• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
دشمنتون شرمنده باشه.من فقط شوخی کردم، ببخشید اگر رنجشی بود!

والاه این جور که پیداس مهندس شما کارت با ما تو یه خط نیست.من رشته ام پزشکیه و تا دلت بخواد برنامه دارم باسه پی پی سی در این رشته،اما من هم ممو ور رو اون موقع ها که چشم ام به جمال پرکمال ای میول روشن نشده بود خیلی تحویل می گرفتم.اما ببین ، اون جا فقط کتاب های مجانیfreewareاش به درد می خوره.مصرف دیگه اش هم اینه که از طریق اش بفهمی چه کتاب هایی روی پی پی سی به شکل پولی عرضه شده ، بعد بری از ای میول یا جای دیگه د/ل کنی.
اما یه چیزی بگم، معروف ترین برنامه ادیتور کتاب،اقلا در رشته من آی سایلو هست.حالا من می گم شما این آی سایلو رو که پسوند کتاب هاش پی دی بی است رو یه چکی بکن.

پاکت گیر هم خیلی عالیه فقط کتاب های خام ،که نیاز به ادیتور دارن کم معرفی می کنه(من یه جوری حرف می زنم انگار بدبخت وظیفه اش اطلاع رسانی به پایرت هایی مثل منه!)
درمورد نرم افزاری که گفتی هم، چشم پیدا می کنم،ولی سعی می کنم چیزی رو که از بزرگتر های این سایت یاد گرفتم رو به شما هم منتقل کنم:ببین کل صفحات این سایت رو، کلی آدرس(به خصوص پست شده توسط اورلود) وجود داره که سایت های خفنی برای کرک معرفی می کنه.

الان که یه نیگاه انداختم،فهمیدم که این چیزی که می خوای خیلی مال نیستا.ولی اگه واقعا می خوایش اوکی.فقط یه چیزی می شه بگی چه ورژنی از برنامه اس که لازم داری؟

موفق باشی

king_dani عزیز! من هم از isilo3 استفاده میکنم و هم از tomeraider3. اما بیشتر ترجیح میدم که با tomeraider3 کار کنم چون اولا از ظاهر اون بیشتر خوشم میاد، دوم اینکه tomeraider3 یه قابلیت ساده داره که اگر دیکشنری lexisgoo روی ppc شما نصب باشه به یه قابلیت مهم تبدیل میشه به این صورت که مثلا وقتی شما مشغول خوندن صفحه ای توی tomeraider هستید و میخواید با معنای یه کلمه و یا شیوه تلفظ اون آشنا بشید کافیه اون کلمه رو انتخاب کنید( آبی کنید) و روی lexisee کلیک کنید تا باز بشه و تلفظ کلمه و معنای اون رو البته به انگلیسی در اختیارتون قرار بده.که این قابلیت رو isilo و چند ebook reader دیگه که من امتحان کردم نداشتن.
در مورد text maker هم تعجب میکنم که نظرتون رو جلب نکرده چون یکی از دوستان میگفت که این برنامه میتونه word کاملی برای ppc باشه.البته من خودم تا حالا نتونستم نصبش کنم که ببینم چطوریه و اون فایل نصبی که من از این برنامه دارم حدودا 17mb هست و کد ریجیستر برنامه رو قبل از نصب درخواست میکنه واسه همین هم نمیتونم بفهمم که ورژن برنامه چی هست.حالا اگر شما بتونی یه لینک دانلود به همراه سریال از این برنامه برام پیدا کنی ممنون میشم.البته من این برنامه رو به همراه سریالش با emule پیدا کردم ولی متاسفانه دانلود نمیشد.

bluelagoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه گوشی i mate packet pc دارم ولی نمی دونم که wireless lan داره یا نه در صورت داشتن از دوستان کسی می دونه که چه جوری می تونم اون رو به pc وصل کنم .

jangale_asrar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :
با سلام
خدمت دوستمون که سریال های برنامه های spb رو می خواست:

spb finance 2 : 26324567
spb imageer 1.2 or later: 21428451
spb time: 24365137
spb pocket plus tips & tricks 1.5: 82702398
spb weather : 46123413
spb pocket plus 3: 30372645
spb diary: 75349409

این سریال ها با اخرین ورژنی که از توی سایت spb میتوانید دانلود بکنید کار میکنه

Have Fun
دمت گرم .:blush:

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از bluelagoon :
من یه گوشی i mate packet pc دارم ولی نمی دونم که wireless lan داره یا نه در صورت داشتن از دوستان کسی می دونه که چه جوری می تونم اون رو به pc وصل کنم .
imate pocket pc وایرس لن نداره دوست عزیز

Mohsen.Mirkamal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد سؤال قبلي مارو كه هيچكس پاسخ نداد
PDA هاي ذيل همگي يكي هستند i-mate K-JAM, Qtek 9100, O2 XDA mini S ولي مربوط به شركتهاي متفاوت كسي قيمت اينارو داره ؟ و كيفيتهاشون چطوره؟
همگي جديد ويندور موبايل 5، دوربين 1.3 مگا پكسل، Wireless LAN و ...
o2-xdamini-s_00.jpg

imate-k-jam_01.jpg

qtek_9100_00.jpg

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان K-Jam حدود 830 هست کیفیت دوربین خیلی خوبی داره + فلاش برای دوربین وایرس لن بلوتوث کی برد و .... در ضمن من باهاش کار کردم بد نبو اشکالی روش ندیدم و در ضمن WM5 هم داره

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Mohsen.Mirkamal :
ببخشيد سؤال قبلي مارو كه هيچكس پاسخ نداد
PDA هاي ذيل همگي يكي هستند i-mate K-JAM, Qtek 9100, O2 XDA mini S ولي مربوط به شركتهاي متفاوت كسي قيمت اينارو داره ؟ و كيفيتهاشون چطوره؟
این ppc همگی HTC WIZARD می باشند که توسط کمپانی های مختلف مانند i-mate Q-tek O2 T-mobile Vodaphone به قولی costumize شده و در اختیار مصرف کننده قرار می گیرند و تنها تفاوتی که دارند در شکل ظاهری می باشد ان هم خیلی کم و همچنین نرم افزار هایی که به صورت همراه می ایند و یک سری تنظیمات مخابراتی .
در نتیجه هر کدام رو که دیدین بازار خرید و فروش بهتری داره انتخاب کنید.
من به دوستان عزیز توصیه می کنم که تا حد امکان از پایتخت پی پی سی نخرند چون واقعا در حد 100 تا 250 هزار تومن خود من اختلاف قیمت مشاهده کردم با پاساژ علاعدین اون هم در یک روز باور کنید راست میگم
و به این دوست عزیز هم باید بگم که O2 در ایران نمایندگی نداره و چون یک شرکت مخابراتی فکر نکنم sim-free این مدل رو بتونی پیدا کنی.

در ضمن در مورد k-jam به اقا امید باید بگم که دوربینش با imate jam تفاوت اندکی داره و خیلی خیلی کم بهبود پیدا کرده و همانطور که می دونید imate jam واقعا افتضاح عکس میگیره در خانه و در شب (من خودم داشتم)ولی در روز بد عکس نمی گیره البته اگه دستتون نلرزه.
و همچنین قیمتش در Dubai 610000 تومن و در تهران حدود 700000 تومن با گارانتی dubai خودم فردا صبح اگه خدا بخاد یکی دارم می خرم:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از zarei175 :
king_dani عزیز! من هم از isilo3 استفاده میکنم و هم از tomeraider3. اما بیشتر ترجیح میدم که با tomeraider3 کار کنم چون اولا از ظاهر اون بیشتر خوشم میاد، دوم اینکه tomeraider3 یه قابلیت ساده داره که اگر دیکشنری lexisgoo روی ppc شما نصب باشه به یه قابلیت مهم تبدیل میشه به این صورت که مثلا وقتی شما مشغول خوندن صفحه ای توی tomeraider هستید و میخواید با معنای یه کلمه و یا شیوه تلفظ اون آشنا بشید کافیه اون کلمه رو انتخاب کنید( آبی کنید) و روی lexisee کلیک کنید تا باز بشه و تلفظ کلمه و معنای اون رو البته به انگلیسی در اختیارتون قرار بده.که این قابلیت رو isilo و چند ebook reader دیگه که من امتحان کردم نداشتن.
در مورد text maker هم تعجب میکنم که نظرتون رو جلب نکرده چون یکی از دوستان میگفت که این برنامه میتونه word کاملی برای ppc باشه.البته من خودم تا حالا نتونستم نصبش کنم که ببینم چطوریه و اون فایل نصبی که من از این برنامه دارم حدودا 17mb هست و کد ریجیستر برنامه رو قبل از نصب درخواست میکنه واسه همین هم نمیتونم بفهمم که ورژن برنامه چی هست.حالا اگر شما بتونی یه لینک دانلود به همراه سریال از این برنامه برام پیدا کنی ممنون میشم.البته من این برنامه رو به همراه سریالش با emule پیدا کردم ولی متاسفانه دانلود نمیشد.

عزیز ،می بینم که این کاره ای، بابا تو هم مثل من همه ادیتور ها رو استثمار می کنی:p
در مورد تکست میکر،من نفهمیدم که کدوم برنامه اس اصلا که بگم خوشم می آد یا بدم می آد.اما یک چیزی هست رو ای میول که اون هم 17مگه و اسمش تکست تو اسپیچ هست.باز هم می گردم ببینم چیزی دستمو می
گیره یا نه.
در مورد ای میول هم باید بگم،برای دانلود موثر باید یه چیزی مثل ای دی اس ال و یا وایرلس داتک رو داشته باشی که مدام بذاریش آن لاین تا هر وقت سرو کله دارنده پیدا شد،بقاپیش

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از Stras :
سلام جناب Overload
اولا كه وارد شدن به سرور شما كار حضرت فيله
پس اگه ميشه بگين بهترين موقع براي وارد شدن كي ه ؟
بعد اينكه من درخواست يك بلاك ليست -- شايدم بلك ليست -- مخصوص SMS داده بودم
ممكنه قرار بدين اينجا
البته اگر يه همچين چيزي موجود باشه
ممنون و منتظرم
سلام
درسته من به اور لود سلام كردم
ولي تو رو خدا هر كي جواب سوال منو ميدونه خوهشا جواب بده
:hmm:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tamoochin :
این ppc همگی HTC WIZARD می باشند که توسط کمپانی های مختلف مانند i-mate Q-tek O2 T-mobile Vodaphone به قولی costumize شده و در اختیار مصرف کننده قرار می گیرند و تنها تفاوتی که دارند در شکل ظاهری می باشد ان هم خیلی کم و همچنین نرم افزار هایی که به صورت همراه می ایند و یک سری تنظیمات مخابراتی .
من به دوستان عزیز توصیه می کنم که تا حد امکان از پایتخت پی پی سی نخرند چون واقعا در حد 100 تا 250 هزار تومن خود من اختلاف قیمت مشاهده کردم با پاساژ علاعدین اون هم در یک روز باور کنید راست میگم
و به این دوست عزیز هم باید بگم که O2 در ایران نمایندگی نداره و چون یک شرکت مخابراتی فکر نکنم sim-free این مدل رو بتونی پیدا کنی.

در ضمن در مورد k-jam به اقا امید باید بگم که دوربینش با imate jam تفاوت اندکی داره و خیلی خیلی کم بهبود پیدا کرده و همانطور که می دونید imate jam واقعا افتضاح عکس میگیره در خانه و در شب (من خودم داشتم)ولی در روز بد عکس نمی گیره البته اگه دستتون نلرزه.
و همچنین قیمتش در Dubai 610000 تومن و در تهران حدود 700000 تومن با گارانتی dubai خودم فردا صبح اگه خدا بخاد یکی دارم می خرم:D

مبارکه، شیرینی ش چی می شه.تموچین ، راست می گه،من که داشتم می خریدم، تازه از یه آشنا بود، آی میت رو قیمت داد 690،بعد من احمق داشتم می خریدم از پایتخت که سرسری از جمهوری رد شدم و فهمیدم قیمت اش 550بود!

راستی تموچین تحویل بگیر:

fx5y7q.jpg

ایکس دی ای اتم، تمام مشکلاتی که گفتی رو حل کرده،گرچه دو کلیدی که گفتی بود ام 600 نیست، ظاهرا شما می تونید با تغییر کاربری دو کلیدی که داره ازشون استفاده ببری.راستی اینم بگم،من دو جای دیگه نیگا کردم،مثل اینکه ام 600 واقعاً مموری اش 128 مگ فضا برای استفاده داره.

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
آقا من 700000 هزار تومان پول دارم شما بگید بهترین چیز چیه از نظر شما

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :

من کیفیتش را نسبت به PDA2k که دارم گفتم در ضمن قیمتی را هم که دادم مال پایتخت بود

در ضمن HTC Galaxy هست نه Wizard

HTC Galaxy aka JAM 2
Specs: Same form factor but with horizontal slide out keyboard, WiFi, 128MB RAM, WM 5.0, 2.1 MP camera
HTC Wizard
Specs: Same as JAM2 but without the slide out keyboard

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از MILAD-KHATAR :
آقا من 700000 هزار تومان پول دارم شما بگید بهترین چیز چیه از نظر شما
میلاد ، خوب چه اجباریه که پولو حتماً خرج کنی.به قول تموچین مطمئنی که پی پی سی همون چیزیه که می خوای.بعد هم می تونی صبر کنی، یا مثل من که 4 ماه پیش خودمو کشتم که بخرم، عجله داری؟

اگر کلاس 2.8 اینچی ها رو می خوای:
با 700 در جمهوری می شه اورکس ای 900 خرید با 1گیگ مموری و 100تومنش هم می مونه تو جیبت.
با 700 تومن می تونی یک آی میت جم خاکستری بخری و 1 گیگ مموری و هیچی هم تو جیبت نمی مونه(پیشنهاد نمی کنم)

اگر کلاس 3.5 اینچی ها رو دوست داری
با 700 می اچ پی توپ خرید(مدلشو نیگا می کنم می گم) و کلی هم پول تو جیبت می مونه(ولی فون نداره)

با 700 تومن می تونی پی دی ای تو کی بخری کلی هم باز پول اضافه می یاد

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوباره به همه دوستان:)
:D بحث خريد گوشي نو حسابي داغه
خب به معرفي برنامه ها ادامه ميديم با اين برنامه كه بدون شك يكي از بهترين برنامه هاي (دوست ديجتالي همراهتون) هست.اخرين بار داشتم بهترين برنامه هاي مولتي مديا رو به شما معرفي ميكردم كه متاسفانه يه كار پيش امد و نشد اين برنامه رو معرفي كنم:happy:
قبلا اين برنامه اگر اشتباه نكم توسط جناب گياهي معرفي شده اما حالا ميتونيد ورژن جديد(7)رو بگريد
در توضحات اين برنامه بايد بگم كه شما نياز به هيچ برنامه ديگه براي ديدن وشنيدن نداريد
ليستي از فايل هاي قابل اجرا توسط اين برنامه:blink:

Supported file containers
- AVI (*.avi)
- Matroska (*.mkv, *.mka)
- MP4 (*.mp4, *.m4a)
- Ogg Media (*.ogg, *.ogm)
- ASF (*.asf)

Supported audio codecs
- Mpeg 1 Layer III
- Ogg Vorbis
- Musepack
- Windows Media Audio (on Windows Mobile devices)
- AC-3
- AMR
- Adpcm, uLaw

Supported video codecs
- DivX
- XviD
- MPEG4-SP (plus B-frame support)
- MPEG1
- M-JPEG
- Windows Media Video (on Windows Mobile devices)

دانلود

اين برنامه امسال هم جايزه بهترين برنامه در بخش ويديو رو برد:blink: ;)
اين نكته رو ياد اور بشم كه براي كاريي بيشتر ميتونيد پلاگين هاشو رو هم دانلود كنيد
موفق باشيد:lol:

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند روزی بود که می خواستم یه نگاهی به سایتش بندازم ببینم چیزی جدیدی اومده که شما گفتی

دستد درد نکنه

Mohsen.Mirkamal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از توجه و پاسخ شما عزيزان
بنده يك Everex E900 همراه با 1 گيگا بايت مموري دارم كه 3 ماهه گرفتم
اگر كسي خواست قيمت بده من فروشنده هستم.

reza1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
اگه ممکنه کرک و سریال برنامه های jeyo mobile extender 2 and jeyo mobile companion1.1 رو واسه من بذارین؟
ممنون
دست همگی بچه ها درد نکنه !!
منم پیشنهاد میکنم قسمت بحث و جدل رو با application جدا کنیم

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
من اورکس رو ترجیح میدم ولی مموری هم دارم
آقا راستی شما یه قیمت بده ما بالا پایین میکنیم((آلبته بدون مموری))

ilso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان سلام
کسی کرک یا سریال برای Pool House داره ؟

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از omidgiahi :
من کیفیتش را نسبت به PDA2k که دارم گفتم در ضمن قیمتی را هم که دادم مال پایتخت بود

در ضمن HTC Galaxy هست نه Wizard

HTC Galaxy aka JAM 2
Specs: Same form factor but with horizontal slide out keyboard, WiFi, 128MB RAM, WM 5.0, 2.1 MP camera
HTC Wizard
Specs: Same as JAM2 but without the slide out keyboard

با سلام
اگه به پستی که کردید نگاه بندازید می بینید که هیچ مقایسه ای بین دوربین k-jam و pda2k نکرده ایددر ضمن
باید عرض کنم که امید جان HTC GALAXY یک pocket pc می باشد نه یک pocket pc phone و همچنین دارای gps هستش و imate k-jam بطور قطع HTC Wizard می باشد برای اینکه بیشتر اطمینان پیدا کنید می تونید به این لینک که از سایت معتبر www.msmobiles.com می باشد رجوع کنید:
http://msmobiles.com/news.php/4191.html

اگه باز هم کافی نبود می توانید به سایت معتبر تر www.theunwired.net مراجعه کنید :

http://www.theunwired.net/?itemid=2552

این هم عکس از HTC GALAXY :
htc-galaxy-europe.jpg

این عکسو ببینید که دیگه کاملا مشخص چون wizard و galaxy رو در یک عکس با کمی فاصله می توانید پیدا کنید:

PICT1511.sized.jpg

[ Qtek 9090 / Qtek 2020i / Tréo 650 / Motorola Mpx220 / HP iPAQ h6340 / HP iPAQ hw6515 / Qtek S100 / HTC Wizard (Qtek 9100) / HTC Galaxy ]

این هم لینک از سایت www.mobinaute.com :
http://www.mobinaute.com/mobinaute/article.php?id=20050826114811

در انتها باید عرض کنم که (البته بدون منظور) اگه دوستان خواستند مطلبی رو با قاطعیت نقض کنند حتما با منبع بگند.

Have Fun

بالا