• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این برنامه یه Today Plugin هست باید از توی قسمت تودی فعال بشه تا بتونی باهاش کار کنی برای این کار یه قسمت Start\Settings\Personal (Tab) \ Today\ Items مراجعه کن و فعالش کن تا حالشو ببری من هم حتماً اگر همچین برنامه ای ببینم واست میزارم;) در مورد صفحه حسین هم باید از خودش بپرسی من ندیدم و نمیدونم چی هست :( شرمنده:blush: هر کمکی از دستم بر میاد انجام میدم تا شبا راحت با PDAات کار کنی;)
موفق و پیروز باشید:happy:

اولا سلام به اون آقايي كه اينجا آقايي مي كنه :blush:

دوما هيراد جان بايد بگم كه من اين برنامه رو unistall كردم و تو مين مموري ريختم و اجرا شد ولي اون لامپي كه تو عكس بود فقط يه شورتكات هست كه تا روش كليك مي كني ميره تو قسمت تنطيمات نور خود دستگاه و همون 4 حالت سابق ...:( امشب هم ناراحت مي خوابم ولي منتظرم كه يه برنامه پيدا بشه اين مشكلو حل كنه:f34r:

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
اولا سلام به اون آقايي كه اينجا آقايي مي كنه :blush:

دوما هيراد جان بايد بگم كه من اين برنامه رو unistall كردم و تو مين مموري ريختم و اجرا شد ولي اون لامپي كه تو عكس بود فقط يه شورتكات هست كه تا روش كليك مي كني ميره تو قسمت تنطيمات نور خود دستگاه و همون 4 حالت سابق ...:( امشب هم ناراحت مي خوابم ولي منتظرم كه يه برنامه پيدا بشه اين مشكلو حل كنه:f34r:

ما مخلصتیم ;) هر وقت پیدا کنم واست میزارم;)

_nima

Guest
لایک‌ها
0
نه نیما جان اتفاقا برعکس
برای من تمام میلها را سینک کرد به این صورت که در هنگام سینک کردن یه گزینه اومد به اسم Send SMS
وقتی هم که Status بارش پر شد تمام میلهامو برام سینک کرده بود نمیدونی چه حال داد ! :happy:

واقعا دست همگی (بچه های فعال فروم) درد نکنه و خسته نباشید

آقا امکانش براتون هست که اون فایل yconnections.exe رو از گوشیتون برای من بفرستین. مال من چون اون فایل توش ساخته نمیشه درست کار نمیکنه. بعدش از رجیستری براش یه شورتکات میسازم.
کس دیگری هم اگه داره بذاره ممنون میشم. مثل اینکه این آقا پدرام ما کم میان...
خیلی ممنون

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
بهترين برنامه ی Flash Card برای PPC چيه؟ کسی ميدونه؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بهترين برنامه ی Flash Card برای PPC چيه؟ کسی ميدونه؟

SuperMemo
party0011.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ورژن جدید

توسط این برنامه می تونید از mouse های بلوتوث روی PDA تون استفاده کنید :cool:

Requirements: WM5, WM6
Overview: To use a mouse on a mobile platform is more then a technological curiosity. You save time and your work experience becomes more pleasurable. BlueMouse makes another step toward bringing the Desktop platform closer to the mobile. With BlueMouse, you use your Pocket PC in the way you've always wanted, and in the same time your Bluetooth Mouse becomes once again your favorite toy, as BlueMouse allows it to function again, attached to your pocket pc.

teksoft_bluemouse1.jpg

اطلاعات بیشتر

طریقه ی نصب: دو فایل cab موجود در فایل زیپ اتچ شده رو منتقل کنید به PPC و بعد به این ترتیب اجراشون کنید:

teksoft-cer.cab
Bluemouse.signed.arm.cab

این برنامه فقط روی PDA هایی که سیستم عاملشون wm5 یا wm6 ــه و از استک بلوتوث Microsoft استفاده می کنن کار می کنه

فایل های ضمیمه

• BlueMouse_1.1.rar
    367.5 KB · نمایش ها: 113

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
ایمان جان این دو برنامه که کلاً دو چیز متفاوتند و هر دو بخش های متفاوت دارن:eek:
اگه اون Error برنامه Wisbar رو بنویسی لهتر میتونیم کمکتون کنیم;) واسه فرسی ساز هم عربایزر از همه بهتره;)

دوست عزيز error اينه:your trial version has expired please perchase product from(اسم سايتش يادم نيست)
هيچ جايي هم بهم نميده كه serial وارد كنم.
در مورد تفاوت اين دو برنامه كجا ميتونم بيشتر بدونم چون icon هاي داخل home شون كه يه كار رو ميكنن.
در مورد عربزير هم چند دفه پرسيدم: بهتره رو چه مموري install بشه؟و آيا همه ي بخشهاش اينستالش براي كار كردش لازمه؟يه كم توضيح هم در مورد اينستال كردنش و استفادش از كجا ميتونم گير بيارم؟
شرمنده قربان.ايشالا خنگي ما را به دانشمندي خودتون ببخشيد

sang_e_saboor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:happy:ممنون. هیچکدوم از این کارا قابل شما دوستان رو نداره و به این دوستی ها نمیرسه. دمه تو هم گرم وحید که هرچی ما مینویسیم میخونی;)

ممنون. دوباره میگم که هیچکدوم ارزش این دوستی ها رو نداره و چیز قابل داری نیست.
از اسمش معلومه که زیاد درست و حسابی نیست ورژن Beta که دیگه کاروبارش مشخصه و کلاً باگ ها درست شده و مشکلات Toolbar و سافت کی ها حل شده. مثل اینکه سرعتش هم بهتر شده;) اینطوری که بوش میاد احتمال میده Jamin داشته باشی;)
موفق و پیروز باشید:happy::happy:

نه عزيز K-jam دارم. يه سوال ديگه . من نمي تونم فايلاي فلش رو باز كنم . فلش پلاير هم ريختم اما انگار نه انگار . چند تا فايل فلش خود ويندوز رو توي PC ديدم. اصلا نمي دونستم كه فلشه !‌ توي PC كه بازشون كردم تازه فهميدم. ميشه بگي چرا اينطوريه ؟ بازم از اينكه وقت ميزاري و جواب ما بي سوادا رو ميدي ممنون. ايشالله عروسيت!‌:blush:

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه اي پيدا نشد كه ميزان نور صفحه نمايش رو كاستومايز كنه مثلا از 1% تا 100% آره مي دونم خود گوشي تنظيم backlighte داره ولي اون فقط 4 حالت داره من مي خوام شب كه چراغ خونه خاموشه نور زياد صفحه اذيتم نكنه يه چيزي بگيد ديگه اگه هم هم مثل پيامگير و چيزاي ديگه وجود نداره كه هيچي بابا صد رحمت به سيمبيان اي كاش يه ان95 رجيستر نشده گرفته بودم

mj5700

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می بخشید دوستان , توی این نرم افزار های معرفی شده کدوم نرم افزار برای انتقال SMS از Sim Card به Inbox خود پاکت پیسی از همه بهتر ؟؟؟
چون تا حالا استفاده نکردم نمی دونم کدوم بهتره , اگه لطف کنید و حداقل نامش رو بگید ممنون می شم !!!:blush:

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز error اينه:your trial version has expired please perchase product from(اسم سايتش يادم نيست)
هيچ جايي هم بهم نميده كه serial وارد كنم.
در مورد تفاوت اين دو برنامه كجا ميتونم بيشتر بدونم چون icon هاي داخل home شون كه يه كار رو ميكنن.
در مورد عربزير هم چند دفه پرسيدم: بهتره رو چه مموري install بشه؟و آيا همه ي بخشهاش اينستالش براي كار كردش لازمه؟يه كم توضيح هم در مورد اينستال كردنش و استفادش از كجا ميتونم گير بيارم؟
شرمنده قربان.ايشالا خنگي ما را به دانشمندي خودتون ببخشيد
بعد از این ارور آیا برنامه رو نصب میکنه؟؟؟ اصلاً چیزی نصب میشه یا آیکونی توی پروگرمس در استارت میاد؟؟؟ اگه اینطوری بود و بشما آیکون یا فایل EXE.ای رو داد در قسمت پرورگرمس برید توی Wisbar Settings اونجا از پنجره هایی که حالت دراپ داون رو دارن همه رو ببینید در یه قسمت میتونید برنامه رو رجیستر کنید که به احتمال زیاد همینطوریه روش, اگر نتونستی تا فردا وایسا برات آموزش تصویری میزارم;) عربایزر بهتره توی Main Memory نصب بشه. ترد کامپلبت رو کامل مطالعه بفرمایید اون جا فرهاد یه پست داده در این باره عربایزری با کمترین امکاناته ولی کامل نصب میشه اولش هم عکسه یه انسان نخستینه که داره هد میزنه بنظر میآد پست های چرت و پرت منو خونده و مخش پریده:D:lol: قربان شما استاد مایی همین شکست نفسی ها رو کردی که نا امید شدی از رجیستر عزیزم.
نه عزيز K-jam دارم. يه سوال ديگه . من نمي تونم فايلاي فلش رو باز كنم . فلش پلاير هم ريختم اما انگار نه انگار . چند تا فايل فلش خود ويندوز رو توي PC ديدم. اصلا نمي دونستم كه فلشه !‌ توي PC كه بازشون كردم تازه فهميدم. ميشه بگي چرا اينطوريه ؟ بازم از اينكه وقت ميزاري و جواب ما بي سوادا رو ميدي ممنون. ايشالله عروسيت!‌:blush:
علاوه بر فلش پلیر شما برنامه Bryht Flash Player (ورژن 2 باشه بهتره) رو رو نیاز دارید تا فایل ها رو باز کنید. چرا امروز همه رو تریپ شکست نفسین ؟؟؟ بابا شاد باشید میخوام زن بگیرم:D:D (شوخی بود ما گور نداریم که کفن داشته باشیم - زنم کجا بود عزیز- .)
برنامه اي پيدا نشد كه ميزان نور صفحه نمايش رو كاستومايز كنه مثلا از 1% تا 100% آره مي دونم خود گوشي تنظيم backlighte داره ولي اون فقط 4 حالت داره من مي خوام شب كه چراغ خونه خاموشه نور زياد صفحه اذيتم نكنه يه چيزي بگيد ديگه اگه هم هم مثل پيامگير و چيزاي ديگه وجود نداره كه هيچي بابا صد رحمت به سيمبيان اي كاش يه ان95 رجيستر نشده گرفته بودم
بخدا دنبالشم. البته توی تنظیمات بکلایت هم همین کارو میتونی بکینی ( شوخی شهرستانی بود :lol::lol:) مشکل سخت افزاری و ... هم نداره. اشتباهم هم نکن هیچی وین موب ( اسمارت فون) نمیشه چه برسه به این Symbian های ( Dumb Phone)؟!؟! ایمان اصلاً اشتباه نکن :hmm: :p;) مشکل نرم افزاریه و براحتی حل میشه فقط w8
می بخشید دوستان , توی این نرم افزار های معرفی شده کدوم نرم افزار برای انتقال SMS از Sim Card به Inbox خود پاکت پیسی از همه بهتر ؟؟؟
چون تا حالا استفاده نکردم نمی دونم کدوم بهتره , اگه لطف کنید و حداقل نامش رو بگید ممنون می شم !!!:blush:
من تا الان همچین چیزی رو ندیدم واسه پاکت پیسی ندیدم و احتمال میدم که اس ام اس ها روی پاکت پیسی ذخیره بشن ولی میتونید محل ذخیره رو از مین مموری به استورج تغییر بدید. این کار برای کانتکت ها انجام شدنیه (ولی مدل گوشی مهمه جون برنامه هاش فرق میکنه).

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستتون درد نکنه برنامه رو تست کردم و کار میکنه. خدا عمرت بده کار این عزیز رو راه انداختی.
aouroukou جان ایشالله بیشتر فعال بشی.

aouroukou

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستتون درد نکنه برنامه رو تست کردم و کار میکنه. خدا عمرت بده کار این عزیز رو راه انداختی.
aouroukou جان ایشالله بیشتر فعال بشی.

خواهش میکنم
من که فعلا در حال یادگیری از شما هستم :blush:

arasx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان يه سوال، نرم افزاري هست كه كمك كنه از طريق ديوايس بلوتوٍ ث رو كامپيوتر به تماسهاي موبايل جواب بديم؟

vahid_ppc

Registered User
لایک‌ها
0
من تا الان همچین چیزی رو ندیدم واسه پاکت پیسی ندیدم و احتمال میدم که اس ام اس ها روی پاکت پیسی ذخیره بشن ولی میتونید محل ذخیره رو از مین مموری به استورج تغییر بدید. این کار برای کانتکت ها انجام شدنیه (ولی مدل گوشی مهمه جون برنامه هاش فرق میکنه).
هیراد جان شرمنده فضولی میکنم اما تو رام من(hyundai a200) یه برنامه هست به اسم sim msnager که smsها رو از sim کپی میکنه تو in box !:f34r:
البته قبلا یه everex e700 داشتم که اونم این کارو می تونست انجام بده.

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیراد جان شرمنده فضولی میکنم اما تو رام من(hyundai a200) یه برنامه هست به اسم sim msnager که smsها رو از sim کپی میکنه تو in box !:f34r:
البته قبلا یه everex e700 داشتم که اونم این کارو می تونست انجام بده.

منم سیم منجر دارم ولی برای کپی کردن کانتکت هاست عزیز :blink:

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توضیح مختصر:برنامه ای بسیار قدرتمند در زمینه کنترل پاکت پیسی از روی کامپیوتر. آقا این برنامه سوپر فضایی امکاناتی که به کاربر میده بی نظیره مثلاً کنترب تسک ها و رجیستری و یه Explorer توپ برای پاکت پیسی و انتخاب تم و Rotate و Draw روی صفحه و داس برای پاکت پیسی و ....... حتماً دانلود کنید ارزش 12.5 مگ رو داره و همینطور قابلیت دانلود اسکین های اورجینال بیش از 200 نوع پاکت پیسی رو داره.

نسخه یا ویرایش: 6.0

تست شده:[•]

حجم: 12.5 مگ

عکس :
2679_pocket_controller_1.jpg

سیستم مورد نیاز: ویندوز موبایل یا اسمارت فون + ویندوز 98 به بالا

سازگاری با سیستم: 5/5

لینک اطلاعات: Info

لینک دانلود: Download

فعال سازی: از پچ استفاده کنید;)
بشینید حال کنید
90.gif

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
توضیح مختصر:برنامه ای بسیار قدرتمند در زمینه کنترل پاکت پیسی از روی کامپیوتر. آقا این برنامه سوپر فضایی امکاناتی که به کاربر میده بی نظیره مثلاً کنترب تسک ها و رجیستری و یه Explorer توپ برای پاکت پیسی و انتخاب تم و Rotate و Draw روی صفحه و داس برای پاکت پیسی و ....... حتماً دانلود کنید ارزش 12.5 مگ رو داره و همینطور قابلیت دانلود اسکین های اورجینال بیش از 200 نوع پاکت پیسی رو داره.

نسخه یا ویرایش: 6.0

تست شده:[•]

حجم: 12.5 مگ

عکس :
2679_pocket_controller_1.jpg

سیستم مورد نیاز: ویندوز موبایل یا اسمارت فون + ویندوز 98 به بالا

سازگاری با سیستم: 5/5

لینک اطلاعات: Info

لینک دانلود: Download

فعال سازی: از پچ استفاده کنید;)
بشینید حال کنید
90.gif

هیراد جان دست درد نکنه برنامه ی فوق العاده ای بود
clap.gif
...همیشه منتظر برنامه های ناب تو هستم
victory.gif

پایدار باشی!

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
سلا دوستان
برنامه اي براي unistall كردن برنامه ها وجود داره كه ريشش رو كامل بكنه؟

بالا