- نوشتهها
- 181
- لایکها
- 0
-----------------------------------------------------------------------------------------به نقل از bornis-group :با سلام
من هم با اين برنامه كار كردم ولي فارسي سازيش جالب نيست. و اصلا با ويندوز سازگار نيست. مثلا نميشه فولدرهايي كه روي دسكتاپ به زبان فارسي داريد درست ببينيد . در ضمن صفحات وب فارسي نيز قابل مشاهده نيستند. و اين نرم افزار فقط به صورت محدود امكان تايپ فارسي داره.
من يك فارسي ساز ديگه رو معرفي ميكنم كه خيلي عاليه و مشكلات بالا رو نداره و از بهترين روش افزودن زبان براي پاكت پي سي ها استفاده كرده كه همزمان ميتونيد از چند زبان مختلف استفاده كنيد.
Farsi Language Extender از شركت Paragon Software
وب رو كاملا فارسي ميتونيد ببينيد, نام فولدرها و فايلها به فارسي , تماسها به فارسي و ... خيلي هم سريع كار ميكنه.
تنها موردي كه هست تاريخ شمسي و رابط كاربر فارسي است كه طي مكاتباتي كه ما با شركت مذكور داشتيم تا حدود دو ماه ديگه با همكاري گروه برنيس اين موارد نيز تكميل ميشه و ميتونيد تمامي Windows Mobile 2003 رو به فارسي داشته باشيد.
نسخه دموي اين نرم افزار رو هم ميتونيد از لينك بالا دريافت كنيد.
فقط دوستان اگر هر كدام لطف كنيد و بفرماييد كه از چه دستگاهي استفاده ميكنيد تا ابتدا بر روي فارسي سازي اون كار كنيم بسيار عالي خواهد بود. چون هر كدام از برندها يك امكانات خاص خودشون رو دارند كه بايد ترجمه بشه.
فعلا ظاهرا سريهاي Qtek-i-Mate بيشتر طرفدار داره.
من از این نرم افزار استفاده کردم و عالی بود.اما به چند مشکل بر خوردم.
- پس از یک مدت حروف مقطع و بر عکس شد
- چون ثبت نشده بود دائما تقاضای ثبت می کرد و دیونم می کرد
- و آخریش و مهم ترینش اینه که اگه این نرم افزار نصب باشه adobe reader 2 کار نمی کنه
دستگاه من هم Qtek 9090 هست.