• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
2q1tgya.jpg

Pen drive data recovery software is safe, easy, Non-Destructive and Read-only Data retrieval software utility. It is used to restore lost, deleted, formatted or corrupted files and folders from damaged, Logically bad, crashed memory sticks. Software also includes support for compact flash memory card multimedia card SD card removable smart drive media flash card memory etc. Software recovers files and folders, music, pictures, video, digital image, pictures, photo, images data, file, directory and other data from your removable storage media lost due to accidental deletion, format, corruption, Virus attack, damaged file system etc.

این برنامه ی خوبو دوست عزیزمون neema_b99 معرفی کردن، توسطش می تونید فایل های به فنا رفته ی روی مموری کارتتون رو (با یه خورده خوش شانسی) برگردونید به قید حیات
apple.gif

دانلود از
PrimeUpload
ShareBigFile

** قابل اجرا فقط در PC !

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2q1tgya.jpg

Pen drive data recovery software is safe, easy, Non-Destructive and Read-only Data retrieval software utility. It is used to restore lost, deleted, formatted or corrupted files and folders from damaged, Logically bad, crashed memory sticks. Software also includes support for compact flash memory card multimedia card SD card removable smart drive media flash card memory etc. Software recovers files and folders, music, pictures, video, digital image, pictures, photo, images data, file, directory and other data from your removable storage media lost due to accidental deletion, format, corruption, Virus attack, damaged file system etc.

این برنامه ی خوبو دوست عزیزمون neema_b99 معرفی کردن، توسطش می تونید فایل های به فنا رفته ی روی مموری کارتتون رو (با یه خورده خوش شانسی) برگردونید به قید حیات
apple.gif

دانلود از
PrimeUpload
ShareBigFile

** قابل اجرا فقط در PC !
حیف که اینجا تنکس نداره!
خیلی خیلی عالی!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
دو تا برنامه ردیف که مربوط به رشته الکترونیک میشه ( البته درس مدار الکتریکی )

Mona_animation_PPC.gif
lisapocketanin.gif
:happy:

Mona & Liza دانلود:D

سلام سلام
دیشب یه بنده خدایی از نمیدونم کلمبیا بود کجا بود ..به هر حال ساعت ما صبح 05:55 و مال اون 09:25عصر بود .لینک این پست رو داد بهم که چرا دانلود نمیشه
راست میگفت ... کسی این برنامه رو نداره که بزاره ؟
من خودم هم ندارم !!!!

redya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
answer recording machine program upon ?

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0

the game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی من میخواستم روی موبایلم فیلم نگا کنم اما با هر نرم افزار و هر پسوند برای فایل ویدویی تبدیل میکنم باز نمیشه میخواستم بدونم بهترین نرم افزاز وا پسوند برای فایل ویدویی با چه بیت رایت و چه ابعادی باشه میتونه پخش کنه
در ضمن گوشی من s200هستش

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
این برنامه resco explorer 2006 رو خودتون روی wm5 امتحان کردین؟ من resco today رو که نصب میکنم گوشیم به فنا میره..؟

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
O2 Plus فقط یه Task Manager کوچولو داره به پای رسکو نمیرسه فکر کنم همراه O2 Plus اگه Today Panel رو هم نصب کنی تکمیله ;)

O2Plus به جز task manager ش کلی امکانات جالب دیگه هم داره ها... مگه today plugin رسکو چه امکاناتی داره؟!
169.gif
می پرسم آخه هیچ وقت نریختمش!!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
todaypanel3.JPG
اینم Today Panel بعد از دانلود و نصب فال dll. کرک رو تو پوشه ویندوز کپی کنید
Download
اینم کرک :p
Crack :D :D

هیراد جان، O2Plus تمام کارایی که این برنامه می کنه رو انجام می ده

فقط این یه تنظیم بک لایت هم داره داخل پلاگین، میلاد دنبالش بود ، دستت طلا
mornincoffee.gif

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
O2Plus به جز task manager ش کلی امکانات جالب دیگه هم داره ها... مگه today plugin رسکو چه امکاناتی داره؟!
169.gif
می پرسم آخه هیچ وقت نریختمش!!
درصد دقیق باتری, بکاپ باتری, تمام استورج ها, فون استورج و Program مموری رو نشون میده , تسک منجر داره و تازه میتونی از همون تودی با رسکو و فقط با یک تپ استورج یا مموری مورد نظر رو باز کنی من O2 Plus رو هم ریختم ولی تنها چیزیش که بدرد میخوره اون تسک منجر بالا سمت راست صفحه هست :D

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیراد جان، O2Plus تمام کارایی که این برنامه می کنه رو انجام می ده

فقط این یه تنظیم بک لایت هم داره داخل پلاگین، میلاد دنبالش بود ، دستت طلا
mornincoffee.gif
فکر میکردم میلاد فقط دنبال تکیش بود یعنی فقط بک لایت وگر نه زودتر میزاشتم البته تنظیم بک لایتش رو گوشی من کار مکرد ولی رو HP تست کردم کار کرد برای من اصلا اون رو نشون نمیداد و جاش خالی بود :eek:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
درصد دقیق باتری, بکاپ باتری, تمام استورج ها, فون استورج و Program مموری رو نشون میده , تسک منجر داره و تازه میتونی از همون تودی با رسکو و فقط با یک تپ استورج یا مموری مورد نظر رو باز کنی من O2 Plus رو هم ریختم ولی تنها چیزیش که بدرد میخوره اون تسک منجر بالا سمت راست صفحه هست :D

هیراد هنوز از AEBPlus استفاده نکردی نه؟
51.gif
39.gif

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به یه مشکل خیلی جالب برخوردم:blush:
وقتی با برنامه های بکاپ مثله SPB یا برنامه بکاپ مخصوص ایتن بکاپ میگیرم و ریستور میکنم دیگه برنامه های مدیریت SMS ها مثله تب مسجز Spb Diary با O2 SMS Plus دیگه کار نمیکنن کسی علتش رو میدونه ؟؟؟؟

بالا