• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

Andy_madadian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كاش مجتبي منو هم تحويل ميگرفت. :(

shahr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از BodyBuilder :
سلام آقــــــــا مــــجــــــتــــــبـــــــی به دادم برس ...

بعد از آپ دیت گوشیم با همه ی تغییراتش ساختم ولی این یکی رو دیگه نمی تونم .

دوربین دستگاه نیستش نه آی کنش هست توی استارت پروگرام و نه هیچ اسمی در کل گوشی ازش برده شده.

با SMS بر ام توضیح بده که زود به دستم برسه 09166181397

قبلا کمال تشکر رو ازتون دارم . :rolleyes:

سلام:

من هم يه بار اين مشكل برام پيش اومد. فهميدم كه وقتي گوشي رو ريست كرده بودم و شروع ميكنه به نصب كردن برنامه هاي پيش فرض خودش وسط كار يا كنسل كرده بودم يا به هر علتي كامل نشده بود و دوربين و اين چيزها نبود و دوباره هار ريست كردم درست شد.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
از عزيزان كسي ديكشنري babylon براي ppc سراغ داره؟ ممنون ميشم راهنمائيم كنيد.

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behrooz_forjani :
از عزيزان كسي ديكشنري babylon براي ppc سراغ داره؟ ممنون ميشم راهنمائيم كنيد.
سلام . اولا از طرف جمع به شما خوش آمد ميگم . دوما اينكه تا اونجايي كه من مي دونم ، شركت Babylon براي دستگاههاي PocketPc/Palm/... نرم افزاري توليد نكرده .اما شما مي تونيد از نرم افزارهاي شركت هاي ديگه استفاده كنيد . اگر فارسي به انگليسي و انگليسي به فارسي رو مي خواهيد ، يك شركت كانادايي/روسي به نام Ectaco وجود داره كه اين ديكشنري رو با 400000 هزار لغت توليد كرده . ديكشنري خوبي هستش . اما يه مشكل كوچولو داره كه حرف "چ" رو نمي زنه . يعني مثلا نمي توني تايپ كني "بچه" يا "چرا" . ولي ديگه ايرادي نداره . ورژنش هم 2.2.77 هستش . آپديت شده اين ديكشنري رو هم شركتي به نام LingvoSoft زده كه در يك كلمه مي تونم بگم وحشتناكه . اكيپ فارسي اين شركت به قدري "شوت" بودند كه فرق "ك" رو با "ي" نمي دونستند . مثلا كلمه "كار" رو به صورت "ي ار" نوشته .
اگر همين ديكشنري فارسي به انگليسي (و بالعكس) شركت Ectaco رو مي خواهيد به اينجا مراجعه كنيد و به شماره 45 برويد .

اگر ديكشنري به زبانهاي ديگه رو مي خواهيد بگيد تا لينك بدم .

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Eپيشنهاد مي كنم كه با Cab install نصبش كني چون اگه همين جوري نصبش كني ميريزه رو حافظه اصلي كه حجمش كمه (64M)
Cat install

BodyBuilder

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ..
و یه سلام مخصوص خدمت آق مجتبی

بچه ها من روزی 10 - 15 بار به اینجا سر میزنم که شاید یکی یه چیزی نوشته باشه و ما حال کنیم

دست همتون درد نکنه اما بیشتر بنویسید :)

Andy_madadian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از BodyBuilder :
سلام دوستان ..
و یه سلام مخصوص خدمت آق مجتبی

بچه ها من روزی 10 - 15 بار به اینجا سر میزنم که شاید یکی یه چیزی نوشته باشه و ما حال کنیم

دست همتون درد نکنه اما بیشتر بنویسید :)

منم ولي كسي جوابمو نميده. :(

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . آقا مجتبي ! نمي دونم شما كدوم ورژن Ectaco و كدوم پك رو داريد . اما اگر شما نرم افزار رو از خود وبسايت دانلود كنيد ، Setup همراه نرم افزار هست و خودش از شما مي پرسه كه كجا نصب كنه . درباره Ram هم فكر نمي كنيد ، واحدرو اشتباه نوشتيد ؟ 64K ؟
درباره جناب Andy_madadian : اول سلام . دوم اينكه مشكلتون چيه ؟ شما طرز كار با Emule رو مي خواهيد ياد بگيريد ؟ اگر مي خواهيد اين نرم افزار رو ياد بگيريد ، اول سرچ كنيد ، بعد اگر نبود ، توي بخش متفرقه كامپيوتر ، يه تاپيك درست كنيد مثلا با عنوان ، "كمك براي استفاده از Emule" و يا يه همچين چيزي . هم دوستان ميان جواب ميدن و هم اگر خودم بتونم ، كمك مي كنم . شما تاپيك رو بزنيد . من قول مي دم كه خودم راهنماييتون كنم . فقط وقتي تاپيك رو زديد ، يك PM لطفا بزنيد تا مطلع شوم .
درباره اينكه دوستان جواب شما رو نمي دن ، تا اونجايي كه مي دونم ، قصد بي محلي ندارن . دستگاه شما اگرچه دستگاهي هستش كه ويندوز روش نصبه ، اما مثل مدل بقيه دوستان نيست . به دستگاههاي شما كه سيستم عامل دارن ، اما DialPad دارن و TouchScreen نيستند ، Smartphone ميگن . براي همين ، نرم افزارهاي دستگاه شما ، با دستگاههاي ديگه فرق مي كنه . اما مشكلي نيست . Emule به راحتي جواب شما رو ميده .

موفق باشيد .

Andy_madadian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mojtabaa :
براي هلپ انگليسي مي توني بري اينجا متاسفانه هيچ هلپ فارسي وجود نداره

Emule Help
ميخواستم بدونم چطوري ميشه آدرس Serverها را داد ؟
من ميخوام Search كنم ميگه Server انتخاب نكردي

ببين اين نرم افزار به دردتون ميخوره ؟ البته پوليه ولي همين كه ديدي به دردت ميخوره ميتوني گيرش بياري.
من smartphone دارم واسه همين به دردم نميخوره.

>>>> CLICK HERE <<<<<<

راستي من يه بار به اشتباه عربي ساز گوشيمو Unistall كردم نميتونيد حدس بزنيد چي شد ؟ حدودا 3 برابر بيشتر طول ميكشيد تا باتريش نموم بشه . كسي ميدونه چرا ؟

Andy_madadian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Pda :
سلام . آقا مجتبي ! نمي دونم شما كدوم ورژن Ectaco و كدوم پك رو داريد . اما اگر شما نرم افزار رو از خود وبسايت دانلود كنيد ، Setup همراه نرم افزار هست و خودش از شما مي پرسه كه كجا نصب كنه . درباره Ram هم فكر نمي كنيد ، واحدرو اشتباه نوشتيد ؟ 64K ؟
درباره جناب Andy_madadian : اول سلام . دوم اينكه مشكلتون چيه ؟ شما طرز كار با Emule رو مي خواهيد ياد بگيريد ؟ اگر مي خواهيد اين نرم افزار رو ياد بگيريد ، اول سرچ كنيد ، بعد اگر نبود ، توي بخش متفرقه كامپيوتر ، يه تاپيك درست كنيد مثلا با عنوان ، "كمك براي استفاده از Emule" و يا يه همچين چيزي . هم دوستان ميان جواب ميدن و هم اگر خودم بتونم ، كمك مي كنم . شما تاپيك رو بزنيد . من قول مي دم كه خودم راهنماييتون كنم . فقط وقتي تاپيك رو زديد ، يك PM لطفا بزنيد تا مطلع شوم .
درباره اينكه دوستان جواب شما رو نمي دن ، تا اونجايي كه مي دونم ، قصد بي محلي ندارن . دستگاه شما اگرچه دستگاهي هستش كه ويندوز روش نصبه ، اما مثل مدل بقيه دوستان نيست . به دستگاههاي شما كه سيستم عامل دارن ، اما DialPad دارن و TouchScreen نيستند ، Smartphone ميگن . براي همين ، نرم افزارهاي دستگاه شما ، با دستگاههاي ديگه فرق مي كنه . اما مشكلي نيست . Emule به راحتي جواب شما رو ميده .

موفق باشيد .

ممنونتم.
:rolleyes:

Andy_madadian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behrooz_forjani :
سلام . بچه ها لطفا اونايي كه اصفهاني هستند بگن تا بيشتر بتونيم به هم كمك كنيم. ممنونم :p

سلام
من خواستم از اصفهان Memory واسه گئشسم بگيرم پيدا نشد . ميخوام از تهران بگيرم.
كسي نميدونه 256 چند قيمته ؟ مال من MINI SDميخوره.

BodyBuilder

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز براتون چند تا بازی میزارم امیدوارم که خوشتون بیاد .

boasmall.jpg

بوو آ ( یه جور ماره دیگه ) 1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

volleyballsmall.jpg

والی بال با حال
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

cematchingheartsshot.jpg

قلب های پیوسته

فعلا اینارو داشته باشید تا ببینیم میتونیم چیزی پیدا کنیم که به درد شما مهندسا بخوره

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Andy_madadian :
سلام
فكر كنم بتوني از تو اصفهان گير ياري

بگذار برات مي پرسم و خبرش را برات اينجا مي گذارم

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Pda :
سلام . آقا مجتبي ! نمي دونم شما كدوم ورژن Ectaco و كدوم پك رو داريد . اما اگر شما نرم افزار رو از خود وبسايت دانلود كنيد ، Setup همراه نرم افزار هست و خودش از شما مي پرسه كه كجا نصب كنه .

درسته ولي نرم افزاري كه توي سايته كرك نمي شه و اوني كه اينجاست يك فايل Cab هستش كه Setup نداره
به نقل از Pda :
درباره Ram هم فكر نمي كنيد ، واحدرو اشتباه نوشتيد ؟ 64K ؟
درسته اشتباهم رو تصحيح كردم
ضمنا از تذكرت و مخصوصا دعوتت ممنون
موفق باشي

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از omidgiahi :
فكر كنم بتوني از تو اصفهان گير ياري

بگذار برات مي پرسم و خبرش را برات اينجا مي گذارم
دوست عزيز اشتباه گفتم اصفهان فكر نكنم داشته باشن چون چند جا كه مموري ميفروشن زنگ زدم گفتن نداريم

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از Andy_madadian :
سلام

من دقيقا نميدونم چه قيمته. اما يه پسره را ديدم كه 6630 داشت و ميگفت موبايلش Mini SD ميخوره. گفت قيمتش خيلي گرونتر از SD مموليه. فكر كنم قيمتش حدود 70 تا 80 هزار تومان باشه. البته مطمئن نيستم. برات سوال ميكنم.

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mojtabaa :
درسته ولي نرم افزاري كه توي سايته كرك نمي شه و اوني كه اينجاست يك فايل Cab هستش كه Setup نداره

درسته اشتباهم رو تصحيح كردم
ضمنا از تذكرت و مخصوصا دعوتت ممنون
موفق باشي
سلام . من از نرم افزاري كه توي اين فروم درباره نرم افزار Ectaco گذاشته شده استفاده نكردم و خبر هم ندارم كه چجوريه . اما درباره اوني كه خودم دارم ، بايد بگم كه اصلا فايل كركي وجود نداره . سريال نرم افزار توسط Ximpda داده شده . من فايل رو از خود وبسايت دانلود كردم . بعد سريال رو وارد كردم و والسلام . ورژن هم 2.2.77 هستش .

بالا