میشه واسه بی سوادی مثل من بگی این برنامه به چه دردی میخوره؟؟؟
با اين برنامه ميشه برنامه های Palm OS رو روی Windows Mobile اجرا کرد
میشه واسه بی سوادی مثل من بگی این برنامه به چه دردی میخوره؟؟؟
حیف که اینجا تنکس نداره!![]()
Pen drive data recovery software is safe, easy, Non-Destructive and Read-only Data retrieval software utility. It is used to restore lost, deleted, formatted or corrupted files and folders from damaged, Logically bad, crashed memory sticks. Software also includes support for compact flash memory card multimedia card SD card removable smart drive media flash card memory etc. Software recovers files and folders, music, pictures, video, digital image, pictures, photo, images data, file, directory and other data from your removable storage media lost due to accidental deletion, format, corruption, Virus attack, damaged file system etc.
این برنامه ی خوبو دوست عزیزمون neema_b99 معرفی کردن، توسطش می تونید فایل های به فنا رفته ی روی مموری کارتتون رو (با یه خورده خوش شانسی) برگردونید به قید حیات![]()
دانلود از
PrimeUpload
ShareBigFile
** قابل اجرا فقط در PC !
این برنامه resco explorer 2006 رو خودتون روی wm5 امتحان کردین؟ من resco today رو که نصب میکنم گوشیم به فنا میره..؟
دوست عزيز براي WM3 چكار بايد كرد؟ از كجا بايد گير آورد؟؟
O2 Plus فقط یه Task Manager کوچولو داره به پای رسکو نمیرسه فکر کنم همراه O2 Plus اگه Today Panel رو هم نصب کنی تکمیله![]()
درصد دقیق باتری, بکاپ باتری, تمام استورج ها, فون استورج و Program مموری رو نشون میده , تسک منجر داره و تازه میتونی از همون تودی با رسکو و فقط با یک تپ استورج یا مموری مورد نظر رو باز کنی من O2 Plus رو هم ریختم ولی تنها چیزیش که بدرد میخوره اون تسک منجر بالا سمت راست صفحه هستO2Plus به جز task manager ش کلی امکانات جالب دیگه هم داره ها... مگه today plugin رسکو چه امکاناتی داره؟!می پرسم آخه هیچ وقت نریختمش!!![]()
فکر میکردم میلاد فقط دنبال تکیش بود یعنی فقط بک لایت وگر نه زودتر میزاشتم البته تنظیم بک لایتش رو گوشی من کار مکرد ولی رو HP تست کردم کار کرد برای من اصلا اون رو نشون نمیداد و جاش خالی بودهیراد جان، O2Plus تمام کارایی که این برنامه می کنه رو انجام می ده
فقط این یه تنظیم بک لایت هم داره داخل پلاگین، میلاد دنبالش بود ، دستت طلا![]()
درصد دقیق باتری, بکاپ باتری, تمام استورج ها, فون استورج و Program مموری رو نشون میده , تسک منجر داره و تازه میتونی از همون تودی با رسکو و فقط با یک تپ استورج یا مموری مورد نظر رو باز کنی من O2 Plus رو هم ریختم ولی تنها چیزیش که بدرد میخوره اون تسک منجر بالا سمت راست صفحه هست![]()
نه فرهاد اگه حال کردی بزار ما هم حال کنیمهیراد هنوز از AEBPlus استفاده نکردی نه؟![]()
![]()