به نقل از king_dani :اکسیم ، شما گفتی که می شه ترتیب تودی اسکرین رو عوض کرد؟چطوری؟
به نقل از della :ترتیب قرار گرفتن Item ها روی صفحه Today رو چه طور میشه تغیر داد؟:blush:
به نقل از imate_pda2k :با سلام
بچه ها من تقاضای یه برنامه دارم ببینم کی کمک میکنه
یه برنامه که بشه رنگ تمام ویندوز موبایل رو تحت کنترل در آورد منظورم این هست که بشه مثلا :
رنگ پس زمینه قسمت program / setting
یا رنگ اسم برنامه ها رو بشه عوض کردممنون میشم 1000 تا
![]()
![]()
:blush: مرسیبه نقل از akhayyami :CETuner چیز بدی نیست، با اون میشه رنگها، فونتها، ... رو تغییر داد.مشاهده پیوست 5090
http://www.penreader.com/PocketPC/CETuner.html
مشاهده پیوست 5091
به نقل از imate_pda2k ::guilty: شاید منظورت اینه ؟
![]()
![]()
![]()
اگه چیز دیگه ای بود بگو !!! این Attached Thumbnails واسه چی اومد دیگه !!! D:
وا !!!به نقل از della :همون روز خودم فهمیدم و شرمنده شدم:blush: که چنین سوال مسخره ای کردم. کاش همه ی سوالا رو همه این قد تحویل می گرفتن و جواب می دادن اون وقت دیگه آدم مشکلی نداشت :lol:
به نقل از raizaM :سلام
خيلی گشتم ولی اصلاً نتونستم crack اين برنامه رو پيدا کنم:
PocketMax ScreenGuard v1.0
ممنونم ميشم اگه کسی بتونه کمکم کنه.
.
چرا نگفتید که چرا این طوری شده؟ هیچی بی علت نیست!!! :blink:به نقل از jangale_asrar :کمک کنید led زرد و قرمزام از کار افتاده.hard reset کردم درست نشد.موقع شارز و misscall فقط سبزه![]()
سلام .راست میگه باید اول مشکلت رو بگی چجوری پیش آوردی به هر حالبه نقل از jangale_asrar :کمک کنید led زرد و قرمزام از کار افتاده.hard reset کردم درست نشد.موقع شارز و misscall فقط سبزه![]()
از کمکتون واقعاً ممنونم.به نقل از della :بفرما! خودمم امتحانش کردم کار کرد.![]()
قاطر برقی(eMule) تو خورجینش همه چی داره!!!![]()
برنامه spb clone اگه شد برات ميذارمبه نقل از raizaM :سلام
آيا غير از برناميه sprite backup برنامه ی ديگه اي سراغ دارين که بشه باهاش backup گرفت؟
دستگاه من با اين برنامه مشکل پيدا کرده متأسفانه...
.