• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان این FLASH DASH که گذاشته بودید برای JAM کار کرد ولی اون کرک قبلی روش کار نمیکنه منم نتونستم کرک براش پیدا کنم

کمک

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از della :
فکر نکنم معرفی شده باشه. یکدونه real calculator معرفی شده بود. قابلیت هاشونم بگو.ممنون:)

real calcورژن سه از همه تخصصی تره ، و فکر کنم معرفی ش کرده باشم.اما باز نیگا می کنم و اگه نبود حتماً می گذارم.البته من رشته ام مهندسی نیست ولی چون برای کنجکاوی چک می کردم ، هیچ کدام به اندازه این قوی نیست.اون هم نسخه 3 اش که براتون گراف و نمودار 3بعدی می کشه!

یک نکته دریک سایت فرانسوی خواندم این است که در ویندوز موبایل 5، بک بون برنامه بک آپ به کلی عوض شده ، طوری که تمام نرم افزار های ژنریک بازار مرخص هستند.البته سانی سافت(که معرفی شده) قدم پیش گذاشته و از روی دست مایکروسافت یک نرم افزار بک آپ گیری دوباره نوشته ،که منطبق هست.

راستی اینم بگم که شبکه اس اف اق سوییس قبول کرده که روزی 3 ساعت دسترسی مجانی به تمام 50 کانال اش رو برای مشترکین گرامی! ودافون مجانی کنه!!!!
یعنی به شرطی که پی دی ای تون 3جی باشه(در حال حاضر فقط جس جار اینطوره ولی خیلی از اسمارت فون ها 3جی دارن) می تونید برنامه های تلویزیون رو تو مترو تماشا کنید، انتخابی البته!

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از della :
فکر نکنم معرفی شده باشه. یکدونه real calculator معرفی شده بود. قابلیت هاشونم بگو.ممنون:)

والا جونم براتون بگه که هر دو از پلات گرافیکی و ماتریس و حل معادله 2 و 3 مجهول و HEX و از این حرفها که حسابی اعیان هستن!:D

ضمنا اون SPACE TIME خیلی خفنه! کارای بیشتری میکنه! من Real Calc رو هم دارم king dani جان! اونم خوبه ولی کامل نیست!
یه سرچ تو google بکنید از سایت سازندش همه جو اطلاعاتی بدست میاد! چی بگم یه جورایی جای TI واستون کار میکنه!

میذارم تو سایت خودم آدرس میدم ور دارین:happy:

http://www.servotech-ir.com/PocketPC/SpaceTime15_Full.exe

http://www.servotech-ir.com/PocketPC/rdcalc_arm_full_installer_2_7.exe

ضمنا Formula 1 هم ماشین حساب خفنیه که من ندارم!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
فکر کنم این برنامه معرفی شده باشه ولی به دو دلیل دوباره باید معرفی شه، اول اینکه برنامه مجانیه و دوم اینکه برنامه آپ دیت شده:

از اینجا بگیرید

این هم سایت اش

big-anime_fp.gif

چندین فرمت رو ساپورت می کنه و اگه می خواهید یه برنامه اختصاصی گوش دادن به موسیقی داشته باشید ، پس چرا هنوز مانیتورو نیگا می کنید؟ دانلود کنید دیگه

اگر اهل پول خرج کردن باشین،می تونید این برنامه رو به زینت اسکین های وین امپ هم مزین بفرمایید.ولی خوب نیستید که ،منم لینکشو نمی ذارم پس

در ضمن وقت دانلود ، این زحمت رو بکشید و هیچ چیزی رو غیر از بسیک پلیر نصب نکنید که من هنوز کرک اش رو ندارم.اما اگه نسخه مجانی رو نصب کنید و بعد می تونید اینجا رجسترش کنید:

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از tamoochin :
من زمانی که imate jam داشتم همین مشکلو داشتم ولی رفع شد ولی مشکلم رفع شد اگه خواستید بدونید مشکل چی این زیرو بخونید انگلیسی وقت ترجمه ندارم ولی کلا میگه که به خاطر برنامه ی photo contact ای که به صورت built in نصب میشه از این link که مخصوص imate jam می باشد دانلود کنید:
http://www.gigabytesol.com/members/flashdashjam.zip

The problem with the iMate JAM/MDA Compact/O2 Mini/Qtek S100/etc and FlashDash was actually an issue with IA Caller ID that is preinstalled in ROM. This application was creating a hidden window which obscured the FlashDash interface and I believe this is actually a bug in IA Caller Iِِِ

tamoochin جان دست ما رو بگیر کرک قبلیه رو این یکی کار نمیکنه!!!

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از imate_pda2k :
سلام
بچه ها من یک مشکل دارم
حجم رام من شده 110 کیلو بایت یعنی همه حافظه رفته برای Storage
کسی بلده 15 یا 16 مگابایت از حافظه storage به rom بده ؟:happy: ممنون میشم
pda2k اون طوری که من اینجا رو دنبال می کنم شما برای ppc خودت خیلی مشکلات درست می کنی من هم یه زمانی این طوری بودم که آخر سر imate jam 600000 تومنیمو 280000 تومن فروختم.
گفتم که بیشتر حواست رو جمع کنی و هر چیزی رو نصب نکنی;)

ajazbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا یکی کمک کنه و جواب منو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام
این برنام pocket dvd studio کراکش کار نمیکنه. میشه یه کراک براش پیدا کنید چون خیلی برنامه خوبی هست.

مرسی
علی

Quote:
Originally Posted by king_dani
من دیدم کسی مثل خودم خوره فیلم رو دی وی دی نیست.خودم این برنامه رو معرفی کنم بهتره:

این برنامه که کاملاً برای نصب رو پی سی هست، به شمااین امکان رو می ده که فایل هاتونو و ادیت کنید، قسمتی از فایل های تصویری رو ببرید و حتی اون ها رو ری سایز کنید و تغییر کیفیت بدید.اما راحت ترین کار باهاش تبدیل کردن دی وی دی هاتونه تا موقع بی کاری بتونیدراحت تماشاش کنید.پیشنهاد من برای دیدن فایل های خروجی این برنامه روی پی پی سی ، ویندوز مدیا پلیر یا برنامه بتا پلیر که الان به اسم تی سی ام پی سی اینجا معرفی شده است.

اینجا فایل نصب شو بگیرید.

این هم کرک اش ، فایل رو ببرید به فولدری که نصب شده، و اجرا کنیدو روی پچ کلیک کنید

Code:
http://www.bianconero.persiangig.com/pcktdvdcrk.rar

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ha1h1 :
به نقل از Overload :
من جاسجار دارم و اين فضا را دارم اگر لطف كنيد واسم بفرستيد ممنون ميشم و سيستم عامل داس هم بفرستيد ممنون ميشم

خبر جديد اينكه من بالاخره فرصت پيدا كردم كه FTP رو راه بندازم و ايندفعه از DDNS استفاده كردم يعني ديگه مشكلي با عوض شدن IP پيش نمياد.

شما هم ميتونيد شبيه ساز داس رو در قسمت /Pocket PC/Applications/Dos پيدا كنيد.

براي ورود به سرور به آدرس زير مراجعه كنيد :

FTP://overlord.pocket.hk

يوزر و پسورد PDA2K هستن.

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
این که کار می کنه! باید فایل کرک رو جایی که برنامه رو نصب کردید کپی بکنید و بعد اجراش کنیدو فقط با یک کلیک بر روی دکمه Patch همه چیز درست میشه! به همین سادگی و خوشمزگی

به نقل از ajazbi :
لطفا یکی کمک کنه و جواب منو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام
این برنام pocket dvd studio کراکش کار نمیکنه. میشه یه کراک براش پیدا کنید چون خیلی برنامه خوبی هست.

مرسی
علی

Quote:
Originally Posted by king_dani
من دیدم کسی مثل خودم خوره فیلم رو دی وی دی نیست.خودم این برنامه رو معرفی کنم بهتره:

این برنامه که کاملاً برای نصب رو پی سی هست، به شمااین امکان رو می ده که فایل هاتونو و ادیت کنید، قسمتی از فایل های تصویری رو ببرید و حتی اون ها رو ری سایز کنید و تغییر کیفیت بدید.اما راحت ترین کار باهاش تبدیل کردن دی وی دی هاتونه تا موقع بی کاری بتونیدراحت تماشاش کنید.پیشنهاد من برای دیدن فایل های خروجی این برنامه روی پی پی سی ، ویندوز مدیا پلیر یا برنامه بتا پلیر که الان به اسم تی سی ام پی سی اینجا معرفی شده است.

اینجا فایل نصب شو بگیرید.

این هم کرک اش ، فایل رو ببرید به فولدری که نصب شده، و اجرا کنیدو روی پچ کلیک کنید

Code:
http://www.bianconero.persiangig.com/pcktdvdcrk.rar

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
سلام وتبرک به مناسبت ( زیر مجموعه شدن پاکت پی سی)
من پیشنهاد میکنم یه فرم دیگه برای معرفی برنامه ایجاد کنید
دلیلش هم اینه که پیدا کردن یه برنامه میون 122 صفحه کار اسونی نیست و الان دیگه معرفی برنامه ها داره تکراری میشه( وبعد اینکه همه چیز اینجا مطرح میشه)
برای کرک یا هر چیز دیگه( به جز برنامه) هم میتونید تاپیک های مختلفی رو ایجاد کنیم
حا لا که پرشین تولز این فرصتو داده بهتره ازش خوب استفاده کنیم
البته این فقط یه پیشنهاده و نظر دوستان واساتید در این مورد مهمه
با تشکر

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مثل اینکه هیچ کس من رو دوست نداره که خبری راجع به کرک Flash Dash واسه Jam نمیده!:(

Saransoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
آقا يكي كرك PocketClock 1.15 رو باي ما بزاره اينجا چون خيلي بهش نياز دارم
:( :( :wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از king_dani :
فکر کنم این برنامه معرفی شده باشه ولی به دو دلیل دوباره باید معرفی شه، اول اینکه برنامه مجانیه و دوم اینکه برنامه آپ دیت شده:

از اینجا بگیرید

این هم سایت اش

big-anime_fp.gif

چندین فرمت رو ساپورت می کنه و اگه می خواهید یه برنامه اختصاصی گوش دادن به موسیقی داشته باشید ، پس چرا هنوز مانیتورو نیگا می کنید؟ دانلود کنید دیگه

اگر اهل پول خرج کردن باشین،می تونید این برنامه رو به زینت اسکین های وین امپ هم مزین بفرمایید.ولی خوب نیستید که ،منم لینکشو نمی ذارم پس

در ضمن وقت دانلود ، این زحمت رو بکشید و هیچ چیزی رو غیر از بسیک پلیر نصب نکنید که من هنوز کرک اش رو ندارم.اما اگه نسخه مجانی رو نصب کنید و بعد می تونید اینجا رجسترش کنید:

کرک اش رو گرفتم، دوست دارید نسخه نامردی شو نصب کنید:
این کار رو بکنید، برنامه رو با تمام آپشن ها نصب کنیدو بعد این سریال رو در اولین استفاده در پی دیای بدید:

کد:
FP30-113150-0A0E7E

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اول براتون یه تم خدا بذارم ببینم خوشتون می آد یا نه

Courtesy of Daniel and SoftlandDir:p

http://www.bianconero.persiangig.com/Themes/Aqua.rar
بعد هم بگم که تم ساز گرفتم تحت دلفی نوشته شده مجانی، خداس خیلی چیز ها رو می شه توش تغییر داد فقط اشکال اش اینه که به زبان فرانسه است.شاید اگه درخواست دادید نشستم یه راهنمای فارسی براش نوشتم و اینجا بهش لینک دادم

بعد هم می خوام ازتون مشاوره بخوام:
از یه سایت فرانسوی که پخش کننده ای تن ام 600 هست فایل رام آپ دیت شو گرفتم(تا حالا تو نت نیومده بود) فقط فرانسویه که خیلی مشکلی نیست ولی به نظرتون رو اورکس ای900(ای تن ام 500) نصب کنم کار می کنه؟یادتون باشه که فرقشون فقط در وای فای هست.گه بشه شاید از خرید سی دی دبلیو ام 5 بی نیاز شم.می گید چی کار کنم؟

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینم یک boot loader با مزه!:happy:

فایل های ضمیمه

• Comic.jpg
    Comic.jpg
    20.4 KB · نمایش ها: 44

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Saransoft :
با سلام
آقا يكي كرك PocketClock 1.15 رو باي ما بزاره اينجا چون خيلي بهش نياز دارم
:( :( :wacko:
این سریال رو امتحان کنید:

Register with: 5739-2198

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
با درود
با توجه به درخواست دوستان برنامه+ IM ورژن 4.04 رو upload کردم توجه داشته باشید که پس از دانلود پسوند فایل ها رو به rar تغییر بدید.این اخرین ورژن هستش و ICQ, MSN, AOL, Yahoo, Jabber and Google Talk رو پشتیبانی می کنه و استفاده ازش خیلی ساده است اگه با اینترنت سروکار دار دارید حتما نصبش کنید.

3p.gif

موفق باشید;)

فایل های ضمیمه

• IM+4.04.part1.zip
    1,000 KB · نمایش ها: 208
  • IM+4.04.part2.zip
    112.5 KB · نمایش ها: 138

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از tamoochin :
pda2k اون طوری که من اینجا رو دنبال می کنم شما برای ppc خودت خیلی مشکلات درست می کنی من هم یه زمانی این طوری بودم که آخر سر imate jam 600000 تومنیمو 280000 تومن فروختم.
گفتم که بیشتر حواست رو جمع کنی و هر چیزی رو نصب نکنی;)
:D
اما فک نکنم جواب سوال من باشه اشکال نداره میخوام واسه بابام کا جم بخرم با اون تست میکنم
حالا جواب سوال من رو پیدا کنید
حافظه رام گوشی من شده 110 کیلوبایت
یعنی به استوریج اضافه شده
مشکل من حل میشه ؟:happy:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از mehdi_ms :
سلام وتبرک به مناسبت ( زیر مجموعه شدن پاکت پی سی)
من پیشنهاد میکنم یه فرم دیگه برای معرفی برنامه ایجاد کنید
دلیلش هم اینه که پیدا کردن یه برنامه میون 122 صفحه کار اسونی نیست و الان دیگه معرفی برنامه ها داره تکراری میشه( وبعد اینکه همه چیز اینجا مطرح میشه)
برای کرک یا هر چیز دیگه( به جز برنامه) هم میتونید تاپیک های مختلفی رو ایجاد کنیم
حا لا که پرشین تولز این فرصتو داده بهتره ازش خوب استفاده کنیم
البته این فقط یه پیشنهاده و نظر دوستان واساتید در این مورد مهمه
با تشکر
سلام. امیدوارم خوب باشی
آره منم از پیشنهادت خیلی خوشم اومد:happy:
اما بهتره اینجا به روال خودش ادامه بده و فروم جدید فقط برنامه هایی که اینجا معرفی میشه رو اعلام کنه:blush: آخه اینجا کلی در مورد برنامه ها سوال میشه و نمیشه که برنامه معرفی نشه:rolleyes:
درسته ; برنامه هایی که اینجا هست و بیشتر هم میشه بنا به ویندوزهای جدید و ...رو چند نفر باید جمع آوری کنند و همشو کپی بزنن توی فروم جدید
(به امید خدا):D :rolleyes: :blush:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از tamoochin :
با درود
با توجه به درخواست دوستان برنامه+ IM ورژن 4.04 رو upload کردم توجه داشته باشید که پس از دانلود پسوند فایل ها رو به rar تغییر بدید.این اخرین ورژن هستش و ICQ, MSN, AOL, Yahoo, Jabber and Google Talk رو پشتیبانی می کنه و استفاده ازش خیلی ساده است اگه با اینترنت سروکار دار دارید حتما نصبش کنید.

3p.gif

موفق باشید;)
tamoochinجان میشه لطفا واسه نسبش هم یه توضیحی بدی؟ چون وقتی file1رو جداگانه نصب میکنم کار نمیکنهfile2 رو هم که جداگانه نصب میکنم سریال میخواد میشه لطفا راهنمایی کنید؟ مرسی

بالا