• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali_m_b :
سلام به همه بچه های گل
من یه سئوال خیلی مهم دارم. من imate pda2k دارم بعضی مواقع reset میکنه هرچی تو گوشیه پاک میشه [SIZE=4]لطفآ کمک کنید[/SIZE] :(
دستگاه ريست مي كنه يا شما ريست مي كني ؟ يعني خودبخود ريست مي شه؟

ali_m_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Pda :
دستگاه ريست مي كنه يا شما ريست مي كني ؟ يعني خودبخود ريست مي شه؟
دستگاه خودش ريست ميشه همه چي هم پاك ميشه چيكار كنم؟ مشكل كجاست؟ :(

MMS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Andy_madadian :
من كار با emule را تصادفا فهميدم ولي نميدونم چرا اينقدر كنده. كسي ميت.نه علتشو به من بگه ؟

Emule درحقيقت نرم افزاري يا شبكه اي است كه اعضا آن نرم افزارهاي خود را باهم share ميكنند ولذا در زماني كه به اينترنت وصلند از روي كامپيوترشان ميتوانيد برنامه مورد نظرتان را دانلود كنيد ودر همان زمان هم ديگران از روي كامپيوتر شما از دايركتوري incom شما برنامه را دانلود ميكنند.
من براي يك برنامه 4 روز online بودم چون 2 نفر بيشتر اين برنامه روي كامپيوترشان نبود و هرازگاهي online ميشدند.
در هر صورت برنامه بسيار خوبي است به شرط اينكه اينترنت پرسرعت ومجاني داشته باشي.!!!!!!!!!

راستي دوستان. من ي كرم 512 كينگ استون خريدم ولي يه خورده موبايلم كندشده و بعضي اوقات تا ريست نكنم رم را نميشناسه. نظرتون چيست؟؟ مال رم است يا چيز ديگري-----i-mate phone edition

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali_m_b :
دستگاه خودش ريست ميشه همه چي هم پاك ميشه چيكار كنم؟ مشكل كجاست؟ :(
خب ! در رابطه با وضعيت باتري بگيد . يعني باتري تون شارژ هستش و دستگاه ريست ميشه ؟ كي اين اتفاق مي افته ؟ هر از چندگاهي يا نه ، هر دفعه و مثلا هر 3 ساعت يك بار . اگر هر از چندگاهي اين اتفاق مي افته ، هر چند روز يكبار ؟

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان بحث ها داره يك مقداره زيادي خارج ميشه از بحث اصلي اين قسمت

بعد چند روز پيش يك مطلب جالب خوندم بد نديدم كه شما ها هم استفاده كنيد

ريست كردن CALL TIMER پاكت PC

--------------------------------------------------------------------------------

همانطور كه ميدونيد تايمر زمان صحبت كردن رو نميشه به هيچ عنوان صفر كرد .
ولي با يه كلك ميشه اينكارو كرد !

براي ريست كردن زمان Incoming Time :
با تلفن ديگه به گوشيتون زنگ بزنيد و گوشي رو بردارين
به قسمت ساعت رفته زمان رو به عقب بكشيد
تلفن رو قطع كنيد

براي ريست كردن Outgoing time :
به يه شماره زنگ بزنيد
در قسمت ساعت زمان رو به عقب ببريد
گوشي رو قطع كنيد

نويسنده اميد رضا كپي شده از سايت ديگري

persianking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهتره بيشتر نرم افزار ونحوه كاركرد اون رو معرفي كنيم

چند وقتي هست كه معرفي نرم افزار كم شده

ali_m_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Pda :
خب ! در رابطه با وضعيت باتري بگيد . يعني باتري تون شارژ هستش و دستگاه ريست ميشه ؟ كي اين اتفاق مي افته ؟ هر از چندگاهي يا نه ، هر دفعه و مثلا هر 3 ساعت يك بار . اگر هر از چندگاهي اين اتفاق مي افته ، هر چند روز يكبار ؟
بله باتري شارژ داره . بعضي مواقع هارد ريست ميشه يعني بايد از اول تازه ساعت را بشناسونم و همه sms ها هم پاک میشه یعنی هیچی رو ram داخلی نیست بعد باید یکی یکی برنامه هارو که قبلآ نصب کرده بودم دوباره نصب کنم. البته روزهاش معلوم نیست که بگم مثلآ 3روز یا چندروز دیگه :wacko:

Zoro

Registered User
لایک‌ها
6
اگر كسي كدي راهي چيزي براي lie detector بدهد ممنون ميشم

vafajj

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از Saransoft :
يك شبيه ساز جديد ميكرو سافت داده كه فوق العاده هستش مجزا از VS.Net نصب ميشه با اون متصل هم ميشه
دقيقا انگار يك pocket pc روي كامپيوترتون داريد با active sync هم سينك ميشه و به راحتي ميشه روش برنامه ريخت :D :cool: :lol:

من تستش كردم حرف نداره البته ورژن بتا هستش ولي عاليه :cool: :happy:

به راحتي مي تونيد قبل از نصب برنامه اون رو توي ويندوز امتحان كنيد :lol:
لینک داونلود

راهنمای استفاده

:lol: :cool:

برنامه جالبي هست. چه جوري مي تونم سينك بشم نكنه بايد برنامه خود pda رو نصب كنم!!! :blink: :( :eek: :wacko: :crying:

MMS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميشه بگيد lie detector چيه؟

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Overload :
هيچ ميدونستيد كه دستگاههاي پاكت پيسي يه رام مخفي دارن كه ازش براي نصب كردن برنامه هاي اضافه (مثل Arabizer) بعد از هارد ريست استفاده ميكنن ؟

با اين برنامه كه براتون مبفرستم ميتونيد اين رام رو از حالت مخفي بودن در بياريد و حتي از فضاي اون براي ذخيره كردن اطلاعات استفاده كنيد ولي مواظب باشيد كه اگه فايلهاي درونش رو بدون اطلاعات كافي دستكاري كنيد توي درد سر بزرگي مي افتيد !
براي من جالبه كه بدونم اين دردسر بزرگ چيه چه جوري پيش مياد و چه جوري ميشه از شرش خلاص شد.
ضمنا اين رام مخفي توي همه گوشيهاي مدل پاكت پي سي وجود داره يا فقط اونهايي كه رام غير انگليسي دارند؟
تشكر

Saransoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از vafajj :
برنامه جالبي هست. چه جوري مي تونم سينك بشم نكنه بايد برنامه خود pda رو نصب كنم!!! :blink: :( :eek: :wacko: :crying:
روی لینک راهنمای استفاده کلیک کنید و تصویر فلش مانند را تا آخر نگاه کنید نحوه سینک کردن را نشانتان می دهد :happy:

agha_malek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي

ميخواستم بدونم hp هم pocket pc اونم از نوع phone edition داره ؟

اگه آره كجا ميشه تهيه كرد به قيمت مناسب ؟

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
فكر كنم از اين بازي خوشتون بياد.
رايگانه
gbss2.gif

اين هم صفحه اي كه بايد از اونجا دانلودش كنيد.IliumSoft

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
real player ميخوام , linki ke mr.giahi dade kharabe

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اين برنامه براي ايجاد Shortcut و مشاهده وضعيت سيستم به كار ميره.
البته يك برنامه بهتر براي اين كار وجود داره به اسم Kai's ShortCut Creator 2004 ولي متاسفانه من كركش رو پيدا نكردم :(

ceshortcut.gif

اين هم لينكش توي PocketGear

اگه كسي كرك اين برنامه يا برنامه مشابهي داره بذاره .

اين برنامه هم خيلي كوچيكه و توضيح هم نمي خواد دانلود كنيد و بريزيد روي گوشي و اجرا كنيد.
MSViewer
من خودم ترجيح مي دم كه واسه برنامه هاي كوچولو مخصوصا exe ها از برنامه نصب استفاده نكنم چون الكي يك فضايي رو توي حافظه اصلي براي نگهداري اطلاعات uninstall مي گيره ولي اگه كسي بخواد واسه برنامه اي فايل نصب بسازه مي تونه از Spb EZSetup يا PPCInstallBuilder Lite استفاده كنه

تصوير برنامه PPCInstallBuilder lite
screenshot.JPG

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Moree :
real player ميخوام , linki ke mr.giahi dade kharabe

من نمي دونم گوشيت چيه دوست عزيز واسه همين آدرس اين صفحه رو بهت مي دم كه متناسب با گوشيت برنامه رو دانلود كنيReal One Player for Mobile

compaq_3800.gif
mobile_main_feat_left.jpg

ضمنا فكر كنم PDA قبلا معرفي كرده بود احتمالا همه صفحات رو نخوندي :cool:

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mojtabaa :
سلام
...
البته يك برنامه بهتر براي اين كار وجود داره به اسم Kai's ShortCut Creator 2004 ولي متاسفانه من كركش رو پيدا نكردم :(
...
سلام . مجتبي جان ! شركت Kai's شركت بدي نيست ، اما بعضي از محصولاتش فقط گل مي كنه . اينجا رو نگاه كن . تعداد كل دانلود اين نرم افزاري كه معرفي كردي ، 39 تاست . بعدش هم ، سال توليد رو نگاه كن. نرم افزار خيلي قديميه . با اين تفاسير ، يه Cracker مثل RCAPDA كه كلاسش خيلي بالاست ، اصلا به همچين نرم افزاري نگاه هم نمي اندازه . اگر منظورت ساختن Shortcut رو TodayScreen هستش كه قاعدتا هم بايد منظورت اين باشه و نمي خواهي از نرم افزارهايي مثل Spb Pocket Plus استفاده كني ، نرم افزاري مثل iLauncher 2.0.02 براي شركت معروف SBSH هست كه كارش ساختن Shortcut روي TodayScreen هستش . نرم افزارهاي مجاني و پولي زيادي براي اينكار ساختند . احتمال زياد مي دم كه اين رو مي دونستي . اگر منظورت رو اشتباه فهميدم بگو .

بالا