دوست عزيز error اينه:your trial version has expired please perchase product from(اسم سايتش يادم نيست)
هيچ جايي هم بهم نميده كه serial وارد كنم.
در مورد تفاوت اين دو برنامه كجا ميتونم بيشتر بدونم چون icon هاي داخل home شون كه يه كار رو ميكنن.
در مورد عربزير هم چند دفه پرسيدم: بهتره رو چه مموري install بشه؟و آيا همه ي بخشهاش اينستالش براي كار كردش لازمه؟يه كم توضيح هم در مورد اينستال كردنش و استفادش از كجا ميتونم گير بيارم؟
شرمنده قربان.ايشالا خنگي ما را به دانشمندي خودتون ببخشيد
بعد از این ارور آیا برنامه رو نصب میکنه؟؟؟ اصلاً چیزی نصب میشه یا آیکونی توی پروگرمس در استارت میاد؟؟؟ اگه اینطوری بود و بشما آیکون یا فایل EXE.ای رو داد در قسمت پرورگرمس برید توی Wisbar Settings اونجا از پنجره هایی که حالت دراپ داون رو دارن همه رو ببینید در یه قسمت میتونید برنامه رو رجیستر کنید که به احتمال زیاد همینطوریه روش, اگر نتونستی تا فردا وایسا برات آموزش تصویری میزارم

عربایزر بهتره توی Main Memory نصب بشه. ترد کامپلبت رو کامل مطالعه بفرمایید اون جا فرهاد یه پست داده در این باره عربایزری با کمترین امکاناته ولی کامل نصب میشه اولش هم عکسه یه انسان نخستینه که داره هد میزنه بنظر میآد پست های چرت و پرت منو خونده و مخش پریده

:lol: قربان شما استاد مایی همین شکست نفسی ها رو کردی که نا امید شدی از رجیستر عزیزم.
موفق و پیروز باشید:happy:
نه عزيز K-jam دارم. يه سوال ديگه . من نمي تونم فايلاي فلش رو باز كنم . فلش پلاير هم ريختم اما انگار نه انگار . چند تا فايل فلش خود ويندوز رو توي PC ديدم. اصلا نمي دونستم كه فلشه ! توي PC كه بازشون كردم تازه فهميدم. ميشه بگي چرا اينطوريه ؟ بازم از اينكه وقت ميزاري و جواب ما بي سوادا رو ميدي ممنون. ايشالله عروسيت!:blush:
علاوه بر فلش پلیر شما برنامه
Bryht Flash Player (ورژن 2 باشه بهتره) رو رو نیاز دارید تا فایل ها رو باز کنید. چرا امروز همه رو تریپ شکست نفسین ؟؟؟ بابا شاد باشید میخوام زن بگیرم

(شوخی بود ما گور نداریم که کفن داشته باشیم - زنم کجا بود عزیز- .)
برنامه اي پيدا نشد كه ميزان نور صفحه نمايش رو كاستومايز كنه مثلا از 1% تا 100% آره مي دونم خود گوشي تنظيم backlighte داره ولي اون فقط 4 حالت داره من مي خوام شب كه چراغ خونه خاموشه نور زياد صفحه اذيتم نكنه يه چيزي بگيد ديگه اگه هم هم مثل پيامگير و چيزاي ديگه وجود نداره كه هيچي بابا صد رحمت به سيمبيان اي كاش يه ان95 رجيستر نشده گرفته بودم
بخدا دنبالشم. البته توی تنظیمات بکلایت هم همین کارو میتونی بکینی ( شوخی شهرستانی بود :lol::lol

مشکل سخت افزاری و ... هم نداره. اشتباهم هم نکن هیچی وین موب ( اسمارت فون) نمیشه چه برسه به این Symbian های ( Dumb Phone)؟!؟! ایمان اصلاً اشتباه نکن :hmm:

مشکل نرم افزاریه و براحتی حل میشه فقط w8
می بخشید دوستان , توی این نرم افزار های معرفی شده کدوم نرم افزار برای انتقال SMS از Sim Card به Inbox خود پاکت پیسی از همه بهتر ؟؟؟
چون تا حالا استفاده نکردم نمی دونم کدوم بهتره , اگه لطف کنید و حداقل نامش رو بگید ممنون می شم !!!:blush:
من تا الان همچین چیزی رو ندیدم واسه پاکت پیسی ندیدم و احتمال میدم که اس ام اس ها روی پاکت پیسی ذخیره بشن ولی میتونید محل ذخیره رو از مین مموری به استورج تغییر بدید. این کار برای کانتکت ها انجام شدنیه (ولی مدل گوشی مهمه جون برنامه هاش فرق میکنه).