• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از MMS :
دوستان سلام
كسي ميتونه قدم به قدم روشهاي سينك شدن با بلوتوس رو به كامپيوتر بگه منظورم كامله مثل
ايجاد شبكه با كامپيوتر
استفاده از اسپيكر كامپيوتر
ارسال فايل ودايركتوري
استفاده از مودم
چشم . من اين رو ياد ميدم . ولي همينطور كه گفتيد چون بايد قدم به قدم باشه ، اولا طولاني ميشه و دوما حال و حوصله مي خواد . به خصوص اينكه اگر بخواهيم توي اين تاپيك درباره اين مساله صحبت كنيم ، تاپيك شديدا ;) منحرف ميشه .
اجازه بديد فكرهام رو بكنم ، خبرش رو ميدم .

يادمه يكي از دوستان مي گفتش كه Photo Contacts Pro 3.0 يك مشكلي داره و از اين حرفا ....
خب . اين نرم افزار Photo Contacts Pro 3.01 كه داراي Setup هستش . در ضمن ، Full Version هست و احتياج به سريال نامبر نداره .

اين لينك نرم افزار در Handango

اين هم لينك خود نرم افزار .
در ضمن ، جناب مجتبي ! چون فعلا نميشه از Persiangig استفاده كرد و همينطور نميشه به qfile.de اعتماد كرد ، شما لطف كنيد و اين فايل رو روي سايت خودتون آپلود كنيد (البته اگر زحمتي نيست) . بعد ، لينك رو بديد تا من هم پستم رو اديت كنم. يا خودتون ، نرم افزار رو دوباره معرفي كنيد و لينك بديد . فقط متن من رو توي quote نبريد تا بتونم پستم رو Delete كنم .

موفق باشيد .

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
متاسفانه ISP هاي ندا و پارس آنلاين persiantools رو فيلتر كردند و من هم دسترسيم به فروم با كارتهاي متفرقه و فقط هم شبهاست واسه همين هم دير يه دير سر مي زنم.
اين نرم افزار واسه ارسال و دريافت فكس توسط گوشي به كار ميره.
از شركت KSE هم هست اسمش KSE TrueFax 2004 هستش .
اين هم لينك دانلود نرم افزار فول ورژنش
TrueFax
نرم افزار بعدي هم كه مي خوام معرفي كنم Developer one code wallet pro 2005 v 5.01 هستش كه واسه نگهداري اطلاعات محرمانه و سينك كردن اونها با كامپيوتر به كار ميره.

cwppc2005_anim1.gif

لينك دانلود : codewlattet

ضمنا Photo contacts pro رو هم گذاشتم رو سايتم اين هم لينكش Photo contacts pro 3

موفق باشيد

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب من مي خواستم در مورد تمها يك مطلب تقريبا كامل بنويسم ولي خيلي زياد شد واسه همين هم به صورت يك فايل جداگانه گذاشتم روي سايت . يك سري برنامه هم در زمينه تم معرفي كردم و يك سري تم هم گذاشتم
مطمئن هستم كه واسه خيلي ها مفيده.عجب اعتماد به نفسي! ;)
اين هم لينكش ThemesDoc
موفق باشيد

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
اگه ميشه يه midi & 3gp player لينك بدين من dl كنم.
memory 128 ,256 , 512 كسي قيمت داره؟ everex e900
ممنون :)

PDA_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kavir_iran :
هر كدام از دوستان كه مايل به دريافت crack farsi saz shahab هستند ميتوانند برايم pm بگذارند .

سر كاريم :D

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
akheyy delam vase hame aNGiide boood ba ein filteriinG ah ah ah vali khoshbakhtane ya bad bakhtane ziad khabara avaz nashode chon kheilia nemitonan bian too site khoolase be omide azadi Dobare site

mmhmt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mojtabaa :
سلام
متاسفانه ISP هاي ندا و پارس آنلاين persiantools رو فيلتر كردند و من هم دسترسيم به فروم با كارتهاي متفرقه و فقط هم شبهاست واسه همين هم دير يه دير سر مي زنم.
اين نرم افزار واسه ارسال و دريافت فكس توسط گوشي به كار ميره.
از شركت KSE هم هست اسمش KSE TrueFax 2004 هستش .
اين هم لينك دانلود نرم افزار فول ورژنش
TrueFax
نرم افزار بعدي هم كه مي خوام معرفي كنم Developer one code wallet pro 2005 v 5.01 هستش كه واسه نگهداري اطلاعات محرمانه و سينك كردن اونها با كامپيوتر به كار ميره.

cwppc2005_anim1.gif

لينك دانلود : codewlattet

ضمنا Photo contacts pro رو هم گذاشتم رو سايتم اين هم لينكش Photo contacts pro 3

موفق باشيد

سلام
برنامه True Fax رو روي Imate jam نصب كردم ولي مودم رو نمي شناسه و ارور ميگيره لطفا توضيح بده روي آي ميت كار ميده يا نه ؟ و اگر كار ميده چطور
متشكرم

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
اقايون دوستان دوشمنان من يك I-mate Pocket PC دارم بنظر شما بدم يك jam بگيرم

pedram_2000

Registered User
لایک‌ها
0
من win mobile 5 رو از سايت هيماليا دانلود كردم ولي موقع سينك شدن
disconect ميشه و ديگه ادامه نميده واسه چيه ؟

Saransoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kavir_iran :
هر كدام از دوستان كه مايل به دريافت crack farsi saz shahab هستند ميتوانند برايم pm بگذارند .

ويا اگر مديريت اجازه دهند يك فايل 186 بايتي كه يك فايل registry میباشد را update كنم كه در اينصورت بايد از يكي از برنامه هاي Registry editor مثل phm , KilmistRegEditor استفاده كنند براي import كردن اين فايل

اميدوارم لذت ببريد

آقا پس چي شد اين كرك شهاب؟
اين هم ايميل من : [email protected]

pedram_2000

Registered User
لایک‌ها
0
يكي از دوستان (تو همين فروم) گفته بود كه شركت I-Mate فقط روي Pocket PC هاي جديد Win Mobile 5.0 رو ميده
يعني اگه من PDA2K مو بفروشم اونوقت بجاش PDA2 بخرم ميتونم Win Mobile 5.0 رو از خود سايت Download كنم؟
لطفا يكي راهنمايي كنه !

mmhmt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از kavir_iran :

ويا اگر مديريت اجازه دهند يك فايل 186 بايتي كه يك فايل registry میباشد را update كنم كه در اينصورت بايد از يكي از برنامه هاي Registry editor مثل phm , KilmistRegEditor استفاده كنند براي import كردن اين فايل

اميدوارم لذت ببريد

لطفا براي من فايل كرك رو ارسال كن متشكرم

[email protected]

reza1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان !!!!!
من يه دفعه speaker گوشيم سوخت !!! يا به هر دليل ديگه قطع شد !!!
hard reset كردم فايده نداشت بعدا فهميدم كه مشكل از speaker
چون تلنگر ميزنم صداش بريده بريده در مياد
گارانتي هم نداره از علادين خريدم

لطفا بگين كجا ميتونم درستش كنم
آيا با توجه به اينكه فقط اسپيكرش قطعه تهران ميتونن درست كنن يا مجبورم برم دبي ؟؟؟؟؟ :(
گوشيم imate jam همه چيش هم ok حتي زمين هم نخورده !!!!

mmhmt

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اگر كسي فابل كرك Pocket Arabizer 1.3(build277) رو داره براي من ارسال كنه متشكر ميشم
اين آدرس منه اگر . هزينه آنرا هم مي پردازم
[email protected]
متشكرم

shahr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kavir_iran :

اميدوارم لذت ببريد

اگه سر كاري نيست براي من هم بفرستيد

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از reza1354 :
سلام دوستان !!!!!
من يه دفعه speaker گوشيم سوخت !!! يا به هر دليل ديگه قطع شد !!!
hard reset كردم فايده نداشت بعدا فهميدم كه مشكل از speaker
چون تلنگر ميزنم صداش بريده بريده در مياد
گارانتي هم نداره از علادين خريدم

لطفا بگين كجا ميتونم درستش كنم
آيا با توجه به اينكه فقط اسپيكرش قطعه تهران ميتونن درست كنن يا مجبورم برم دبي ؟؟؟؟؟ :(
گوشيم imate jam همه چيش هم ok حتي زمين هم نخورده !!!!

برو همون پاساژ علاعدين اونجا بپورسي ميگن

بعد از شنبه مورخ 5/6/84 تكنسين هاي I-mate كه براي اموزش به دبي رفته بودن كا خود را در اينجا شوروع ميكنن

kahoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من خيلي وقته تو كف اين كرك هستم
لطفا براي من هم بفرستيد
مرسي
اينم ايميلم
[email protected]

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان خواهش مي كنم اينجا پست نامربوط نزنن . شما فكر خودتون رو نكنيد . اگر كاربر تازه واردي بياد و بخواد ببينه چه نرم افزارهايي هست واقعا سختشه . الان توي 20 تا پست اخير ببينيد چند تا نرم افزار معرفي شده . و خواهش دوم اينكه لطفا درباره اين كرك نرم افزار شهاب چيزي ننويسيم . هيچ فايده اي نداره . اگر قرار باشه اون آقا دوباره بياد اميدوارم فايل رو بذاره . اگر هم سر كاري بوده كه ديگه هيچي .
خواهش مي كنم اگر كسي سوالي غير از بخش نرم افزار داره ، از انواع مشكلات سخت افزاري تا آپديت Rom و غيره ، يك تاپيك جداگانه بزنه . قاعدتا دوستاني كه بلد باشن ، ميان و جواب ميدن .

R.s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان .. ..

كسي كرك برنامه Jeyo Mobile Companion رو داره ؟؟؟؟

بالا