• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

hamidjoon98

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hamidjoon98 :
با سلام به اساتيد محترم

كسي كرك برنامه ArabicFarsiUrdu رو نداره ؟

خود برنامه هم صفحه 29 مشكلات نرم افزاري هست

اي كاش حد اقل يكي يه جوابي ميداد :lol:

m_d_1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Overload :
براي اين كار شما به يه برنامه Registery Editor ( مثل Kelimst / PHM / Resco ) احتياج داريد تا تغييرات زير رو توي رجيستري گوشيتون بديد.

توي رجيستري گوشيتون دنبال Microsoft Application Installer بگرديد و در اونجا مقدار كليد fAskDest رو به 1 (0x1) تغيير بديد و يه بار دستگاه رو سافت ريست بكنيد .

"HKEY_LOCAL_MACHINE" -> "SOFTWARE" -> "Apps" -> "Microsoft Application Installer"

ازاين به بعد موقع نصب برنامه ها گوشي مسير و شاخه نصب برنامه رو ازتون ميپرسه .
:lol:
آقا دستت درد نكنه. خيلي حال دادي با ابتكار :lol:

PDA_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها Arabizer رو از كجا ميتونم Download كنم :wacko:

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این نرم افزار برای telnet و ssh به سرور ها به كار ميره

و مي تونيد از اينجا دانلود كنيد

PocketPuTTY_v0.1-preapha-0.53b_1.gif

PocketPuTTY_v0.1-preapha-0.53b_2.gif

PocketPuTTY_v0.1-preapha-0.53b_3.gif

PocketPuTTY_v0.1-preapha-0.53b_4.gif

PocketPuTTY_v0.1-preapha-0.53b_5.gif

PocketPuTTY_v0.1-preapha-0.53b_6.gif

Mohsen.Mirkamal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از FARGO :
نرم افزار قدرتمند Sprite Backup

با توجه به اينكه در مورد اين نرم افزار سوال شد سعي ميكنم توضيح كوتاهي در مورد آن بدهم.

اين نرم افزار يك نرم افزار كامل و قدرتمند براي حفظ اطلاعات روي پاكت پي سي هاست. به نحويكه امكان backup گرفتن از كليه اطلاعات ارزشمند سيستم را در اختيار ميگذارد.
اين اطلاعات شامل اطلاعات رجيستري، ايميل ها كه شامل سه دسته outlook, MMS و SMS ميشود، Personal Databases و نيز My Documents مي باشد.

screenshot.php

از نكات جالب اين نرم افزار آن است كه امكان بك آپ گرفتن را از طريق پي سي هم فراهم ميكند به نحويكه با استفاده از Cradle و پورت USB بك آپ گرفتن روي هارد ديسك كامپيوتر انجام ميگيرد.

از قابليتهاي ديگر نرم افزار ارائه دو نرم افزار PocketMon و SpaceDetective به همراه آن است كه اولي وظيفه مانيتورينگ قسمتهاي مختلف سيستم را بصورت يكي از آيتمهاي صفحه Today بر عهده دارد و ديگري فضاهاي خالي را مورد بررسي قرار داده و statistics كاملي از Storage ها را در اختيار ميگذارد.

براي داونلود نرم افزار هم به اين لينك مراجعه كنيد.

دوست عزيز
اين لينك درسته ولي چون لينك مسقيم سايت است ورژن آن جديد ميباشد كه با كرك معرفي شده جور در نمي آيد. در صورت امكان يا لينك نسخه قديمي را ارائه نماييد و يا كرك نسخه فعلي.
با تشكر از زحمات شما دوستان

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
اين كاملترين برنامه موجود براي ايجاد پروفايلهاي مختلف در پاكت پيسي هست كه من يه روز هم نميتونم بدون اون از گوشيم لذت ببرم :happy:

كار اصلي اين برنامه ايجاد 7 پرو فايل مختلفه ( Default / Silent /Meeting /Night ... ) كه همشون هم كاملا قابل تنظيم هستن ( از صداي زنگ گرفته تا نور صفحه گوشيتون و خيلي امكانات ديگه توي اين پروفايلها تعريف ميشن )

اين برنامه ميتونه هركدوم از اين پروفايلها رو توي روز و ساعت مشخص و يا بر اساس محاسبه مكان فعلي شما فعال كنه و شما رو از شر انجام دستي تنظيمات خلاص كنه .

كار مهم ديگه اين برنامه اينه كه شما ميتونيد بوسيله اون صندوق پست صوتي خودتون رو بطور منظم چك كنيد و در صورت وجود پيغام جديد شما رو باخبر ميكنه .

http://www.pocketmax.net/pa_setup.exe

کد:
http://www.og-group.net/overload/Cracks/PhoneAlarm.All.Versions.rar

pA_ani_120.gif

bwp_skin.png
Black&White_Ani.gif
attract_new_ani.gif

navigator.gif
necromancer.gif
hgs4.gif

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
من هر چی این تاپیک رو خوندم آخر برنامه ی انسرینگ پیدا نکردم
اصلا چنین برنامهی برای پاکت ها وجود داره یا نه ؟؟؟
اگه اسمش بگید ممنون می شم .

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از nima220 :
من هر چی این تاپیک رو خوندم آخر برنامه ی انسرینگ پیدا نکردم
اصلا چنین برنامهی برای پاکت ها وجود داره یا نه ؟؟؟
اگه اسمش بگید ممنون می شم .
نه نیست (یعنی من ندیدم)

shahr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Overload :
اين كاملترين برنامه موجود براي ايجاد پروفايلهاي مختلف در پاكت پيسي هست كه من يه روز هم نميتونم بدون اون از گوشيم لذت ببرم :happy:

كار اصلي اين برنامه ايجاد 7 پرو فايل مختلفه ( Default / Silent /Meeting /Night ... ) كه همشون هم كاملا قابل تنظيم هستن ( از صداي زنگ گرفته تا نور صفحه گوشيتون و خيلي امكانات ديگه توي اين پروفايلها تعريف ميشن )

اين برنامه ميتونه هركدوم از اين پروفايلها رو توي روز و ساعت مشخص و يا بر اساس محاسبه مكان فعلي شما فعال كنه و شما رو از شر انجام دستي تنظيمات خلاص كنه .

كار مهم ديگه اين برنامه اينه كه شما ميتونيد بوسيله اون صندوق پست صوتي خودتون رو بطور منظم چك كنيد و در صورت وجود پيغام جديد شما رو باخبر ميكنه .

http://www.pocketmax.net/pa_setup.exe

کد:
http://www.og-group.net/overload/Cracks/PhoneAlarm.All.Versions.rar

pA_ani_120.gif

bwp_skin.png
Black&White_Ani.gif
attract_new_ani.gif

navigator.gif
necromancer.gif
hgs4.gif

سلام

چجوري رجيستر ميشه اين برنامه. اگه ميشه يه راهنمايي كنيد چون با كركش نتونستم كار كنم

leon24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا ببخشيد كه اين سوال رو اينجا مي پرسم ...
اين قسمت تقريبا تنها قسمتي كه همه كساني كه پاكت پي سي دارن بهش سر مي زنن

دوما مي خوام براي يكي از فاميل يه آي ميت بخرم pda2 يا jam جديد . هنوز يه جاي معتبر و درست و حسابي پيدا نكردم . كساني كه آي ميت خريدن لطف كنن بگن كه از كجا خريدن ؟ ( در ضمن مي دوونم كه نمايندگي فيتكو تو علاالدين فروشگاه پل هستش و تو پايتخت هم تجارت الكترونيك . ولي اينها يه نموره گرون مي دن )

سوما بين اين دو مدل كه گفتم كدووم رو توصيه مي كنيد ؟ با توجه به (1 )قيمت ( 2 )سي پي يو (3 )بزرگي صفحه نمايش 2.8 --- 3.5 اينچي (4) حافظه و ....

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان ما هم هستيما چيزي نميگيم گوشيم از دستم افتاده و الان 1 ماه و 2 هفته هست كه فرستادم براي تعمير
از طرف شركت فيتكو ولي خبري نيست هنوز البته مشكل از فيتكو نيستا از اي ميت هست كه ايران رو قبول نداره كه اجازه تعمييرات رو بهش بده

arashfarrokhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از reza1354 :
سلام
اين برنامه iranian calendar version 1.02 مال شهاب حميدي راد انگاري بد نيست هم تاريخ شمسي داره
هم appoinment و هم ديكشنري هم كيبورد
اينم لينكش

http://www.shahabonline.com/FarsiPack
من خودم دارم استفاده ميكنم ولي قسمت appointment و كي بوردش 30 روزس
دوست عزيز از اين تقويم استفاده كردم خيلي عاليه بديش اينه كه به همراه ديكشنري و كيبورد و ... هستش.آيا برنامه اي سراغ داريد كه فقط تقويم باشه؟
دوستان لطفاَ خبر بدن

Saransoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثلما از نظر سرعت حجم حافظه و كيفيت تصوير و ... pda2 ولي از نظر اندازه Jam
كه به نظر من فقط pda2 :cool:

بالا