• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
مرسی آقا
حتما" امتحان می کنم!
چرا VGA رو اصلا" آدم حساب نمی کنن؟
شما برای کیبورد فارسی ساز مشکل نداشتی؟
بازم ممنونم

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
mrm_metal ممنون فایل رو هم اضافه کردی

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کرک ریموت رو میی خوام لطفا بگزارید ...

mrm_metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
mrm_metal ممنون فایل رو هم اضافه کردی
خواهش میکنم:happy:
من تازه دل اکسیم گرفتم هنوز وقت نکردم فارسی رو امتحان کنم ولی خودم دنبالشم ، اگه بشه باهاش راحت تایپ کرد خیلی بدرد میخوره ولی من دیکشنری lingvosoft با کیبوردش نصب کردم یه جا خوندم با فارسی ساز مشکل داره و اگه فارسی ساز نصب داشته باشی فارسیه دیکشنری بهم میخوره !!:eek:

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
من تازه دل اکسیم گرفتم هنوز وقت نکردم فارسی رو امتحان کنم ولی خودم دنبالشم ، اگه بشه باهاش راحت تایپ کرد خیلی بدرد میخوره ولی من دیکشنری lingvosoft با کیبوردش نصب کردم یه جا خوندم با فارسی ساز مشکل داره و اگه فارسی ساز نصب داشته باشی فارسیه دیکشنری بهم میخوره !!:eek:

نه!
فقط با حرف ی مشکل داره که اون رو مستطیل می خونه!

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تو دو صفحه قبل اسم برنام هرو گفتم قبلا یکی از بچه ها هم گذاشته بود اما کرک ندشات

اینم اسمش

Novii Remote Deluxe for PPC 4.1

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7

فایل های ضمیمه

• Crack.zip
    216.9 KB · نمایش ها: 127

BOROAMOO

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام برنامه LingvoSoft Talking PhraseBook 2007 English - Persian v2.3.61
به همراه كرك آن را از اينجا دانلود كنيد :
دانلود

2679_lingvosoftphrasebookEngPer_1.gif

این کار میکنه یا مثل قبلیا گیر می کنه

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
این برنامه ها معمولا خیلی پایدار نیستن ، چون بر مبنای حفره های امنیتی اسکریپت های رپید نوشته می شن ، اما خوب به هر حال به کسانی که اینترنت پرسرعتی ندارن ، کمک می کنه

من اول به فایل شک داشتم ولی به جوتی دادمش و 14 تا ویروس اسکن هیچی توش پیدا نکردن..

فقط یک سئوال، نسخه اصلی برنامه رو منظورم پچش رو کسی داره ؟ اون هم ایرانی بوده یا یک بابای خوش ذوق ایرانی این بلا رو سرش اورده؟

یک پیشنهاد هم به استاد این کارها ، هیراد داشتم ، شما هرچی پست در این مورد هست ، پیدا کن و به من پی ام ، من همه رو جمع کنم در یک ترد جداگانه، بعد شما برای دانلود از هر یک از این سرور ها هم یک توضیح مختصر مصور به شکل پست در تردی که ایجاد می شه بزن ، این طوری مرجعی می شه باسه بقیه ، هرچند قیافه فروم می شه piracy
ولی خوب....
اول اینکه نظر لطفته:blush:
دوم اینکه, چشم من پایه ام دانیال جان
112.gif

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
مرسی هیراد!
من ترکش کرده بودم برای توتال ریموت!
حالا که سریال دادی مرسی!

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا برنامه منشی یا ضبط مکالمه داریم ؟!

اگ ههست لینک لطفا ...

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ابی جان همچين برنامه اي برای پاکت پی سی متاسفانه وجود نداره :(

بعضی دستگاه های wm2003 و wm2003se قابلیت ضبط صدا رو دارن، مثل hp6315 و اینطور که دوستان می گفتن i-mate Jam . برای اون ها از برنامه ی vito recorder و resco audio ورژن جدید می شه استفاده کرد. بین wm5 ها ولی فقط گیگابایت ها این قابلیت رو دارن، که خودشون برنامه لازمه رو همراه دارن

درسته! البته من با infomibility تست نکردم ولی ورژن 2007 لینگووسافت با عربایزر مشکل داشت. از ورژن 2006 اگه استفاده کنید مشکلی نداره (توی راهنمای عناوین یکم بگردید پیدا می شه)

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
من تازه دل اکسیم گرفتم هنوز وقت نکردم فارسی رو امتحان کنم ولی خودم دنبالشم ، اگه بشه باهاش راحت تایپ کرد خیلی بدرد میخوره ولی من دیکشنری lingvosoft با کیبوردش نصب کردم یه جا خوندم با فارسی ساز مشکل داره و اگه فارسی ساز نصب داشته باشی فارسیه دیکشنری بهم میخوره !!
من واقعا" معذرت می خوام!
الآن که عربایزر رو فعال کردم متوجه عمق فاجعه شدم!
293.gif

ولی همونطور که خودتون فرمودید مثل اینکه باید اصلا" بی خیال عربایزر شیم.
من از کیبورد شهاب و لینگووسافت استفاده میکنم و عربایزر رو هم فقط برای خوندن متن فارسی HTML روشن می کنم. در کل مشکل خاصی باهاش ندارم.
حالا که همه می گن وی جی ای خوبه یکی نمی خوات یه فارسی ساز برا وی جی ای معرفی کنه؟
بازم ببخشید
راستی ریدری که معرفی کردید با منها (-) مشکل داره. ولی جالبه.

بالا