Andy_madadian
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 80
- لایکها
- 0
كاش مجتبي منو هم تحويل ميگرفت. 
به نقل از BodyBuilder :سلام آقــــــــا مــــجــــــتــــــبـــــــی به دادم برس ...
بعد از آپ دیت گوشیم با همه ی تغییراتش ساختم ولی این یکی رو دیگه نمی تونم .
دوربین دستگاه نیستش نه آی کنش هست توی استارت پروگرام و نه هیچ اسمی در کل گوشی ازش برده شده.
با SMS بر ام توضیح بده که زود به دستم برسه 09166181397
قبلا کمال تشکر رو ازتون دارم .![]()
سلام . اولا از طرف جمع به شما خوش آمد ميگم . دوما اينكه تا اونجايي كه من مي دونم ، شركت Babylon براي دستگاههاي PocketPc/Palm/... نرم افزاري توليد نكرده .اما شما مي تونيد از نرم افزارهاي شركت هاي ديگه استفاده كنيد . اگر فارسي به انگليسي و انگليسي به فارسي رو مي خواهيد ، يك شركت كانادايي/روسي به نام Ectaco وجود داره كه اين ديكشنري رو با 400000 هزار لغت توليد كرده . ديكشنري خوبي هستش . اما يه مشكل كوچولو داره كه حرف "چ" رو نمي زنه . يعني مثلا نمي توني تايپ كني "بچه" يا "چرا" . ولي ديگه ايرادي نداره . ورژنش هم 2.2.77 هستش . آپديت شده اين ديكشنري رو هم شركتي به نام LingvoSoft زده كه در يك كلمه مي تونم بگم وحشتناكه . اكيپ فارسي اين شركت به قدري "شوت" بودند كه فرق "ك" رو با "ي" نمي دونستند . مثلا كلمه "كار" رو به صورت "ي ار" نوشته .به نقل از behrooz_forjani :از عزيزان كسي ديكشنري babylon براي ppc سراغ داره؟ ممنون ميشم راهنمائيم كنيد.
به نقل از BodyBuilder :سلام دوستان ..
و یه سلام مخصوص خدمت آق مجتبی
بچه ها من روزی 10 - 15 بار به اینجا سر میزنم که شاید یکی یه چیزی نوشته باشه و ما حال کنیم
دست همتون درد نکنه اما بیشتر بنویسید![]()
به نقل از Andy_madadian :منم ولي كسي جوابمو نميده.![]()
ميخواستم بدونم چطوري ميشه آدرس Serverها را داد ؟به نقل از mojtabaa :
به نقل از Pda :سلام . آقا مجتبي ! نمي دونم شما كدوم ورژن Ectaco و كدوم پك رو داريد . اما اگر شما نرم افزار رو از خود وبسايت دانلود كنيد ، Setup همراه نرم افزار هست و خودش از شما مي پرسه كه كجا نصب كنه . درباره Ram هم فكر نمي كنيد ، واحدرو اشتباه نوشتيد ؟ 64K ؟
درباره جناب Andy_madadian : اول سلام . دوم اينكه مشكلتون چيه ؟ شما طرز كار با Emule رو مي خواهيد ياد بگيريد ؟ اگر مي خواهيد اين نرم افزار رو ياد بگيريد ، اول سرچ كنيد ، بعد اگر نبود ، توي بخش متفرقه كامپيوتر ، يه تاپيك درست كنيد مثلا با عنوان ، "كمك براي استفاده از Emule" و يا يه همچين چيزي . هم دوستان ميان جواب ميدن و هم اگر خودم بتونم ، كمك مي كنم . شما تاپيك رو بزنيد . من قول مي دم كه خودم راهنماييتون كنم . فقط وقتي تاپيك رو زديد ، يك PM لطفا بزنيد تا مطلع شوم .
درباره اينكه دوستان جواب شما رو نمي دن ، تا اونجايي كه مي دونم ، قصد بي محلي ندارن . دستگاه شما اگرچه دستگاهي هستش كه ويندوز روش نصبه ، اما مثل مدل بقيه دوستان نيست . به دستگاههاي شما كه سيستم عامل دارن ، اما DialPad دارن و TouchScreen نيستند ، Smartphone ميگن . براي همين ، نرم افزارهاي دستگاه شما ، با دستگاههاي ديگه فرق مي كنه . اما مشكلي نيست . Emule به راحتي جواب شما رو ميده .
موفق باشيد .
به نقل از Andy_madadian :ايول همشهري
به نقل از behrooz_forjani :سلام . بچه ها لطفا اونايي كه اصفهاني هستند بگن تا بيشتر بتونيم به هم كمك كنيم. ممنونم![]()
فكر كنم بتوني از تو اصفهان گير ياريبه نقل از Andy_madadian :سلام
من خواستم از اصفهان Memory واسه گئشسم بگيرم پيدا نشد . ميخوام از تهران بگيرم.
كسي نميدونه 256 چند قيمته ؟ مال من MINI SDميخوره.
به نقل از Pda :سلام . آقا مجتبي ! نمي دونم شما كدوم ورژن Ectaco و كدوم پك رو داريد . اما اگر شما نرم افزار رو از خود وبسايت دانلود كنيد ، Setup همراه نرم افزار هست و خودش از شما مي پرسه كه كجا نصب كنه .
درسته اشتباهم رو تصحيح كردمبه نقل از Pda :درباره Ram هم فكر نمي كنيد ، واحدرو اشتباه نوشتيد ؟ 64K ؟
دوست عزيز اشتباه گفتم اصفهان فكر نكنم داشته باشن چون چند جا كه مموري ميفروشن زنگ زدم گفتن نداريمبه نقل از omidgiahi :فكر كنم بتوني از تو اصفهان گير ياري
بگذار برات مي پرسم و خبرش را برات اينجا مي گذارم
به نقل از Andy_madadian :سلام
من خواستم از اصفهان Memory واسه گئشسم بگيرم پيدا نشد . ميخوام از تهران بگيرم.
كسي نميدونه 256 چند قيمته ؟ مال من MINI SDميخوره.
سلام . من از نرم افزاري كه توي اين فروم درباره نرم افزار Ectaco گذاشته شده استفاده نكردم و خبر هم ندارم كه چجوريه . اما درباره اوني كه خودم دارم ، بايد بگم كه اصلا فايل كركي وجود نداره . سريال نرم افزار توسط Ximpda داده شده . من فايل رو از خود وبسايت دانلود كردم . بعد سريال رو وارد كردم و والسلام . ورژن هم 2.2.77 هستش .به نقل از mojtabaa :درسته ولي نرم افزاري كه توي سايته كرك نمي شه و اوني كه اينجاست يك فايل Cab هستش كه Setup نداره
درسته اشتباهم رو تصحيح كردم
ضمنا از تذكرت و مخصوصا دعوتت ممنون
موفق باشي