به نقل از della :فکر نکنم معرفی شده باشه. یکدونه real calculator معرفی شده بود. قابلیت هاشونم بگو.ممنون![]()
به نقل از della :فکر نکنم معرفی شده باشه. یکدونه real calculator معرفی شده بود. قابلیت هاشونم بگو.ممنون![]()
به نقل از tamoochin :من زمانی که imate jam داشتم همین مشکلو داشتم ولی رفع شد ولی مشکلم رفع شد اگه خواستید بدونید مشکل چی این زیرو بخونید انگلیسی وقت ترجمه ندارم ولی کلا میگه که به خاطر برنامه ی photo contact ای که به صورت built in نصب میشه از این link که مخصوص imate jam می باشد دانلود کنید:
http://www.gigabytesol.com/members/flashdashjam.zip
The problem with the iMate JAM/MDA Compact/O2 Mini/Qtek S100/etc and FlashDash was actually an issue with IA Caller ID that is preinstalled in ROM. This application was creating a hidden window which obscured the FlashDash interface and I believe this is actually a bug in IA Caller Iِِِ
pda2k اون طوری که من اینجا رو دنبال می کنم شما برای ppc خودت خیلی مشکلات درست می کنی من هم یه زمانی این طوری بودم که آخر سر imate jam 600000 تومنیمو 280000 تومن فروختم.به نقل از imate_pda2k :سلام
بچه ها من یک مشکل دارم
حجم رام من شده 110 کیلو بایت یعنی همه حافظه رفته برای Storage
کسی بلده 15 یا 16 مگابایت از حافظه storage به rom بده ؟:happy: ممنون میشم
به نقل از ha1h1 :به نقل از Overload :من جاسجار دارم و اين فضا را دارم اگر لطف كنيد واسم بفرستيد ممنون ميشم و سيستم عامل داس هم بفرستيد ممنون ميشم
خبر جديد اينكه من بالاخره فرصت پيدا كردم كه FTP رو راه بندازم و ايندفعه از DDNS استفاده كردم يعني ديگه مشكلي با عوض شدن IP پيش نمياد.
شما هم ميتونيد شبيه ساز داس رو در قسمت /Pocket PC/Applications/Dos پيدا كنيد.
براي ورود به سرور به آدرس زير مراجعه كنيد :
FTP://overlord.pocket.hk
يوزر و پسورد PDA2K هستن.
به نقل از ajazbi :لطفا یکی کمک کنه و جواب منو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
این برنام pocket dvd studio کراکش کار نمیکنه. میشه یه کراک براش پیدا کنید چون خیلی برنامه خوبی هست.
مرسی
علی
Quote:
Originally Posted by king_dani
من دیدم کسی مثل خودم خوره فیلم رو دی وی دی نیست.خودم این برنامه رو معرفی کنم بهتره:
این برنامه که کاملاً برای نصب رو پی سی هست، به شمااین امکان رو می ده که فایل هاتونو و ادیت کنید، قسمتی از فایل های تصویری رو ببرید و حتی اون ها رو ری سایز کنید و تغییر کیفیت بدید.اما راحت ترین کار باهاش تبدیل کردن دی وی دی هاتونه تا موقع بی کاری بتونیدراحت تماشاش کنید.پیشنهاد من برای دیدن فایل های خروجی این برنامه روی پی پی سی ، ویندوز مدیا پلیر یا برنامه بتا پلیر که الان به اسم تی سی ام پی سی اینجا معرفی شده است.
اینجا فایل نصب شو بگیرید.
این هم کرک اش ، فایل رو ببرید به فولدری که نصب شده، و اجرا کنیدو روی پچ کلیک کنید
Code:
http://www.bianconero.persiangig.com/pcktdvdcrk.rar
به نقل از king_dani :فکر کنم این برنامه معرفی شده باشه ولی به دو دلیل دوباره باید معرفی شه، اول اینکه برنامه مجانیه و دوم اینکه برنامه آپ دیت شده:
از اینجا بگیرید
این هم سایت اش
![]()
چندین فرمت رو ساپورت می کنه و اگه می خواهید یه برنامه اختصاصی گوش دادن به موسیقی داشته باشید ، پس چرا هنوز مانیتورو نیگا می کنید؟ دانلود کنید دیگه
اگر اهل پول خرج کردن باشین،می تونید این برنامه رو به زینت اسکین های وین امپ هم مزین بفرمایید.ولی خوب نیستید که ،منم لینکشو نمی ذارم پس
در ضمن وقت دانلود ، این زحمت رو بکشید و هیچ چیزی رو غیر از بسیک پلیر نصب نکنید که من هنوز کرک اش رو ندارم.اما اگه نسخه مجانی رو نصب کنید و بعد می تونید اینجا رجسترش کنید:
FP30-113150-0A0E7E
این سریال رو امتحان کنید:به نقل از Saransoft :با سلام
آقا يكي كرك PocketClock 1.15 رو باي ما بزاره اينجا چون خيلي بهش نياز دارم
![]()
:wacko:
به نقل از tamoochin :pda2k اون طوری که من اینجا رو دنبال می کنم شما برای ppc خودت خیلی مشکلات درست می کنی من هم یه زمانی این طوری بودم که آخر سر imate jam 600000 تومنیمو 280000 تومن فروختم.
گفتم که بیشتر حواست رو جمع کنی و هر چیزی رو نصب نکنی![]()
سلام. امیدوارم خوب باشیبه نقل از mehdi_ms :سلام وتبرک به مناسبت ( زیر مجموعه شدن پاکت پی سی)
من پیشنهاد میکنم یه فرم دیگه برای معرفی برنامه ایجاد کنید
دلیلش هم اینه که پیدا کردن یه برنامه میون 122 صفحه کار اسونی نیست و الان دیگه معرفی برنامه ها داره تکراری میشه( وبعد اینکه همه چیز اینجا مطرح میشه)
برای کرک یا هر چیز دیگه( به جز برنامه) هم میتونید تاپیک های مختلفی رو ایجاد کنیم
حا لا که پرشین تولز این فرصتو داده بهتره ازش خوب استفاده کنیم
البته این فقط یه پیشنهاده و نظر دوستان واساتید در این مورد مهمه
با تشکر
tamoochinجان میشه لطفا واسه نسبش هم یه توضیحی بدی؟ چون وقتی file1رو جداگانه نصب میکنم کار نمیکنهfile2 رو هم که جداگانه نصب میکنم سریال میخواد میشه لطفا راهنمایی کنید؟ مرسیبه نقل از tamoochin :با درود
با توجه به درخواست دوستان برنامه+ IM ورژن 4.04 رو upload کردم توجه داشته باشید که پس از دانلود پسوند فایل ها رو به rar تغییر بدید.این اخرین ورژن هستش و ICQ, MSN, AOL, Yahoo, Jabber and Google Talk رو پشتیبانی می کنه و استفاده ازش خیلی ساده است اگه با اینترنت سروکار دار دارید حتما نصبش کنید.
![]()
موفق باشید![]()