به نقل از king_dani :بله خطا می ده.شما پس یعنی از خود مایکروسافت گرفتی؟من همش از ای میول و از این جور جاها دانلود کردم.
مثلاً در مورد 2003 اش می گه که یه فایل اس دی کی باید باشه که خودش دوباره 80 مگ هست.خیلی خوب خواهد بود که امولاتور ها رو از ابتدای دانلود تا نصب و اجرا اینجا بذارین استاد.
بابت اون فایلی هم که گفتید پاک کنم ، ممنونامتحان می کنم
لینک زیر رو امتحان کن، فکر کنم باهاش مشکلی نداشته باشی. اگه جواب داد لینک چیزهای دیگه رو هم که می خوای میذارم.
Windows Mobile 2003 Second Edition Emulator Images for Pocket PC - WWE.msiدر ضمن اون فایل رو هم که نگفتم پاک کن، گفتم باید تغییرش بدی ....
اگه تو اجرا و نصبشون هم مشکل داری، بگو. اگه هم بتونی بگی که کجا گیر کردی خیلی بهتره.
اون SDK رو هم که گفتی وقتی به کارت میاد که بخوای برنامه نویسی کنی.(اگه بخوای از eMbedded Visual C++ 4.0 یا Visual Studio.Net 2003 استفاده کنی به همچین SDK نیاز داری؛ اگه از Visaul Studio 2005 استفاده کنی دیگه به این SDK ها هم برای برنامه نویسی نیازی نداری.)
اگه تو اجرا و نصبشون هم مشکل داری، بگو. اگه هم بتونی بگی که کجا گیر کردی خیلی بهتره.
اون SDK رو هم که گفتی وقتی به کارت میاد که بخوای برنامه نویسی کنی.(اگه بخوای از eMbedded Visual C++ 4.0 یا Visual Studio.Net 2003 استفاده کنی به همچین SDK نیاز داری؛ اگه از Visaul Studio 2005 استفاده کنی دیگه به این SDK ها هم برای برنامه نویسی نیازی نداری.)