سلام
با تشكر از لطف همه دوستان
راستش يكي از اولين نرم افزارهايي كه من واسه گوشيم دنبالش گشتم Answering machine بود چون خودم يك چنين نرم افزاري رو واسه كامپيوتر نوشته بودم و برام جالب بود كه اون رو روي گوشيم داشته باشم اما برنامه نويسي گوشيم خيلي محدودتر از كامپيوتر بود كه باعث شد خيلي از برنامه هايي كه نوشته بودم رو گوشيم اجرا نشه.
بعدها فهميدم كه فلسفه و نحوه استفاده از pocket pc يك چيزهايي رو ايجاب مي كنه مثلا اگه شما با گوشيتون به اينترنت دسترسي داشته باشيد ديگه چه احتياجي به Answering machine دارين؟
درسته كه ما از نظر اينترنت خيلي عقب هستيم و وقتي تمام دنيا از اينترنت كابلي استفاده مي كنند ما با تلفن وصل مي شيم!! ولي اين گوشي رو براي اكثريت طراحي كردن و ما اقليتيم
جايي كه ميشه با گوشي email فرستاد آيا كسي ميره دنبال اين كه با گوشي logo بفرسته؟ مسلما نه!! چون email هر نوع ضميمه اي مي تونه داشته باشه مثل صدا و تصوبر و فيلم.
به همين دليل اين نرم افزارها مشتري بسيار محدودي دارند و كسي هم به فكر توليدشون نمي افته.
وقتي كه اون دوستمون خواست با موبايل logo بفرسته خواستم اين رو بگم ولي گفتم شايد چنين چيزي وجود داشته باشه پش بگردم شايد پيداش كنم يا اين كه ديگران چيزي معرفي كنند ولي ديدم فقط يك شركت آلماني چند مدت پيش چيزي طراحي كرده كه نه راحت نصب مي شه نه راحت پاك مي شه و نسخه جديدش هم قابل دانلود نيست. هر چند من از نرم افزارش خوشم نيومد ولي سعي كردم كركش رو پيدا كنم يا خودم يك كاريش بكنم ولي نشد .
به هر حال كار كردن با pocket pc اين كاري نيست كه ما باهاش انجام مي ديم .
ما درصد بالايي از قابليتهاي pocket pc رو به خاطر نداشتن اتصال اينترنت از دست مي ديم مثل پيش بيني هوا نقشه خواني و وصل شدن به كامپيوترها از راه دور و .....
واقعيت تلخيه كه به خاطر اينكه آدم ميتونه با گوشيش اطلاعات رد و بدل كنه ماهيانه يك پولي بده به مخابرات و يك پولي هم بابت اينترنت و يك پولي هم واسه مدت تماس ( سرويس فعلي اينترنت رو مي گم )
مي دونم كه شايد خيلي انتقادها به چيزهايي كه گفتم وارد باشه ولي خوب بالاخره آدم بايد حرف دلش رو بزنه نه؟