• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
بابا به خدا دوره دي وي دي تمومه(دنيا در ميره تو كار دايوايكس)
يه توضيح كوچولو هم از تاريخچه دايوايكس داشته باشيد:lol:
اين فرمت از زير مجموجه اي وي اي هست ( كه معمولا اونو با كد ام پي جي فور) مشناسن
اين مژده رو بهتون مي دم كه اين فرمت در حال حاضر داره توسط كمپاني هاي بزرگ به كار گرفته ميشه ونظيرشو متونيد در ويدو سي دي هاي جديد و همچنين تلفن هاي سمباين ببينيد(براي مثال هم سري ضبط وي زد سوني يا گوشي پنتك 6100 رو كه حتما تبليغاشو تو تلوزيون ديد)
اين فرمت يه چيزي مثله ام پي تريه مي دوني كه ام پي تري با حذف فركانس هاي غير قابل شنيدن براي انسان حجم فايلهاي صوتي رو كاهش مي ده( اما دايويكس از ام تري هم ميتونه بهتر عمل منه يعني فايل شما به يك سوم حجم اوليش برسونه كه حتي خودتون هم نتونيد تشخيص بديد كه كدوم فايل اصلي)اگر شما بخوايد حتي فايلو به يك دهمم ميتونيد برسونيد(براي استفاده در دستگاه هاي همراه)براي پي دي اي لازم نيست سايز تصوير رو عوص كنيد چون 320x 240 هم اندازه استاندارد يه فايل ويديو سي ديه وهم اندازه سايز صفحه نمايش پي دي اي( البته نه در نمونه وي جي اي اون)
الان اخرين كدش 6 هست ولي احتمالا امسال افزايش پيدا ميكنه
اينو گفتم تا بدنويد به جاي استفاده از دي ودي با اون حجم بالا يا تري جي پي ( در اندازه 170x170) بهتره از اين فرمت استفاده كنيد(من خيلي مختصر توضيح دادم) ولي اينو بهتون قول مي دم كه سال ديگه از يه بچه هم بپرسيد بدونه دايوايكس چيه( همنطور كه الان ميدونه ام پي تري چيه)
اگه بخوام زياد توضيح بدم ( شايد حوصلتون نشه بخونيدش) اگه خواستيد بگيد تا در مورد برنامه هاش يا انواع فرمتش هم براتون توضيح بدم(برنامه پخش توي پي اي كه tcmp و براي تبديلش هم كه برنامه هاي زيادي وجود داره

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mehdi_ms :
يه سري سرور جديد هم به مناسبتش معرفي ميكنم
روی چشم
بگذارید سرم کمی خلوت تر شود یه فروم باز می کنیم برنامه های پالم معرفی می کنیم برای پاکت پی سی!!!

اما من منظورم کل فروم بود نه ترد ، زیر مجموعه موبایل می بایست اسم اش پی دی ای باشد تا بتوان مثلا مثل ما که در ترد های تک اسمارت فون معرفی می کنیم یا پالم،.

باز ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Overload :
توجه برنامه هاي فرستاده شده توسط Nima_07 حاوي تروجان هستند

فايل Resco Audio Recorder 3.21.exe حاوي تروجان هست و كساني كه اين فايل رو اجرا كردن احتمالا تا الان مقدار زيادي از اطلاعات با ارزش سيستمشون رو براي اين آقا و يا كساي ديگه ارسال كردن :lol:

در مورد آنتي ويروس من يه توضيح بدم البته ربطي به پاكت پيسي نداره ولي بد نيست بدونيد.

منم تا چند وقت پيش از Zone Alarm SS استفاده ميكردم تا اينكه وقتي Bitdefenter IS رو اينستال كردم متوجه شدم كه برنامه جديد 9 عدد ويروس و تروجان پيدا كرد كه در كنار جناب Zone alarm بطور مسالمت آميز توي كامپيوتر بنده زندگي ميكردن و Zone alarm حتي اشاره اي هم به اونا نميكرد . اما اين زياد هم طول نكشيد چون وقتي Kaspersky AV P Pro رو اينستال كردم 3 تا ديگه هم پيدا كرد و تمام اين اتفاقات زير نظر Spybot S&D اتفاق ميافتاد و ايشان هم به روي مبارك نمي آوردن:D
فعلا من از ZA به عنوان فايروال و از Kaspersky به عنوان آنتي ويروس استفاده ميكنم چون مال ZA واقعا مفت نميارزه و بايد بگم كه اين ويروسهاي جديد خيلي پيشرفت كردن و اصلا از روشهاي قديمي براي آلوده كردن سيستم استفاده نميكنن چون من خودم تو دوران جووني دستي تو اين كارا داشتم و فكر ميكردم كه ديگه همه راهها رو بستم

و اما در مورد اين فايل فرستاده شده با اينكه به محض دانلود كاسپرسكي اجازه نفس كشيدن بهش نداد ولي من براي اطمينان يكي يكي فايلهاي رو توي اين سايت امتحان كردم

http://virusscan.jotti.org

و همونطور كه دوستمون هم گفتن متاسفانه يكي از فايلها آلودست .

در مورد سايت بالا بايد بگم كه براي مواقعي كه به فايلي مشكوك هستيد خيلي مناسبه چون وقتي فايل رو براش ميفرستيد اونو با 14 تا از معروفترين آنتي ويروسهاي دنيا چك ميكنه و نتيجه رو بهتون نشون ميده تا خيالتون راحت بشه :lol:

براي اطلاع

RegRun Sercurity Suite Gold براي جلوگيري از هرنوع تغيير توي رجيستري بخصوص توي قسمت استارآپ و سرويسها و فايلهاي حياتي ويندوز.

SpyBot Search & Destroy براي جلوگيري از نصب برنامه هاي به اصطلاح Malware و Spyware

اين دوتا برنامه رو هم اگه روي دستگاهتون نصب كنيد خيلي مفيد هستن بخصوص در مورد اولي به نظر من آنتي ويروس واقعي اونه چون 90% ويروسها براي بقا توي محيط ويندوز بايد يجوري خودشون رو با بوت شدن كامپيوتر بارگذاري كنن يعني همون استارآپ فلودر يا رجيستري ويا سرويسها پس اگه اين جاها رو زير نظر داشته باشيد خيلي راحت فعاليتهاي مشكوك رو پيدا ميكنيد و كار اصلي Regrun هم همينه .

به هر حال بايد ببخشيد كه اگه يكم موضوع به تاپيك ربطي نداشت و طولاني شد
موفق باشيد :happy:

هم از mmhmtو هم از اور لود عزیز تشکر می کنم.عذر می خوام که کم توجهی کردم به هشدارتان.

اما یه سئوال اورلود جان، از میان سه برنامه ای که کسپر داره، پرسونال سکوریتی خوبه؟

Overload

Registered User
لایک‌ها
0

TrapZero / FiGHTiNG FoR FuN
12345678
[email protected]
ردیف چهارم هم که خالیه

اما اینم بگم که فکر نکنم اصلاً به این اسم مسخره (که مال نویسنده پچ هست) ربطی داشته باشه ها، از ما گفتن.

هنوز فرصت نکردم چک کنم:wacko:[/QUOTE]

به نظر من اين برنامه از اون مدلهائي هست كه موقع اجرا شدن سريالش رو از اينترنت چك ميكنه و واسه همينه كه بعد از 10 دقيقه دوباره Unregister ميشه و به احتمال 90% وقتي يه بار بفهمه كه داريد كلاه سرش ميذاريد ديگه به هيچ وجه نميتونيد رجيسترش كنيد تا اينكه ورژن جديدش رو اينستال كنيد:lol:

اينجور برنامه ها رو موقعي كه به اينترنت وصل هستيد نبايد اجرا و يا رجيستر كنيد . راه ديگه هم اينه كه توي فايروالتون اونا رو بلاك كنيد.

البته اگه نظر منو بخواهيد منم از Divx و Xvid استفاده ميكنم :cool:

kota

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
برنامه experience (digital expedition) رو چطور مي شود روي i-mate jam نصب كرد؟

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
آخرين ورژن Personal رو دانلود كنيد كركش هم فراوونه .

ولي اگه حوصله بتا ورژن داريد ميتونيد Kaspersky® Internet Security 6.0 رو از اينجا بگيريد كه واقعا حرف نداره و با خيال راحت و بطور كامل از شر Zonealarm خلاص ميشيد.

http://www.kaspersky.com/beta

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_simkesh :
tamoochinجان میشه لطفا واسه نسبش هم یه توضیحی بدی؟ چون وقتی file1رو جداگانه نصب میکنم کار نمیکنهfile2 رو هم که جداگانه نصب میکنم سریال میخواد میشه لطفا راهنمایی کنید؟ مرسی
شرمنده دیر جواب دادم
منظورتون از File1 و file2 کدوم فایل هاست.؟
کلا برنامه+ IM از نظر نصب کردن یه ذره نیاز به توضیح داره ولی فکر نکنم به مشکل شما ربط داشته باشه.
توضیح:
ابتدا باید ورژن 3 و خورده ای رو نصب کنی سپس ورژن 4 رو نصب کنی بعد با در قسمت register برنامه تایپ کنی manual بعد کد دستگاتو بدی(فکر کنم یا هر عددی که دلت خواست) بعد دکمه ی register رو که می زنی یه عدد بهت نشون میده که اون عدد رو یاد داشت می کنی و سپس در همان جا تایپ می کنی:wacko:
یه ذره طولانی ولی می ارزه 30 دلار جلو بیفتی;)

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_simkesh :
tamoochinجان میشه لطفا واسه نسبش هم یه توضیحی بدی؟ چون وقتی file1رو جداگانه نصب میکنم کار نمیکنهfile2 رو هم که جداگانه نصب میکنم سریال میخواد میشه لطفا راهنمایی کنید؟ مرسی
شرمنده دیر جواب دادم
کلا برنامه+ IM از نظر نصب کردن یه ذره نیاز به توضیح داره ولی فکر نکنم به مشکل شما ربط داشته باشه.
توضیح:
ابتدا باید ورژن 3 و خورده ای رو نصب کنی سپس ورژن 4 رو نصب کنی بعد با در قسمت register برنامه تایپ کنی manual بعد کد دستگاتو بدی(فکر کنم یا هر عددی که دلت خواست) بعد دکمه ی register رو که می زنی یه عدد بهت نشون میده که اون عدد رو یاد داشت می کنی و سپس در همان جا تایپ می کنی:wacko:

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
با درود
من با تغییر نام این forum کاملا مخالفم.اگه forum به pda تبدیل بشه تقریبا هر چیزی در دور و اطرافتون رو می تونید اینجا بیارید.
من خودم قبلا sony ericsson p900 داشتم و باید بگم که اگه کسی واقعا می خواهد برنامه های اون رو روی pocket pc اجرا کنه باید بگم خیلی خوش به حالش چون خیلی وقت مثل اینکه زیاد داره.
اگه واقعا برنامه خاصی که در Palm یا symbian وجود داره که در pocket pc نیست میشه اون رو در یک زیر مجموعه دیگه ای تعریف کرد چون یکی از دلایلی که من دوباره به Pda های symbian برنمی گردم کسرت برنامه هاست که در Pocket pc یافت میشه البته بگم اون emulator ها بیشتر برای کسانی ساخته میشه که پول کافی ندارند و می خواهند از برنامه os های دیگه ای که داشته اند استفاده کنند حالا یکی دوتا برنامه خاص اگه کسی نیاز داره نباید باعث بشه که اسم forum عوض بشه.
در ضمن من پیشنهاد می کنم که برای دستگاه هایی چون Imate jam ,pda2,pda2k,k-jam,eten,everex,... هر کدوم ترد خاصی ایجاد بشه تا هر کس اگه تونست مشکلات دوستان را بر طرف و یا به راهنمایی بپردازد.
در آخر هم باید بگم اگه کسی دنبال برنامه مفتی هستش باید search کنه چه اینجا و چه جای دیگه وگرنه می تونه به سایت هایی مثل handngo یا pocketgear بره و خیلی راحت بدون صرف کمترین وقت برنامه رو بخره(نمیشه که هم خدا رو بخواهید هم خرما).
در ضمن به دوستان یه پیشنهاد می کنم شاید برای کسانی که می گویند ما چند ده صفحه از این forum را خوانده ایم و برنامه را پیدا نکرده ایم چاره ساز باشد:
دستگاه های pocket pc از قدرت بالایی برخوردارند و تقریبا هر کاری رو فکرش رو بکنید انجام می دهند(در حد خودشان)بنا براین اگر نرم افزاری نیاز دارید به احتمال زیاد ساخته شده است و در دسترس مردم قرار گرفته است شما ببینید چه نرم افزاری نیاز دارید سپس در اینجا یا هر جای دیگر دنبال کرک بگردید.
زیاد حرف زدم:blush:
موفق باشید

voxxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
real calcورژن سه از همه تخصصی تره ، و فکر کنم معرفی ش کرده باشم.اما باز نیگا می کنم و اگه نبود حتماً می گذارم.البته من رشته ام مهندسی نیست ولی چون برای کنجکاوی چک می کردم ، هیچ کدام به اندازه این قوی نیست.اون هم نسخه 3 اش که براتون گراف و نمودار 3بعدی می کشه!

یک نکته دریک سایت فرانسوی خواندم این است که در ویندوز موبایل 5، بک بون برنامه بک آپ به کلی عوض شده ، طوری که تمام نرم افزار های ژنریک بازار مرخص هستند.البته سانی سافت(که معرفی شده) قدم پیش گذاشته و از روی دست مایکروسافت یک نرم افزار بک آپ گیری دوباره نوشته ،که منطبق هست.

راستی اینم بگم که شبکه اس اف اق سوییس قبول کرده که روزی 3 ساعت دسترسی مجانی به تمام 50 کانال اش رو برای مشترکین گرامی! ودافون مجانی کنه!!!!
یعنی به شرطی که پی دی ای تون 3جی باشه(در حال حاضر فقط جس جار اینطوره ولی خیلی از اسمارت فون ها 3جی دارن) می تونید برنامه های تلویزیون رو تو مترو تماشا کنید، انتخابی البته!
ببخشید update های m600 رو از کجا گرفتید؟؟؟از کدوم سایت؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tamoochin :
با درود
من با تغییر نام این forum کاملا مخالفم.اگه forum به pda تبدیل بشه تقریبا هر چیزی در دور و اطرافتون رو می تونید اینجا بیارید.
من خودم قبلا sony ericsson p900 داشتم و باید بگم که اگه کسی واقعا می خواهد برنامه های اون رو روی pocket pc اجرا کنه باید بگم خیلی خوش به حالش چون خیلی وقت مثل اینکه زیاد داره.
اگه واقعا برنامه خاصی که در Palm یا symbian وجود داره که در pocket pc نیست میشه اون رو در یک زیر مجموعه دیگه ای تعریف کرد چون یکی از دلایلی که من دوباره به Pda های symbian برنمی گردم کسرت برنامه هاست که در Pocket pc یافت میشه البته بگم اون emulator ها بیشتر برای کسانی ساخته میشه که پول کافی ندارند و می خواهند از برنامه os های دیگه ای که داشته اند استفاده کنند حالا یکی دوتا برنامه خاص اگه کسی نیاز داره نباید باعث بشه که اسم forum عوض بشه.
در ضمن من پیشنهاد می کنم که برای دستگاه هایی چون Imate jam ,pda2,pda2k,k-jam,eten,everex,... هر کدوم ترد خاصی ایجاد بشه تا هر کس اگه تونست مشکلات دوستان را بر طرف و یا به راهنمایی بپردازد.
در آخر هم باید بگم اگه کسی دنبال برنامه مفتی هستش باید search کنه چه اینجا و چه جای دیگه وگرنه می تونه به سایت هایی مثل handngo یا pocketgear بره و خیلی راحت بدون صرف کمترین وقت برنامه رو بخره(نمیشه که هم خدا رو بخواهید هم خرما).
در ضمن به دوستان یه پیشنهاد می کنم شاید برای کسانی که می گویند ما چند ده صفحه از این forum را خوانده ایم و برنامه را پیدا نکرده ایم چاره ساز باشد:
دستگاه های pocket pc از قدرت بالایی برخوردارند و تقریبا هر کاری رو فکرش رو بکنید انجام می دهند(در حد خودشان)بنا براین اگر نرم افزاری نیاز دارید به احتمال زیاد ساخته شده است و در دسترس مردم قرار گرفته است شما ببینید چه نرم افزاری نیاز دارید سپس در اینجا یا هر جای دیگر دنبال کرک بگردید.
زیاد حرف زدم:blush:
موفق باشید
کاملا نظر منطقی هست.من موافقم که همین اسم بمونه .فقط دو تا نکته، این که من گفتم برنامه های پالم ، چون بعضی برنامه هاش خیلی کم جا می گیرند و از سوی دیگر ، شاید برای بعضی راحت تر باشه با اون کار کنند.مسئله دیگه اینکه بعضی برنامه های(به خصوص پزشکی) فقط روی پالم عرضه شده اند.که هردو با تاسیس یه فروم تازه قابل رفع و رجوع است.

در مورد زدن ترد برای هر دستگاه هم کاری معمول هست تو فروم های خارجی و من موافقم ، اصلاً برای اورکس خودم یم زنم.
در مورد حرف آخر هم که واقعاً حرف حسابه:cool:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از voxxx :
قربان این رام آپ دیت به زبان فرانسه هست ها، مشکلی نیست موبایل نازنین تان کاملاً فرانسوی زبان شود؟

کد:
http://www.eten-france.fr/EUU_M600_FRA_R01_100_0170.exe

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Overload :
آخرين ورژن Personal رو دانلود كنيد كركش هم فراوونه .

ولي اگه حوصله بتا ورژن داريد ميتونيد Kaspersky® Internet Security 6.0 رو از اينجا بگيريد كه واقعا حرف نداره و با خيال راحت و بطور كامل از شر Zonealarm خلاص ميشيد.

http://www.kaspersky.com/beta

بتا خیلی درد سر داره؟

پرسونال معمولی یا پرو؟
نمی شه شما یه کرک براش بفرستی؟

من واقعاً بیش از همه ، از نیما 007 تشکر کنم که باعث شد بفهمم در حفاظ امنیتی ام چه سوراخ گنده ای هست
:blink:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از voxxx :
وکس جان شما همراه دستگاهت سی دی داری که حاوی رام باشه؟
خیلی عجیبه نه سایت ای تن و نه سایت اورکس رام شان رو روی اینترنت نگذاشتن.فکر کنم دست منو خوندن ، چون به احتمال زیاد می شه ازش به عنوان آپگرید مجانی به دبلیو ام 5 استفاده کرد:f34r:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به دادم برسید ، از دست این برنامه های ..می دیوونه شدم.

تقریباً 200مگ برنامه دانلود کردم که ادعا می کنند که امولاتور دبلیو ام 2003 یا 5 هستن.ولی هیچ کدوم کار نمی کنن.کسی تا حالا با اینا کار کرده؟

اوه اینو گفتم که شما نمی تونید با ویندوز پایرتد از سایت مایکروسافت امولاتور دانلود کنید؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از tamoochin :
شرمنده دیر جواب دادم
توضیح:
tamoochinجان منظورم از file1وfile2همون 2 تا فایلی هست که موقع معرفی برنامه attachکردی واسه دانلود این روشی هم که گفتیرو امتحان کردم ولی وقتی کد دستگاه رو میدم unknown registration errorمیده گذشته از این پس اون کرک هایی که گذاشتیرو کجا باید استفاده کرد؟اگه میشه دوباره لطفا یه چک بکنید چون 2 تا فایلیرو که گذاشتی یکی هستن و یکیشون اضافه است
خیلی ممنون

akhayyami

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از king_dani :
به دادم برسید ، از دست این برنامه های ..می دیوونه شدم.

تقریباً 200مگ برنامه دانلود کردم که ادعا می کنند که امولاتور دبلیو ام 2003 یا 5 هستن.ولی هیچ کدوم کار نمی کنن.کسی تا حالا با اینا کار کرده؟

اوه اینو گفتم که شما نمی تونید با ویندوز پایرتد از سایت مایکروسافت امولاتور دانلود کنید؟

واضح تر بگو که چه امولاتوری گرفتی. اینم بگو که منظورت از این که کار نمی کنن چیه؟ یعنی اجرا نمیشن؟ خطا میدن؟!

من که امولاتور 2003 رو هم جداگونه بالا آوردم هم تو Visual Studio 2005. تو هر دو حالت هم بدون مشکل کار کرده ...
برای حل اون مشکل آخر هم که گفتی، اگه LegitCheckControl.dll رو تو ویندوز عوض کنی می تونی هر چی می خوای از سایت مایکروسافت دانلود کنی.

voxxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
وکس جان شما همراه دستگاهت سی دی داری که حاوی رام باشه؟
خیلی عجیبه نه سایت ای تن و نه سایت اورکس رام شان رو روی اینترنت نگذاشتن.فکر کنم دست منو خوندن ، چون به احتمال زیاد می شه ازش به عنوان آپگرید مجانی به دبلیو ام 5 استفاده کرد:f34r:
من رام جدید m600 رو دارم. حجمش هم 37.3 مگ هستش . اینم لینکش:
ftp://ftp.qtek.ch/Download/Update

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از akhayyami :
واضح تر بگو که چه امولاتوری گرفتی. اینم بگو که منظورت از این که کار نمی کنن چیه؟ یعنی اجرا نمیشن؟ خطا میدن؟!

من که امولاتور 2003 رو هم جداگونه بالا آوردم هم تو Visual Studio 2005. تو هر دو حالت هم بدون مشکل کار کرده ...
برای حل اون مشکل آخر هم که گفتی، اگه LegitCheckControl.dll رو تو ویندوز عوض کنی می تونی هر چی می خوای از سایت مایکروسافت دانلود کنی.
بله خطا می ده.شما پس یعنی از خود مایکروسافت گرفتی؟من همش از ای میول و از این جور جاها دانلود کردم.

مثلاً در مورد 2003 اش می گه که یه فایل اس دی کی باید باشه که خودش دوباره 80 مگ هست.خیلی خوب خواهد بود که امولاتور ها رو از ابتدای دانلود تا نصب و اجرا اینجا بذارین استاد.

بابت اون فایلی هم که گفتید پاک کنم ، ممنون;) امتحان می کنم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان بهم نخندید ولی من تا حالا رام آپگرید نکردم:wacko:

می خواستم یه سئوال بپرسم:
اگر شما از رامی که مثلا 0037ساب ورژن اش هست و ورژن اصلی ش فرقی نمی کنه به 0041 که باز ورژ ن یک هست آپ گرید کنید ، می تونید بعد از اون با برنامه بک آپ ریستور ، کل برنامه های نصب شده تونو بالا بیارید یا باید از اول نصب کنید؟

من کل کارت یک گیگ ام پره ، و برنامه هایی که نصب دارم به کار روزانه م می یاد برای همین نمی تونم مدتی بدون اون ها سر کنم و اگه آپ گرید کنم باید حتماً دوباره همه رو بریزم که خودتون می دونید کار حضرت فیله

بالا