به نقل از king_dani :دشمنتون شرمنده باشه.من فقط شوخی کردم، ببخشید اگر رنجشی بود!
والاه این جور که پیداس مهندس شما کارت با ما تو یه خط نیست.من رشته ام پزشکیه و تا دلت بخواد برنامه دارم باسه پی پی سی در این رشته،اما من هم ممو ور رو اون موقع ها که چشم ام به جمال پرکمال ای میول روشن نشده بود خیلی تحویل می گرفتم.اما ببین ، اون جا فقط کتاب های مجانیfreewareاش به درد می خوره.مصرف دیگه اش هم اینه که از طریق اش بفهمی چه کتاب هایی روی پی پی سی به شکل پولی عرضه شده ، بعد بری از ای میول یا جای دیگه د/ل کنی.
اما یه چیزی بگم، معروف ترین برنامه ادیتور کتاب،اقلا در رشته من آی سایلو هست.حالا من می گم شما این آی سایلو رو که پسوند کتاب هاش پی دی بی است رو یه چکی بکن.
پاکت گیر هم خیلی عالیه فقط کتاب های خام ،که نیاز به ادیتور دارن کم معرفی می کنه(من یه جوری حرف می زنم انگار بدبخت وظیفه اش اطلاع رسانی به پایرت هایی مثل منه!)
درمورد نرم افزاری که گفتی هم، چشم پیدا می کنم،ولی سعی می کنم چیزی رو که از بزرگتر های این سایت یاد گرفتم رو به شما هم منتقل کنم:ببین کل صفحات این سایت رو، کلی آدرس(به خصوص پست شده توسط اورلود) وجود داره که سایت های خفنی برای کرک معرفی می کنه.
الان که یه نیگاه انداختم،فهمیدم که این چیزی که می خوای خیلی مال نیستا.ولی اگه واقعا می خوایش اوکی.فقط یه چیزی می شه بگی چه ورژنی از برنامه اس که لازم داری؟
موفق باشی
king_dani عزیز! من هم از isilo3 استفاده میکنم و هم از tomeraider3. اما بیشتر ترجیح میدم که با tomeraider3 کار کنم چون اولا از ظاهر اون بیشتر خوشم میاد، دوم اینکه tomeraider3 یه قابلیت ساده داره که اگر دیکشنری lexisgoo روی ppc شما نصب باشه به یه قابلیت مهم تبدیل میشه به این صورت که مثلا وقتی شما مشغول خوندن صفحه ای توی tomeraider هستید و میخواید با معنای یه کلمه و یا شیوه تلفظ اون آشنا بشید کافیه اون کلمه رو انتخاب کنید( آبی کنید) و روی lexisee کلیک کنید تا باز بشه و تلفظ کلمه و معنای اون رو البته به انگلیسی در اختیارتون قرار بده.که این قابلیت رو isilo و چند ebook reader دیگه که من امتحان کردم نداشتن.
در مورد text maker هم تعجب میکنم که نظرتون رو جلب نکرده چون یکی از دوستان میگفت که این برنامه میتونه word کاملی برای ppc باشه.البته من خودم تا حالا نتونستم نصبش کنم که ببینم چطوریه و اون فایل نصبی که من از این برنامه دارم حدودا 17mb هست و کد ریجیستر برنامه رو قبل از نصب درخواست میکنه واسه همین هم نمیتونم بفهمم که ورژن برنامه چی هست.حالا اگر شما بتونی یه لینک دانلود به همراه سریال از این برنامه برام پیدا کنی ممنون میشم.البته من این برنامه رو به همراه سریالش با emule پیدا کردم ولی متاسفانه دانلود نمیشد.