :
ابتدا باید عرض کنم که هر کس که وسیله ای رو می خره باید ببینه چه هدفی رو دنبال می کنه.
بنابراین اگر هدف خرید دستگاه هستش سخت در اشتباهیم یا اگر نیازی نداریم باز هم همینطور .
مثلا خود من چندین بار می خواستم imate jasjar بخرم که به خاطر cpu و keyboard اش بود(الان imate jam دارم که خراب شده) ولی در نهایت تصمیم گرفتم که نخرم. چرا؟ چون کارت وایرلس داره که به درد من نمیخوره شبکه 3GSM رو ساپورت میکنه و video calling رو ساپورت میکنه که این ها در ایران ساپورت نمیشه و همه این ها باعث افزایش قیمت میشه.البته باید این رو هم بگم که در ایران در بیشتر موارد به خاطر ضعف خدمات مخابراتی ادم مجبور میشه که بالاخره پول این امکانات نخواسترو بده و ppc رو بخره.
به نظر شما چرا یک سری از مردم nokia 6680 رو جای nokia 6681 می خرند؟(در نوکیا 6680 video calling ساپورت میشه .تنها تفاوت).
یا مثلا همین laser keyboard رو که لینکشو گذاشتید واقعا اگه یک همچین keyboard رو داشتید چقدر ازش استفاده می کردید.
البته من هم خودم بگی نگی اینطوریما. مثلا یک bluetooth modem خریدم که شاید ماهی یک بار هم ازش استفاده نکنم.
بنابراین به این دوستمون پیشنهاد می کنم که ناراحت نباشه چون درسته بالاخره یک دستگاه پاکت پی سی قدیمی میشه و جدید ترش می اید ولی خیلی ها وقتی یکی دستگاهی نیازشونو براورده میکنه به فکر عوض کردنش نمیافته.

در اخر هم باید بگم که eten m600 برای windows mobile 5 یک نکته خیلی مهم کم داره و اون هم دو کلیدی هستند که برای soft keys استفاده می شوند و بنا براین با eten m600 شما نمی توانید با یک دست براحتی با ppc کار کنید که این یکی از اهداف مهم win mobile 5 می باشد.و همچنین wifi داره که گفته شد و از نظر حافظه نیز عینا عین imate k-jam و هیچ فرقی نداره(برای طرفداران ppc های imate)

تموچین همه چیز هایی که من گذاشته بودم بگم رو توضیح داد.این رو فقط به خاطر داشته باشید که همیشه در خرید هاتون به آینده هم نیگا کنید.البته همیشه هم این طور نیست که با یک سرچ خفن تو گوگل بتونید جلوی اشتباه خرید کردنو بگیرید.مثلا این ام 600 اصلا ازش حرفی در میون نبود و موفقیت عمده م500 بوده که ایده ساختش رو شد(همین بلا سه سال پیش با سونی اریکسون پی 800 و پی 900 سر من اومد،یعنی باز به دلیل موفقیت عمده اش،یک ورژن جدیدش آمد).

اما باید خدمت تموچین عرض شود که:
.من بخت برگشته روحم هم خبر نداشت که قراره بیمارستان رسول رو زیر پوشش وایر لس ببرن(محل تحصیل من)
.بعد هم قربان بنده شوخی کردم؛ من افسرده شدم نه ناراحت
.می شه در مورد دو کلیدی که ام600 نداره توضیح بدهید؟من خوندم که دبلیو ام 5 بیش از هر چیز نیاز مند یک کی بورد کیو ور تی واقعی ست تا خوب کار کنه.
.الان هم کی-جم تهران حدود 600تومن قیمت کردم؛ البته کوچیکه و خیلی خوشگل،ولی وایرلس لنش رو چیکار کنیم؟می دونید یک وایرلس لنی که از رابط اس دی وصل شه قیمتش چنده؟

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
می شه در مورد دو کلیدی که ام600 نداره توضیح بدهید؟من خوندم که دبلیو ام 5 بیش از هر چیز نیاز مند یک کی بورد کیو ور تی واقعی ست تا خوب کار کنه.
.الان هم کی-جم تهران حدود 600تومن قیمت کردم؛ البته کوچیکه و خیلی خوشگل،ولی وایرلس لنش رو چیکار کنیم؟می دونید یک وایرلس لنی که از رابط اس دی وصل شه قیمتش چنده؟

با سلام
ابتدا در مورد دو کلیدی که گفتم :دوستانی که با windows mobile for smartphone کار کرده اند می دونند که دستگاه های حاوی این os دارای دو کلید در قسمت چپ و راست در بالای صفحه هستند که دو عملی رو که در پایین screen در چپ و راست نوشته انجام می دهند مثل عکس پایین:

37892.jpg

با امدن windows mobile 5 این قابلیت واقعا عالی و کارامد به مدل های windows mobile for pocket pc افزوده شد
و در نتیجه به دو کلید مثل smartphone ها نیاز می باشد(البته با click کردن روی screen هم میشه این کارو انجام داد ولی نه به اون راحتی)
این کلید ها را در مدل های k-jam و jasjar به راحتی می توانید پیدا کنید:

20050901_i-mate_w.jpg

البته در مورد کی بورد qwert بعدا میگم الان barcelona real madrid داره:happy:

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از l3ardia :

کسی نمیخواهد کمکی به این بده بینوا کنه من بیاره من بد بخت 32 تا دختر دارو که 48 تاشون میخوان عروس شن :blink:

بالا