• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از della :
منم download کردمش. اما هر چی فکر می کنم دلم راضی نمیشه. اون مضراتشو خوب بخون بعد نگی که به من نگفتی!!! فکر کنم صبر کنم تا نسخه اصلیش بیاد:f34r:
اون هایی هم که نصب کردن صداشون در نمی آد. اصلا نمی گن برنامه ها روش نصب میشه...نمیشه

راجع به فارسی ساز هم.من شهاب رو همون اولا گرفتم. اما منقطع تایپ می کرد... اما تقویم و دیکشنریش خوب بود.
شما مشکل تایپ باهاش ندارید؟:blink:
خب دل رو که باید به دریا زد :D
1- اما یه چیزی مگه نمیشه اگه خوشم نیومد pda2k_arabic_14000_169_11200.exe رو نصب کنم تا دوباره برگرده به اولش ؟
2- میشه عمده ترین مشکلی که ممکن هست برطرف نشه رو بگید. لطفا :happy: البطه به وضوح بگیدا

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
دوباره سلام
سئوال قبلیمو دو باره مطرح می کنم
اگه هر کس نظر شخصی خودشو بگه واقعا ممنون میشم
یک Pocket Pc (حالا می تونه هر مارکی باشه) چی بیشتر داره که یک موبایل (smart phone) نداره؟
به خصوص smart phone های جدید که الان خیلی کامل شدن
منهای فاکتور علاقه چه توجیهی می تونیم برای خرید یک ppc پیدا کنیم؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
توی win 5
لطفا طریقه فرمت کردن یا باز کردن rom رو هم بگید چون چند تا از دوستام نتونستن حتی با برنامه unlocker rom هم رام رو باز کنن
یکی از دوستام امشب گفت که گوشیش حتی hard reset هم نمیشه :wacko: خیلی عجیبه
:D ما هم اگه نصب کنیم همینجور میشیم ؟

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از pda-jam :
يكي بي زحمت مارو دريابه!
سلام، آقا اين برنامه FlashDash رو كه من معرفي كردم خودم نتونستم رو گوشيم اجراش كنم imate - jam . حتي بعد از هارد ريسيت. من اين مشكلي كه ميگم رو قبلا چند بار ديگه هم داشتم. رام گوشيم هم آخرين نسخه عربي هستش.
فكر كنم ايراد از قسمت گرافيكي باشه، موقع اجراي اين جور برنامه هاي تقريبا قوي به جاي برنامه يه صفحه سفيد مياد كه هيچ كاري نميشه كرد . دستگاه هنگ نكرده چون كاراي ديگه رو همون موقع راحت انجام ميده. يعني با زدن دكمه سبز ميشه شماره گيري كرد يا مثلا دوربين مياد.
تو اجراي برنامه هاي planMaker ( همون شبيه excel ولي كامل تره ) و اجراي بازي wolf هم عين همين مشكل يعني صفحه سفيد غير فعال پيش ميومد.
دوستان خواهشا اگه كسي راهكاري چيزي سراغ داره ، بده.
پيشاپيش ممنون.
من زمانی که imate jam داشتم همین مشکلو داشتم ولی رفع شد ولی مشکلم رفع شد اگه خواستید بدونید مشکل چی این زیرو بخونید انگلیسی وقت ترجمه ندارم ولی کلا میگه که به خاطر برنامه ی photo contact ای که به صورت built in نصب میشه از این link که مخصوص imate jam می باشد دانلود کنید:
http://www.gigabytesol.com/members/flashdashjam.zip

The problem with the iMate JAM/MDA Compact/O2 Mini/Qtek S100/etc and FlashDash was actually an issue with IA Caller ID that is preinstalled in ROM. This application was creating a hidden window which obscured the FlashDash interface and I believe this is actually a bug in IA Caller Iِِِ

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از imate_pda2k :
توی win 5
لطفا طریقه فرمت کردن یا باز کردن rom رو هم بگید چون چند تا از دوستام نتونستن حتی با برنامه unlocker rom هم رام رو باز کنن
یکی از دوستام امشب گفت که گوشیش حتی hard reset هم نمیشه :wacko: خیلی عجیبه
:D ما هم اگه نصب کنیم همینجور میشیم ؟

دو راه برای hard reset کردن وجود داره(در win 5)
یکی از طریق نگه داشتن کلید ها و فشار دادن دکمه reset البته ترتیبش بستگی به دستگاه داره .
دیگریش از طریق کلیک کردن روی آیکون جدیدی که تو setting اضافه شده(الان چون موبایلم رفته دبی بیمارستان یادم نیست چی بود ولی بگردی حتما پیدا میکنی)

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_simkesh :
سلام به همگی
یه مشکی هست :وقتی با wireless به اینترنت وصل میشم messenger های دسگام کار نمیکنه و comminucation error میده در حالی که با IE راحت به نت وصلم و حتی با بعضی از برنامه هایی که با اینترنت کار میکنن راحت به اینترنت وصل میشم ولی نمیدونم چه مشکلی با مسنجر داره که کار نمیکنه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید مرسی
فکر کنم مشکل از اینه که از برنامه yahoo messenger خود yahoo داری استفاده می کنی اون برنامه کلا با ppc phone ها مشکل داره من که .... و وصل نشد.
شما می تونی از برنامه +IM استفاده کنی که Ver جدیدش که crack هم شده هر messenger ای رو که فکرشو بکنی یک جا support مینکه مثل:MSN Yahoo Google ICQ AOL...

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amirmw :
دوباره سلام
سئوال قبلیمو دو باره مطرح می کنم
اگه هر کس نظر شخصی خودشو بگه واقعا ممنون میشم
یک Pocket Pc (حالا می تونه هر مارکی باشه) چی بیشتر داره که یک موبایل (smart phone) نداره؟
به خصوص smart phone های جدید که الان خیلی کامل شدن
منهای فاکتور علاقه چه توجیهی می تونیم برای خرید یک ppc پیدا کنیم؟
من یک نکته بگم فکر کنم کافی باشه:
تفاوت این دو مثل اینه که یک PC داشته باشی بگن فقط با keyboard میتونی کار کنی و از ماوس خبری نیست.
حالا فکر می کنی که تفاوت چقدر شد(گذشته از Cpu , ram ,touch screen ,bigger lcd)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
نه خودم پیداش کردم:rolleyes:
برای هارد ریست کردن توی ویندوز 2005 pda2k
باید سافت ریست کرد و کلید power و camera و record رو با هم گفت تا hard reset بشه
بعد ورژن جدید عربی 2003 رو با خیال راحت نصب میکنم تا موقعی که نسخه جدید و اصلی 2005 بیاد . حرف della خانم بود که من تائیید میکنم.
دوستم گوشیشو بهم داد وقتی دیدم هیچ به درد میخورد اما اینم بگم که واقعا منوهایی که اضاف داشت باحال بود
جالبه بگم عربیزر رو ریختم روش و فارسی سازی که 7 تا فایل داره و گ ژ پ چ رو اضاف بر عربی میکنه رو نصب کردم با هر بدبختی بود اما کار داد راستی یه لینک بدید من بتونم عربیزر جدید رو آپلود کنم بزارم اینجا:happy:
اینو از توی سایت http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=BA_Downgrade_WM5 خوندم عجب سایتیه همه چی نوشته فقط میخواد خوندش:lol:

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از imate_pda2k :
نه خودم پیداش کردم:rolleyes:
برای هارد ریست کردن توی ویندوز 2005 pda2k
باید سافت ریست کرد و کلید power و camera و record رو با هم گفت تا hard reset بشه
بعد ورژن جدید عربی 2003 رو با خیال راحت نصب میکنم تا موقعی که نسخه جدید و اصلی 2005 بیاد . حرف della خانم بود که من تائیید میکنم.
دوستم گوشیشو بهم داد وقتی دیدم هیچ به درد میخورد اما اینم بگم که واقعا منوهایی که اضاف داشت باحال بود
جالبه بگم عربیزر رو ریختم روش و فارسی سازی که 7 تا فایل داره و گ ژ پ چ رو اضاف بر عربی میکنه رو نصب کردم با هر بدبختی بود اما کار داد راستی یه لینک بدید من بتونم عربیزر جدید رو آپلود کنم بزارم اینجا:happy:
اینو از توی سایت http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=BA_Downgrade_WM5 خوندم عجب سایتیه همه چی نوشته فقط میخواد خوندش:lol:

فرزندم! همه ی این چیز ها رو توی اون راهنمایی های wiki و froumکه معرفی کرده بودم نوشته بود.
از نظر من همین که ROM باز میکنه برای همیشه یک معضله. بعدشم من خودم رشته ام کامپیوتره و حاضر نیستم برنامه ای که هنوز مراحل تستشو داره می گذرونه بریزم رو دستگاهم. ممکن بعضیا پولشون از پارو بالا بره اما عاقلانه نیست که روی دستگاه به این گرونی آدم آزمایش کنه!!!! بالاخره آدم هزینه کرده و می خواد استفادشو ببره...:rolleyes:

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ha1h1 :
به نقل از Overload :
اينم براي اونائي كه ميگن پاكت پيسي با سيمبين فرقي نداره :lol:

http://www.pocketgamer.org/showthread.php?s=&threadid=3660

بله شما ميتونيد ويندوز 95 و 98 رو روي دستگاهتون اجرا كنيد :specool:

البته چيز جديدي نيست من اواخر بهار بود كه اين كارو كردم و مطمئن باشيد كه ديگه واقعا همه ميشينن سر جاشون
:D

عزيزم من هر كاري كردم فايل دانلود اين برنامه رو نتونستم پيدا كنم ميشه بيشتر راهنمائي كنيد ممنون ميشم

دوست من شما براي اين كار به يك برنامه شيبه ساز سيستم عامل داس (DOS) احتياج داريد و حداقل 500 مگابايت فضا براي نصب ويندوز و البته سي دي نصب ويندوز كه بايد روي مموري كپي كنيد و از اونجا نصب كنيد.

حالا اگه همه اينا رو داريد بگيد تا من اون برنامه شبيه ساز رو هم براتون بفرستم .

ha1h1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Overload :
به نقل از ha1h1 :
دوست من شما براي اين كار به يك برنامه شيبه ساز سيستم عامل داس (DOS) احتياج داريد و حداقل 500 مگابايت فضا براي نصب ويندوز و البته سي دي نصب ويندوز كه بايد روي مموري كپي كنيد و از اونجا نصب كنيد.

حالا اگه همه اينا رو داريد بگيد تا من اون برنامه شبيه ساز رو هم براتون بفرستم .
من جاسجار دارم و اين فضا را دارم اگر لطف كنيد واسم بفرستيد ممنون ميشم و سيستم عامل داس هم بفرستيد ممنون ميشم

mehran000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من به يك مشكل خيلي ناجور برخورد كردم.برنامه note روي دستگاه من ديگه كار نميكنه حتي با نصب مجدد windows هم اين مشكل برطرف نميشه و با اجراي برنامه دستگاه هنگ ميكنه . لطفاً يكي كمك كنه.

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
:rolleyes: سلام
اینم رام جدید 1.42 انگلیسی که فارسی هم میشه برای pda2k که من نصب کردم خوب جواب داد و خوشم اومد ازش. فایل zip رو خودش باز میکنه pdf رو هم میخونه . چیزای اضافه ای هم داره
display_1.JPG
display_2.JPGdisplay_3.JPG
display_5.JPGdisplay_6.JPG اینو نصب کردم روی گوشی خودم
رام رو میخواد توی گوشی اجرا کرد فقط .
از نظر من که خیلی خیلی خوبه فقط باید عربیزر 2 یا 1.3 رو از رام قبلیتون کپی کنید که بعد از نصب ویندوز اونو نصب کنید . نگید نگفتم .:D
ftp://xda:[email protected]/BlueAngel/Extended_ROM_Kitchen_1_42/Kitchen_Staff_only/ERK_1.42_Beta/ERK_142_Base/T-Mobile_MDAIII_Ext_Rom_142115_WWE
هر چی باشه خوبه:happy:
اون win5 V1 بود که چند تا تاپیک بالاتر گفتم الان هم V3 رو نصب میکنم ببینم چجوریه اما 100% دوباره بر میگردونم به چیزی که الان هست:D
دلا خانم درسته توی سایت توضیحات و مشکلاتش رو گفته شده بود اما بده که یکی نصب کنه مشکلش رو همینجا به فارسی بگه ؟ بد کردم ؟ :lol: بیخیال

SHAH_RAM

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mehdi_ms :
يكي از دوستان درخواست برنامه فرستادن مسيج (كه زمانش رو تنظيم كرده باشيم )داشت يه گزينه ديگم هم داره كه ميتونيد رو مسيجاتون پسورد بزارين:blink:
اينو براتون گير اوردم ولي هنوز كركشو نتونستم پيدا كنم:(
:blush: ميزارم شايد يه فرجي شد يكي كرشو پيدا كرد

title.gif

اين قابلت هاي ديگشه

With this program, you can send SMS:
ordinary plain text message
with delivery report request
directly to Receiver's screen (so called Class0 SMS)
secured text message, encrypted by your own Password
(all your ordinary plain messages are transparent (visible) for network operator's staff,
hackers, and many more people interest in your minds and life)

you can do send immediately (as usually), or...
in time scheduled plan (after minutes, hours, up to 90 days forward)

With this program, all SMS arrived to your mobile device:
are saved in default Inbox folder (nothing changed)
encrypted messages are stored encrypted all the time
all message text is previewed in the list of messages

and: you can decrypt secured message with your Password
manage messages, delete selected, delete encrypted, older than Today's
برنامه

من این برنامرو از پاکت گیر دانلود کرده بودم! خیلی جالبه حالا داشتم دنباله کرکش میگشتم این پست رو پیدا کردم!

ممنون میشم کرکشو پیدا کنید!:wacko:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام
بچه ها من یک مشکل دارم
حجم رام من شده 110 کیلو بایت یعنی همه حافظه رفته برای Storage
کسی بلده 15 یا 16 مگابایت از حافظه storage به rom بده ؟:happy: ممنون میشم

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آقا ممنون از راهنمایتون ولی میشه کرک IM+رو تو فروم بزارید؟ خیلی ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از ajazbi :
سلام
این برنام کراکش کار نمیکنه. میشه یه کراک براش پیدا کنید چون خیلی برنامه خوبی هست.

مرسی
علی:blink:

عزیز جان کرک کار می کنه ، من برای اطمینان دوباره خودم دانلودش کردم از سایت ام.

نکنه اشتباهی که یه میلیون بار تکرار شده رو در کپی کردن مستقیم لینک به آدرس بار مرتکب شدید.اگه دانلود منجری دارید، فقط کافیه که کلشو به کلیپ بورد بفرستید و بعد ازش دانلود کنید.

ننویسیم لینکش کار نمی کنه ، بنویسیم من نتونسم لینکشو بگیرم

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستی 2 تا ماشین حساب خوب هم هست به نامهای RD CALC و SPACE TIME اگر معرفی نشده upload کنم!
من کرک شدشونو دارم!

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از sservati :
راستی 2 تا ماشین حساب خوب هم هست به نامهای RD CALC و SPACE TIME اگر معرفی نشده upload کنم!
من کرک شدشونو دارم!

فکر نکنم معرفی شده باشه. یکدونه real calculator معرفی شده بود. قابلیت هاشونم بگو.ممنون:)

بالا