• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

Saransoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Overload :
اينم براي اونائي كه ميگن پاكت پيسي با سيمبين فرقي نداره :lol:

http://www.pocketgamer.org/showthread.php?s=&threadid=3660

بله شما ميتونيد ويندوز 95 و 98 رو روي دستگاهتون اجرا كنيد :specool:

البته چيز جديدي نيست من اواخر بهار بود كه اين كارو كردم و مطمئن باشيد كه ديگه واقعا همه ميشينن سر جاشون
:D

ولي با اين صفحه كوچيك پدر چشم آدم در مياد :cool:

اينم چند تا عكس از ويندوز 98 در حين كار توي پاكت پيسي :

از كجا ميشه دانلودش كرد؟:(

Saransoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behrooz_forjani :
برنامه ای برای مدیریت زمان و اطلاعات:
imate.jpg

ID-Desktop.jpg

دانلود برای pocket pc
دانلود برای windows palm os
دانلود برای Palm Mac os
دانلود برایWindows Mobile Smartphone
دانلود برای سری 60 نوکیا
دانلود برای sony ericsson سری p
دانلود برای ویندوز
دانلود برای Mac os

پس كركش چي؟:eek:

:(

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
دست جم درد نکنه عجب برنامه ای معرفی کرده.بروبچ الیوم نصب این برنامه از نان شب واجب تر است.

من البته کرکی که اینجا گذاشتم ، مربوط به نسخه 1.4 است و شما از سایت احتمالا فقط می تونید 1.32 رو بگیرید ، حالا که وقت ندارم ولی اگه نصب کردید و کرک اش نخورد ، بگید براتون آپ لود کنم.
کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/FlashDashcrack.rar

این پلاگ این، علاوه بر اینکه کلی آیتم خفن اضافه می کنه، به دلیل فونت متفاوتی که استفاده می کنه، هرگز احساس شلوغ بودن تودی اسکرین بهتون نمی ده.آس پیک اش هم که معلومع چیه، تم های متحرک؛اونم نه ازین فایل های ..می ِ فلش،بلکه کاملاً برای اسکرین شما تنظبم شده اند.
خلاصه از ما گفتن

راستی ، اینم بگم، برای کرک کردن ، این فایل رو بگیرید و بازش کنید، بعد فایلی که بهتون می ده رو باید رو پی دی ای کپی کنید، اما باید در ابتدا، شما یک فولدری که در پروگرم فولدر پی دی ای نصب شده رو باز کنید و برنامه رو متوقف کنید.بعد که این کارو کردید، به فولدر نصب کپی کنید فایل رو و دوباره سافت ریست کنید.

موفق باشید

مرسی؛برنامه جالبیه!!! crack هم کار کرد :happy:

voxxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یدونه E-Ten M600 از دبی خریدم اما زبان فارسیو نمیشناسه.یه نفر به من کمک کنه که گوشیمو فارسی کنم.در ضمن سیستم عامل گوشی من Windows Mobile 5 هستش

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
بچه ها سلام
یه سئوال دارم که کلی مطرحش می کنم
اگه هر کس نظر شخصی خودشو بگه ممنون میشم
یک Pocket Pc (حالا می تونه هر مارکی باشه) چی بیشتر داره که یک موبایل (smart phone) نداره؟
به خصوص smart phone های جدید که الان خیلی کامل شدن
منهای فاکتور علاقه چه توجیهی می تونیم برای خرید یک ppc پیدا کنیم؟

voxxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirmw :
بچه ها سلام
یه سئوال دارم که کلی مطرحش می کنم
اگه هر کس نظر شخصی خودشو بگه ممنون میشم
یک Pocket Pc (حالا می تونه هر مارکی باشه) چی بیشتر داره که یک موبایل (smart phone) نداره؟
به خصوص smart phone های جدید که الان خیلی کامل شدن
منهای فاکتور علاقه چه توجیهی می تونیم برای خرید یک ppc پیدا کنیم؟
LCD بزرگتر و پردازشگر قویتر:rolleyes:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همگی
یه مشکی هست :وقتی با wireless به اینترنت وصل میشم messenger های دسگام کار نمیکنه و comminucation error میده در حالی که با IE راحت به نت وصلم و حتی با بعضی از برنامه هایی که با اینترنت کار میکنن راحت به اینترنت وصل میشم ولی نمیدونم چه مشکلی با مسنجر داره که کار نمیکنه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید مرسی

voxxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نبود جواب منو بده؟؟؟؟؟؟ :wacko:

pda-jam

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
دست جم درد نکنه عجب برنامه ای معرفی کرده.بروبچ الیوم نصب این برنامه از نان شب واجب تر است.

من البته کرکی که اینجا گذاشتم ، مربوط به نسخه 1.4 است و شما از سایت احتمالا فقط می تونید 1.32 رو بگیرید ، حالا که وقت ندارم ولی اگه نصب کردید و کرک اش نخورد ، بگید براتون آپ لود کنم.
کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/FlashDashcrack.rar

این پلاگ این، علاوه بر اینکه کلی آیتم خفن اضافه می کنه، به دلیل فونت متفاوتی که استفاده می کنه، هرگز احساس شلوغ بودن تودی اسکرین بهتون نمی ده.آس پیک اش هم که معلومع چیه، تم های متحرک؛اونم نه ازین فایل های ..می ِ فلش،بلکه کاملاً برای اسکرین شما تنظبم شده اند.
خلاصه از ما گفتن

راستی ، اینم بگم، برای کرک کردن ، این فایل رو بگیرید و بازش کنید، بعد فایلی که بهتون می ده رو باید رو پی دی ای کپی کنید، اما باید در ابتدا، شما یک فولدری که در پروگرم فولدر پی دی ای نصب شده رو باز کنید و برنامه رو متوقف کنید.بعد که این کارو کردید، به فولدر نصب کپی کنید فایل رو و دوباره سافت ریست کنید.

موفق باشید

يكي بي زحمت مارو دريابه!
سلام، آقا اين برنامه FlashDash رو كه من معرفي كردم خودم نتونستم رو گوشيم اجراش كنم imate - jam . حتي بعد از هارد ريسيت. من اين مشكلي كه ميگم رو قبلا چند بار ديگه هم داشتم. رام گوشيم هم آخرين نسخه عربي هستش.
فكر كنم ايراد از قسمت گرافيكي باشه، موقع اجراي اين جور برنامه هاي تقريبا قوي به جاي برنامه يه صفحه سفيد مياد كه هيچ كاري نميشه كرد . دستگاه هنگ نكرده چون كاراي ديگه رو همون موقع راحت انجام ميده. يعني با زدن دكمه سبز ميشه شماره گيري كرد يا مثلا دوربين مياد.
تو اجراي برنامه هاي planMaker ( همون شبيه excel ولي كامل تره ) و اجراي بازي wolf هم عين همين مشكل يعني صفحه سفيد غير فعال پيش ميومد.
دوستان خواهشا اگه كسي راهكاري چيزي سراغ داره ، بده.
پيشاپيش ممنون.

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان من هم همین مشکل رو با Flash Dash دارم!!! کسی میدونه اشکال کجاست و راه حل چیه؟
ضمنا گوشی من هم imate-jam هست!

بدجوری خورده تو حالمون!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از pda-jam :
يكي بي زحمت مارو دريابه!
سلام، آقا اين برنامه FlashDash رو كه من معرفي كردم خودم نتونستم رو گوشيم اجراش كنم imate - jam . حتي بعد از هارد ريسيت. من اين مشكلي كه ميگم رو قبلا چند بار ديگه هم داشتم. رام گوشيم هم آخرين نسخه عربي هستش.
فكر كنم ايراد از قسمت گرافيكي باشه، موقع اجراي اين جور برنامه هاي تقريبا قوي به جاي برنامه يه صفحه سفيد مياد كه هيچ كاري نميشه كرد . دستگاه هنگ نكرده چون كاراي ديگه رو همون موقع راحت انجام ميده. يعني با زدن دكمه سبز ميشه شماره گيري كرد يا مثلا دوربين مياد.
تو اجراي برنامه هاي planMaker ( همون شبيه excel ولي كامل تره ) و اجراي بازي wolf هم عين همين مشكل يعني صفحه سفيد غير فعال پيش ميومد.
دوستان خواهشا اگه كسي راهكاري چيزي سراغ داره ، بده.
پيشاپيش ممنون.

قربان قطعاً اشکال در پی دی ای شماست، چون دلا هم نصب کرده بود و ازش راضی بود.
اما اگه به کسی نمی گید من که آن اینستالش کردم، دلیل اش هم خیلی احمقانه اس، چون قسمت پروگرم مموری من رو رسونده بود به 20مگ!!!
البته این مشکل رو وقتی که ویندوز موبایل 5 ریختم دیگه وجود نخواهد داشت.
وگرنه هیچ مشکلی نیست، چون برنامه های دیگه که تودی اسکرین رو متحرک می کردن با فلش کار می کردن ولی این کاملاً مستقله.
خب چرا یه رام دیگه رو امتحان نمی کنید؟مثلاً قدیمی تر، و غیر عربی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از voxxx :
کسی نبود جواب منو بده؟؟؟؟؟؟ :wacko:

وکس جان بنده براتون یه پیغام خصوص فرستادم ظاهرا میل باکسو باز نمی کنی

ببین ، پی دی ای تو با مال من از نظر سخت افزاری هیچ فرقی نداره، ولی از نظر نرم افزار فکر کنم خیلی تفاوت نباشه، ببینم، شما از کدوم فارسی ساز استفاده می کنی؟
من پیشنهادم این شهاب هست.البته رو یه اورکس دیگه هرچی زور زدم نصب نشدو لی برا خودم توپ کار می کنه.
دیکشنری همراهش خیلی عالیه

ha1h1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Overload :
اينم براي اونائي كه ميگن پاكت پيسي با سيمبين فرقي نداره :lol:

http://www.pocketgamer.org/showthread.php?s=&threadid=3660

بله شما ميتونيد ويندوز 95 و 98 رو روي دستگاهتون اجرا كنيد :specool:

البته چيز جديدي نيست من اواخر بهار بود كه اين كارو كردم و مطمئن باشيد كه ديگه واقعا همه ميشينن سر جاشون
:D

عزيزم من هر كاري كردم فايل دانلود اين برنامه رو نتونستم پيدا كنم ميشه بيشتر راهنمائي كنيد ممنون ميشم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
می خوام براتون تم های خودم رو که طراحیش از خودم هست رو اینجا آپ کنم.

اگه مخالفتی هست، بگید تا یه ترد دیگه بزنیم برا این کار

برای شروع این دوتا رو داشته باشین:

کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/Themes/Ipod.rar

کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/Themes/Wilderness.rar

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
بچه ها من Arabic v2.1 wm2005 full برای ویندوز 2003 نصب کردم و بعد از سافت ریست تمام فونت ها ایراد گرفت اما از توی remove program عربیزر رو پاک کردم و اصلا دیگه عربیزر توی موبالم نبود یعنی از قسمت setting برداشته شده بود
بعد از توی قسمت Extended_Rom >auto run رو اجرا کردم و عربیزر با ورژن 2 :D توی گوشیم نصب شد
display_1.JPG
قبل از این ورژن 1.3 بود;)
حالا یه جایی بگید که من آپلود کنم:D :happy: آخه فایل zip 1.3mg هست که اینجا نمیشه .ase هم که730kb اینجا آپلود نمیشه
-----------------------------------------------------
یک bootloader خوشگل :blush:
splashsarah.JPG
دانلود مشاهده پیوست SplashSarah.zip
-----------------------------------------------------
یک برنامه برای خوندن یا فرستادن مسیج به سیم کارت
فکر کنم تا 20 تا مسیج جا داشته باشه مال من که اینجوریه
simmsg0.JPG
دانلود مشاهده پیوست SimMessaging[1].v0.04b.zip
------
حالا یک سوال
اگه من رام جدید نصب کنم که ویندوز موبایلم بشه 2005 فونت فارسی هم مثل الان چ گ ژ پ و بقیه حروف که داره اونجا هم همینجوره ؟:rolleyes: ؟؟؟؟؟؟؟؟
توی سایت http://wiki.xda-developers.com فقط
German language
Czech language
Dutch language
French language هست .
و اگه من :
ftp://xda:[email protected]/Uploads/Blueangel/pda2K_2k5.rar این رام رو که توی راهنمایی و توضیحات ویندوز 5 که دلا خانم گفتند نصب کنم فارسی میشه ؟؟ البطه دانلود نمیشه مشکل داره
اگه نه که 1 لینک رام عربی که بعد فارسی میشه رو لطف کنین ممنون میشم
و اگه این رام که لینکش هست با بر نامهArabic v2.1 wm2005 full میشه فارسی کرد باز یه لینک دیگه بگید که این دانلود نمیشه
اینارو که پرسیدم واسه اینه که نمیدونم D:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
ftp://xda:[email protected]/BlueAngel/BA_WM5/Shipped_Extracted_Updates/WM5_pack_V3.rar
این لینک دانلود میشه :D حالا فارسی میشه یا نه شما بگید تا کامل دانلود نشده و نصب نکردم>................<
از سایت http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=BA_5.1.1700_build_14343_Upgrade
که دوستمون گفت گرفتم 23.42 mg
:happy: منتظرم
من WM5_pack_V1.rar رو الان دارم لینک بالا V3 هست و فایل nk.nbf رو نمیشناسه و آیکونی که باید داشته باشه رو هم نداره
فایل رو هم کاملا باز کردم و Zip نیست. ؟ . ؟ .

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
اما اگه به کسی نمی گید من که آن اینستالش کردم، دلیل اش هم خیلی احمقانه اس، چون قسمت پروگرم مموری من رو رسونده بود به 20مگ!!!
وگرنه هیچ مشکلی نیست، چون برنامه های دیگه که تودی اسکرین رو متحرک می کردن با فلش کار می کردن ولی این کاملاً مستقله.

برنامه ی جالب انگیز ناکیه! اما خوب حافظه رو میگیره. منم حساس. برای همین از start up برش داشتم.هر وقت بخوام اجراش می کنم. یدونه Theme داره. گوسفند توشه:blush: ....خیلی باحاله به شب و روز حساسه.شبا گوسفندا می خوابن :p

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از imate_pda2k :
ftp://xda:[email protected]/BlueAngel/BA_WM5/Shipped_Extracted_Updates/WM5_pack_V3.rar
این لینک دانلود میشه :D حالا فارسی میشه یا نه شما بگید تا نصبش نکردم >................<
از سایت http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=BA_5.1.1700_build_14343_Upgrade
که دوستمون گفت گرفتم 23.42 mg
:happy: منتظرم

منم download کردمش. اما هر چی فکر می کنم دلم راضی نمیشه. اون مضراتشو خوب بخون بعد نگی که به من نگفتی!!! فکر کنم صبر کنم تا نسخه اصلیش بیاد:f34r:
اون هایی هم که نصب کردن صداشون در نمی آد. اصلا نمی گن برنامه ها روش نصب میشه...نمیشه

راجع به فارسی ساز هم.من شهاب رو همون اولا گرفتم. اما منقطع تایپ می کرد... اما تقویم و دیکشنریش خوب بود.
شما مشکل تایپ باهاش ندارید؟:blink:

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :

فقط یه نکته رو بگم که این برنامه با برنامه های دیگه از لحاظ احتیاج به flash فرقی نداره برای همین رم زیادی می گیره ضمنا تو wm 5 فعلا کار نمی کنه.
از سایت خود برنامه:
FlashDash requires the Macromedia Flash for Pocket PC player and a Pocket PC 2002 or 2003 device.

ajazbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این برنام کراکش کار نمیکنه. میشه یه کراک براش پیدا کنید چون خیلی برنامه خوبی هست.

مرسی
علی:blink:

به نقل از king_dani :
من دیدم کسی مثل خودم خوره فیلم رو دی وی دی نیست.خودم این برنامه رو معرفی کنم بهتره:

foto1.jpg

این برنامه که کاملاً برای نصب رو پی سی هست، به شمااین امکان رو می ده که فایل هاتونو و ادیت کنید، قسمتی از فایل های تصویری رو ببرید و حتی اون ها رو ری سایز کنید و تغییر کیفیت بدید.اما راحت ترین کار باهاش تبدیل کردن دی وی دی هاتونه تا موقع بی کاری بتونیدراحت تماشاش کنید.پیشنهاد من برای دیدن فایل های خروجی این برنامه روی پی پی سی ، ویندوز مدیا پلیر یا برنامه بتا پلیر که الان به اسم تی سی ام پی سی اینجا معرفی شده است.

اینجا فایل نصب شو بگیرید.

این هم کرک اش ، فایل رو ببرید به فولدری که نصب شده، و اجرا کنیدو روی پچ کلیک کنید

کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/pcktdvdcrk.rar

بالا